Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Kоментари на новините за 4-ти сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3, 4
Mai4et0
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Aug 1 2006, 23:24) *

QUOTE(seduction_55 @ Aug 1 2006, 22:45) *

Това не ти е приказка,това е филм.Не може всички да заживеят щастливо накрая.И престанете вече да нареждате че Феликс,Маут и др. са подходящи за Брук 9.gif ,щото и аз мога да кажа че Джейк и Пийт са 100 пъти по-подходящи за Пейтън. 4.gif Престанете вече ставате банални. 14.gif

Добре моето момиче само по спокойно, самата ти го каза - това е филм. Не е нужно да се впрягаш толкова, а и тия нерви не изглеждат добре 9.gif Всеки си има право да изкаже личното си мнение. Ако искаш казвай че Пийт и Джейк са за Пейтън, само трябва да знаеш каде да го правиш.
Поздрави ! 57.gif

Олеле......много сте се развихрили. 16.gif blink.gif Дайте по-полека 4.gif Има време да узнаем какво ще стане до тогава всеки изказва мнение. smile.gif
Tonigirl
Аз само исках даизкажа моето мнение. Не имам за цел да го натяквам на някого...
^Mim0zKa^
Сладури.... ние и да си изказваме мнение..и да не изказваме.. ни6то не зависи от нас.. smile.gifЩе видим аккво 6те става на септември...ама ще е бая интересно.. 10.gif
Nano_88
хай на всички абе да се надяваме 4е 4етж сезон 6те е така хубав както останалите 3
stanislava
Сеэонът определено ще е много интересен!!
Вече нямам търпение!!!!
LPfenKA
аз постоянно си измислям всякви вазможни развития на сериала дори ми хрумна 4е може Люк да се сабере с Хейли unsure.gif но тая мисъл не я харесвам и ре6их да си я избия от главата!!! dry.gif надявам се 4е 4-ти сезон 6е донесе пове4е 6тастие на Брук и Люк и 4е Пейтън 6е престане да се "рови" из панталоните на вси4ки и най-после да се сабере с Джейк 6тот (поне по мое мнение) тя беше най-6тастлива с него а и не нараняваше никой!!!
Mai4et0
QUOTE(LPfenKA @ Aug 16 2006, 20:45) *

дори ми хрумна 4е може Люк да се сабере с Хейли unsure.gif

Странно защо но и на мен ми мина през главата dry.gif wacko.gif
stanislava
Това е невъэможно понеже сценаристите энаят,че повечето хора гледат серияла эаради връэката на Хейли и Нейтън и таэи на Лукас и Брук
А и лично эа мен би било адски странно,эащото ги въэприемам като брат и сестра sick1.gif
LPfenKA
на мен би ми било кофти от тва 4е ше разбият едно толкова искренно и 4исто приятелство като тяхното! unsure.gif едва ли ако имат връзка след това ше могат да са същтите приятели! 9.gif
stanislava
Напълно съм съгласна с теб 36_1_55[1].gif
Mai4et0
Така си е.Аз гледам сериала главно заради Брукас и ще е ужасно гадно ако ги разделят 9.gif sad.gif А и Лукас и Хейли sick1.gif
LPfenKA
аз запо4нах да гледам ОТН заради Люк а после заоби4ах и Брук и да си призная го гледам заради тях! rolleyes.gif е кефат ме и вси4ки останали (като изклю4им Пейтън)но ако разделят Брук и Люк ше съм мноо разтроена! unsure.gif а пък ако е заради няква афера между Хейли и Люк ше намеря някой от сценаристите и ше го убия! happy.gif затова необи4ам да мисля за нешо между Хейли и Люк 9.gif
Nasi
Е хора, това между Лукас и Хейли никога няма да стане. От самото начало авторите ни подчертават, че отношенията между тях са чисто приятелски, те са си като брат и сестра. smile.gif
Bloody_Tears
сигурна съм че нищо няма да стане между лукас и хейли.те са най-добрите приятели. huh.gif smile.gif
Hotty
Определено Лукас и Брук са най-главните актйори и няма да ги разделят,Хейли и Нейтън са внаги на втори план smile.gif
Natali
Не мисля, че Лукас и Брук са най-главните герои в сериала. Всяка отделна серия е предазначена за определен герои и се постига един баланс, за да няма, този е най-главния герои, тези са второстепенни герои и т.н. smile.gif
stanislava
QUOTE(Natali @ Aug 21 2006, 08:22) *

Не мисля, че Лукас и Брук са най-главните герои в сериала. Всяка отделна серия е предазначена за определен герои и се постига един баланс, за да няма, този е най-главния герои, тези са второстепенни герои и т.н. smile.gif

Напълно съм съгласна с теб 4.gif
Bloody_Tears
и аз 10.gif biggrin2.gif [size=1]
stanislava
Нови снимки от снимачната площадка!!!!!!И една на Дерек в роля в "The O.C."
Chad
Hilarie
Chad again
river court
Derek
Nasi
Мерси много, Но тези снимки са за темата Спойлери!!!
dahlia
Само мога да кажа, че нямам търпение да почне новия сезон.Сигурна съм, че сценаристите ще задоволят интересите ни и ще ни е интересно както и до сега. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Благодарности за снимките, спойлерите и всичко.
di_miro
Дано въпросът ми не е малко тъп, но имате ли някаква от къде ще можем да си намерим новите епизоди?
stanislava
Ами,аз досега си ги теглих от free.linkos.bg и предполагам,че и сериите от новия сезон ще ги качват там
Дано 4.gif
Natali
QUOTE(di_miro @ Aug 26 2006, 18:40) *

Дано въпросът ми не е малко тъп, но имате ли някаква от къде ще можем да си намерим новите епизоди?

Предполагам във почти всички торент сайтове ще бъдата качени епизодите. Аз лично ги свалям от арената smile.gif
di_miro
И аз досега ги теглех от linkos. Надявам се, че пак ще ги качват.
pesho93
Естествено че ще ги качват даже може и аз да ги качвам нали съм младши ъплоудър happy.gif
P_1
В арената със сигурност ще ги ка4ват
pesho93
Тая Пейтън ми е страшно противна уе хора sick1.gif
*PeyT*
QUOTE(pesho93 @ Aug 28 2006, 15:55) *

За Пейт си има тема, пич! Мисля, че там е по-удачно да правиш такива коментари! wink.gif smile.gif
pesho93
QUOTE(*PeyT* @ Aug 28 2006, 16:20) *

QUOTE(pesho93 @ Aug 28 2006, 15:55) *

За Пейт си има тема, пич! Мисля, че там е по-удачно да правиш такива коментари! wink.gif smile.gif

Добре,ПИЧ dry.gif
mishelita
Може ли само да ми кажете дали епизодите от 4ти сезон ще се качат някъде...аренабг или някъде другадеconfused.gif?? unsure.gif
stanislava
Разгледай предишната страница biggrin.gif
mishelita
благодаря smile.gif
pesho93
QUOTE(mishelita @ Aug 30 2006, 01:05) *

Може ли само да ми кажете дали епизодите от 4ти сезон ще се качат някъде...аренабг или някъде другадеconfused.gif?? unsure.gif

Сигурен съм,че абсолютно навсякъде ще ги качват - арената,линкоса и датата wink.gif
mishelita
QUOTE(pesho93 @ Aug 30 2006, 17:44) *

QUOTE(mishelita @ Aug 30 2006, 01:05) *

Сигурен съм,че абсолютно навсякъде ще ги качват - арената,линкоса и датата wink.gif

мерсиии 4.gif
ivelin4eto
Не знам дали разбрах правилно, но в информацията дето е за сезон 4 пише, 4е София Буш ще учства в първите 3 епизода. Това значи, че Брук е OUT confused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gif?? Край на Брукас confused.gifconfused.gifconfused.gif?? Изобщо не ми се нрави. Дано София е решила да остане до края, нали това би трябвало да е последния сезон. То вярно че имаше слухове, че няма да участва вече заради станалото между нея и Чад, ама се си мислех, че не са верни пък и четох нейно интервю, в което тя отрече. Дано си остане само слух щото сериала ще загуби много без нейното участия, е поне според мен.
stanislava
Не мога да те разбера-пишеш,че София участва в първите 3 епизода, а после,че е OUT?!?!
Относно това,че 4 сезон ще е последен-не съм чувала подобно нещо досега и силно се надявам да не се случи така
А за Чад и София не се притеснявай,хората са професионалисти,а и двамата вече си имат нови половинки,така че тази драма е в миналото и според мен по никакъв начин не може да повлияе на сериала wink.gif
Nasi
Ами в началото имаше информация, че поради снимките на другия й филм София може да пропусне първите 3 епизода. Но това не стана, епизодите вече са снимани и София е участвала на 100% и ще продължи да участва.
ivelin4eto
Sophia will appear in the first 3 episodes but look for her parts to be limited as she is still trying to wrap on her movie Hitcher.
София ще участва в първите три епизода.

Eто това пише в началото. Че ще участва, а не че няма да участва в първите епизоди. Не си измислям. Относно това, 4е е OUT, еми като участва в 3 от колко са там 22-23 незнам по какъв друг начин да го нарека. Горещо се надявам аз да не мога да чета или да не съм разбрала както трябва, обаче само споделих каквото съм видяла. А за това дали това ще е последен сезон еми в един от сайтовете пишеше нещо такова " In the final season will ......" не помня какво беше точно.
Nasi
QUOTE(ivelin4eto @ Aug 31 2006, 14:19) *

Sophia will appear in the first 3 episodes but look for her parts to be limited as she is still trying to wrap on her movie Hitcher.
София ще участва в първите три епизода.

Eто това пише в началото. Че ще участва, а не че няма да участва в първите епизоди. Не си измислям. Относно това, 4е е OUT, еми като участва в 3 от колко са там 22-23 незнам по какъв друг начин да го нарека. Горещо се надявам аз да не мога да чета или да не съм разбрала както трябва, обаче само споделих каквото съм видяла. А за това дали това ще е последен сезон еми в един от сайтовете пишеше нещо такова " In the final season will ......" не помня какво беше точно.

Къде според теб пише, че ще участва само в 3 епизода. Никъде. 9.gif

София ще участва, програмата й за снимки ще е съобразена зъедно със снимките на филма й Hitcher.

Всичко си е точно и ясно, ще си участва наравно с другите.
ivelin4eto
ОК, не се пали толкова, да не мислиш, че не искам да участва, погрешно съм разбрала.
Naminator_X_
От постнатото дотук разбрах, че новите епизоди ще бъдат качвани в арена линкос дата, обаче не разбраx дали ще бъдат качвани в унгареца и/или японеца(сайтовете ни за филми)...? Много ми е интересно такова biggrin.gif
Nasi
Мисля, че няма причина да не ги качат.

Най-после излезна ипромото за новия сезон!!!

Линк:
http://nathan.hollywood.com/401promo.zip

http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...91B26E031A05579 по-добро качество!

Това са кадрите от новите епизоди:

IPB Image IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
Насинкоооооооооооооооооооо миличко страхотна си мерси многоооо!

като гледам тази снимка
IPB Image
Лейтън феновете май ще са щастливи за момент! rolleyes.gif
*PeyT*
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Sep 7 2006, 09:39) *
като гледам тази снимка
IPB Image
Лейтън феновете май ще са щастливи за момент! rolleyes.gif

blush.gif blush.gif Да се надяваме, че не е само няк`ва долна инсинуация, само да ни заблудят...щото тогава.. 19.gif
eL
АААААААААааааааааа 3.gif Тия нямат право ... кадъра е такава наслада за очите ми ... Мерси, Наска 8.gif Новия сезон ще е трепач ! Тая красотия от предния пост отива директно в Лейтънския 10.gif
Baba_Qga^
Нз дали се бъркам, но тази снимка на Лейтън не е ли от предишни серии confused.gif Струва ми се че съм я виждала и преди но не мога да се сетя къде 2.gif
stanislava
Не,снимката си е от новия сезон.Лукас е доста по-русичък,това трябва да те yбеди biggrin2.gif
milen4eto
То хубаво ще качват сериите в дата, арена и линкоса, ами кой ще се заеме да им превежда субтитрите, защото съм много ама много зле с английския и ще трябва да гледам само картинки иначе. 7beshake[1].gif 7hit[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.