Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Kоментари на новините за 4-ти сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3, 4
Menna
(FaLLOuTbOy @ Jan 4 2007, 12:23) *

имате ли представа кога ще излезе промото?
Следващата седмица.
FaLLOuTbOy
04x11 - 2.20 mill
04x12 - 2.26 mill.

И всичко това заради проклетия American Idol 19.gif
Nasi
Apparently over a million OTH viewers chose to watch AI this season compared to what happened during S3 when OTH also went head to head with AI.

Миналата година ОТН беше отново срещу АИ. Средните срейтинги, в най-лошите епизоди бяха около 3.5млн.

Тази година 1 милион от постоянната аудиторията на ОТН се е отказала sad.gif

Също така:
Тhere are many spoiled people who have turned off their TVs.

Новините за предстоящите епизоди отказаха доста хора, което вече е по-лошо и от конкуренцията на другите телевизии.

Каквото и да си говорим нивото на епизодите този сезон в сравнение с миналата година е много по-ниско. Като изключим 4х09.
Bloody_Tears
Мисля,че вече трябва да си признаем и да се смирим над това,че ОТХ отдавна се сбогува с 5 сезон.Като гледам нищо чудно и 4 да не стигне до края sad.gif
FaLLOuTbOy
ако преместят ОТХ в друг ден за да не се изправя срещу Американ Идол ще се качат, ама немогат в момента, да се надяваме,че когато America's Next Top Model се върне на 28.02 ОТХ ще върне част от зрителите.. American Idol помита всички шоута в Сряда - направо ужасно!!! Дано CW има това в предвид и да нареди 13 нови серий от ОТХ, иначе незнам какво ще правя sad.gif
Nasi
Малко няма да стане sad.gif ...ОТН си има 21 епизода (остават още 9). Един по-малко от нормалните. Преместването е немислимо като се има впредви, че на CW изобщо не им пука за ОТН. Това си проличава в доста отношения.
Първо липсата на Официални Промо снимки за 4 сезон. Абсолютно всички други сериали имаха такива, но не и ОТН. Бяха пуснати неиздавани фотоси от 3 сезон.
Второ - промотата, които може да се каже, че са огранимчени до минимум. Например сега има две-седмична пауза, трябваше да има промо, но уви.
Трето - Отсъствието на ОТН от страницата на CW в myspace. Сериали, които вече не се излъчват имат такъв профил, но не й ОТН.
Но и отношението на феновете към сериала вече не е същото, казвам го, защото чета доста мнениея в чуждите форуми.
FaLLOuTbOy
(Nasi @ Jan 25 2007, 16:31) *

Малко няма да стане sad.gif ...ОТН си има 21 епизода (остават още 9). Един по-малко от нормалните. Преместването е немислимо като се има впредви, че на CW изобщо не им пука за ОТН. Това си проличава в доста отношения.
Първо липсата на Официални Промо снимки за 4 сезон. Абсолютно всички други сериали имаха такива, но не и ОТН. Бяха пуснати неиздавани фотоси от 3 сезон.
Второ - промотата, които може да се каже, че са огранимчени до минимум. Например сега има две-седмична пауза, трябваше да има промо, но уви.
Трето - Отсъствието на ОТН от страницата на CW в myspace. Сериали, които вече не се излъчват имат такъв профил, но не й ОТН.
Но и отношението на феновете към сериала вече не е същото, казвам го, защото чета доста мнениея в чуждите форуми.

Така е, CW не се отнася достатъчно добре със ОТХ, единственото което ми дава надежда за 5ти сезон на ОТХ е това че Dawn Ostroff го е хвалила на пресконференцията на CW,но както се казва, only time will tell.
FaLLOuTbOy
преди 2 часа питах един критик(казва се Marc Berman) какво мисли за бъдещето на ОТХ и най-сетне получих отговор:
"Despite it being creamed by Idol, I still think the CW will bring it back. It's Veronica Mars that I am concerned about."
"Независимо,че Idol му отнема част от публиката мисля, че CW, ще го върне за 5ти сезон, но съм загрижен за бъдещето на Вероника Марс"

дава големи надежди! biggrin2.gif
escorpio
По други форуми се оплакват, че по време на ОТХ пускали някакви баскетболни мачове и много е възможно това да е причината за този голям спад в рейтингите, защото нали и миналата година са били в едно време с АИ и не е било толкова лошо положението.
А това, че CW не се грижат за шоутата си е така, и Вероника Марс доколкото знам не се рекламира много и дори не са давали повторения на епизодите май през паузата.
Но все пак мисля, че ОТХ ще бъде избран за 5 сезон, защото едва ли малка телевизия като CW може да си позволи да изкара толкова нови продукции и те да бъдат добри, особено ако на Gilmore Girls или на 7th Heaven това е последен сезон, но наистина ако някой е застрашен това е Вероника Марс защото рейтингите са много по лоши, и американците не гледат сериали, които те карат да мислиш тях ги интересува да има повече драми и готини актьори, които да скачат от един на друг и да се натискат всеки епизод. Затова много хора се отказват от ОТХ или поне така казват защото исакт Брукас и Нейли заедно и нищо да не застава между тях. Но ОТХ е много повече от тези двойки той е толкова добър защото има най-добре замисления злодей - Дан 15.gif .
ОТХ заслужава 5 сезон !!!
LoveOneBoy
От всички сериали,излъчвани по CW,OTH е най-добрия!Ако не изберат него за 5 сезон ще се прекарат мнооого яко!
sa6enka
Abe hora koga 6te izleze 13 epizod na OTH,ako znaete kajete i za sledva6tite koga 6te izlizat......aaaa i ako moje da mo kajete kolko ob6to epizoda ima 4 sezon

Edit:
1. Писането на кирилица е задължително.Моля прочетете Правилата на форума!
2. Има отделна Тема за 13 епизод!
3. Информация за епизодите и датите на излъчване,може да се намери Тук!

А ще ми кажете ли колко епизода общо има 4 сезон на ОТН, и дали ще дават целия сериал пак по БНТ ?

Edit:Не е нужно да пишеш няколко поредни поста(използвай бутона Промени)!!! Разгледай линковете и темите във форума-там ще намериш всичко,което те интересува!!!

One Tree Hill по българска телевизия!
Сезона е 21 епизода!!!
stefanoooooooos
а аз да питам-това ли е последния сезон?!
Bloody_Tears
Ами предполага се,че да smile.gif
stefanoooooooos
Цитат(stefanoooooooos @ Feb 26 2007, 16:31) *
а аз да питам-това ли е последния сезон?!

ееееееее верно ли....гадно....ама за са (15) не изглежда да свършва...остана само надежда!сега ТБА кво ще рече....
Nasi
Още нищо не може да се каже. Нищо не предполагаме. Най-сигурно е да се каже, че шансовете за 5 сезон са 50 на 50.
Menna
Както вече е известно, 16 епизод на 4 сезон - 4.16 "You Call It Madness, But I Call It Love" ще бъде излъчен на
28 март !
girl_from_hell
това беше постнато от профила на Пейтан в myspace, някакво готинко е
YouTube

моя грешка сега видях че ги има в първия пост, ако искате изтрийте коментара
azsamivan
ама сигурно ли е че ще има и 5 сезон.щото гледах някаде клипче в което се казва че щте има
_Jenny_
аве хора имам проблем не ми работи биткомет и не мога да си тегля сериите на филма досега ги гледах от друго място но благодарение на НСБОП smile.gif не мога вече.. та ще ми дадете ли идея за някаква друга програма с която мога да си тегля серийките... sad.gif мерси мн предварително
Sway
Цитат(Menna @ Mar 1 2007, 17:54) *
Както вече е известно, 16 епизод на 4 сезон - 4.16 "You Call It Madness, But I Call It Love" ще бъде излъчен на
28 март !

Еее!!! 2-ри май, 28ми март! Последно?! rolleyes.gif
Menna
Последното отдавна е написано и в заглавията на темите и в самите теми - 2ри май. А цитата който си дала е отпреди 1 месец. Нормално е да не отговаря на последната информация. wink.gif
Sway
Извинете! sad.gif
Може би щото ми даде че има нови отговори в тая тема... и не погледнах датата... my bad.
Age^Of^Impact
Последно някой има ли информация кога ще излезе 16-та серия.В IMDB пише на 28-ми март,но не мога да я намеря никаде,та знаете ли окончателната дата?confused.gif
ludoto_mimi
Цитат(Age^Of^Impact @ Mar 29 2007, 19:50) *
Последно някой има ли информация кога ще излезе 16-та серия.В IMDB пише на 28-ми март,но не мога да я намеря никаде,та знаете ли окончателната дата?confused.gif

2 поста по-нагоре пише! 2 май!
Age^Of^Impact
А мерси мерси.Не съм особено удовлетворен от протакането на тез сериики,но......Enjoy the waiting smoke.gif 3prozqvka[1].gif
kokopetel
sorry за off topic, но другите теми са заключени... unsure.gif

Намерих 16 епизод на 4 сезон в eMule. Проблемът е, че се тегли с 5-6 кб/с ...

цък...някой си прави особено лоша и безвкусна шега glare.gif angry.gif ... не теглете-оказа се, че е далеч не е One Tree Hill ... поне спестих малко нерви и време на други потребители.

иначе
sorry.gif
renito818
Целия епизод ли си намерила?! Ако можеш дай линк на сайта. ПЛС ПЛС
lovely
просто не вярвам на очите си, не съм влизала месец и половина и се оказва , 4е все още нищо ново не е излязло!!! Е незнам, очаквам ако има 5 сезон сериите да излизат през една година..но ако е така, то 100% няма да има такъв !! mellow.gif dry.gif
vm_93
Исках да попитам дали ще има 5-ти сезон,защото умирам от любопитство да вида кво ще стане с бебетата!сигурно ще е мн яко!!!
Bloody_Tears
Пффф, хора четете преди да питате! Във всяка тема поне 10 човека питат дали ще има! ДА, ще има 5 сезон!
sweet_deni92
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Jun 7 2007, 16:13) *
Пффф, хора четете преди да питате! Във всяка тема поне 10 човека питат дали ще има! ДА, ще има 5 сезон!

Сори че ще питам ама темата е девет страници и хич не ми си чете!!! Разбрах че ще има 5 сезон, а кога ще излиза знае ли се? huh.gif
ludoto_mimi
Цитат(sweet_deni92 @ Jul 2 2007, 22:23) *
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Jun 7 2007, 16:13) *

Сори че ще питам ама темата е девет страници и хич не ми си чете!!! Разбрах че ще има 5 сезон, а кога ще излиза знае ли се? huh.gif

Януари.
teufelchen
чак тогава mad.gif
europa94
В сайта пишеше да попитам за алтернативни линкове към епизодите.Какви са те ?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.