Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Kоментари на новините за 4-ти сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3, 4
fenka_lucas_i_brooke
Спокс имаме си преводачи тука седмица някъде след като пуснат епизода пускат и субтитрите,зависи от това кога излизат английските субтитри!
Елинкоооооооооо страшен подпис! 4.gif
milen4eto
Ok мерси че ми каза, ако знаеш как ме успокои само.
dahlia
Споко. Последните три епизода ги преведох за няколко часа, серията излиза сутринта и до вечерта са готови. Лошото е че е по слух и точността е 98%, но не мисля че гришкити ми са били фатални, тъй че нямай грижи.... 10.gif
milen4eto
Не се притеснявай бяха перфектни. Продължаваий в същия дух. 2thum[1].gif
ludoto_mimi

TheCW.com New Look!
One Tree Hill in TheCW.com

Със сигурност ще останете изненадани, ако сега отворите сайта на новата телевизия CW, формирана след обединението на UPN и WB преди няколко месеца. Сайта си има нов изглед, видеоклипове и, разбира се, страницата на всяко шоу е много обновена. Има Информация, Актьорски състав, Епизоди и Галерия.
Също така сайта има отделна секция Видео, където може да гледате промо клипове на някои шоута за предстоящите сезони. Те са America's Next Top Model, Smallville, Supernatural, Everybody Hates Chris и Runaway.
Nasi
worthy.gif worthy.gif Мерси много Мимс worthy.gif 4.gif Най-после се сетиха!!!Ако бяха сложили и нови промо снимки щяха да са перфектни, но тогава нямаше да има за какво да се оплакваме 18.gif
milen4eto
Да, наистина 4.gif
Nasi
Промо снимки сезон 4

eL
3.gif ИМА САМО ЕДНА ДУМА ЗА ТИЯ СНИМКИ - КРАСОТА 8.gif

Страшна си НАсе bigarmhug.gif
ludoto_mimi
Пак няма Хейли. 19.gif
scandalous_girl
Снимките са много хубави! Всички са много красиви! Жалко,че Бетани пак не присъства. А и снимките не са много на брой, поне на всеки да имаше по няколко( особено на София) smile.gif . Много ми харесва Хилари-много секси излъчване има,какви прелести показва 3.gif .
Bloody_Tears
ей тея глупаци ле...sad.gif
защо няма повечко снимки на нейт и НИКАКВИ СНИМКИ НА ХЕЙЛИИИИconfused.gifconfused.gifнаправо ми иде да отида там и да ги убия!
поне другите са яки,мерси!:)
milen4eto
Да закфо Хейли я няма, но поне пък Нейтънчо е излезнам много хубавко тука ( иде ми да го схрускам wub.gif ). Да бяха направили повечко негови снимчици, за да компенсира отсъствието и на Хейли.
Мммда и Хилъри е излезнала много хубаво, абе кфо да говоря всички са супер яки 4.gif 4.gif 4.gif

И Насинце отново ти благодаря за яките неща които качваш, то това за нас си е направо рай за очите rolleyes.gif
solenka
Мерси много за снимките! 4.gif
Не е честно! Хилари има няколко снимки, а Нейт само една. 19.gif Даже и Бетъни я няма. wacko.gif
Black_master
Ето,че и още един се присъединява към OTH обществото.Прочетох цялата тема.Мисля,че наистина я бива,макар и да ме разочарова до известна степен.Разочарова ме именно снимката на Пейтън и Лукас.Толкова исках Пейтън да не се меси повече в тяхната връзка...на тази на Лукас и Брук.А и има друго нещо.Ако постоянно се разменят какво ще стане накрая - боза.Едно от нещата,което ми харесва в този сериал е автентичността му.В живота не може да простиш на някого няколко пъти...,да бъдеш с някого,да се разделите,отново да бъдеш с него и отново да се разделите,а след това пак и пак.Истински се притеснявам от това чтвърти сезон да не остане едно голямо разочарование.Чудо е,че до тук напрежението се е запазило,че историята е автентична.От тук нататък обаче...Не знам защо всички казват: Ще бъде интересно,ала-бала... Да,ще бъде интересно,но тук не става въпрос само за зрителски интерес,а за това историята да не започне да се повтаря,да се разводни...Не знам,дано опасенията ми останат напразни.

П.П.Имам въпрос - някой може ли да ми даде линк или поне име на песента в края на "The Show Must Go On" 3ти сезон,защото...невероятна е.Тази,която звучи до самия край на епизода.Благодаря предварително.
milen4eto
2hi[1].gif Здарвей "Black_master".
Добре дошъл в групата фенове на това сериалче... welcomeani.gif
Само One Tree Hill !!!
feel_me
Кой е Том?
ludoto_mimi
(feel_me @ Sep 22 2006, 14:10) *

Кой е Том?

Какъв Том? blink.gif
fenka_lucas_i_brooke
(Nasi @ Sep 18 2006, 12:12) *

Промо снимки сезон 4

Аааааа красота!Нейтън е ебати сладура тука!Но да наистина защо Бетани я няма sad.gif
Обаче Брук не ми харесва на тая снимка unsure.gif
LoveOneBoy
Ауу снимките са невероятни.Нямам думи.А Нейтън...красота и половина.Мн е сладък на тази снимка(е,той на всички си е сладък).Мн си го бичкам него.Аз също съм възмутена че Хейли няма снимки.Трябваше да им направят обща на Нейли...
borko
Някой може ли да ми каже в колко часа БГ време почва утре първия епизод и горе-долу до колко време се качват епизодите smile.gif
Reni
(borko @ Sep 26 2006, 10:02) *

Някой може ли да ми каже в колко часа БГ време почва утре първия епизод и горе-долу до колко време се качват епизодите smile.gif

Дано до довечера да се появиииииииииии!!!!!!!! НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ! 15.gif Какъв подарък за рожденния ми ден само а?
Menna
Няма как да се появи до довечера,поради простата причина,че премиерата на новия сезон е на 27 септември от 21:00 часа.Разбира се като пресметнем часовата рзлика,премиерата е около 3часа(през нощта) наше време.
Очаквайте епизода в българския тракер след 5 сутринта(утре). wink.gif
milen4eto
Аз лично ще си сваля епизода утре, ако го има разбира се, но няма да го гледам докато не си сваля и субтитрите, защото без тях няма да разбера нищо... schrikken_pc.gif
Reni
(Menna @ Sep 27 2006, 13:04) *

Няма как да се появи до довечера,поради простата причина,че премиерата на новия сезон е на 27 септември от 21:00 часа.Разбира се като пресметнем часовата рзлика,премиерата е около 3часа(през нощта) наше време.
Очаквайте епизода в българския тракер след 5 сутринта(утре). wink.gif

Ох да, аз после го забелязах това ... Както и да е, в очакване сме
feel_me
(ludoto_mimi @ Sep 22 2006, 16:26) *

(feel_me @ Sep 22 2006, 14:10) *

Кой е Том?

Какъв Том? blink.gif

еми видях на някой от вас подписа biggrin2.gif
Nasi
Излезнаха още няколко от промо снимките:

solenka
(feel_me @ Sep 28 2006, 10:32) *

Кой е Том?
еми видях на някой от вас подписа biggrin2.gif

Ако е моят подпис, да ти кажа, че Том е Tom Welling от сериала Smallville, а не от ОТХ. wink.gif
milen4eto
(Nasi @ Oct 6 2006, 19:51) *

Излезнаха още няколко от промо снимките:

...

Мерси много Насе. От тези снимчици ми харесват как са излезнали само Бетъни и Джеймс... Големи са сладури, особено Джеймс wub.gif София не ми харесва изобщо, изглежда някак отнесена... ohmy.gif
sladuranka
Мен пък точно Бет и Джейм не ми харесват. Нещо косата на Джеймс ми идва в повече, а Бет са я хванали гадно. София е много сладинка biggrin2.gif .
milen4eto
(sladuranka @ Oct 8 2006, 02:40) *

Нещо косата на Джеймс ми идва в повече...

Защо? Хммммм с тази прическа прилича на много хубаво дяволче 15.gif wub.gif
Bloody_Tears
хах,приличаме си!той е дяволче,аз съм дяволче. smile.gif
ТА НИЕ СМЕ ЕДИН ЗА ДРУГ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
milen4eto
(dqvol4e7o_mims @ Oct 11 2006, 00:02) *

хах,приличаме си!той е дяволче,аз съм дяволче. smile.gif
ТА НИЕ СМЕ ЕДИН ЗА ДРУГ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да да добре че си вярваш! laugh.gif
Nasi
Страхотна новина...официално от екипа на продуцента Mark Schwahn обявиха, че ОТН е поличил пълен сезон.

WE'RE PICKED UP FOR A FULL SEASON!
We just got word from an inside source that One Tree Hill indeed has been picked up for a full season. It is the first CW show to get a full season, despite rumors you may have heard.

Whoo hoo! Let's show the CW Network they made the right decision and continue watching and supporting One Tree Hill!

Други новини от тях:

В следващият епизод на ОТН ще видим участничка от реалити шоуто America's Next Top Model:

CROSS-OVER EVENT WITH AMERICA'S NEXT TOP MODEL
One Tree Hill and America's Next Top Model have proven to be a great team, and combined both shows have brought in some of the highest ratings on The CW thus far. So, it makes sense that Top Model will be popping-up in Tree Hill next week with a cross-over episode.

On Top Model the girls will go through an intense acting challenge, the model who expresses herself the best lands a role on One Tree Hill directly after as Brooke's "Clothes Over Bro's" model for the T.A.R.T. fashion show.

So, if you're a fan of both shows this is something you definitely won't want to miss.

Какво предстой пред ОТН:
Остават още 4 епизода преди зимната пауза!!!

ONE TREE HILL: WHAT'S AHEAD
We've got 4 more episodes before OTH takes a Winter Hiatus, and trust us these are 4 episodes you WON'T want to miss.

Източник: ФФ
nadezhda_had
Пълен сезон суперрррррр
ludoto_tedi
4.09: "Some You Give Away" 29 ноември
4.10: "Songs To Live and Die By" 12 декември

Значи ще има пак 2 седмици между 9-ти и 10-ти ? ох после ще е голямото чакане...
Nasi
сигурно това е била стара информация няма да има две седмици почивка между 9 и 10:

4.10: "Songs To Live and Die By"
6 Декември 2006
ludoto_tedi
Благодаря много Наси smile.gif
milen4eto
Ураааааа най-сетне потвърдена информация 13.gif 8.gif emoticon1 (119).gif
Е разбира се благодаря и на източникът на тази информация... мерси мн Наси bigarmhug.gif
Ludata Julieta
новината е супер! сега със сигурност знаем че ще си имаме цял 4-ти. мерси за инфото
iFo
Ъмм....Кога свършва "зимната" пауза?Тоест кога ще се излъчи 11 еп?
ууупс....някой мод да ми делне мнението.Много се извинявам.
stanislava
17 януари
<Radost>
(stanislava @ Dec 16 2006, 13:05) *

17 януари

Оле, тогава е рожденият ми ден Супер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALeX4e7y^
Ето една нова снимка на James
Nasi
Снимката я има на една от предните страници 4.gif
Nasi
Стана ясно, че този Играч ще участва в епизод от ОТН. Той е един от най-големите таланти на НБА, играл е до скоро за Университета Дюк, а сега е играч на Орландо Мeджикс. Фен на София Буш. smile.gif
казва се JJ Redick

Bloody_Tears
Мерси Nasi!
stanislava
Ето клипче с JJ Redick.В края дават как си урежда ролята в сериала smile.gif
Bloody_Tears
Мерси и на теб stanislava! bigarmhug.gif
FaLLOuTbOy
имате ли представа кога ще излезе промото на следващия епизод? biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.