Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill по българска телевизия!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Lucas
До края на годината по Канал 1 ще запо4нат да дават One Tree Hill! 4part[1].gif 36_1_32v[1].gif Наи-накрая! 36_1_55[1].gif

Edit: Сериала започва да се излъчва по БНТ от 13 ноември (понеделник):

Излъчени епизоди:

13.11.2006 - 1 епизод, Pilot
14.11.2006 - 2 епизод, The Places You Have Come to Fear the Most
20.11.2006 - 3 епизод, Are You True?
21.11.2006 - 4 епизод, Crash Into You
27.11.2006 - 5 епизод, All That You Can't Leave Behind
28.11.2006 - 6 епизод, Every Night Is Another Story
04.12.2006 - 7 епизод, Life in a Glass House
05.12.2006 - 8 епизод, The Search For Something More
11.12.2006 - 9 епизод, With Arms Outstretched
12.12.2006 - 10 епизод, You Gotta Go There To Come Back
20.02.2007 - 11 епизод, The Living Years
21.02.2007 - 12 епизод, Crash Course in Polite Conversation
22.02.2007 - 13 епизод, Hanging by a Moment
26.02.2007 - 14 епизод, I Shall Believe
27.02.2007 - 15 епизод, Suddenly Everything Has Changed
28.02.2007 - 16 епизод, The First Cut Is the Deepest
01.03.2007 - 17 епизод, Spirit in the Night
08.03.2007 - 18 епизод, To Wish Impossible Things
14.03.2007 - 19 епизод, How Can You Be Sure?
15.03.2007 - 20 епизод, What Is and What Should Never Be
21.03.2007 - 21 епизод, The Leaving Song
22.03.2007 - 22 епизод, The Games That Play Us
AZDEAZ
От къде тази информация?
ThePinkDuck
Дай източника! Подкрепи твърдението си с доказателства! mrgreen[1].gif
Lucas
Днес си купих списание Екран и там имаше интервю с някав от екипа на парви канал и тои го каза ще дават и някви си там други филми но напално е сигурно 4е ще го има но не пише кога пише само 4е до края на годината ще запо4не! 4.gif
etIto
еи сигурни ли сте от каде имате тази информация?
Lucas
Забравих да кажа ако някои си купува 'Екран' Интервюто е на страница 90-91 да про4ете 4 вапрос и сам да се обеди.
fenka_lucas_i_brooke
СУПЕР 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif
eL
QUOTE(Lucas @ May 17 2006, 14:38) *

Забравих да кажа ако някои си купува 'Екран' Интервюто е на страница 90-91 да про4ете 4 вапрос и сам да се обеди.

Aйй стига бе ?? 13.gif 3.gif 3.gif Вкара ме в тъча ohmy.gif ... гледам датата 17 май е вече .... ПЛС кажи ми че не се шегуваш .... ще си купя списанието задължително, ама посмей да си послъгал нещо 2.gif 15.gif happy.gif

п.с. В страницата на БНТ тряя да има информация ... ся ши видим 4potrivam[1].gif
Nasi
ЕЕ всичко друго очаквах да прочета, но това НЕ. Не мога да го повярвам, ще е невероятно. 100% сериала ще стане хит и ще има огромна аудитория. Канал 1 ще ударят в десятката, ако това найстина се окаже вярно. 4.gif Ще стискам палци.
OTH_fenka
Дано да е вярно. Толква писма до Нова и БТВ и кво стана Канал едно. Ще бъде супер, а за рейтинга да не говорим. 4.gif
common_sense
тва е много хубаво. филмът ще достигне и до тези, които няма нет. smile.gif
boy_07
Канал едно ми се дигна в очите!
CrAzY_AbOuT_OTH^^
Еее тва е страшно яко0о!!! 4.gif 4.gif 4.gif Няма начин да не стане най-гледания сериал в БГ..........просто няма biggrin.gif biggrin.gif .....оо наистина това е много добре за райтинга но за нас най-вече biggrin.gif biggrin.gif
Eli_Baby
УоУ това наистина е невероятно !!! Направо не мога да повярвам че ще гледам любимия си сериял по телевизора biggrin2.gif е честитио да ни е на всички 4.gif а Канал 1 определено ще си вдигнат аудиторията happy.gif
Valeto
Страхотно е това! 4.gif
Жалко, че няма да го излъчат по БТВ или НТВ, но те губят. wink.gif
Baba_Qga^
О дано да е истина! Аз междодругото по непотвърдена информация чух, че ще го пускат по телевизията(но нз по кой канал)до края на май, но лично на мен не ми се вярва...
RoXXy_
е това ако е вярно...канал 1 ще избият сичката риба... biggrin.gif
а м/у другото някой писал ли им е на тях някога confused.gif biggrin2.gif
Qskata
оставете райтинга на канал 1 той и без това е замрял доста спрямо НТВ и БТВ така поне ще се дигне доста А ако филма се хареса на зрителите в България тва значи и още хора в нашия форум biggrin.gif
slyn4ice```
QUOTE(RoXXy_ @ May 17 2006, 20:04) *

е това ако е вярно...канал 1 ще избият сичката риба... biggrin.gif
а м/у другото някой писал ли им е на тях някога confused.gif biggrin2.gif

аз бях писала само на БТВ ама нямаше ефект smile.gif но Канал едно направо ..... ще се зарибят още повече хора по сериалчето smile.gif
the_mouse
Хаха, представете си накрая реклама: Посетете фен сайта на One Thee Hill - oth.ggbit.info 18.gif
unitec
QUOTE(the_mouse @ May 17 2006, 20:19) *

Хаха, представете си накрая реклама: Посетете фен сайта на One Thee Hill - oth.ggbit.info 18.gif

Може,може rolleyes.gif
slyn4ice```
е май вече искаме прекалено много че да има и реклама на саита....ама те хората сами ще си го намерят ако искат...както стана с мен
Lucas
Абе щеше да е по добре ако го даваха по бтв или нова щотото щеше още от парви епизод да зариби вси4ки докато бнт е по назат и сигурно кам 3 епизод ще стане по популярен но сам сигурен 4е ще мине по реитинг О.C. но дано не им слoжат някви гадни дублажи
girl_from_hell
е вие днеска само ме радвате smile.gif)))))))
Baba_Qga^
Дано по честичко да се радваме smile.gif
elexis
QUOTE(Lucas @ May 17 2006, 20:24) *

дано не им слoжат някви гадни дублажи

Да и аз това си мислих. Но това няма значение.Важното е че ще го дават по телевизията..Лелееееее не мога да повярвам...Аз си мислих,че това никога няма да се случи. Освен това ми се вийда правдоподно да е по канал 1 , защото както знаем OTH Изобщо не е наи-гледания сериал в САЩ!Е ако наистина стане така много ще се зарадвам и Канал 1 наистина ще ми се издигнат в очите. 4.gif 4.gif worthy.gif
Хейли
О това е страхотна новина.Много се радвам че ще започнат да го дават и то по канал 1 немога да повярвамАз се надявах бтв да го пуснат но няма значение поне ще можем всички да го гледаме по Канал 1 biggrin2.gif
ludoto_tedi
Според мен тва е невъзможно и то по канал 1.като знам какви са им дублйорите ......аз не бих го гледала.......
Devil^Rose^^
QUOTE(boy_07 @ May 17 2006, 17:21) *

Канал едно ми се дигна в очите!

Нали happy.gif и на мен
Е по БТВ е изключено да го дават, все пак там върви ОС, те не са ли конкоренти (Fox). И двата филма ще им дойдат в повече.
На мен все още ми звучи доста невероятно ... ОТХ в българският ефир 3.gif huh.gif
ludoto_mimi
Тъкмо днес си мислех, че средата на месеца мина и трябва да си купя списанието и то ме чакала приятна изненада. Аз съм от редовните, не като някои, които само като има полза си го купуват. (визира предишно мнение rolleyes.gif )
~*Haley*~
Нереално...най-накрая се усетиха че трябва да го пуснат smile.gifи то по Канал 1...!!!Въпреки че вече съм го гледала ще се изкефя много ако го гледам и по телевизията wink.gif
elexis
Е сега ще го гледат всички хора,които нямат достъп до интернет и всичките ми приятели,които карам да си го изтеглят от 100години, оба4е ги мързи dry.gif
FrAgMaKeR
Определено няма да ми хареса с дублаж, особено дублажите на Канал 1 са едни..
ludoto_mimi
QUOTE(FrAgMaKeR @ May 17 2006, 21:30) *

Определено няма да ми хареса с дублаж, особено дублажите на Канал 1 са едни..

На всички телевизии дублажите са едни... Особено като си го гледал в оригинал и после ти е странно. Например на О.К. изобщо не ми харесва дублажа, но преди като го даваха 1 сезон и не ми правеше впечатление, защото не го бях гледала в оригинал. Така че тези, които ще го гледат за пръв път няма да им пука. wink.gif
Mar4eto
WOW rolleyes.gif
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ biggrin.gif МНОГО ЯКО!!!всъщност то не че е нещо чак толкова,при положение че сме гледали всичките серии,ама все пак--->да дават ОТН в бг 18.gif струва ми се много странно,а за дублажа,в сравнение с актьорите,сигурно ше е отврат,ама то само тва че ще го пускат е велико постижение rolleyes.gif
Особено като си го гледал в оригинал и после ти е странно. Например на О.К. изобщо не ми харесва дублажа, но преди като го даваха 1 сезон и не ми правеше впечатление, защото не го бях гледала в оригинал
абсолютно!
boy_07
QUOTE(Mar4eto @ May 17 2006, 21:57) *

WOW rolleyes.gif
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ biggrin.gif МНОГО ЯКО!!!всъщност то не че е нещо чак толкова,при положение че сме гледали всичките серии,ама все пак--->да дават ОТН в бг 18.gif струва ми се много странно,а за дублажа,в сравнение с актьорите,сигурно ше е отврат,ама то само тва че ще го пускат е велико постижение rolleyes.gif
Особено като си го гледал в оригинал и после ти е странно. Например на О.К. изобщо не ми харесва дублажа, но преди като го даваха 1 сезон и не ми правеше впечатление, защото не го бях гледала в оригинал
абсолютно!

и при мене беше точно така....

Ами трябва да чакаме потвърждение от още един почитател на "Екран" 10.gif за това което е написано за да съм сигурен !

И най важното е да се стегнеме с това да изрекламираме много добре сериала за да има по големи очаквания!

shocking.gif Кофтито е ,че малко млади хора гледат Канал 1 ! Въпреки , че като се замисля,за първи път се кефя , че съм без кабелна телевизия и ако го дават Канал 1 задължително измества БТВ! 18.gif
sydney
не мога да повярвам One Thee Hill по Канал 1:) супер дано да го излъчат наистина smile.gif
The Black Dragon
Бахти тъпото. Кво се кефите всички. Аз не искам да го дават в България филма 14.gif Баси. Ся като тръгне и куцо и сакато ша почне да се фантазира къв як филм гледат и ще викат гледаш ли го. Аз много мразя така. Повтаря се историята с Lost. Гадост
lyubenski
На мен най-ми е интересно как ще го преведат сериала biggrin.gif !!! Защото предполагам някоя глупост ще измислят винаги са ме изумявали в БГ с преводите на заглавията smile.gif!!! А относно, това че не по БТВ е нормално , т.к. О.С. е основен конкурент на ОТХ и са реализирание от различнио ТВ-та , а пък Нова никога не си е падала по такива сериали , някак си те си падат повече по екшъни (CSI, LOST и т.н.) !!! Уж рових из сайта на БНТ, но не намерих нищо ама това не ме изненадва. Ще чакаме и ще видим !!!
EyesWideShut
мн се радвам, че най-сетне сериялът е купен и ще се гледа легално от всички българи
scandalous_girl
Това наистина е супер! Аз също редовно си купувам екран и като наскоро отворих новия брой,така се зарадвах и цял ден вървя в училище и разнасям новината. biggrin.gif Искрено се надявам да започнат да го излъчват по-скоро и дублажът да е добър.
Nasi
Това със дублажа ще е гадно, защото ние сме си свикнали с тяхните си им гласове/на мен и субтитри не ми трябват вече/
аз скоро засякох ОТН по френска телевизия и Лукас и Нейтън звучаха ужасно, и набързо превключих канала.
За ОС аз не го гледах първи сезон по БТВ, а направо си го теглих и сега като слушам преводите ми става ужасно смешно, а и понякога самите преводи май не съм им много точни.

Обаче така поне всички мой приятели, които нямат възможност да гледат сериала ще разберат за какво им говоря. вече им разпространих новината.
Списание Екран ми е едно от любимите. 4.gif 4.gif 4.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Nasi @ May 18 2006, 00:14) *

Списание Екран ми е едно от любимите. 4.gif 4.gif 4.gif

Мой човек си. 4.gif 4.gif
Иначе на БНТ не са им от най-добрите дублажите. Като си спомня по Коледа даваха Хари Потър 1 и какви им бяха пискливи и смешни гласовете. 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

Дано да стане добре. happy.gif
Nasi
не съм ги гледала това с Хари Потър, ама мога да си ги представя какви са били.

В крайна сметка на нас ще ни е криво, но на голяма част от гледащите няма да им прави впечатление...ще го преживеем.

Екран го харесвам, защото не е клюкарско списание и винаги има интересни неща, и ревюта за филми.
boy_07
Пак добре е Канал 1 а ако беше 7 Дниwink.gif
KiD^ViCiOuS
5angel[1].gif 5angel[1].gif
QUOTE(The Black Dragon @ May 17 2006, 21:44) *

Бахти тъпото. Кво се кефите всички. Аз не искам да го дават в България филма 14.gif Баси. Ся като тръгне и куцо и сакато ша почне да се фантазира къв як филм гледат и ще викат гледаш ли го. Аз много мразя така. Повтаря се историята с Lost. Гадост

аз съм абсолютно съгласна...от една страна е яко че сериала стана тоооооооооолкова популярен при положение че никога не е бил излъчван в България...обаче и аз много се дразня като ме срещнат някви Зле-та и почнат да се превъснасят колко е як и как незнам си кво...
нищо де...може и за добро да е...примерно в следващия сезон като направят турне и нас да ни огрее 5angel[1].gif
fresh_girl
4.gif 16.gif 10.gif Т'ва е най-великата новина,която съм 4увалаааа biggrin2.gif Дано е вярно...БНТ-то ще оберат сливитеее
ludoto_mimi
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ May 18 2006, 08:39) *

обаче и аз много се дразня като ме срещнат някви Зле-та и почнат да се превъснасят колко е як и как незнам си кво...

Мдааа... тва са "недостойните". Така ги кръстихме с РОксито. rolleyes.gif biggrin2.gif М/у другото преди няколко седмици много странно ми стана, когато момичетата от твоя клас във физическото си разменяха GSM-ите със снимки на Джеймс и го хвалеха колко бил хубав и т.н. И викат "Ми тоя е от един сериал "One Tree Hill.." huh.gif blink.gif
scandalous_girl
Да,има нещо такова,че сега всички ще го гледат и не знам,но чувствам ,че всякаш ще се изгуби част от чара му. Досега феновете не бяха малко,но все пак беше нещо като затворен кръг,а когато започнат да го излъчват не вярвам,че ще има много хора ,които ще го пропуснат и сериалът няма да е така специален(поне за мен unsure.gif ).
boy_07
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ May 18 2006, 08:39) *

5angel[1].gif 5angel[1].gif
QUOTE(The Black Dragon @ May 17 2006, 21:44) *

аз съм абсолютно съгласна...от една страна е яко че сериала стана тоооооооооолкова популярен при положение че никога не е бил излъчван в България...обаче и аз много се дразня като ме срещнат някви Зле-та и почнат да се превъснасят колко е як и как незнам си кво...
нищо де...може и за добро да е...примерно в следващия сезон като направят турне и нас да ни огрее 5angel[1].gif

ами той стана покрай нас известен-демек ние сме си виновни...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.