Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill по българска телевизия!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Menna
Цитат(ludoto_mimi @ Mar 22 2007, 19:31) *
Днес е последният епизод. wink.gif
Язък, изпуснах го.... всъщност както и целия сезон. biggrin.gif
ludoto_mimi
Цитат(Menna @ Mar 22 2007, 22:21) *
Цитат(ludoto_mimi @ Mar 22 2007, 19:31) *
Днес е последният епизод. wink.gif
Язък, изпуснах го.... всъщност както и целия сезон. biggrin.gif

Tихо, бе, ти пък не се издавай! biggrin2.gif То и аз не гледах всички епизоди. Само в началото, по средата 1-2 и сега последния. Ще ходя при баба ми събота и неделя, трябва да я питам за впечатления. Тя много го хареса. rolleyes.gif Като й се обадя и ме пита дали го следя. smile.gif
**Sophia**
ааа някой знае ли дали ще пускат и втори сезон? wink.gif
ludoto_mimi
Цитат(**Sophia** @ Mar 22 2007, 22:31) *
ааа някой знае ли дали ще пускат и втори сезон? wink.gif

Няма такава информация. Предполагам трябва да се пита Канал 1. Някой ако има време да им драсне един мейл.
Nasi
Цитат(ludoto_mimi @ Mar 22 2007, 22:28) *
Tихо, бе, ти пък не се издавай! biggrin2.gif То и аз не гледах всички епизоди. Само в началото, по средата 1-2 и сега последния. Ще ходя при баба ми събота и неделя, трябва да я питам за впечатления. Тя много го хареса. rolleyes.gif Като й се обадя и ме пита дали го следя. smile.gif

Лятото като го даваха по регионалната баба ми искаше да набият Лукас в епизода с боя на Пейтън и Ники. 18.gif

То и аз изгледах най-много три епизода от всчки, така че не ме вълнува дали ще дават втори сезон. Предполагам, че не. Щом дават по Пловдив ТВ Гилморките, сигурно ще пуснат тях. Дано. 4.gif
qwe123
Еми не знам какви са им рейтингите,ама едва ли са някакви фрапиращи biggrin.gif И ако ще пусакт 2ри сезон,едва ли ще е скоро tongue.gif
{HoNeY}
Дано пуснат втори сезон sad.gif
Bloody_Tears
Да се надяваме, но според мен вероятноста е съвсем малка... sad.gif
siska
Уф glare.gif ..толкова време чаках последния епизод и накрая да го изпусна...и наистина дано пуснат и 2 сезон smile.gif
cohen
ЗАПОЧВА СПЕШНО ОТДЕЛЕНИЕ НА НЕГОВО МЯСТО-ЯКО!
^^HeLa^^
Съмнява ме да има втори сезон, пък и за какво да пускат втори сезон те така окепазиха първи, че хората въобще няма да исткат да гледат втори сезон, първо с постянната промяна на часовете на излъчване, а да не говорим за тоталната липса на реклама. Дано ако пуснат Гилмор гърлс нещата да са различни, но силно се съмнявам.
hill_fan
А дали има възможност да пуснат втория сезон на сериала по някоя друга телевизия?
Tedds
И аз не съм гледала ОТХ по БНТ, а пък по БНТ?!Да беше БТВ поне
pussy^^
Цитат(hill_fan @ May 31 2007, 22:03) *
А дали има възможност да пуснат втория сезон на сериала по някоя друга телевизия?

Едвали ще го пуснап по друга телевизия, но надеждата умира последна.
Refuse
Кфо става кога ще го пускат 2-рия сезон по БНТ, някъква информация confused.gif
Bloody_Tears
Все още нищо не се знае unsure.gif
Refuse
Тъкмо се реших да го гледам тоя сериал, те пък са го спряли biggrin.gif
Bloody_Tears
Свали си го тогава biggrin.gif Има си линкове и теми за всеки епизод smile.gif
mimetyyy
Аз понеже попринцип не гледам БНТ и изобщо не знаех за сериала и скоро се запалих много и почнах да го гледам,но ако го дават ще го гледам пак с голямо удоволствие!! smile.gif
ladysunshine
А кога ще пускат 2 сезон?
Tanya
От 01 октомври започват да дават 2-ри сезон по БНТ - всеки понеделник и вторник от 21:05 часа.
fenka_lucas_i_brooke
Yes yes yes Обичам теееее мерси за инфото
Tedds
Това е супер!О ии мн мн мн 10х за инфото.
aria
Тюх,тюх преди 2 месеца го изгледах,пък те се сетиха кога да го дават.Нищо де,може да хвърлям по едно око от време на време,а и нали е само 2 пъти в седмицата.
`BruKas`
супер ... макар че съм го гледала 200 пъти пак ще си го гледкамsmile.gifsmile.gifsmile.gif
VeRonICa^^
Страхотно,не че ми е любим сезон но все пак това е ОТХ , мерси за инфото happy.gif happy.gif happy.gif
Катeто
еее браво на тях,признавам ги worthy.gif нищо че съм гледала сезона хилдяди пъти,пак ще си го гледкам,ако мога rolleyes.gif мерси за инфото

hristin4e
дават филмчето по тв-то, пуснаха ни плакат в списание... хммм най-после rolleyes.gif biggrin2.gif
rali4kata
от 1 октомври започват да го излъчват отново.Да, обаче 2 сезон започва от 23 епизод какъвто всъчщност няма.

http://programata.bnt.bg/content/view/arch...et)/490/(cat)/1

Във програмата на в.Труд казват че от понеделник започва 2 сезон,23 епизод. 16.gif
Какво ли ще излъчват всъщност blink.gif

Едит:23 епизод върви заедно със 22,но нама 24 епизод unsure.gif
♥Didito♥
Мале,тея са големи идиоти на4иии 14.gif ,ем дано да не е от 23 ти еп в1преки,4е няма да го гледам по ТВ-то,наистина не са добре,ако е така 16.gif
rali4kata
23 епизод,2-ри сезон

Лукас и Кийт са напуснали Три Хил. Те се готвят за ново начало в нов град, но съобщението за инфаркта на Дан ги връща отново в Три Хил. Там нещата са се променили. Пейтън и Брук отново са приятелки. Нейтън и Хейли се женят, а Дан излиза от кома и е нов човек - разкайва се за всичко и е добронамерен към всички.

взето от БНТ

А до колкото аз съм гледала така започва 1 епизод на 2-ри сезон ohmy.gif вече незнам кое е истина.Ако имате инфо казвайте.
♥Didito♥
Офф,на тая телевизия кво и е в ред въобще,абе сигурно има някакво объркване(естествено),няма зна4ение.
demonnndays
Цитат(rali4kata @ Sep 29 2007, 11:59) *
23 епизод,2-ри сезон

Лукас и Кийт са напуснали Три Хил. Те се готвят за ново начало в нов град, но съобщението за инфаркта на Дан ги връща отново в Три Хил. Там нещата са се променили. Пейтън и Брук отново са приятелки. Нейтън и Хейли се женят, а Дан излиза от кома и е нов човек - разкайва се за всичко и е добронамерен към всички.

взето от БНТ

А до колкото аз съм гледала така започва 1 епизод на 2-ри сезон ohmy.gif вече незнам кое е истина.Ако имате инфо казвайте.

Точно 23 епизод е-те не ги разделят на сезони и вместо 1 епизод на втори сезон се пада 23-ти.
nadezhda_had
дадоха първи епизод от втори сезон днеска ,аз тва се очудих какво пише в програмата
`BruKas`
уфф..аз пък забравих да го гледам..
the_vampire
Ся откакто почнаха да го въртят по канал 1 го следя,че докато се чака 5 сезон няма какво друго да се гледа sad.gif
Sway
Оф Боже Господи... тия нормални ли са?! 23ти епизод?! Значи не ги обявяват като нормалните телевизии - сезон еди-кой си, епизод еди-кой си... Ем браво! Пак се осра*а. И сега к'во? Ше стане като Дързост и Красота, 17351 серии ?!?!?!? (говоря примерно)

Тъпо, тъпоооо...
Mr. Winchester
Вече и ОТХ по Фокс Лайф с име Трий Хил
Катeто
Да,аз гледах няколко епизода,но освен че имаето е правилно всичко друго не става,превода отново е лош smile.gif
siska
А някой знае ли дали отново ще има пауза м/у 2 и 3ти сезон по канал1 и дали изобщо ще продължат да го излъчват? smile.gif
miim4eto
Цитат(siska @ Dec 16 2007, 15:26) *
А някой знае ли дали отново ще има пауза м/у 2 и 3ти сезон по канал1 и дали изобщо ще продължат да го излъчват? smile.gif

Мисля, че ще продължат, но не съм абсолютно сигурна smile.gif
Mr. Winchester
Ами ако продължат най вероятно ще има пауза , но голяма работа едва ли някой го гледа там
geryyy
а знаете ли от колко 4аса 6те се дава плс някои да каже плс плс rolleyes.gif
RaV3n_GirL
Ами Понеделник и Вторник от 21.00 ама ве4е няма...а FoxLife сигурно си разбрала дават 1сезон сиг 6те по4не 2ри скоро ама ве4е кой ли ги гледа....
mixmaxshow
Аз ги гледам може да са много стари и да съм ги гледал ама One Tree Hill никога няма да ми омръзне.
krp_bul
ПОДКРЕПЯМ..и на мен никога няма да ми омръзне Трий Хил : )
FintiFlushka
Цитат(krp_bul @ Jul 30 2008, 20:27) *
ПОДКРЕПЯМ..и на мен никога няма да ми омръзне Трий Хил : )

Точноо такаа ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.