Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill по българска телевизия!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
**Sophia**
И мен ме е яд,защото аз не съм гледала 1 сезон.Като започна направо пощурях от радост,а сега какво ще гледам,някакви глупави филми.И сега от къде ще гледам 1 сезонconfused.gifsad.gif
nadezhda_had
писах на вестник тв Сага ,дали имат някаква информация дали ще продължи изръчването на сериала по канал едно и вижте само какъв отговор получих dry.gif
IPB Image
siska
Е какво толкова му мислят blink.gif Сега тези които за пръв път гледат сериала ми се струва, че сигурно ще позабравят до къде е стигнал.(дано ме разбирате за какво говоря, че аз малкоо smile.gif ) Голяма каша стана с толкова нови сериали, пък ще ги спират, пък ще пускат пак ОТХ направооо не знам wacko.gif
Алекс
Ще ми се сериала да го дават по bTV.Първо превода ще бъде много по-добър и второ ще има по-голям интерес.Все пак bTV е една от най-гледаните телевизии в България.Определено ще има повече зрители.
N@det0
(alekscho @ Jan 4 2007, 16:24) *

Ще ми се сериала да го дават по bTV.Първо превода ще бъде много по-добър и второ ще има по-голям интерес.Все пак bTV е една от най-гледаните телевизии в България.Определено ще има повече зрители.

Еми дано Нова или bTV да закупят сериала,че да може да му се радваме и по БГ ТВ.
**Sophia**
И аз пощурях като разбрах.През междучасието езна моя приятелка си купи вестник "TV сага" ,и на първата страница пишеше че -Тиинейджърският хит "Самотно Дърво на Хълма" ще се излъчва по BNT.Започнах да крещя пред всички,направо...умрях от радост.И беше Супер когато почнаха да го дават,но се стигна един ужасно гаден ден за всички -когато почнаха да дават някакъв тъп сериал и спряха OTH.wacko.gif..Беше ми страшно мъчно.Защото единственагта ми утеха слад гаден ден е че вечерта ще почне любимиат ми сериал и ще мога да се успокоя,но уви...mad.gif
{HoNeY}
Абсолютно същото е и с мен всеки понеделник и вторник!!!
Няма ли някакъв начин да пиша на Канал 1... Искам да дават ОТН и ми е адски мъчно. sad.gif
CheerFuL-F
Някой знае ли дали ще го пуснат пак ОТХ??
Cthulhu
Пратих съобщение на БНТ преди малко. Питах ги какво стана със сериала, защо го спряха след 10-ти епизод и няма ли да го пуснат пак. Писах им също, че сериала има много фенове и си заслужава.

Предлагам всеки да им прати по едно съобщение... да ги притиснем малко, пък може и да ни обърнат внимание dry.gif
Ето ви линк: http://bnt.bg/opinion
bo7evka
за мен е по-лесно да си го свалям от колкото да се моля на БНТ а те защо са го спряли нз те май щяха да пусант само 1 сезон но защо са го спряли нз
siska
Цитат(Cthulhu @ Feb 3 2007, 15:15) *
Пратих съобщение на БНТ преди малко. Питах ги какво стана със сериала, защо го спряха след 10-ти епизод и няма ли да го пуснат пак. Писах им също, че сериала има много фенове и си заслужава.

Предлагам всеки да им прати по едно съобщение... да ги притиснем малко, пък може и да ни обърнат внимание dry.gif
Ето ви линк: http://bnt.bg/opinion

Аз мисля, че точно заради такова "притискане" спряха сериалаdry.gif .И едвали сега това ще помогне.
nadezhda_had
Отново от 20 февруари

11 епизод - вторник
12 епизод - сряда
13 епизод - четвъртък
Bloody_Tears
Дааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Суперрррррррр,супер,супер,суперррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр
рррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр
рр!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nadezhda_had
Мале само като прочех не можах да повярмам и веднага реших да го поста.Идеше ми за крещя до небето
Bloody_Tears
Цитат(nadezhda_had @ Feb 13 2007, 17:46) *
Мале само като прочех не можах да повярмам и веднага реших да го поста.Идеше ми за крещя до небето

Спокойно,това го направих вместо теб 18.gifЧак извънземните ме чуха и си помислиха,че някой ги напада и се скриха в една дупка 18.gif
ludoto_mimi
Вече в три дни от седмицата ли ще го дават или само в първата седмица от подновяването?
nadezhda_had
Цитат(ludoto_mimi @ Feb 13 2007, 20:57) *
Вече в три дни от седмицата ли ще го дават или само в първата седмица от подновяването?

нямам представа другата седмица ще се разбере
Brucas_Forever
А от колко часа 13.gif 4.gif 1clap[1].gif ?
N@det0
Ееее супер smile.gif Дано да го дават по 3 пъти в седмицата.
nadezhda_had
ми ккато беше преди някъде около 9 почва ако не се лъжа ,повече информация другата седмица
siska
Cool! 1 (4).gif Чесно казано не мислех, че ще го пуснат скоро, но браво взели са добро решение! 13.gif
Cthulhu
ОЛЕЕЕ emoticon1 (12).gif
Най-после 36_1_32v[1].gif
Как разбрахте... дайте някакъв линк ако има някъде писано по въпроса.
nadezhda_had
Тук това е програмата за следващата седмица
sa6enka
Лелееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее най-накрая да го пуснат пак няма по щтастлива от мен 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
SeMiNi
Преди малко го гледах-беше супер!Мноооооооооого се радвам ,че пак го дават.Ще го дават и сряда и четвъртък-супер ,нали?biggrin.gif
Brookie
ЕЕЕЕ, мн се радвам, че пак го дават 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
nadezhda_had
Другата седмица сериите ще са в понеделник , вторник , сряда и четвъртък
Bloody_Tears
Цитат(nadezhda_had @ Feb 23 2007, 23:17) *
Другата седмица сериите ще са в понеделник , вторник , сряда и четвъртък

Хех,данеби и БНТ да са го харесали?! blink.gif biggrin2.gif Това е супер,заслужава си да се нальокаме от кеф mrgreen[1].gif
siska
Ихаа супер браво 13.gif сега остана и в петък да го пуснат и всичко ще е супер 1 (4).gif 1 (4).gif
ludoto_mimi
Moже точно обратното - да не са го харесали или да няма нужния рейтинг и вместо да го спрат изведнъж, пускат сериите по-бързо, за да се отръват от него. rolleyes.gif
^^HeLa^^
незнам защо, но като гледам по телевизията ОТХ и ми се струва, че нещо не е както трябва, очаквах да има по-голям интерес и зарибяване около сериала, но ми се струва, че май това не се получи. Каква е причината не мога да си обясня, но като се замисля незнам ако не го бях гледала преди дали щеше да ми направи впечатление, като го свалих и като изгледах първите две серии на компютъра вече бях тотално зарибена и като чух, че ще го пускат по бнт си по мислих, че ще предизвика голям фурор и че зрителския интерес ще нарастне, но това определено не се получи. Незнам може и да греша, но май все същите хора от форума си го гледаме.
N@det0
Еми аз съм на 100% убедена,че ако филмът се излъчваше по БиТиВи или Нова щеше да предизвика много по-голям зрителски интерес.Просто сега доста малко хора знаят за излъчването на One Tree Hill по канал 1.Аз например си пускам тази програма само по време на сериала.
AnGelChe
Цитат(N@det0 @ Feb 27 2007, 22:06) *
Еми аз съм на 100% убедена,че ако филмът се излъчваше по БиТиВи или Нова щеше да предизвика много по-голям зрителски интерес.Просто сега доста малко хора знаят за излъчването на One Tree Hill по канал 1.Аз например си пускам тази програма само по време на сериала.

Адски си права wink.gif + това озвучението е толкова лошо...поне мене изобщо не ме радва...явно защото съм им свикнала с истинските гласове... happy.gif
fenka_lucas_i_brooke
За тези които не знаят следващата седмица ще го дават само в ЧЕТВЪРТЪК от 21 часа!!!
Sway
Друга ОГРОМНА грешка - абе защо по дяволите всяка седмица променят времето и дните за излъчване ?! Не е като да съм ясновидка, егати, нито пък прекарвам времето си постоянно проверявайки програмата на тъпото БНТ! Защо не вземат малко пример от бТВ - всяка вечер си знаеш - в 20 часа филм или сериал (по-често сериал). А не - понеделник от 20, вторник от 18, сряда - не, четвъртък - от 21 .. а следващата седмица КОРЕННО различно разпределение! Losers...
DjuDju
Мен не ме дразни звученето на гласовете,защото донякъде си приличат(всичко това е ,тъй като сме свикнали с истинските),но ме нерви ,че не показват емоции. Примерно Нейтън като се караше на Деб-то си личи, че актьора крещи и се пени, но нашият преводач-глас говори с един спокоен и равен тон...просто... sick1.gif НЕ знам.Нямам думи! emoticon1 (38).gif
nadezhda_had
според мене по-добре че го дават от 9 часа по-одобно е .Сега като почна Music Idol няма да се чуда какво да гледам ,а пък всички тв гледат да пускат в 8 всичко и се чудиш какво да гледаш
renito818
А като свърши първи сезон ще го спрат ли, или направо втори?
Извинявам се ако се повтарям щот не съм чела предните коментари.
shamalia
Много се извинявам,че не писах на кирилица просто отдавна не съм влизала и съм забравила правилата.Наистина много се извинявам unsure.gif
ludoto_mimi
Цитат(shamalia @ Mar 3 2007, 18:25) *
Interesuvam se otkude moga da si izteglya posledniya 15 epizod na 4 sezon, za6toto si4ki saitove se ne6to ne rabotyat. Zamundata e s premeste sait i torentite ne funkcionirat, Datata tryabva da ima6 platena registraciya a Bol.bg sa samo stari serii ! Napravo ujas koito i da e da pomogne molya vi 4e i bez tova svur6i mn interesno 14-tiya epizod i nz kakvo 6e pravya ako ne namerya 15 shocking.gif sad.gif worthy.gif

1. Писането на кирилица тук е задължително! Прочети Правилата и ги спазвай!
2. Не пускай поредни постове, а използвай бутона ПРОМЕНИ!
3. Има тема за епизода ТУК, където можеш да намериш линкове за сваляне!
4. Провери в САЙТА. Там си има линкове.
siska
Пффф и аз току що гледах програмата и забелязах, че го няма. glare.gif Мн се ядосвам само го пускат, спират, сменят часа....nC.... dry.gif
nadezhda_had
серия другата седмица ще има само в четвъртък
N@det0
Офф с това променливо време прекаляват sad.gif
nadezhda_had
19 и 20 епизод другата седмица сряда и четвъртък
Bloody_Tears
Тъпо е това.Да си намислят кога ще го дават и товеа е.Какво само сменят датите и часовете,в които го дават.... тъпаци... 1iangr[1].gif
sofi7o
Леле и на мен ми писна на половинки го дават само wacko.gif
Bloody_Tears
Тая седмица ще го даат в сряда и четвъртък dry.gif
ludoto_mimi
Днес е последният епизод. wink.gif
Ice^Ice^Baby
ЕЕЕЕ жалко вече свърши...Нищо че не беше нищо особено по тв-то.Все пак е ОТН
qwe123
Ам,аз само да кажа,че чух Маут и направо онемях...Какъв беше тоя глас дето му бяха сложили?!?! biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.