**Sophia**
Jan 2 2007, 12:07
И мен ме е яд,защото аз не съм гледала 1 сезон.Като започна направо пощурях от радост,а сега какво ще гледам,някакви глупави филми.И сега от къде ще гледам 1 сезон
nadezhda_had
Jan 2 2007, 13:52
писах на вестник тв Сага ,дали имат някаква информация дали ще продължи изръчването на сериала по канал едно и вижте само какъв отговор получих
Е какво толкова му мислят

Сега тези които за пръв път гледат сериала ми се струва, че сигурно ще позабравят до къде е стигнал.(дано ме разбирате за какво говоря, че аз малкоо

) Голяма каша стана с толкова нови сериали, пък ще ги спират, пък ще пускат пак ОТХ направооо не знам
Ще ми се сериала да го дават по bTV.Първо превода ще бъде много по-добър и второ ще има по-голям интерес.Все пак bTV е една от най-гледаните телевизии в България.Определено ще има повече зрители.
(alekscho @ Jan 4 2007, 16:24)

Ще ми се сериала да го дават по bTV.Първо превода ще бъде много по-добър и второ ще има по-голям интерес.Все пак bTV е една от най-гледаните телевизии в България.Определено ще има повече зрители.
Еми дано Нова или bTV да закупят сериала,че да може да му се радваме и по БГ ТВ.
**Sophia**
Jan 26 2007, 12:40
И аз пощурях като разбрах.През междучасието езна моя приятелка си купи вестник "TV сага" ,и на първата страница пишеше че -Тиинейджърският хит "Самотно Дърво на Хълма" ще се излъчва по BNT.Започнах да крещя пред всички,направо...умрях от радост.И беше Супер когато почнаха да го дават,но се стигна един ужасно гаден ден за всички -когато почнаха да дават някакъв тъп сериал и спряха OTH.
..Беше ми страшно мъчно.Защото единственагта ми утеха слад гаден ден е че вечерта ще почне любимиат ми сериал и ще мога да се успокоя,но уви...
{HoNeY}
Jan 27 2007, 19:11
Абсолютно същото е и с мен всеки понеделник и вторник!!!
Няма ли някакъв начин да пиша на Канал 1... Искам да дават ОТН и ми е адски мъчно.
CheerFuL-F
Jan 27 2007, 19:31
Някой знае ли дали ще го пуснат пак ОТХ??
Cthulhu
Feb 3 2007, 15:15
Пратих съобщение на БНТ преди малко. Питах ги какво стана със сериала, защо го спряха след 10-ти епизод и няма ли да го пуснат пак. Писах им също, че сериала има много фенове и си заслужава.
Предлагам всеки да им прати по едно съобщение... да ги притиснем малко, пък може и да ни обърнат внимание
Ето ви линк:
http://bnt.bg/opinion
bo7evka
Feb 3 2007, 15:34
за мен е по-лесно да си го свалям от колкото да се моля на БНТ а те защо са го спряли нз те май щяха да пусант само 1 сезон но защо са го спряли нз
Цитат(Cthulhu @ Feb 3 2007, 15:15)

Пратих съобщение на БНТ преди малко. Питах ги какво стана със сериала, защо го спряха след 10-ти епизод и няма ли да го пуснат пак. Писах им също, че сериала има много фенове и си заслужава.
Предлагам всеки да им прати по едно съобщение... да ги притиснем малко, пък може и да ни обърнат внимание
Ето ви линк:
http://bnt.bg/opinion Аз мисля, че точно заради такова "притискане" спряха сериала

.И едвали сега това ще помогне.
nadezhda_had
Feb 13 2007, 17:34
Отново от 20 февруари11 епизод - вторник
12 епизод - сряда
13 епизод - четвъртък
Bloody_Tears
Feb 13 2007, 17:37
Дааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Суперрррррррр,супер,супер,суперррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр
рррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр
рр!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nadezhda_had
Feb 13 2007, 17:46
Мале само като прочех не можах да повярмам и веднага реших да го поста.Идеше ми за крещя до небето
Bloody_Tears
Feb 13 2007, 17:48
Цитат(nadezhda_had @ Feb 13 2007, 17:46)

Мале само като прочех не можах да повярмам и веднага реших да го поста.Идеше ми за крещя до небето
Спокойно,това го направих вместо теб

Чак извънземните ме чуха и си помислиха,че някой ги напада и се скриха в една дупка
ludoto_mimi
Feb 13 2007, 20:57
Вече в три дни от седмицата ли ще го дават или само в първата седмица от подновяването?
nadezhda_had
Feb 13 2007, 21:11
Цитат(ludoto_mimi @ Feb 13 2007, 20:57)

Вече в три дни от седмицата ли ще го дават или само в първата седмица от подновяването?
нямам представа другата седмица ще се разбере
Brucas_Forever
Feb 13 2007, 21:14
N@det0
Feb 13 2007, 21:30
Ееее супер

Дано да го дават по 3 пъти в седмицата.
nadezhda_had
Feb 13 2007, 22:20
ми ккато беше преди някъде около 9 почва ако не се лъжа ,повече информация другата седмица
Cool!
.gif)
Чесно казано не мислех, че ще го пуснат скоро, но браво взели са добро решение!
Cthulhu
Feb 14 2007, 18:44
ОЛЕЕЕ
Най-после
Как разбрахте... дайте някакъв линк ако има някъде писано по въпроса.
nadezhda_had
Feb 14 2007, 20:28
Тук това е програмата за следващата седмица
sa6enka
Feb 20 2007, 16:08
SeMiNi
Feb 20 2007, 22:02
Преди малко го гледах-беше супер!Мноооооооооого се радвам ,че пак го дават.Ще го дават и сряда и четвъртък-супер ,нали?
Brookie
Feb 23 2007, 22:45
nadezhda_had
Feb 23 2007, 23:17
Другата седмица сериите ще са в понеделник , вторник , сряда и четвъртък
Bloody_Tears
Feb 24 2007, 10:47
Цитат(nadezhda_had @ Feb 23 2007, 23:17)

Другата седмица сериите ще са в понеделник , вторник , сряда и четвъртък
Хех,данеби и БНТ да са го харесали?!

Това е супер,заслужава си да се нальокаме от кеф
Ихаа супер браво

сега остана и в петък да го пуснат и всичко ще е супер
ludoto_mimi
Feb 24 2007, 14:33
Moже точно обратното - да не са го харесали или да няма нужния рейтинг и вместо да го спрат изведнъж, пускат сериите по-бързо, за да се отръват от него.
^^HeLa^^
Feb 26 2007, 21:42
незнам защо, но като гледам по телевизията ОТХ и ми се струва, че нещо не е както трябва, очаквах да има по-голям интерес и зарибяване около сериала, но ми се струва, че май това не се получи. Каква е причината не мога да си обясня, но като се замисля незнам ако не го бях гледала преди дали щеше да ми направи впечатление, като го свалих и като изгледах първите две серии на компютъра вече бях тотално зарибена и като чух, че ще го пускат по бнт си по мислих, че ще предизвика голям фурор и че зрителския интерес ще нарастне, но това определено не се получи. Незнам може и да греша, но май все същите хора от форума си го гледаме.
N@det0
Feb 27 2007, 22:06
Еми аз съм на 100% убедена,че ако филмът се излъчваше по БиТиВи или Нова щеше да предизвика много по-голям зрителски интерес.Просто сега доста малко хора знаят за излъчването на One Tree Hill по канал 1.Аз например си пускам тази програма само по време на сериала.
AnGelChe
Feb 28 2007, 20:49
Цитат(N@det0 @ Feb 27 2007, 22:06)

Еми аз съм на 100% убедена,че ако филмът се излъчваше по БиТиВи или Нова щеше да предизвика много по-голям зрителски интерес.Просто сега доста малко хора знаят за излъчването на One Tree Hill по канал 1.Аз например си пускам тази програма само по време на сериала.
Адски си права
+ това озвучението е толкова лошо...поне мене изобщо не ме радва...явно защото съм им свикнала с истинските гласове...
fenka_lucas_i_brooke
Mar 2 2007, 08:19
За тези които не знаят следващата седмица ще го дават само в ЧЕТВЪРТЪК от 21 часа!!!
Друга ОГРОМНА грешка - абе защо по дяволите всяка седмица променят времето и дните за излъчване ?! Не е като да съм ясновидка, егати, нито пък прекарвам времето си постоянно проверявайки програмата на тъпото БНТ! Защо не вземат малко пример от бТВ - всяка вечер си знаеш - в 20 часа филм или сериал (по-често сериал). А не - понеделник от 20, вторник от 18, сряда - не, четвъртък - от 21 .. а следващата седмица КОРЕННО различно разпределение! Losers...
Мен не ме дразни звученето на гласовете,защото донякъде си приличат(всичко това е ,тъй като сме свикнали с истинските),но ме нерви ,че не показват емоции. Примерно Нейтън като се караше на Деб-то си личи, че актьора крещи и се пени, но нашият преводач-глас говори с един спокоен и равен тон...просто...

НЕ знам.Нямам думи!
nadezhda_had
Mar 3 2007, 11:14
според мене по-добре че го дават от 9 часа по-одобно е .Сега като почна Music Idol няма да се чуда какво да гледам ,а пък всички тв гледат да пускат в 8 всичко и се чудиш какво да гледаш
renito818
Mar 3 2007, 16:57
А като свърши първи сезон ще го спрат ли, или направо втори?
Извинявам се ако се повтарям щот не съм чела предните коментари.
shamalia
Mar 3 2007, 18:23
Много се извинявам,че не писах на кирилица просто отдавна не съм влизала и съм забравила правилата.Наистина много се извинявам
ludoto_mimi
Mar 3 2007, 18:35
Цитат(shamalia @ Mar 3 2007, 18:25)

1. Писането на кирилица тук е задължително! Прочети
Правилата и ги спазвай!
2. Не пускай поредни постове, а използвай бутона
ПРОМЕНИ!
3. Има тема за епизода
ТУК, където можеш да намериш линкове за сваляне!
4. Провери в
САЙТА. Там си има линкове.
Пффф и аз току що гледах програмата и забелязах, че го няма.

Мн се ядосвам само го пускат, спират, сменят часа....nC....
nadezhda_had
Mar 3 2007, 22:50
серия другата седмица ще има само в четвъртък
Офф с това променливо време прекаляват
nadezhda_had
Mar 7 2007, 22:59
19 и 20 епизод другата седмица сряда и четвъртък
Bloody_Tears
Mar 7 2007, 23:11
Тъпо е това.Да си намислят кога ще го дават и товеа е.Какво само сменят датите и часовете,в които го дават.... тъпаци...
sofi7o
Mar 13 2007, 19:41
Леле и на мен ми писна на половинки го дават само
Bloody_Tears
Mar 13 2007, 19:43
Тая седмица ще го даат в сряда и четвъртък
ludoto_mimi
Mar 22 2007, 19:31
Днес е последният епизод.
Ice^Ice^Baby
Mar 22 2007, 21:15
ЕЕЕЕ жалко вече свърши...Нищо че не беше нищо особено по тв-то.Все пак е ОТН
qwe123
Mar 22 2007, 21:22
Ам,аз само да кажа,че чух Маут и направо онемях...Какъв беше тоя глас дето му бяха сложили?!?!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.