Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill по българска телевизия!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
nadezhda_had
Мойте приятели които до сега не са гледали сериала,а само 1 и 2 серия не харесват Нейтън.Но аз им казах че после се променя и става супер готин
Nathan_Lee
OTH по БНТ
Пичове, четете 4.gif 4.gif 4.gif Забавно е, аз днес го гледах, ама да си призная нещо не ме изкефи много!!! Иначе е супер да си припомниш добрият, стар 1-ви сезон 18.gif Иначе дублажа си е е.... м.... А, бе надявам се, хората да се изкефят, ако има изобщо такива, които не са го гледали вече в нета... освен майка ми, разбира се 10.gif
siska
(nadezhda_had @ Nov 15 2006, 22:43) *

Мойте приятели които до сега не са гледали сериала,а само 1 и 2 серия не харесват Нейтън.Но аз им казах че после се променя и става супер готин

Да, но аз мисля, че щом не го харесват лош, а чак когато стане добър значи не го харесват истински smile.gif Аз например го харесах още от първия епизод biggrin2.gif
borko
Чухте ли вчера как преведоха Don't say I never gave you anything??? Не помня точния превод, но беше доста тъпо. Нещо от сорта на "Да си имаш нещо от мен" или някво подобно... някой сеща ли се как беше точно?
kalin4eto_
Да точно така.. "Ето да си имаш нещо от мен... " наистина беше тъпо ... и като казах на сестра ми какъв е превода и тя се смя, вика "Че ти всичко ли знаеш наизуст?"
Estell
Мнооого се смях на това "Да си имаш нещо от мен"... Кви са тея преводачи, кво е това нещо не знам... Тея хора изобщо не мислят като превеждат май!
EvilAngel
Това ми направи впечатление и на мен- "Да си имаш нещо от мен" ха 16.gif . Губи се цялата красота и романтичност на момента. Звучи доста сухо и тъпо.
По-добре да не го бяха превеждали като не могат wink.gif Трябваше да си оставят оригинала- "Don't say I never gave you anything"
Nathan_Lee
Абсолютно съм съгласна, че се губи романтичното и красивото! Освен това, някой чу ли как говори Пейтън... някакво супер тъничко гласче са й сложили 18.gif Освен това при превода толкова са заглушили оригиналния звук, че не се чува ни музика, ни нищо... А музиката в тоя сериал е супер важна и яка, според мен! Бе, магията се губи някъде, поне на мен така ми се струва!!! dry.gif Може би само на мен ми се струва така, защото вече съм го гледала оригинално... А може би просто БНТ са shit-няри, както съм си мислила винаги! 19.gif Знам ли? huh.gif
shturec
днес случайно попаднах на пети епизод и почнах да обяснявам на родата колко е готин тоя сериал и как много ще им хареса, и прилича на "Ориндж каунти", само че е по-готин, и прочие.. 19.gif rolleyes.gif
само дето бнт наистина не умее да си рекламира сериалите, защото можеха да спретнат някаква готина кампания и да заковат хората пред екраните. според мен са си оставили ръцете с озвучаването, дублажа (Пейтън наистина звучи трагично и дубльорката въобще не ми се връзва с образа й) и въобще за ТОЗИ сериал трябва да се постараят доста повече!!
но иначе евала,че някой най-накрая откри топлата вода и в нашата мила родина. wink.gif
Tutor_Girl
Боже мили каква е таз простотия "Да имаш нещо от мен"??? blink.gif Не разбирам какъв им е проблема да го преведат както е без да сменят,то така се губи чара на репликата! 16.gif И какъв писклив глас са лепнали на Деб,ще кажеш че е някаква тийнейджърка!!!Просто нямам думи...Но поне го дават по TV-то. rolleyes.gif
krem4eto
Колкото и да ми беше трудно свикнах с дублажа.Но как можаха така да прецакат един от най-хубавите моменти в сериала 19.gif."Да имаш нещо от мен"?!?!?!Що за глупост....трябваше да е романтично и сладко...а то...Но карай важното е, че сериала набира популярност и мн хора започнаха да го следят и наистина го харесват smile.gif
Nasi
Следващият епизод:

All That You Can't Leave Behind (aka Where I End and You Begin)

Промо

В училището на Нейтън и Лукас е организиран баскетболен годишен мач,който се играе между бащи и синове. Лукас предлага на чичо си Кийт да играе с него и осъзнава, че той има по-добър ”баща” от Нейтън, след като Дан унижава публично сина си! Пейтън преживява трудно годишнината от смъртта на майка си и намира помощ след разговор с Уайти-тренъор на баскетболния отбор на Рейвънс!

Дата: 10/21/2003 (В България - 27.11.2006)
Сценаристи: Mark Schwahn, Ann Hamilton
Directed by Duane Clark
Гости: Barbara Alyn Woods (Deb Scott) , Terry Horton (PA Announcer), Jon Stafford (Max), Brett Claywell (Tim Smith), Tracy Williams (Bruce)

FEATURED MUSIC

1. "Remedy" - Hot Water Music – Начални сцени.
2. "Hard to Find" - American Analog Set – Хейли казва на Лукас истината за нея и Нейтън.
3. "I Was On a Mountain" - Hot Water Music – Пейтън кара бързо, Лукас се качва при нея и се опитва да я накара да намали.
4. "Want to Be Bad" - Tegan and Sara – Нейтън посещава Пейтън и я моли да иде на мача.
5. "I Don't Want To Be" - Gavin DeGraw – Чува се и по време на мача.
6. "Glad to Be Alive" - Low Flying Owls – Пейтън пресича на червeно, опитвайки се да предизвика инцидент.
7. "Many Rivers to Cross" - Jimmy Cliff – Финални сцени.

Тема за епизода: All That You Can't Leave Behind
jolie
За дублажа няма как да им се сърдим.Избират възможно най-подходящите гласове ,ако има такива.Просто няма как да бъдат същите.Принципно когато гледаш чуждоезичен филм си е най-добре да има субтитри за да усетиш по-добре изпълнението на героя.Това обаче е сериал-колкото по-опростено,толкова по-добре.
Преводът е мнооооого зле! е само репликата на Нейтън ,много други моменти се изгубиха с калпав превод.
А колкото до:Защо по дяволите "Самотно Дърво на Хълма" ?!Ето обяснението от главната виновница (Светлана Ахчийска - преводач на сериала):

Защо "Самотното дърво на хълма"?
През 1987 година групата U2 издава албума си "Дървото на Джошуа" ("The Joshua Tree"). В него има песен "One Tree Hill", посветена на загиналия през 1986 година личен асистент на Боно - Грег Карол, родом от Нова Зеландия. Там се издига вулканичен връх Уан Трий Хил, на който по времето, когато излиза песента, е растял самотен бор (отсечен през 2000 г.). На тази песен е кръстен и сериалът "One Tree Hill". Действието в него се развива в град Трий Хил, чиято гимназия носи същото име, но сериалът не е за града, а за две момчета - полубратя, всяко от които е самотно по своему. Самотни са и хората около тях - родителите, роднините, приятелите, съучениците им. Самотата е един от лайтмотивите в сериала.
Вземайки предвид това и горната информация, кръстих сериала "Самотното дърво на хълма". Когато заглавието не може да се преведе еднозначно, извлича се и от съдържанието на филма или сериала."

До някъде има логика..но звучи левашко и да не забравяме какво каза Карън на Лукас към края на 1-ви сезон:'There's only one Tree Hill'. Какви хълмове ,какви дървета??!
{HoNeY}
Еми за тях тва явно е някаква елементарна аргументация защо са превели филма "Самотно дърво на хълма". Наистина, злучи доста тъпо. Според мен трябваше да постъпят със сериала така, както БТВ са направили с ОС - те са го превели "Крарталът на богатите", обаче повечето хора му викат Orange Country... wink.gif
N@det0
Аз може би съм една от малкото,които сега почват да гледат сериала,но съм много надъхана да го гледам biggrin2.gif
{HoNeY}
QUOTE(N@det0 @ Nov 24 2006, 18:27) *

Аз може би съм една от малкото,които сега почват да гледат сериала,но съм много надъхана да го гледам biggrin2.gif

Давай, няма да съжаляваш! 4.gif 4.gif
Nathan & Haley fenka
Аз също съм разочарована от превода, любимите ми реплики са преведени ужасно. mad.gif Музиката не се чува. А гласа на любимката ми Хейлс е ужасен.
Vqtarcheto
Напълно съм разочарована! Първо че преводите са едни дупер смотани и воро дублажите просто нямам думи. Само ни съсипаха хубавото филче. Пък и мисля, че хоратя няма да изберат точно One Tree Hill пред едно реалити шоу, което дават по същото време. Но наистина е много приятно да седнеш и да гледаш вече до болка познатитети епизоди отново. Но някакси с тези дублажи самия филм губи чара си, май по-добре щеше да е със субтитри.
Unforgotten`Feeling`f
Много сте ми странни, защо всички толкова недоволствате от "Самотно дърво на хълма"? blink.gif
Както преводачката е казала, има скрит подсмисъл, това е метафора!! По - добре ли е да беше останало с английското наименование, което значи просто име на град? Самотно дърво на хълма идеално пасва на основната идея на сериала, още повече, че се запомня по - лесно от хора, които не знаят английски. wink.gif Казвате, че звучи тъпо, защото не вниквате в смисъла на заглавието.
jolie
(Unforgotten`Feeling`f @ Nov 25 2006, 17:00) *

Много сте ми странни, защо всички толкова недоволствате от "Самотно дърво на хълма"? blink.gif
Както преводачката е казала, има скрит подсмисъл, това е метафора!! По - добре ли е да беше останало с английското наименование, което значи просто име на град? Самотно дърво на хълма идеално пасва на основната идея на сериала, още повече, че се запомня по - лесно от хора, които не знаят английски. wink.gif Казвате, че звучи тъпо, защото не вниквате в смисъла на заглавието.

Много е скрит този нейният смисъл.Уан Три Хил звучи много по-добре .Още повече ,че бг публиката е достатъчно интелигентна за да се сети за какво става дума."Красотата се губи при превода".А в случая превод не е особено нужен.
Jordan
бах мааму. оняден хванах последните 10 минути. и пак щях да ги изтърва заради Биг Брадър, ама се сетих по време на рекламите и едва не счупих вратата от бързане да се добера до ТВто.
Ми очакваното- БАХТИ ЗЛЕТО! Имах чувството,че тва въобще не е моя си сериял.Всичко беше толкова различно- лъхаше съвсем друго от него. И тея преводачи смотаните...тъпо е някак. Първо непреведено грамотно заглавие, после мацнаха едни гласове дето ги чувам във всеки втори сериал- резултата- отчайващ! biggrin2.gif
та това ми е мнението. wacko.gif
DesiTo
Успях да изгледам един епизод. Както вече съм казвала, заглавието е под всякаква критика, разбирам, че е метафора, то това е повече от ясно, въпроса е, че не звучи толкова интересно и не може да те заинтригува да го гледаш, поне аз ако не бях гледала преди сериала, никога нямаше да започна да го гледам по БНТ.
Дублажа също не ми хареса, особено на Брук, ужасен е. wacko.gif Е, има и няколко добри попадения. Също превода е по-различен, особено на накой фрази като "Don't say I never gave you anything". Определено чара на сериала се губи.
И въпреки това се радвам, че го дават. Все пак това е резултата от възможностите им, макар и той да не е много добър. Интересно ми е, дали има висок рейтинг, при положение, че по това време дават в "Big brother".
smile.gif
Bloody_Tears
Тея идиоти не знаят ли,че име не се превеждаconfused.gifМного ме ядосват,съсипаха най-страхотният филм на света,НАШИЯТ ФИЛМ!!!!!!!!! sad.gif
nadezhda_had
Това е статия от програмата за телевизията от вестник Труд

Самотно дърво на хълма
Сериал Заглавието е заимствано от песен на U2

В редакцията на ТВ седмица и в БНТ се получиха многобройни зрителски въпроси по повод премиерния сериал “Самотно дърво на хълма”.В много от тях се срещат упреци за това ,че заглавието на сериала е преведоно , а не е оставено One Tree Hill.За да изясни въпроса поканихме за отговор преводачката на сериала г-жа Светла Ахчийска,която даде следното обяснение.
“През 1987г. Групата U2 изава албума се “Дървото на Джошуа”.В него една от песните е One Tree Hill , посветена на загиналия през 1986г. Личен асистент на Боно –Грег Карол ,който е родом от Нова Зеландия.А там се издига вулканичен връх Уан Трий Хил, на който по времето ,когато излиза песента ,е растял самотен бар.На тази песен е кръстен и сериалът One Tree Hill.
Това е единственото обяснение,което ще открете и в интеренет за заглавието на сериала.Действието се развива в град Трий Хил (не съществува такъв реалин град),чиято гимназия носи същото име.Но филмът не е за града – какъвто беше “Туин Пийкс”, а за две момчета – полубратя ,всяко от които е самотно посвоему.Самотни са и хората около тях – родителите ,роднините,приятелите,съучениците им.И именно самотата е един от лайтмотивите в сериала.”Самотно дърво на хълма”,защото когато заглавието не може да се преведе еднозначно ,то се извлича от съдържанието на сериала.

Това е буквалната стапия от вестника дума по дума
janushka
hehehehe,лелеее,баща ми е гении 18.gif 18.gif днес,след като го изгледахме сериал4ето и аз му се оплаквам,4е тия от БНТ са адски тъпи,за дето са го превели "самотното дърво на хълма", той ми вика "4е кво ми е бе,то заради Лукас,той е самотното дърво" 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif (нали днес Пейтън го заряза така да се каже) 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 16.gif 16.gif ццццццц
Хейли
Абе какво само се дразните на БНТ и аз мн не харесвам някои неща......но пък много се радвам че го дават даже се надявам да купят и 2 и 3 сезон и да ги пуснат ще е много хубаво... biggrin.gif
striikar
Аз първи сезон малко го поизтървах, но сега ще си го гледам щото и без тва съм свободен в понеделник и вторник по това време smile.gif А бе яко си е да видиш любим сериал по телевизията въпреки леко глупавия превод. Като си спомня, че 1ви и 2ри сезон ги изгледах за 4-5 дни сега напрао ми е много странно smile.gif Те БНТ го пуснаха щото бая изостанаха откъм сериалите и нямаше накъде вече. Аз лично се надявах преди време, че по НОВА ТВ ще го пуснат, но ако БНТ си купят 2ри и 3ти сезон пак става smile.gif
Bloody_Tears
Вчера просто ви каам щях да умра...толкова се ядосах.Видяхте ли как преведоха това,което каза пейт на Лукас??Простооо... 1iangr[1].gif
ludoto_mimi
(dqvol4e7o_mims @ Dec 12 2006, 13:05) *

Вчера просто ви каам щях да умра...толкова се ядосах.Видяхте ли как преведоха това,което каза пейт на Лукас??Простооо... 1iangr[1].gif

Ами аз го пропуснах, а и сериите са ми малко каша, та какво е казала? rolleyes.gif
Sway
QUOTE(nadezhda_had @ Dec 2 2006, 15:07) *

Това е статия от програмата за телевизията от вестник Труд

“През 1987г. Групата U2 издава албума се “Дървото на Джошуа”.В него една от песните е One Tree Hill , посветена на загиналия през 1986г. Личен асистент на Боно –Грег Карол ,който е родом от Нова Зеландия.А там се издига вулканичен връх Уан Трий Хил, на който по времето ,когато излиза песента ,е растял самотен бар.На тази песен е кръстен и сериалът One Tree Hill.

Това е единственото обяснение,което ще открете и в интеренет за заглавието на сериала.Действието се развива в град Трий Хил (не съществува такъв реалин град),чиято гимназия носи същото име.Но филмът не е за града – какъвто беше “Туин Пийкс”, а за две момчета – полубратя ,всяко от които е самотно посвоему.Самотни са и хората около тях – родителите ,роднините,приятелите,съучениците им.И именно самотата е един от лайтмотивите в сериала.”Самотно дърво на хълма”,защото когато заглавието не може да се преведе еднозначно ,то се извлича от съдържанието на сериала.

Егати. 'Това е единственото обяснение,което ще открете и в интеренет за заглавието на сериала' Епа що в интернет,ма?! Нали си преводачка, к'во ми ровиш из интернет да търсиш преводи на други хора!? Толкова ли не го побира тъпия ти ум, че град Tree Hill не е задължително да има в реалния живот за да се кръсти сериала така ?! Т'ва е град в който се развива действието в сериала, ако не тее кефи т'ва е друг въпрос, ама трябва ли да даваш малоумни обяснения confused.gif

а за две момчета – полубратя ,всяко от които е самотно посвоему.Самотни са и хората около тях – родителите ,роднините,приятелите,съучениците им.И именно самотата е един от лайтмотивите в сериала.

Офффф, за последен път ще коментирам и това: самотни хора в тоя сериал НЯМА с изключение може би на Пейтън, но тя е по-скоро нещастна отколкото самотна! ТЕ ВСИЧКИ СЕ ИМАТ ЕДИН ДРУГ И НИКОЙ НЕ Е АУТСАЙДЕР (само Джими... горкото... ама той не беше главен герой, така че не го броя...)

На тази песен е кръстен и сериалът One Tree Hill.

Госпожата проверила ли го е това или сама си е направила извода, защото само това е 'намерила в интернет'?! 19.gif Изобщо не е кръстен на тази песен сериала!!!

Уф, мога да продължавам до безкрай...

Аз май трябва да спра да влизам в тая тема, полудявам от бяс просто!!!

Bloody_Tears
(ludoto_mimi @ Dec 12 2006, 19:32) *

(dqvol4e7o_mims @ Dec 12 2006, 13:05) *

Ами аз го пропуснах, а и сериите са ми малко каша, та какво е казала? rolleyes.gif

Ами повечето от това,което преведоха беше:
-Лукас искам да съм с теб.Наистина искам да съм с теб! 16.gif mad.gif dry.gif
Няколко пъти повтори това.Напрао.... 14.gif 19.gif
Това,което каза на Лукас не стиога,че беше много повече от това,което казаха,ами пък и беше много по-смислено.не само да повтаря искам да съм с теб,наистина го искам. 19.gif 19.gif 19.gif
~Bruk~
Честно да ви кажа, след като толкова се дразните на преводи и всичко,защо просто не спрете да го гледате по телевизията blink.gif В началото толкова много се искаше да го пуснат по телевизията и когато го направиха само гневни коментари се четат..Наистина заглавието е тъпо, озвучението не ни харесва защото сме свикнали с оригиналните гласове, ама която и телевизия да го беше пуснала все нещо ще има преведено не като хората..Другото което не мога да разбера е защо постоянно искате да се оставят едни реплики в оригиналния им вид blink.gif Ако бяха оставили "Don't say I never gave you anything" в оригинал как щяха да го разберат хората..Просто превеждат така както на български звучи по-хубаво- не всичко трябва да е преведено точно smile.gif На мен лично ми е все тая дали го дават по някоя телевизия, но просто толкова гневни коментари видях в тази тема отправени към преводачи и всичко..Нали все пак БНТ бяха тези,които пуснаха филма за добро или за лошо smile.gif И такам..това е моето мнение,че филмът трябва да носи наслада за гледане, а не само да си хабите нервите кой как и какво бил превел wink.gif
Nasi

На тази песен е кръстен и сериалът One Tree Hill.

Госпожата проверила ли го е това или сама си е направила извода, защото само това е 'намерила в интернет'?! 19.gif Изобщо не е кръстен на тази песен сериала!!!

Вярно е...на тази песен е кръстен сериала, самият автор/създател Марк Швуон няколко пъти го каза smile.gif . В орогинал сериалат се е казвал Рейвънс, но са го сменили в последният момент.

аз вече спрях да се ядосвам на преводите, дори не съм гледала всичките серии. Лошото е, че в доста от случайте променят части от самите диалози. В един момент казаното излиза съвсем друго, това е дразнещото.
nadezhda_had
днеска в програмата пишеше ,че другата седмица няма да има филма ,има ли някой представа защоconfused.gif?
ludoto_mimi
(nadezhda_had @ Dec 16 2006, 17:16) *

днеска в програмата пишеше ,че другата седмица няма да има филма ,има ли някой представа защоconfused.gif?

Заради Коледните програми предполагам или не знам какво. За Коледа е малко рано, но може да има някакви други събития. Не пишеше ли причина??
nadezhda_had
QUOTE(ludoto_mimi @ Dec 16 2006, 22:34) *

QUOTE(nadezhda_had @ Dec 16 2006, 17:16) *

Заради Коледните програми предполагам или не знам какво. За Коледа е малко рано, но може да има някакви други събития. Не пишеше ли причина??

не просто го няма в програмата
Bloody_Tears
Аз пък гледах в програмата и пишеше,че ще дават 5 епизод на някъкъв друг филм sad.gif sad.gif sad.gif
Ice^Ice^Baby
Ами Коледа е все пак--кога иначе ще дават по празничните филми-ОТХ може да почака 1-2 седмици.Предполагам че и на 1-2 няма да го дават
Bloody_Tears
Гадост sad.gif sad.gif sad.gif 1crying[1].gif
{HoNeY}
Дано го дадат... dry.gif
siska
Ахъм....мн гадно ...цели 3 седмици без оТх.....ужасТ! нито 1 сезон нито 4 ще гледаме скоро ....жалко...
etIto
Някой да знае какъв е рейтинга на филмчето в БНТ 16.gif ?
Много ми е интересно след като вече ги няма предаванията като Big Brother и Survivor.
girl_from_hell
хаха още ли го дават smile.gif или по точния въпрос има ли още някой, който се мъчи да гледа какво са му сторили ?
Алекс
Някой да знае защо спряха да излъчват сериала по БНТ? Не са закупили повече епизоди или какво? Ако някой знае, да казва smile.gif Аз ги изгледах всички серии на компютъра, но не ми пречи да ги гледам пак по ТВ smile.gif
ludoto_mimi
(girl_from_hell @ Dec 23 2006, 18:12) *

хаха още ли го дават smile.gif или по точния въпрос има ли още някой, който се мъчи да гледа какво са му сторили ?

Да. wink.gif
cohen
СЕРИАЛЪТ ONE TREE HILL ПРИКЛЮЧИ ПО КАНАЛ1,НА НЕГОВО МЯСТО ОТ 8МИ ЯНУАРИ ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧВА ДРУГ-ФРАНК РИВА.ДРУГИТЕ ПРОМЕНИ СА-БЕЗ ДЪРЗОСТ И КРАСОТА ОТ 18,30,ВЕЧЕ В 10,15.В 18,30 ОТДАДЕНОСТ.ИМА И ДРУГИ НО ТОВА СА ПРОМЕНИТЕ ЗА СЕРИАЛИТЕ,АКО НЯКОИ ГО ИНТЕРЕСУВА.И ЕДНО МОЕ МНЕНИЕ-ЕВРОПЕЙСКИ КАНАЛ 1 -НАЙ ТЪПИЯ КАНАЛ В ЦЕЛИЯ СВЯТ.ДА СЕ ЗАКРИЕ!!!!!!!!!!!
nadezhda_had
мале как може излагат се само
siska
(cohen @ Jan 1 2007, 19:30) *

СЕРИАЛЪТ ONE TREE HILL ПРИКЛЮЧИ ПО КАНАЛ1,НА НЕГОВО МЯСТО ОТ 8МИ ЯНУАРИ ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧВА ДРУГ-ФРАНК РИВА.ДРУГИТЕ ПРОМЕНИ СА-БЕЗ ДЪРЗОСТ И КРАСОТА ОТ 18,30,ВЕЧЕ В 10,15.В 18,30 ОТДАДЕНОСТ.ИМА И ДРУГИ НО ТОВА СА ПРОМЕНИТЕ ЗА СЕРИАЛИТЕ,АКО НЯКОИ ГО ИНТЕРЕСУВА.И ЕДНО МОЕ МНЕНИЕ-ЕВРОПЕЙСКИ КАНАЛ 1 -НАЙ ТЪПИЯ КАНАЛ В ЦЕЛИЯ СВЯТ.ДА СЕ ЗАКРИЕ!!!!!!!!!!!

Че защо го махат blink.gif данеби да са решили да го оправят.Еми не знам обаче исках да го доизгледам unsure.gif ...на дублажа му свикнах не беше чак толкова зле...(иключвам превода всички знаят, че на места беше sick1.gif ) и все пак можеше да оставят 1 сезон до край много мои познати и приятели го гледаха и има харесваше.... еммм...щом са решили.. те си знаят (уж happy.gif )
nadezhda_had
QUOTE(siska @ Jan 1 2007, 23:31) *

QUOTE(cohen @ Jan 1 2007, 19:30) *

Че защо го махат blink.gif данеби да са решили да го оправят.Еми не знам обаче исках да го доизгледам unsure.gif ...на дублажа му свикнах не беше чак толкова зле...(иключвам превода всички знаят, че на места беше sick1.gif ) и все пак можеше да оставят 1 сезон до край много мои познати и приятели го гледаха и има харесваше.... еммм...щом са решили.. те си знаят (уж happy.gif )

аз съм на абсолютно същото мнение.искам да продължат да го дават 1 сезон и да си го припомня ,защотто взех да го позабравям
Bloody_Tears
Канал 1 запореден път доказаха,че са най-тъпата телевизия в БГ!Вместо да го оправят,тея идиоти го изключиха?!!!Не съм и предполагала,че може да са толкова тъпииииииии 1iangr[1].gif 14.gif bash.gif chair.gif AR15firing.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.