Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill по българска телевизия!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
bambi
Сега като го гледам по бНТ с този дублаж ми се губи кефя ..Някви гласове дето не са побрани както трябвааа нямам думи как може да развалят кефа от НАЙ НАй ГОтиния сериял
borko
Не знам защо толкова ви пречи... на мен ми харесва smile.gif Не е като да си го слушаш в оригиналния вариант, ама пак става. Все пак не могат да намерят същите гласове. Лошото е, че гласа на Кийт е доста по-дрезгав от този на Уаити в дублажа, ама пак е поносимо : ))))
ПП нофекс 18.gif
ral_mg
Оле гласа на Хейли е простоооооооо "жесток" biggrin2.gif 18.gif !!!
{HoNeY}
Ами... горе-долу. В смисъл, аз много, много се радвам, че най-накрая пуснаха ОТН по БНТ, крайно време беше wub.gif обаче просто не мога да свикна с този дублаж... Много повече ме кефят оригиналните гласове и жалко, че не са го пуснали със субтитри.

П.С.: И не мога да свикна с гласовете... този на Лукас, на Хейли и Нейтън просто са... 18.gif
elexis
Господи ужасно е преведееен ..Ама направо ужасноооо..... 14.gif И най-гадното е че самият звук на филма е намален до дупка и са оставени само гласовете на дубльорите и музиката няма ефекта, който има по принцип...ааа ужас..... Иначе гласовете не са толкова ужасни, е този на Хейли е малко дразнещ но се свиква....
ThE_PuNiSHeR
тоя превод направо ме разбива!! А направи ли ви впечатление че в началото дадоха кадри от другите сезони?!
girl_from_hell
защо са го причини ли на хубавия сериалsad.gif цтцтц ужас беше и превода и дублажите и заглавието нз дали ще го гледам пак много съм разочарована те повече неможеха да го оплескат

на хейли и пейтан какви доблажи просто ужас, в началото хубавата песен не пуснаха уф потресена съм
CiNdEreLLa``
Колко бързах да се прибера по-рано,за да мога да хвана поне половината серия....поне да видя как са дублажите...еми "заслужаваше" си !!! Направо нямам думи!!! Бетанито горката са и обезобразили готинкото гласче....ох то да беше само нейното...Нейтън,Лукас....ужас просто !!! Плюс това толкова сух е дублажа,че няма на къде повече...а и това заглавие ме убива!!! Както и да е,дано това не попречи на успеха на сериялчето,понеже то определено си заслужава wink.gif
Ashlley
Общо взето добре са се справили 2thum[1].gif , въпреки че доста се издразних на "ТАЛАНТА" 1iangr[1].gif ! Тези хора не знаят ли, че имена не се превеждат? Доста е тъпо че са превели Скилс, името на Маут си е останало така! Но да не сме толкова критични. Важното е, че One Tree Hill вече се излъчва и по българска телевизия [i][b]4part[1].gif
Ice^Ice^Baby
Хейли кърти мивки..... А иначе пейт ми харесва
elli
най сетне го пуснахаааааааааа съвсем слу4айно го засякох и си умрях от кеф въпреки 4е...........абе гласовете са доста ........нето4но подбрани и превода на заглавието е супер сме6ен biggrin2.gif ама ина4е се радвам 4е го дават 4.gif 4.gif 4.gif
siska
Хахахах тея ще ме съсипят простоо тези преводии ...направо 18.gif 18.gif а чухтели как са превели скилс х 18.gif 18.gif напровоо, ми накрая Бетъни Джой ЛенЗ! оле простооо nC...ами гласа на Лукас ...абе бива , но този на Нейтън.. sick1.gif ужасссс или пък този на Хейли хах аизлагацияяя...smile.gif
BledPoet
Кой сега е номер 1, БНТ е номер 1. Первода беше нереален. Ягелски, Лайти и Таланта 16.gif 16.gif 16.gif Да не говорим за гласовете и за тотално съсипаните реплики .
ALeX4e7y^
До преди малко го гледах и супер се изкефих.Гласовете са ужасни и заглавието е много убито 16.gif ,но няма значение.
sofi7o
Господи след толкова време чакане най-сетне феновете на ОТХ бяхме възнаградени още не мога да повярвам че любимият ми серял го дават по бг телевизия.Вече не ме интересува заглавие или нещо друго след толкова чакане съм толкова доволна че нямам време да намеря грешки 4.gif smile.gif smile.gif smile.gif 10.gif

Chad^Ravens
И аз не мога да повярвам че е по ТВ-то....гласа на Пейт е много готин,но май е по-подходящ за Хейли..
Но както и да е,вече можем да очакваме плакатчета от списанията.. 4.gif
FrAgMaKeR
(elexis @ Nov 13 2006, 21:37) *

И най-гадното е че самият звук на филма е намален до дупка и са оставени само гласовете на дубльорите и музиката няма ефекта, който има по принцип...

Това наистина е много лошо, музиката едва се чуваше.. 14.gif 19.gif
Mai4et0
Много гадно заглушиха музиката 16.gif А колкото до дублажа, гласа на Люк много ми харесва biggrin.gif На Нейтън бива rolleyes.gif На Пейтън е по-скоро принадлежащ на Хейли wink.gif А този на Хейли blink.gif - ще свикна! Но най-готиния предстой да чуем утре worthy.gif blush.gif Чувала съм гласа на Брук и мен лично страшно ми допада biggrin2.gif
janushka
еииииииииииииииииии,доживяхмееееееееееееее worthy.gif worthy.gif worthy.gif biggrin2.gif най-сетне worthy.gif 4естито фенове на ОТХ.И аз съвсем случайно го видях и по4ти не пребих ба6та ми когато ре6и да смени канала 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif А относно дублажа не искмам да коментирам - под всякаква критика,музиката и тя е супер слаба,но пък да се радваме че все пак серял от такава класа е ве4е на т.н "българския пазар" 18.gif biggrin2.gif супер,аре о6те веднъж 4естито на всички които празнуват 4.gif 4.gif 4.gif
The Black Dragon
Оффф Канал 1 много подходящо време са му избрали. Верно че е в Праймтайма, ама м/у Prison Break и Big Brother едва ли хората ще му обърнат нужното внимание sad.gif
borko
Някой има ли рейтинги :)))
KiD^ViCiOuS
уфф...поне правилно да превеждаха...дублажа е ужасен...ама тва е щот сме си свикнали с оригиналните гласове на актиорите и затва...лошото е че нямаше никаква реклама..никой няма да го гледа заради времето,което са му избрали и изобщо...ако някой го гледа ще си бъдем само ние дето така или иначе си го гледаме и то по носталгични причини...уфф..незнам...можеше и по-добре да го направят...всичко имам предвид...най-вече реклама...поне малко от малко..
аз вчера суууупер случайно попаднах...и то майка ми попадна и ме вика такава и вика ТЕЯ ПРИЛИЧАТ НА ОНЕЯ ТВОИТЕ...и аз blink.gif 3.gif
еми...квото-това...по-добре тва отколкото нищо smile.gif
kalin4eto_
Аз съм доволна.. От толкова време го чакам по бг канал и сега хич не ми пука smile.gif Кофти е че е между Бягство от затвора и Биг Брадър, но аз си гледах и Бягство от затвора .. така, че smile.gif Пък и за сега ОТХ е само във понеделник и вторник smile.gif И ще можем да гледаме всичко...
fenka_lucas_i_brooke
Доволна съм че гопуснаха по българска телевизия,но предпочитам хич да не го бяха пускали!Ужас лелелел и накрая мисълта-некви котви,некви приливи и отливи....ццццц нямам думи,да ни бяха викнали наще преводачи щеше да е супер!
направо съм отвратена,разочарована...няма такова прилагателно да опише състоянието ми към БНТ
а гласа на Хейли и Пейтън-идеше ми да се изповръщам направо
а Лукас и Нейтън цццц въобще няма нищо общо егати дублъорите и чудото!
Хейли
Аз го гледах снощи мане много опасни гласове са вкарали просто нямам думи...Особенно гласът на Хейли хич не и отива..На Белия също ...и ми се стори много къс епизода много бързо свъши незнам...но все пак се радвам че го пуснаха... biggrin.gif
Baba_Qga^
Няма да коментирам "невероятното" заглавие...иначе за дублажа очаквах да е по-зле...гласът на Лукас на мен лично ми хареса ама на Хейли... wacko.gif Дано дубльорката на Брук да е яка. А тва за тихата музика и мен много ме издразни! Ужасно е така! Ама кво да се прави... Иначе беше голям шок кат пуснаха рекламите 18.gif не съм свикнала biggrin2.gif
elexis
Еми сега като се замисля, просто няма за какаво да се радваме. Какво значение има,че го дават по тв-то след като е абсолютно осакатаен, обезобразени т.н. То просто не е същия сериал...То дори диалозите не са преведени ПРАВИЛНО !!!!!
Jordan
ми какво да кажа- очакваше се! Не съм гледал серията, понеже бях зает да зяпам Биг Брадър и толкова се отнесох, че съвсем забравих да обърна за малко, но като слушам коментарите ви филма е окепазен тотално. Очаквах го- от БНТ не може да се очаква друго. Аз все още съм с идеята да им напиша писмо де! И ще е от името на целия форум на ОТН! mad.gif
Тая вечер след края на серийката ще си дам мнението... happy.gif
Bloody_Tears
Идиоти пълни.Пратих им писмо,мнооого са тъпи.Съсипаха любимото ми филмче sad.gif
Усилих телевизора до край,за да може поне мъъъъничко да се чува музиката.Тея малоумни ли са или да? smile.gif
fire_misha
Наистина е гадно че дублажите са такива.А за музиката няма да говоря.Тя е най-хубавата част.Как може да е толкова тиха...И все пак съм адски щастлива че го пуснаха.Време е и други хора да разберат за нашия невероятен филм.Макар че сега е много вероятно да го комерсиализират и да прецакат всичко, но все пак...
_HriS_TinA_
...бЛаа гАдНо... mad.gif !!

ВсЕ сИ мислих че няма да е толкова зле ... а то не само е ами и още повече е отколкото си предстваях 16.gif ..АмИ ХоРа ЧесТиТо 18.gif 18.gif ...колкото и да говорим пуснаха го, осакатено си е до незнам къде ама тфа е ..неможем да го върнрнем .. ха-х вчера докато го гледах изобщо не рабрах че тфа е нашето филмче ..напълно в стила на канал едно е станало ..или по-точно някакси са го състарили shocking.gif unsure.gif blink.gif dry.gif ...
Ledeno_stydena
Ох,да ужас,аз като го гледах вчера се чудих да плача или да се смея.Точно си е състарен филма и се едно са си го променили в техен стил,дублажа е под всяква критика 16.gif
girl_from_hell
до сега гледах немога да издържа повече и като видях по бтв какво има OC да ви кажа в този момент и аз бих избарала него(а аз не го понасям този филм) по хубава картина, по хубав звук, по хубав дублаж и неиздържах неможах да догледам OTH това е една гавра с филма и сега като си има конкореция с OC мисля, че никой не би го гледал което е много жалко
borko
Само на мен ли не ми пречи дублажа? Вярно, че е малко кофти, но не съм и очаквал да е нещо супер! Вярно, че ако бтв или нова го бяха пуснали, щеше да е с пъти по-хубаво, но не са го пуснали, нали? Все пак, ако не беше бнт, кой знае още колко време нямаше да го има по бг-тв.
ПП На Брук гласчето е сладко поне blush.gif
{HoNeY}
Мале, не знам, дали съм свикнала с истинския глас на Брук, обаче дублажът ми изглежда ужасен... 18.gif
siska
Хаха ми то май никой не е доволен, то и аз в началото неможех да ги слушам обаче се свиква с дублажа smile.gif е малко е кофти ,но ще свикнем и да наистина картината и звука , и дублажа на The O.C са по-добри , но мен си ме радва оТх smile.gif Погледнете го от добрата страна, все пак от толкова време чакаме и нека се радваме, че го пуснаха smile.gif, защото можеше и да нестане , а не се тревожете за това, че няма да грабне окото на мн хора. Според мен почти никой няма да осъзнае магията в сериала както ние тук, понеже той ще бъде нещо като "мода" и всички ще го харесват някакси просто защото е "модерно"... а аз мн се дразня от такива хора. Ето сега например едно момиче от моя клас , в една тема имаше един пост, че някой превъртал сцените с Уайти, защото му били скучни, а те наистина са мн поучителни и може да ти послужат за нещо.Еми това момиче от моя клас бих казала е същата ...просто можем само да очакваме още мн "фенове" на сериала.Е разбира се ще има и такива които ще вникнат в смисъла му, но според мен ще са мн малко... (надявам се схванахте мисълта ми, че аз малко немога да с изказвам мн добре smile.gif )
Ice^Ice^Baby
Ами Бруки и страшно озвученаааааа. А в крайна сметка не изглежда толкова зле на малкия екран.Просто хората трябва да го гледат сериозно за да му вникнат в смисъла
ludoto_mimi
Аз почнах да свиквам с дублажа. Не е чак толкова зле. Губи се малко от чара, но нищо. Ще го преживеем. А и след като ние сме го гледали в оригинал и ни се струва ужасно така, не значи, че и тези, който го гледат за пръв път няма да го харесат. smile.gif

Добре, че не съм гледала първи сезон от мнооого време, иначе ако бях като повечето да го знам наизуст, само щях да се обаждам за превода колко е зле. Например днес - вместо списание THUD, казват THUD Мегъзийн. Еми лошо няма, решили са да запазят името, ама кой ще разбере какъв е този "магазин". 18.gif
siska
Дам на това ще запазят ама заглавието не пощадиха biggrin.gif
Estell
Направо са съсипали хубавото ни филмче! Пред тая конкуренция от страна на ОС, One Tree Hill почти няма шанс! Много хора даже не обръщат внимание кво дават по БНТ...
SweetDreams
Отгоре на всичко малко се засича и с Prison Break, който определено си има страшна аудитория.....
Ashlley
Днес момичетата в моя клас говореха само за One Tree Hill или по-скоро за "Самотно дърво на хълма" 18.gif! Всички много са го харесали и чакат с нетърпение и останалите епизоди.Така че въпреки лошото кчество на дублажа хората харесват сериала, а това може само да ни радва 0106[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
Вече коментирах самия филм!Само да се похваля вчера отивам на даскало и целия клас говореше за филма колко им харесал а тия дето сме го гледали на компа само псувахме хахаа но важното е че целия клас го гледа и после пътувам си в рейса и само се чува "Айде чао и да гледате Уан Три Хил или по точно самотно дърво на хълма-филма е страшен" и аз от там като се намесих и целия рейс слушаше за ОТН хаххаа радвайте се има аудитория дори и наще го гледат 16.gif 3.gif
ludoto_mimi
Жаки, те и нашите го гледат. 18.gif Малко баща ми не е в час и 10 пъти ме пита кой кой е и разни други тъпи въпроси. 18.gif
borko
(ludoto_mimi @ Nov 15 2006, 11:49) *

Жаки, те и нашите го гледат. 18.gif Малко баща ми не е в час и 10 пъти ме пита кой кой е и разни други тъпи въпроси. 18.gif

Ми то и аз така бях в началото.... докато схвана че Лукас и Нейтън не са един и същи човек.... 18.gif
Unforgotten`Feeling`f
Надявам се сериалчето да има висок рейтинг, за да излъчат и другите сезони. Лично от моя клас бяхме няколко момичета, които много си го обичахме отдавна и сега отново го гледаме по телевизията. И други от класа започнаха да го гледат, някои си нямат компютри у тях. Все пак иска ми се да стане популярен в България, да измести ОС, защото наистина е по - смислен smile.gif
Bloody_Tears
Мама много се е запалила по филма.Тати не го разбира много и вика "Абе Мимо,много е сложен тоя филм.Не е за мен." smile.gif
Иначе в нашият клас са само идиоти меко казано smile.gifСамо всички момичета и едно момче са го гледали.А момчето вече също е лудо по нашто филмче.Нищо чудно и той скоро да се присъедини към нас.Мой да го накарам утре. smile.gif
Sway
Яд ме е, че е точно по Канал 1. Тъпа ми е тая телевизия. Макар че определено ще си вдигне рейтинга с тоя филм. Искаше ми се по БТВ да го дават, че вече като видя че дават О.С. и ... ми се повдига sad.gif (дано не засегна феновете на О.С...) Но се радвам... ще ги гледам, макар и с тъпо преведено заглавие (!!!!) и с предполагаемо тъп превод и дублаж...
nadezhda_had
Наистина много хора взеха да го гледат и това е супер.Много голяма част от мойти приятел и от класа ми го гледат
solenka
Абе дублажа не е много зле. Единствено с гласа на Хейли не мога да свикна. Но и това ще стане. Много се кефя като видя Нейт по телевизията. 3.gif
Снощи го гледах със съквартирантката ми и една нейна приятелка. Изобщо не го харесаха. Коментарите им относно Нейт и Лукас бяха: е гати дечковците където са тея. Ама те не разбират от филми. 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.