Хаха ми то май никой не е доволен, то и аз в началото неможех да ги слушам обаче се свиква с дублажа

е малко е кофти ,но ще свикнем и да наистина картината и звука , и дублажа на The O.C са по-добри , но мен си ме радва оТх

Погледнете го от добрата страна, все пак от толкова време чакаме и нека се радваме, че го пуснаха

, защото можеше и да нестане , а не се тревожете за това, че няма да грабне окото на мн хора. Според мен почти никой няма да осъзнае магията в сериала както ние тук, понеже той ще бъде нещо като "мода" и всички ще го харесват някакси просто защото е "модерно"... а аз мн се дразня от такива хора. Ето сега например едно момиче от моя клас , в една тема имаше един пост, че някой превъртал сцените с Уайти, защото му били скучни, а те наистина са мн поучителни и може да ти послужат за нещо.Еми това момиче от моя клас бих казала е същата ...просто можем само да очакваме още мн "фенове" на сериала.Е разбира се ще има и такива които ще вникнат в смисъла му, но според мен ще са мн малко... (надявам се схванахте мисълта ми, че аз малко немога да с изказвам мн добре

)