Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill по българска телевизия!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
ludoto_mimi
От сайта на БНТ. Отстрани пише Програмата за следващата седмица и под него има документ, който може да свалите, за да видите, но за да не си правите труда:

Понеделник:
20:45 Самотно дърво на хълма
– 22-сериен тв филм (САЩ, 2004г.), 1 епизод, режисьор Браян Гордън, в ролите: Чад Майкъл Мъри, Джеймс Лафърти, Хилъри Бъртън и др.

Вторник:
20:45 Самотно дърво на хълма
– 22-сериен тв филм (САЩ, 2004г.), 2 епизод
Estell
Ами аз не зная за реклама, обаче на сайта на Канал 1 има програма за следващата седмица и там фигурира "Самотно дърво на хълма" в понеделник и вторник от 20:45 часа 13.gif

Съжалявам
ludoto_mimi ме е изпреварила smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ееееееееееееее доживяхмеееееееееееее уоуууууууууууууууууу супеееер
мерсииииииииииииии
Bloody_Tears
Дааааааааааааа,суперррррррррррр,суперррррррррр,йеееееее!!!!Мерси,ужасно мноогооооо,мерси,мерси,мерси! worthy.gif worthy.gif emoticon1 (119).gif
DesiTo
Еее, най-после. След толкова много чудене и въпроси, сериала най-после ще започне по БНТ.
Ще ми бъде интересно да гледам ОТХ по БГ програма. 16.gif А и също така най-после да видим дали ще има успех. happy.gif
kalin4eto__
Aaaa СУПЕР!! От кога го чакам да почне!!! Страхотно!!! Нямам търпение вече!!!!!!! biggrin.gif
iva_ds87
Случайно хвърлих поглед на вестник ТВ Сага и вижте какво "резюме" са написали за ОТХ 14.gif biggrin2.gif
IPB Image
nadezhda_had
QUOTE(iva_ds87 @ Nov 10 2006, 15:11) *

Случайно хвърлих поглед на вестник ТВ Сага и вижте какво "резюме" са написали за ОТХ 14.gif biggrin2.gif
IPB Image

боже как са го написали любимата на Лукас - Хейли ,тя ми най-добрата приятелка не гадже
{HoNeY}
Лелее, това е прекрасно!!! 4.gif 4.gif
Единствената причина, поради която искам да дойде понеделник. 10.gif
Stacey
Страхотно!!! Най-после!!! От мн време не бях влизала в форума и сега влизам точно навреме и виждам че започва от 13.... biggrin2.gif 4.gif супер мн се радвам мерси мн за инфото
nun4eto
Много съм щастлива и чакам с нетърпение понеделник.Дано сега след като пуснат ОТХ по ТВ да пускат повече неща в списанията.Макар,че не трябваше точно по БНТ според мен но.......... по добре гака от колкото нищо
etIto
Бях се отказала тотално от мисалта че ще го пуснат някои ден по БНТ и изобщо не влизах тук.Но днес нещо ме накара да вляза и направо откачих.За първи път от много време ще чакам понеделник с нетаърпение.Много ама наистина много ви благодаря за информацията worthy.gif worthy.gif worthy.gif
CiNdEreLLa``
(etIto @ Nov 11 2006, 09:01) *

Бях се отказала тотално от мисалта че ще го пуснат някои ден по БНТ и изобщо не влизах тук.Но днес нещо ме накара да вляза и направо откачих.За първи път от много време ще чакам понеделник с нетаърпение.Много ама наистина много ви благодаря за информацията worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Да и аз се бях отказала от тая идея ... и сега се радвам...мнооооооооооооооооооооооооого страшно много се радвам !!!!!!!!!! emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif
Letavia
Ей доживяхмееееееееее най-после. worthy.gif worthy.gif worthy.gif Чакам с огромно нетърпение 4.gif biggrin2.gif biggrin.gif
elexis
Лелеееее не мога да поварвам. Една седмица да нямам интернет и то толконеща да станат. Ей супер доживяхме smile.gif Айде ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ smile.gif 4.gif 4.gif 3.gif 3.gif
Jordan
Едно искам да кажа- ВЪЗМУТЕН СЪМ! Как може такива глупсоти да правят БНТ и неграмотните им преводачи. Как може филм, в който нито има дървета, нито има хълмове, да бъде преведен "Самотното дърво на хълма". Тези хора наясно ли са, че имената на градове не се превеждат?! И какви са тея глупости за любимата на Лукас- Хейли blink.gif
Просто тва е гавра със сериала.
Оняден като разбрах щях да им пиша писмо, но нещо се замотах. Но ще го сторя довечера. Искам да видим какъв отговор ще ми дадат, защото са повече от кретени.
И нещо друго- филма не е 22 сериен!!!
Върви 4ти сезон, те за 22 сериан филм го изкараха, просто нямам думи!
~●R@Li●~
(iva_ds87 @ Nov 10 2006, 15:11) *

18.gif поне научихме нещо ново Хейли е любимата на Лукас.. 5.gif тези хора дори не са си направили труда да гледат филма или поне да поразпитат за какво точно става въпрос...

----------------
Надявам се поне OTH поне да има висок рейтинг rolleyes.gif
borko
(Jordan @ Nov 11 2006, 13:12) *

Едно искам да кажа- ВЪЗМУТЕН СЪМ! Как може такива глупсоти да правят БНТ и неграмотните им преводачи. Как може филм, в който нито има дървета, нито има хълмове, да бъде преведен "Самотното дърво на хълма". Тези хора наясно ли са, че имената на градове не се превеждат?! И какви са тея глупости за любимата на Лукас- Хейли blink.gif
Просто тва е гавра със сериала.
Оняден като разбрах щях да им пиша писмо, но нещо се замотах. Но ще го сторя довечера. Искам да видим какъв отговор ще ми дадат, защото са повече от кретени.
И нещо друго- филма не е 22 сериен!!!
Върви 4ти сезон, те за 22 сериан филм го изкараха, просто нямам думи!

"22-сериен" е защото ще пуснат само първия сезон, пък зависи от гледаемостта, вече ще си преценяват дали да пускат 2, 3 и т.н. сезони. Иначе с всичко друго, което те е възмутило, съм съгласен на 100%
elexis
Господи сега прочетох резюмето. ГОСПОДИИИИИ 16.gif 16.gif 16.gif 16.gif 18.gif 18.gif 1-во Дан и Карън не са разведенииии !!!!!!!Те не са били женени никога, 2-ро ХЕЙЛИ не е любимата на лУкас... Аз не че обичам да повтарям какво са написали хората преди мен, но просто не мога да разбера, защо винаги слагат хората, които нищо не разбират от филми и кино и т.н. да пишат статиите за тях ... ГОСПОДИИ 14.gif 19.gif 14.gif
DeSeRt^RoSe
4part[1].gif emoticon1 (119).gif Лелеееееее супер мн мн мн се кефя наи после се сетиха за сериала.Вярно че заглавието е мн тъпо ама ще трябва да го преживеем важното е че вече ще го дават по национална телевизия 36_1_32v[1].gif
ral_mg
Хора, здравейте ! Да ви кажа може и да са прави преводачите, защото спомняте ли си имаше една снимка за One Tree Hill , черно-бяла с едно дърво върху нещо като хълм! Макар че по-добре да си го бяха оставили с оригиналното заглавие. dry.gif
Unforgotten`Feeling`f
Този, който е писал статията, е баси некадърния...Аз мисля, че по - хубаво бих го измислила. Толкова безсолно, безинтересно звучи! По принцип именно в тези вестници и списания със статии за примиери, трябва да са написани толкова интересно статиите, че да грабват читателя(потенциалният зрител). Само че този направо си е оставил пръстите... blink.gif
elexis
Лелееее гледах току що рекламата по БНТ и прихнах да се смея 16.gif "Самотното дърво на хълма" Не беше ли"Самотно дърво на хълма"..така е още по-зле...Подчертават часта с ДЪРВОТО .... 18.gif
lemmy
ей са преди малко гледах рекламата по БНТ и просто ми се идеше да заплача като го казаха "Самотното Дърво на Хълма" супер тъпо звучи и лигаво нз аз ше го гледам надявам се да се запалят повече хора ма с тва заглавие нз нз толкова е смешно!!! 16.gif
Unforgotten`Feeling`f
Мен ми харесва заглавието... Отначало ме дразнеше, но вече не. Все пак можем да го погледнем от метафорична гледна точка - "Самотно дърво на хълма" самата представа, която навява е за отчуждеността, за липсата на живот, на стойност, на щастие. Все пак доста от актьорите се чувстват точно така - примерно Пейтън, Карън....Особено в началото те са доста самотни и тъжни. А и това име би било запомнено по - лесно от хората, които не знаят английски. 10.gif
demonnndays
Тия наистина са супер зле!Как могат да го преведат 'самотно дърво на хълма'?! ohmy.gif Кой ще тръгне да гледа сериал с това име?! wacko.gif
'Един Три Хил' ми звучи 100 пъти по-добре!Имам чувството,че въобще нямат представа за кво става дума в сериала,още повече като прочетох кво му е описанието в програмата... 19.gif
kisssi`
ооо не признавам тези са много прости.... ц ц цц ц бива ли така да се излагат незнамм 19.gif 19.gif 14.gif 19.gif

Странно,че навсякъде пише,че ОТХ започва от 20:45,но току що видях в сайта на БНТ,че часът е 21:45
http://programata.bnt.bg/content/view/full/122922
siska
Хмм да това наистина е мн старнно, кое ли е вярно blink.gif blink.gif
elexis
Ами в програмата на БНТ в ДНЕС.БГ пише, че е от 20:45 пък и така мисля, че казаха в рекламата...абе БНТ пак са оплескали нещо.....
Syleena
smile.gif супер-one tree hill по бг телевизия.аз само да кажа 4е сам нова и вие вси4ки сигурно се познавате,казвам се мария. а и бтв маи откам сериали сам голяма касметлиика- аз гледам отх от 2-3 семдици и сам о6те на 2ри сезон,таи 4е сам бая изостанала.ваобще маи маи винаги като по4на да гледам някои сериал и го пускат по тв-така бе6е и с oc и с grey's anatomy.
Но и аз доста се радвам за вси4ко,освен за тъпото име,което като се замислим се очакваше.отдаяна си е традиция превода4ите да не превеждат правилно заглавията на филми smile.gif
Bloody_Tears
Здравей Syleena!
Радвам се,че добавихме още един фен на ОТХ и се надявам да пишеш по-честичко тук!Много ще се радвам да разкажеш нещо поевче за теб. smile.gif
И ако може пиши на кирилица,че ще ти се карат. smile.gif
ludoto_mimi
Поне в Програмата резюмето е по-добре от ТВСага. 18.gif 18.gif
~●R@Li●~
Да ,това в програмата звучи по-добре smile.gif
Но са изпуснали името на Бетъни huh.gif все пак тя е една от главните 5...
Ice^Ice^Baby
Да не говорим че е звезда-певица
siska
Оле нз за вас обаче аз имам чувството, че изобщо не са обърнали мн голямо внимание на сериала... простооо нестига че сега преди колко 1, 2 дни започнаха да го рекламират ами и то пък не е както тряабва простоо...нз . А пък що се отнася до Бетъни ми е ясно защо не са и включили името, понеже в 1 сезон не е мн главна геройния, е поне така си мисля аз де нзsmile.gif Обаче със сигурност не е мн добро представянето на сериала ако го сравним с това на The O.C просто съжалявам,че ще го кажа, но е ужасно...Но нали ние си знаем,че сериала е СТРАХОТЕН biggrin.gif
julia1990
Даже не само като го сравним с представянето на ОС но и на Prison break,който както всички видяхме се рекламираше по Нова тв поне няколко седмици преди да започне,имаше статии и в списания и въобще...Сега разбираемо доста хора за започнаха да го гледат,но за ОТХ се съмнявам че ще има голяма аудитория unsure.gif Но какво пък важното е че вече всеки,който има желание ще може да го гледа.. 4.gif Аз лично сигурно няма да го гледам отново по телевизията,но някой път като имам време може и да го пускам да си припомня малко какво беше в 1ви сезон biggrin.gif
demonnndays
Аз не съм и очаквала да е добро представянето,все пак това е Канал 1...Ако беше по БТВ или Нова със сигурност щеше да е много по-добро,но все пак важното е,че го дават! wink.gif
CheerFuL-F
ако не е озвочен на БГ ще е добре...ама ако е wacko.gif по добре е със субтитри...
Ice^Ice^Baby
ама е озвучен
girl_from_hell
уфф как го кръстили ужас да и аз прочетах програмата на твто и гледам това ужасно заглавие
уф и мисля, че този теен сереиал по първа(национална телевизия, ама аз въопще не се спирам на нея) няма въопще да има зрители между дързост, отдаденост , ама както са решили
аз ще го гледам, дано и някой да попадне случайно на него пък тогава със сигурност ще му хареса
Estell
Филма си е озвучен. Има доста хора, на които не им се занимава да четат субтитри и само кат ги видят обръщат канала. Вярно е че гласовете са много гадни и неподходящи, но няма какво да направим.
jolie
БНТ са некадърни 16.gif 16.gif 16.gif 16.gif
girl_from_hell
аз отивам да глеткам какво са сторили с дублажа
а и как ще изтърва любимото сериалче по национална телевизия smile.gif
Ice^Ice^Baby
Изчезвам да ги чуя
borko
Хахах на Уаити гласа няма нищо общо... а той най-ме кефи как говори...
ПП Не мога да повярвам още, че го дават по ТВ biggrin.gif
bambi
ХИХИХИХ ,Няма значение важното е че сега тези които не искат да си го теглят ще могат да го гледкат 10.gif 10.gif 10.gif СУпер
lemmy
гледам го точно в момента и го превеждат супер тъпооо ужас уффф изнервя ме ебаси не искам да го гледам!!!
FrAgMaKeR
(Bucky_ @ Nov 13 2006, 20:59) *

гледам го точно в момента и го превеждат супер тъпооо ужас уффф изнервя ме ебаси не искам да го гледам!!!

Да преведат лайно и запек, като кретен и оглупяване.. просто no comment 16.gif

Дублажа е страннен, но май е малко по-добре от колкото този по очилатата телевизия.. unsure.gif
lyubenski
Леле Скийлс е преведен като Талант-а biggrin.gif Не мога да им се начудя
borko
(FrAgMaKeR @ Nov 13 2006, 21:03) *

(Bucky_ @ Nov 13 2006, 20:59) *

Дублажа е страннен, но май е малко по-добре от колкото този по очилатата телевизия.. unsure.gif

Ама той различен ли е? Аз мислих че е един и същ
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.