Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill по българска телевизия!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
elexis
Еми дано да не трябва да чакаме да свършат изборите, защото ще си чакаме до 22 Октомври blink.gif ohmy.gif
Ice^Ice^Baby
Четох за премиерните заглавия през есента по БНТ но не се споменаваше нищичко за ОТХ. Ако искате ще ви напиша и статията
nubits
Вижте пък аз какво видях в google.com huh.gif blink.gif
Съжалявам, ако вече сте коментирали това.

Jordan
ако беше позадълбочил проучването си и беше погледнал линка, който е отдолу в Гуугъл, щеше да видиш това:
programata.bnt.bg/rtvc_varna
Което води до извода, че не е по БНТ Канал 1, а по РТВЦ Варна wink.gif
Гледайте малко по-внимателно де happy.gif
pesho93
Урааааа дават го и по Север banana.gif тая вечер ще го гледам за да чуя дублажа unsure.gif
CiNdEreLLa``
Блааааа чувствам се съвсем леко прецакана...искам и аз да го чуя тоя дублаааааж sad.gif((( няма май да доживея да го гледам по националната
Bloody_Tears
трябва да имаме надежда!!! smile.gif
pesho93
Днес тъкмо обръщам на Север и то се оказа,че е неделя и в неделя те не го дават wacko.gif
Ще се надявам поне утре да го дават
nubits
(Jordan @ Sep 23 2006, 21:13) *

ако беше позадълбочил проучването си и беше погледнал линка, който е отдолу в Гуугъл, щеше да видиш това:
programata.bnt.bg/rtvc_varna
Което води до извода, че не е по БНТ Канал 1, а по РТВЦ Варна wink.gif
Гледайте малко по-внимателно де happy.gif

Ами аз го видях huh.gif Виж, че даже съм отварял линка. Просто го дадох, като информация и даже се извиних, ако сте го коментирали. Сори huh.gif
sladuranka
Ами то по Север видях че го дават само от Понеделник до Петък dry.gif .
Bloody_Tears
еми ти до кога искашconfused.gif
Buhti4ka
Аз да се похваля, че я намерих тази РТВЦ Варна и ще гледам тази вечер от 8 часа 4.gif
sladuranka
Преди малко изгледах 6-и епизод по русенската Север. Честно казано доста странно изглеждаше отстрани blink.gif .
ThE_PuNiSHeR
кажете къде да го търсим?
Хейли
Е и какво значи БНТ няма да го пускат ОТХ бахти и тапото така исках и аз да го гледам ами ми го пускат при някакви телевизий дето повечето не ги хващаме нЕ е честно!!!
elexis
Еми мисля, че е ясно вече,ч е по БНТ ще гопуснат само, че не се знае кога...
janushka
лелеее,хора днеска като пътува с трамвай и видях един плакат-реклама на Survivor и се сетих,4е ако в близките месец или 2 пуснат ОТХ по БНТ никой,ама никой няма да го глледа,6тото всечки ве4е гледа или Big brother 3 sick1.gif или Survivor и просто никой няма да обърне внимание на на6ето серал4е mad.gif angry.gif cry.gif cry.gif особено пък като знаем реномето на БНТ и колко голяяяяяяма аудитория има 18.gif ама най ме е ят на тва 4е сериал4ето найстина си го бива ама няма да бъде оценено по достойнство, тук в България. uhhh.gif Мн са тъпи тия от БНТ-то 19.gif 19.gif 19.gif
Bloody_Tears
напълно съгласна!!!!!!!!!
тея от БНТ са пълни идиоти,за кво го пускат толкоз късно(ако въобще го пуснат),като знаят,че ся дават ББ3 и Survivor,напраоооо.....sad.gif
Menna
367 поста,от които са има 60-70 по темата. dry.gif
Хайде да не обръщаме в темата,в това кой е идиот и кой не,къде дават риалити шоута и още куп ненужни офтопици.

Не знам вече за кой път ще се повтори shocking.gif ,но One Tree Hill ще бъде излъчен по БНТ!!!
А дали ще е утре,следващата седмица или месец,все още няма как да знаем.Тук има достатъчно компетентни потребители,които ще ни информират за датите,когато му дойде времето.
Да не забравяме,че наближават и избори,нормално е БНТ да си има друга програмна схема и тн.
С повече търпение и по-малко капризи,всичко ще си върви нормално. smile.gif
zaharchee
Дават сериала и по канал Пловдив от 20:30ч. тази с емблема на очила.Вече са стигнали до средата на 1 сезон...

Сорри за предния пост.От недоглеждане повтарям ...

---mod edit:
Ползвай бутона Промени и проверявай преди да пишеш.
etIto
Menna Напално сам сагласна с теб защото въпроса дали се знае кога ще го пуснат и колко са тапи тия от БНТ вече почват да омразват страшно много.А най-досадното е когато видиш че има нов пост и си мислиш че вече се знае кога ще го дават а се оказва поредното повтаряне на безмислени постове.И съм 100% че ще го пуснат но сигорно ще е след изборите,защото ако го пуснат сега ще трябва да го спрат по средата зареди тях.Няма смисал да правят това.Затова ви моля имайте малко тарпение и ще го гледаме и по някоя българска телевизия и засега да се наслаждаваме на 4 сезон blush.gif smile.gif
megi13
Искам да попитам дали хората които гледат сериала по програма Море са го гледали днес mad.gif Аз очевидно вече няма да мога да го гледам след като вместо Море на същата чистота се хваща ТВ България shocking.gif cry.gif Поради тази причина се чудя дали проблема е само при мен или въобще за всички които имат Море-то dry.gif

edit:
16.gif Открих защо е така в една програма
Програма “МОРЕ” излъчва програмата на сателитен канал ТВ БЪЛГАРИЯ

Извинете за излишния пост blush.gif
}l{op}l{u
Ухаа от другата седмица почва по БНТ smile.gif 4.gif smile.gif
Devil^Rose^^
(}l{op}l{u @ Sep 30 2006, 17:02) *

Ще разкриеш ли източника си smile.gif
Ice^Ice^Baby
това е 1000 обявление за начало по БНТ-стига де? като го гледате тогава пишете
elexis
(}l{op}l{u @ Sep 30 2006, 18:02) *

Ами знчи със сигурност не почва от другата седмица, защото още дават "Докладът- Заплахата". За щастие обаче то свършва в Четвъртък и може би от Понеделник (8ми Октомври) ще започнат да излъчват ОТХ. Естествено това са си само мои догадки, но след като дават тоя сериал докладът запалхата по време на изборите значи трябва да дават и ОТХ....Извинявам се за горе-долу излишния пост blush.gif
megi13
Вече са пуснали реклама по БНТ. biggrin2.gif Аз не съм я гледала още но в един форум пишеше че са я видяли. Вероятно няма да е другата седмица понеже в рекламата се казва СКОРО така че може би от 8-ми както предполага elexis 4.gif
elexis
Ами Понеделник всъшност е 9-ти 16.gif Извинявам се...
Хейли
(elexis @ Oct 1 2006, 11:50) *

Ами Понеделник всъшност е 9-ти 16.gif Извинявам се...

Ooo Супер нямам търпение да го гледам на български ще кажа на всичките си приятели да го гледат защото е велик сериал biggrin2.gif 4.gif 4.gif
Lex
(sladuranka @ Sep 25 2006, 20:37) *

Преди малко изгледах 6-и епизод по русенската Север. Честно казано доста странно изглеждаше отстрани blink.gif .

Аз съм от Русе, би ли споделил(а), кога го дават по канал Север?
megi13
QUOTE(Lex @ Oct 1 2006, 20:14) *

QUOTE(sladuranka @ Sep 25 2006, 20:37) *

Аз съм от Русе, би ли споделил(а), кога го дават по канал Север?

Аз не съм от Русе но в програмата пише че там е от 19:40 smile.gif
elexis
Е за съжаление и от 9-ти няма да го почнат...Жалко sad.gif
Mai4et0
Те въобще имат ли намерение да го пускат 19.gif confused.gif
Bloody_Tears
а стига веееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее.....писна ми вече!!!!! sad.gif
ама трябва да иамме търпение,ще го пуснат,ще го пуснат!:)
Letavia
Не мога да си обясня как могат да го дават по регионални телевизии, а да не го пуснат по БНТconfused.gif blink.gif А и честно казано почвам много да се съмнява, че ще го пуснат, защото имайки предвид програмната схема на БНТ-то такъв тип сериал не виждам къде биха го вместили. unsure.gif Между другото и в седмицата от 16-ти пак няма да го има 1iangr[1].gif
Estell
Преди малко гледах серийката по ТВ "Север"! Най-голямо впечатление ми направи това, че Брук скъса същата снимка на нея, Лукас и Пейтън, която скъса и Пейтън в 4-ти сезон! 3.gif На тая снимка изглежда и е писано все да я късат... Остава сега и Лукас да я скъса... huh.gif
Хейли
(Letavia @ Oct 10 2006, 11:18) *

Не мога да си обясня как могат да го дават по регионални телевизии, а да не го пуснат по БНТconfused.gif blink.gif А и честно казано почвам много да се съмнява, че ще го пуснат, защото имайки предвид програмната схема на БНТ-то такъв тип сериал не виждам къде биха го вместили. unsure.gif Между другото и в седмицата от 16-ти пак няма да го има 1iangr[1].gif

А бе то се е видяло че БНТ няма да го пуснат... 14.gif
megi13
Днес е последния епизод от първи сезон по регионалната Море и като видях програмата няма да дават втори сезон.Някой знае ли дали са взели и 3-те сезона? Те сега да не вземат да ни мъчат и да дават по сезон на година 19.gif
Devil^Rose^^
(megi13 @ Oct 11 2006, 13:34) *

Някой знае ли дали са взели и 3-те сезона? Те сега да не вземат да ни мъчат и да дават по сезон на година 19.gif

Като е такова мъчение, защо не го дръпнещ някаде от нета blink.gif
Иначе за въпроса ти, мисля че се каза че и 3-те сезона са закупени, разбирасе все някаде на предните страници си пише ама ...
Иии темата продължава да се пълни с безмислените оплаквание и излишни ядове glare.gif
nadezhda_had
Аз го гледам по Пирин (регионалната на благоевград),днеска наистина е последния епизод от 1 сезон.Аз пратих емайл на телевизията да ги питам за втори сезон а те ми казаха че не се знае кога ще го пуснат и да следя програмата .
born_4_you
(zaharchee @ Sep 27 2006, 20:39) *

Дават сериала и по канал Пловдив от 20:30ч. тази с емблема на очила.Вече са стигнали до средата на 1 сезон...

Сорри за предния пост.От недоглеждане повтарям ...

---mod edit:
Ползвай бутона Промени и проверявай преди да пишеш.

Някой знае ли кои дни го дават? Няколко пъти проверявам по това време, но не мога да го хвана...
ludoto_mimi
(born_4_you @ Oct 18 2006, 21:20) *

Някой знае ли кои дни го дават? Няколко пъти проверявам по това време, но не мога да го хвана...

Tо вече свърши. 18.gif
born_4_you
(ludoto_mimi @ Oct 18 2006, 22:36) *

(born_4_you @ Oct 18 2006, 21:20) *

Tо вече свърши. 18.gif

Хахаха..ми естествено...те няма мен да чакат...сетих се и аз кога да питам...
Ще чакам втори сезон biggrin.gif
Jordan
ще го дават ли по БНТ, не разбрах? 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif
хаха, май отдавна не е питал 10.gif
nadezhda_had
още нищо не се знае
Ashlley
Аз писах на БНТ и ги попитах кога започва Оne Tree Hill и дали въобще имат намерение да го излъчват по тяхната телевизия confused.gif , но уви все още не съм получила отговор mad.gif
nun4eto
Аз също писах на БНТ преди около месец,но аз също нямам отговор за жалост. sad.gif
nadezhda_had
One Tree Hill започва да се излъчва първи сезон от 13 ноември от 20:45 часа по Канал 1
siska
Олеее това е ПУПЕРРРРР woohoo.gif woohoo.gif бр на БНТ 13.gif и бтв от къде е тази информация дане би да са пуснали рекламата вече? smile.gif
CheerFuL-F
сори ама за 2-я пост ама горния нещо...се тая делнете го ам мисля че ся като почне и Ориндж Каунти и ще е интересно и като дават Сървайвър и Биг Брадър по едно и също време Как ли ще се гледат и 3-те незнам но аз лично препочитам Уан Три Хилл....ще го гледам за 3-ти път вече 10.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.