Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill по българска телевизия!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Ralna
Почнаааааааааааааааааааа токущо почна 2 епизод по пловдивската телевизия, тая с очелцата, почнааааааааааааааааааааа
^HiLaRy_DuFF
Някой знае ли на коя честота е тази програма
Ralna
(^HiLaRy_DuFF @ Sep 12 2006, 21:08) *

На моя телевизор пише, че е на С 18 4.gif
dulsinea
(^HiLaRy_DuFF @ Sep 12 2006, 21:08) *

Вижте прикачените файлове

В България е прието разпределението на честотите за ефирните телевизионни канали по таблицата на CCIR:
РРТС Сахат Тепе е канал 30, а РРТС Здравец - канал 52.
ludoto_mimi
(Ralna @ Sep 12 2006, 21:11) *

Е, на моя пише 8. 18.gif 18.gif Ама аз май я местих от оригиналната й позиция. rolleyes.gif
Bloody_Tears
стиа вееееееее!защо не го пускат и по канал едно?
ще им пиша e-mail на тея....хора. sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
^HiLaRy_DuFF
Aми не става да я намеря.Мерси за информацията!
Ralna
(ludoto_mimi @ Sep 12 2006, 21:18) *

(Ralna @ Sep 12 2006, 21:11) *

Е, на моя пише 8. 18.gif 18.gif Ама аз май я местих от оригиналната й позиция. rolleyes.gif

Абе не е от значение, важното е да я хващаме, а някой знае ли къде може да видим програмата, дали ще има повторение 3.gif Абе мило при теб телевизията с кво качество е, щото при мен нещо е на черти sad.gif
sladuranka
А със субове ли е или преведено и ако е преведено поне добър ли е превода blush.gif
dulsinea
(^HiLaRy_DuFF @ Sep 12 2006, 21:23) *
Aми не става да я намеря.Мерси за информацията!

Ето ти един малко 'идиотски' wink.gif начин да я откриеш - избери си един празен канал и започни да търсиш каналите (както когато си си настройвала програмите на кабелната). Зависи от коя честота си започнала, но подредбата на програмите на Евроком-Пловдив е в тази последователност:

ARD - 111.25 MHz
ВЕСЕЛИНА - 119.25 MHz
ТВ Европа - 127.25 MHz
REALITY CHANNEL - 135.25 MHz
EUROSPORT BULGRIAN - 143.25 MHz
MTV - EUROPE 175.25 MHz
Евроком България 183.25 MHz
Канал Пловдив - БНТ 191.25 MHz
Инфоканал - 199.25 MHz
Канал 1 - 207.25 MHz
EURO NEWS - 215.25 MHz
bTV - 223.25 MHz
EXPLORER CH. - 231.25 MHz
HBO - 239.25 MHz
Animal Planet - 247.25 MHz
Discovery CHANNEL - 255.25 MHz
DELUX MUSIC - 263.25 MHz
National Geographic - 271.25 MHz
FOXLife - 279.25 MHz
ДИЕМА 2 - 287.25 MHz
MM - 295.25 MHz
TV 5 - 303.25 MHz
RAI 1 - 311.25 MHz
TV 7 - 319.25 MHz
Фен ТВ - 327.25 MHz
TF 1 - 335.25 MHz
Digital TV - 343.00 MHz
Digital TV - 351.00 MHz
Digital TV - 359.00 MHz
Digital TV - 367.00 MHz
M SAT - 471.25 MHz
Канал 3 - 479.25 MHz
CNN International - 487.25 MHz
ПОТВ - 503.25 MHz
Нова Телевизия - 519.25 MHz
Cartoon Network - 527.25 MHz
Планета - 543.25 MHz
TTVi - 551.25 MHz
EK - 559.25 MHz
РИНГ ТВ - 567.25 MHz
ОРТ - 575.25 MHz
Скат - 583.25 MHz
G TV - 591.25 MHz
FOX KIDS - 607.25 MHz
Hallmark - 615.25 MHz
DИEMA+ - 623.25 MHz
PRO 7 - 631.25 MHz
HISTORY CHANNEL - 639.25 MHz
BG SAT - 647.25 MHz
DIEMA FAMILY - 655.25 MHz
ROMANTICA - 663.25 MHz
Диема Екстра - 671.25 MHz
CITY TV - 767.25 MHz
BBT - 775.25 MHz
ВТК - 783.25 MHz
Pink+ - 791.25 MHz
RTL - 799.25 MHz
Travel - 807.25 MHz
Armenia tv - 815.25 MHz
Балканика - 823.25 MHz

(sladuranka @ Sep 12 2006, 22:21) *

А със субове ли е или преведено и ако е преведено поне добър ли е превода blush.gif

Филмът е дублиран, така че се губи част от чарът на героите wink.gif

lyubenski
Така прегледах програмата на Канал 1 и за селдващата седмица и явно трябва да чакаме да свърши Докладът „Заплахата” , които се излъчва след новините в 20:00. Не искам дори да си и мисля, че няма да го излъчват по БНТ това ще е върха на идеотизма 14.gif
Ха сега се рових в tv.com и разбрах , че въпросният сериал има само 16 епизода , а канал 1 са някъде на
10 или 11 не знами по следващата седмица може и да ни излезе късмета 4.gif
Ralna
Е не е толкова зле дублажът blush.gif
ludoto_mimi
(Ralna @ Sep 12 2006, 22:11) *

Абе не е от значение, важното е да я хващаме, а някой знае ли къде може да видим програмата, дали ще има повторение 3.gif Абе мило при теб телевизията с кво качество е, щото при мен нещо е на черти sad.gif

Повторение няма как да има според мен, защото се излъчва канала само от 17 до 23 часа, просто няма време. Не че дават много смислени неща.
Относно качеството, при мен е добре, не се оплаквам. rolleyes.gif
Jordan
Абе по канал едно няма да го пуснат скоро. За всичко, което предстои вървят реклами един месец поне, да не и два-три...сега няма нищо, което не е голям знак, че нещо ще стане blush.gif blink.gif blink.gif
eL
Йордански е прав tongue.gif Колкото и да ни се иска да го излъчат по БТК-то май ще си останем само с искането и надеждите. blush.gif
Добре че беше Мимски да ми каже че са започнали да го дават по наш'та Море happy.gif Иначе ..... каквото съм забляно - щях да разбера някъде по средата на 2-ри сезон ... ХАх ако изобщо са го купили до там 18.gif

п.с.
ужас ... днес ми върви само на поправки 16.gif БНТ и БТК имат толкова общо, колкото аз с Бойко Борисов ... 18.gif
elexis
Значи имам един приятел на който майка му работи в БНТ и тя каза, че те си пускат по регионалните пробно някои предавания. Значи 100% ще го пуснат по БНТ само че явно трябва верно да свърши тва Докладът "Заплахата". Освен това колкото до рекламата-да не забравяме, че не се славят с много умни идеи и обикновенно не правят невероятни рекламни кампании на новите рекламни схеми и сериали и т.н. както примерно НТВ прави на Изгрубени или БТВ на Survivor тъй че едва ли ще рекламират сериала 3 месеца преди да го пуснат...Да се надяваме, че евентуално другата седмица ще го пуснат, което значи че скоро ще има реклами smile.gif)

П.П. Сега гледах програмата на БНТ до 24 септември и до тогава ще са излъчили Докладът "Заплахата" само до 13 епизод...Тъй че най рано на 28 септември някъде ще пуснат ОТХ...
Bloody_Tears
йееееееееееееееееееееееееееееее!
супер,супер,супер,супер!
Unforgotten`Feeling`f
Сигурно ли е, че към края на септември ще започва по БНТ? Даноо 10.gif
{HoNeY}
Много, много се радвам biggrin.gif Copy of wub.gif
Чакам със супер голямо нетърпение края на Септември happy.gif
elexis
Еми просто ми казаха, че по принцип пускат предавания пробно по тея телевизии тъй че трябва да го пуснат по БНТ . Н е съм 100% но би трябвало да е така...Ще се опитам да разбера още smile.gif
Mai4et0
Леле.....туко що гледах 3 епизод. 10.gif Кефи си ме гласа на Лукас wink.gif На Нейтън..... wacko.gif Хейли също има хубав глас.А за Брук ...... 18.gif МНого прилича.Супер са си.Можеха да бъдат и по-добре но....... happy.gif
nun4eto
(elexis @ Sep 13 2006, 19:10) *

Еми просто ми казаха, че по принцип пускат предавания пробно по тея телевизии тъй че трябва да го пуснат по БНТ . Н е съм 100% но би трябвало да е така...Ще се опитам да разбера още smile.gif

Razberi kolkoto moje pove4e.Offf dano da vo davat po BNT

---mod edit:
Пиши на кирилица!
zlat
Леле немога да повярвам, че гледам ОТХ по българска телевия ... макар че по този канал ...
Започва 3 епизод ... и "Самотно дърво на хълма" хаха побърках се ... нямам думи просто и тези гласове малко ме дразнят ама ще се свикне и с тях smile.gif smile.gif
The Black Dragon
От колко го дават по тая с очилата, че все забравям да го видя. Интересно ми е да го чуя с дублаж
Nasi
(The Black Dragon @ Sep 13 2006, 22:33) *

От колко го дават по тая с очилата, че все забравям да го видя. Интересно ми е да го чуя с дублаж

20,30 вчера и днес
Хейли и Брук са озвочени почти еднакво..без промяна. А за превода да не говорим.
Подаването в баскетбола се нарича аситенция, а във футбола пас...те това бяха избарали. И още куп не точни преводи.
~●R@Li●~
dry.gif с превода не са се справили..макар че какво да очакваш от преводачи дето превеждат сериала "Самотно дърво на хълма" closedeyes.gif
elexis
Ей хора в сайта на канал 1 на 18 сменят програмата за следващите 2 седмици. Като я сменят ще видим дали ще го дават като свърши тоя сериал дето сега го дават. : wacko.gif
borko
Докладът „Заплахата” свършва на 27 септември. Да се надяваме че след него ще почне Самотното Дърво под хълма laugh.gif
elexis
(borko @ Sep 14 2006, 14:44) *

Докладът „Заплахата” свършва на 27 септември. Да се надяваме че след него ще почне Самотното Дърво под хълма laugh.gif

Е дано и аз СИЛНО се надявам smile.gif 3.gif
nun4eto
Вече си мисля,че по БНТ изобщо няма да го пуснат! sad.gif
borko
(nun4eto @ Sep 14 2006, 19:35) *

Не, 100% ще го пуснат защото ми казаха че го имат и е планирано да го пуснат, но никой не можа да ми каже кога точно. Нито от отдел "Програма", нито от "Кино"
nun4eto
QUOTE(borko @ Sep 14 2006, 21:04) *

QUOTE(nun4eto @ Sep 14 2006, 19:35) *

Не, 100% ще го пуснат защото ми казаха че го имат и е планирано да го пуснат, но никой не можа да ми каже кога точно. Нито от отдел "Програма", нито от "Кино"

Но надяваме се да е скоро,нали?
Jordan
nun4eto, все по-често започвам да си мисля, че от топлото мозъка ти започва бавно но славно да се сдухва все повече и повече... mad.gif
nun4eto
QUOTE(Jordan @ Sep 15 2006, 20:15) *

nun4eto, все по-често започвам да си мисля, че от топлото мозъка ти започва бавно но славно да се сдухва все повече и повече... mad.gif

Добре защо ти си единствения който не спираш да се заяждаш с мен? huh.gif
Bloody_Tears
але хора.нямате ли кво да прайте,че само се заяждате!?
гледайте ОТХ.smile.gif
nun4eto
QUOTE(dqvol4e7o_mims @ Sep 15 2006, 22:27) *

але хора.нямате ли кво да прайте,че само се заяждате!?
гледайте ОТХ.smile.gif

Той започна 1
Devil^Rose^^
(nun4eto @ Sep 15 2006, 21:06) *

(Jordan @ Sep 15 2006, 20:15) *

Абе, момиче, стегни се малко! Питаш едно и също, не казваш нищо ново и човек като влезе в темата си мисли че ще прочете нещо , но НЕ ти задаваш пак същия тъп въпрос - дразниш! И не е нужно всички да пишат, да престанеш, после ще кажеш че ти се нахвърляме. Не е нищо лично, когато има нова информация ще бъде постната!
Alma
Правилно побърках се да чета едно и също 3 месеца!Не се знае нищо по дяволите!!!! Ако разбере някой нещо ново да пише ! Аман от тъпи въпроси и колентари за заглавието,за превода и доблажа!!!! еееееееееееееее dry.gif angry.gif glare.gif
Jordan

Защо ли? Ми защото никой друг не смее да ти каже да спреш да повтаряш едно и също! Ей за тва, и не се заяждам а ти казвам да се усетиш малко какво вършиш! Само си погледни постовете тук:

Ами ако не го пуснат по Канал1?Моля ви някой ако знае нещо повече да каже!Мнооооого искам да го пуснат по ТВ please.gif

Нека някой който знае нещо повече да каже!А и когато научите нещо плс да кажете,защото аз до сега реклама не съм виждала! dunno[2].gif 17.gif

Никой ли незнае кога ще почва cry.gif cry.gif ?

Значи по БНТ няма да го даватБ cry.gif cry.gif confused.gif

Дано да го пуснат и по БНТ!Да бе егати как може да го дават по някви си измеслени ТВ,а тези които ги нямат кво да правят?

А по БНТ няма да га дават така ли?

Razberi kolkoto moje pove4e.Offf dano da vo davat po BNT

Има ли какво още да си говорим по повод "заяждането" ми?Мисля, че бях ясен. И, ДА, претърсих страниците, за да намеря мнениеята ти, ако щеш заяждане го наречи mad.gif dry.gif dry.gif
nun4eto
Добре аз ще престана но щом сте толкова наблюдателни прегледайте страниците отново и вижте,че не само аз питам едно и сьщо bigwink[1].gif
The Black Dragon
И ти да не останеш по-назад продължаваш да флуудиш. Не разбрахте ли че като тръгне по Канал 1 всички ще разберете.
pesho93
Ей хора коя е тая пловдивска телевизия Евроком Пловдив ли е ?
solenka
(pesho93 @ Sep 17 2006, 16:10) *

Ей хора коя е тая пловдивска телевизия Евроком Пловдив ли е ?

Не е Евроком Пловдив. ТВ канал "Пловдив" е.

(dulsinea @ Sep 12 2006, 16:17) *

ТВ канал "Пловдив" излъчва на собствени ефирни честоти за района на Пловдив, Смолян и Кърджали, като програмата му се излъчва от 17:00 до 23:00 часа.

Estell
pesho93 тази телевизия е като нашта "Север".
elexis
За съжаление в програмата на БНТ пишат, че до 1 Октомври няма да почнат да го излъ4ват. Другата седмица ще дават някакви предавания за изборите.... blink.gif sad.gif
smithy
Ами аз днеска гледах ''Самотно Дърво На Хълма''(колко малоумно звучи) по регионален канал Пирин , ама той е само за Благоевградска област ама беше напред към 6 епизод smile.gif 10.gif ДУБЛАЖА Е УЖАСЕН ... много гейско звучат Нейтан и Лукас ... 16.gif
Ali8
ми аз сега видях в програмата и че по Север-регионалната на Русе го дават от 19:30 и са на 4 серия
milen4eto
Хора, вчера без да искам както си превключвах каналите видях, че по Пловдивската национална телевизия (тази с очилата) почваше нашто сериалче One Tree Hill или както са го превели (малко тъпичко) - Самотно дърво на хълма...
Беше към 20:00 часа и ако не се лъжа серията беше девета от първи сезон. Обаче съм съгласна с Smithy 4.gif , че дублажа на филма е просто ужасен... нямам думи dry.gif
ludoto_mimi
milen4eto, ти откри топлата вода. 16.gif 18.gif 18.gif 18.gif
androlini
дааа... и по Север го дават... "19:20 ТВ сериал: Самотно дърво на хълма - 5 еп. (премиера)" ми сега остава само да чакаме по Канал 1 да го пуснат... и тва е worthy.gif [font=Fixedsys]
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.