Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill по българска телевизия!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Stacey
Аз пък искам да го дават без значение преводачите и заглавието това са подробности според мен .... вярно че тва заглавие е мн кофти незнам кой го е измислил ама тоя човек няма мозък в главата 16.gif но какво да се праи.... Този сериал е страхотен и заслужава да се види от повече хора в Бг все пак съм сигурна че рекламата ще привлече внимание въпреки заглавието wink.gif
siska
6том сигурен 4овек, който посе6тава БНТ е казал 4е 6те го дават зна4и е така. А онтносно рекламата мисля 4е 6те почнат да го рекламират някъде към 15-16 септември (6том 6те го пускат към 20) За6тото сега като 4ух, че 6те го пускат по канал 1 и по-често го гл и забелязах, 4е досега не са рекламирали филм, който 6те бъде излъчван по-късно от 10 септември. (и все пак това са си мой разми6ления и само исках да ги споделя с вас smile.gif и може изоб6то да не съм права за ни6то, но все пак... smile.gif ) Надявамсе схванахте мисълта ми smile.gif
nun4eto
Ами ако не го пуснат по Канал1?Моля ви някой ако знае нещо повече да каже!Мнооооого искам да го пуснат по ТВ please.gif
DaniEl
От една страна ще е много хубаво да гледам любимия си сериал по телевизията ,но от друга не sad.gif Според мен няма да има голям успех(искрено се надявам да греша)Първо ,че ще го дават по БНТ това е един от най-тъпите канали ,второ ще бъде озвучен на български(няма да е същото)Гласовете на актьрите са си някак различни и приятни rolleyes.gif едва ли ще намерят толкова добри преводачи.А трето започват да го дават Септември месец ,това е месеца в който всяка една телевизия подготвя все по нови и хубави неща mad.gif Ще почва Big Brother 3,Survivar и разбира се новите епизоди на най-големия му съперник The O.C sad.gif Абе дано да си набави нови почитатели smile.gif То всеки който го е гледал е оставал очарова blush.gif
nun4eto
Нека някой който знае нещо повече да каже!А и когато научите нещо плс да кажете,защото аз до сега реклама не съм виждала! dunno[2].gif 17.gif
nun4eto
QUOTE(nun4eto @ Sep 7 2006, 14:06) *

Нека някой който знае нещо повече да каже!А и когато научите нещо плс да кажете,защото аз до сега реклама не съм виждала! dunno[2].gif 17.gif

Никой ли незнае кога ще почва cry.gif cry.gif ?
ludoto_mimi
Няма нужда да пишеш два поста един след друг! След като никой не е писал в темата, явно не се знае още, а и не са пускани никакви реклами на сериала.
Когато се появи някаква информация, тук ще пише.

Между другото, ще е от полза да прочетеш Правилата на форума.
nun4eto
QUOTE(ludoto_mimi @ Sep 9 2006, 20:29) *

Няма нужда да пишеш два поста един след друг! След като никой не е писал в темата, явно не се знае още, а и не са пускани никакви реклами на сериала.
Когато се появи някаква информация, тук ще пише.

Между другото, ще е от полза да прочетеш Правилата на форума.

OK,съжалявам просто исках да разбера! sorry.gif 2sor[1].gif
Jordan
Какъв по дяволите е шибаният смисъл да питате през два поста кога ще започва по Канал 1 !?
Мисля, че когато някой разбере ще каже, освен ако не го пази само за себе си...
Толкова ли е сложно да вденете...IPB Image
nun4eto
QUOTE(Jordan @ Sep 9 2006, 22:50) *

Какъв по дяволите е шибаният смисъл да питате през два поста кога ще започва по Канал 1 !?
Мисля, че когато някой разбере ще каже, освен ако не го пази само за себе си...
Толкова ли е сложно да вденете...IPB Image

ОК,аз се извиних 2sor[1].gif
~Bruk~
Точно в момента излъчват по пловдивска обществена телевизия ОТХ...! 1 серия 1 сезон- гласовете са странни, но ако искате може да гледате wink.gif
Menna
(~Bruk~ @ Sep 11 2006, 21:41) *

Точно в момента излъчват по пловдивска обществена телевизия ОТХ...! 1 серия 1 сезон- гласовете са странни, но ако искате може да гледате wink.gif

Аз я нямам..... sad.gif Хайде да запишеш серията и ние простосмъртните(непловдивчани) да я видим. 18.gif

ПС:Душко,ти се върна,радвам се да те видя. bigarmhug.gif
~Bruk~
(Menna @ Sep 11 2006, 21:44) *

(~Bruk~ @ Sep 11 2006, 21:41) *

Аз я нямам..... sad.gif Хайде да запишеш серията и ние простосмъртните(непловдивчани) да я видим. 18.gif

ПС:Душко,ти се върна,радвам се да те видя. bigarmhug.gif

Бих се радвала да успея да я запиша, но за съжаление откакто ми форматираха хардиска ( май ти бях казвала и ти ми се подиграваше mad.gif biggrin.gif rolleyes.gif ) нещо е прецакано и се не се хващам да оправя настройки...Аз обаче незнам въобще по кое време го излъчват, мисля че е от 9 и 30 или нещо от сорта, защото беше съвсем в началото- още даваха имената на актьорите blink.gif Ама много прецакано са го направили без реклама без нищо- как ще разберат хората wacko.gif

П.С даммммм хах този път май окончателно rolleyes.gif 10.gif И аз се радвам да те видя 3.gif
Bloody_Tears
мнооооого искам да почнат да го дават вече ле!няам търпение. smile.gif
solenka
Точно в момента дават по кабелната 1 епизод на ОТХ. Които са на Евроком Пловдив, могат да го гледат по Канал Пловдив (с очилцата). През деня на същият канал, кабелната излъчва BBC.
О, боже... shocking.gif Кой идиот е превел филма? 16.gif 18.gif ..."Гледахте първи епизод на филма "Самотно дърво на хълма"..." wacko.gif 18.gif
ludoto_mimi
ГЛЕДАХ ГООО!!!! 3.gif 3.gif 3.gif 3.gif

Хванах го от там, където Нейтън питаше Лукас кога и къде да се срещнат. Малеее, не можах да повярвам. Добре, че беше Наси да ми каже, иначе щях да го изпусна. worthy.gif
Наистина ми беше много странно да ги слушам с тези гласове, но ми се струва, че не беше толкова зле както очаквахме... освен, че наистина са го кръстили "Самотно дърво на хълма". 18.gif 18.gif 18.gif
Още съм развълнувана, все пак ОТХ по българска телевизия... 3.gif 3.gif 3.gif Те знаят, че повечето хора сме от Пловдив и затова го пускат по Пловдивската. 18.gif biggrin2.gif
Nasi
Точно така. Ужас просто...Самотно дърво на хълма. Гласовете са много зле, Хейли пискаше ужасно.
Маут и Джими също. На Лукас гласа го бяха докарали. 4.gif

Канал 1 са много зле, да изпуснат такъв сериал!
KiD^ViCiOuS
оле оле олееееее...точно и аз го гледах по тва с очилцата...няма такъв смях честно...
първо..дават го по няква супер зле телевизия дето даже няма целодневна програма и през деня изобщо я няма да не говорим че програмата и я няма изобщо във вестниците...второ..дублиран е и дублажа е ужасен със супер много грешки..аз имам чувството че го знам наиуст сериала и особено първи епизод от първи сезон и да ви кажа на доста места имаше грешен дублаж...освен тва тия дето дублират не са някви яки..ама то тва нормално..щот ние като сме си свикнали с оригиналните гласове на актиорите и нормално тея да ни звучат гадно..името на сериала на български е Самотно дърво на хълма blink.gif
олее...обаче въпреки сички тия косури...ако знаете как се зарадвах..един приятел ми прати смс че давали "моя" серял по тая телевизия и аз мислех че ме бъзика такова...обаче реших да видя за всеки случай...и първо докато го намеря тоя канал..хахаха...ама ми е много яко ся smile.gif
ludoto_mimi
Марина, не беше перфектно наистина, но само защото ние сме го гледали с оригиналните им гласове. Но пък се радвам много, когато чух "Здравейте аз съм Маут Макфадън, а това до мен е Джими Едуардс!" Умрях от кеф, че не са го превели Устата. 3.gif

Обаче даже и майка ми и баща ми се загледаха, защото най-нахално смених програмата, и доста бързо схванаха за какво се разказва. 18.gif 18.gif 10.gif
Bloody_Tears
не ечесноооооооооо!!! sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
кога ще го дават и по тъпото гадно ужасно БНТconfused.gifconfused.gif? sad.gif sad.gif sad.gif
Nasi
(ludoto_mimi @ Sep 11 2006, 22:20) *

Наси, отвличането е в друг епизод, по-нататък. 18.gif

Обаче даже и майка ми и баща ми се загледаха, защото най-нахално смених програмата, и доста бързо схванаха за какво се разказва. 18.gif 18.gif 10.gif

дам объркала съм се.
аз на нашите почнах да им се оплаквам за заглавието.
Menna
Отвличането не беше ли във 2ри сезон? blink.gif 16.gif

KiD^ViCiOuS
по-добре да го дават по тъпото уйсно гадно БНТ отколкото по тва забутано нещо дето даже и канал сигурно не е...ми и аз незнам кво е...дето никой няма да разбере за него и ша си го гледаме пак само ние дето така или иначе си го гледаме и го знаем наизуст
ludoto_mimi
(Menna @ Sep 11 2006, 22:22) *

Беше в епизода преди едни мач, когато Хейли и Лукас отиваха на кино и Нейтън и останалите го отвлякоха в едни калища там. 18.gif
Nasi
(Menna @ Sep 11 2006, 22:22) *

Ох не знам вече. Съвсем се обърках, отвличането е било по-късно, когато Нейтън се опитваше да изгони Лукас от отбора. Мерси Мимс за разяснението. 18.gif
KiD^ViCiOuS
(Menna @ Sep 11 2006, 21:22) *

не..пак е в първи..съвсем в началото даже..когато Лукас влиза в отбора smile.gif
Menna
Хах,благодаря за справката. happy.gif Първи сезон ми се губи,спор няма. 16.gif
А случайно да ви се намира информация колко пъти в седмицата ще го излъчват? biggrin2.gif
Nasi
(Menna @ Sep 11 2006, 22:27) *

Хах,благодаря за справката. happy.gif Първи сезон ми се губи,спор няма. 16.gif
А случайно да ви се намира информация колко пъти в седмицата ще го излъчват? biggrin2.gif

Ми то от тая телевизия каква информация може да излезне. аз лично я пускам за първи път.
nun4eto
Значи по БНТ няма да го даватБ cry.gif cry.gif confused.gif
ludoto_mimi
(nun4eto @ Sep 11 2006, 22:28) *

Значи по БНТ няма да го даватБ cry.gif cry.gif confused.gif

Никой не е казвал такова нещо. Както и официално не са го обявили по телевизията, нито пък са му пускали реклами.
Хейли
Добре де нали беше по канал 1 сега какво става няма ли да го дават и какви с атия програми тука по черноморието дали ще ги има ама изобщо ен е честно така искам и аз да го гледам........sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
FrAgMaKeR
Тая телевизия с очилцата се казва БНТ Канал Пловдив (да не се бърка с Пловдивска обществена телевизия) и си е пак на БТН, но е регионална за града. Хваща се и с антена, но си я има и в мрежата на Евроком. Така, че със сигурност ще го дават и по БНТ Канал 1, можеби просто правят тестово излъчване тук, деда ги знам с каква цел. Заглавието е много зле, само Три Хил да го бяха кръстили щеше да е по-добре, но как ще да е..
DaniEl
Аз пък го изпуснах sad.gif Може ли някои да ми каже от колко часа го дават за да го гледам и аз rolleyes.gif
common_sense
(FrAgMaKeR @ Sep 11 2006, 22:58) *

Заглавието е много зле, само Три Хил да го бяха кръстили щеше да е по-добре, но как ще да е..

как са го превели?! laugh.gif
ludoto_mimi
(common_sense @ Sep 11 2006, 23:43) *

Пише на предишната страница - Самотно дърво на хълма. 16.gif
common_sense
(ludoto_mimi @ Sep 11 2006, 23:44) *

(common_sense @ Sep 11 2006, 23:43) *

Пише на предишната страница - Самотно дърво на хълма. 16.gif

ахахахаххахахаххахахаххха идиоти laugh.gif laugh.gif laugh.gif

nun4eto
Дано да го пуснат и по БНТ!Да бе егати как може да го дават по някви си измеслени ТВ,а тези които ги нямат кво да правят?
solenka
Разбрах, че сериала го дават и по друга телевизия! ohmy.gif
Канал Пирин - излъчва се само в района на Благоевград.
{HoNeY}
Последно ще го дават ли и ако да, по коя телевизия? sad.gif
ludoto_mimi
(solenka @ Sep 12 2006, 10:35) *

Районни телевизии освен в Пловдив и в Благоевград, има и във Варна и Русе. От Варна е само Елито, пък за Русе, не знам, ама пак останалите са прецакани. 18.gif 18.gif
nun4eto
QUOTE(ludoto_mimi @ Sep 12 2006, 14:53) *

QUOTE(solenka @ Sep 12 2006, 10:35) *

Районни телевизии освен в Пловдив и в Благоевград, има и във Варна и Русе. От Варна е само Елито, пък за Русе, не знам, ама пак останалите са прецакани. 18.gif 18.gif

А по БНТ няма да га дават така ли?
elexis
Е не радвах се че ще го пуснат обаче знаех, че е прекалено хубаво. А верно някой може ли да каже в колко часа го дават...Аз изобщо не я знам тая телевизия- дали се хваща в софия?....
П.П. САМОТНО ДЪРВО НА ХЪЛМА - не че не знаехме как са го превели ама сега като се замисля как ще прозвучи като го гледам ...леле майко...
Дано да е някакво тестово пускане по тая телевизия и да го пуснат по БНТ все пак...не вярвам да пропуснат такъв сериал след като са платили за него, превели са го, дублиралки са го и колкото и да са умни сериала си е доста гледан и не мисля, че ще го оставят само по тая телевизия....Дано поне да е така.... blink.gif
ludoto_mimi
(nun4eto @ Sep 12 2006, 15:05) *

А по БНТ няма да га дават така ли?

Ако попиташ още веднъж ще ти е за пръв път!!!!! 14.gif 14.gif
Най-вероятно ще го пуснат, само че не се знае кога. Ясно??!?

elexis, както пише по-горе телевизията е регионална за Пловдив, което значи, че НЕ СЕ ХВАЩА извън Пловдив.
~●R@Li●~
Доколкото разбрах са го пуснали по регионалните!Сега разгледах програмата на бнт и видях че "Самотното дърво на хълма" го дават само по регионалните!Ех...ми те БНТто губят,все пак кой ще се спре, например в Пловдив ,да гледа телевизията с очилата...

П.П:Добре,че ние си имаме интернет и сме го гледали и ще го гледаме wink.gif
dulsinea
(ludoto_mimi @ Sep 12 2006, 15:39) *
elexis, както пише по-горе телевизията е регионална за Пловдив, което значи, че НЕ СЕ ХВАЩА извън Пловдив.

БНТ има четири регионални телевизионни центъра - Пловдив, Варна, Русе и Благоевград, като пловдивският РТЦ е най-старият. Но не си права, че се хващат само в съответните градове. wink.gif

ТВ канал "Пловдив" излъчва на собствени ефирни честоти за района на Пловдив, Смолян и Кърджали, като програмата му се излъчва от 17:00 до 23:00 часа.

ТВ канал "Море" излъчва от 17:00 до 23:00 часа за регионите на Варна и Бургас.

Регионалната програма "Север" се излъчва от 17:00 до 23:00 часа за регионите на Русе, Силистра, Разград и Велико Търново.

Програмата на ТВ канал "Пирин" се излъчва ежедневно от 17:00 до 23:00 часа за региона на Благоевград.

За съжаление май само зрителите на РТЦ Русе са лишени от възможността да гледат ОТН - по другите три канала сериалът започна вчера с начален час 20:00 (за РТЦ Варна), 21:00 часа (за РТЦ Благоевград) и от 20:30 (за РТЦ Пловдив)

Ето ви и програмите на регионалните телевизии:

РТЦ Пловдив
РТЦ Варна
РТЦ Русе
РТЦ Благоевград
elexis
Аз вече видях в сайта на канал 1 но все пак мерси за подробната информация dulsinea smile.gif
Estell
Е стига дее sad.gif Как тъй само в Русе няма да го дават... sad.gif
sladuranka
Аз съм от Русе и сериала не са го давали по тукашната тв. Не че и някой я гледа де dry.gif .
Jordan
nun4eto, не си питала отдавна дали ще го дават по БНТ 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Хора...говорите едно и също, какъв е смисъла? blink.gif
^^HeLa^^
Е наистина се оказа твърде хубаво, за да е истина, така че просто ни остава да се примирим да поизчака, за да видим дали ще го пуснат по БНТ или не, вместо постоянно да говорим едно и също, а и винаги можем да го гледаме отново нали всички имаме нет.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.