Даре(колежке) радвам се че поне някой ми е обърнал внимание на постовете! За по мързеливите и вече досата досадни(защото 11 страници вече едно и също се пише) ще направя copy/paste
May 19 2006, 19:38 такаааа начи умишлено не писах до сега за да видя кво ще изкоментирате! Първо, работя в Бнт, не на постоянен договор, но доста често , и там работят най добрите професионалисти! Това че се кефите принципно на програмата на Бтв и Нтв е логично, защото тя е насочена именно към хора като нас, т.е нашата възрастова група! Относно превода на Филма, ако вие измислите нещо, пращайте на Бнт...просто аз преди да започна да гледам сериала, също се питах кво значи тва....абе както и да е, тва което имах в предвид е, че самата насоченост на БНТ като цяло е към програми за всички възрастови групи поради характера на телевизията! Затова тея излишни коментари за канал едно според мен си ги спестете, просто разберете че на всяка държавна институция в България и липсват пари, а не идеи и професионалисти! А в случая явно според всички нас тук са улучили с избора на сериал! дано да му изберат и подходящо време!
аз сега не съм посещава БНТ отдавна, поради балове и изпити около мен, но при първа възможност ще потвърдя инфото, и ще дам нова !
Jun 27 2006, 23:32 Айде сега вече имам новини от Бнт!
Значи Сериала ще почне когато свърши Отдаденост, и ще се излъчва на негово място.
За име са избралиСамотно дърво на хълма , което мен ме издразни първоначално, но не е чак толкова нелогичен избор...
Така Септември го чакаме, Режисьорката на дублажа каза че всички са го харесали адски много, за това изчаквот Отдаденост, бозата, да свърши, за да е в Най гледания часови пояс, макар че вече е дублиран и готов....
Ако науча още нещо ще пиша...
Jul 3 2006, 16:39 хора...по надолу написах че се чака през септември, казаха ми че понеже бил много хубав няма смисъл да го пуснат лятото.
Позаинтеесувах се дали има няква вероятност, ако помолим най учтиво да сменят заглавието...но майка ми ми отсече(работи в бнт от 20 год) след като е доблирано и е вече в Бокса(последната стъпка преди излъчване) няма начин да се върне.
Така че кофти, ама я се замислете...На О.С като почна по БТВ все едно му казвахме Квартала на Богатите....