Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill по българска телевизия!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Ralna
Ей дяца как сте? И сега кво става ще гледаме ли скоро "дървото на хълма", имам предвид дали ОТН ще говорят скоро на български? То направо ми се изчака чакането да го пуснат 16.gif
Mai4et0
"Дървото на хилма" 18.gif Ако го пуснат с такова заблавие няма да има огромен успех ohmy.gif Дано да е нещо от сорта "Единствения Три Хил" 4.gif Звучи по-интересно 10.gif
Ralna
QUOTE(Brooke 92^ @ Jul 28 2006, 14:10) *

"Дървото на хилма" 18.gif Ако го пуснат с такова заблавие няма да има огромен успех ohmy.gif Дано да е нещо от сорта "Единствения Три Хил" 4.gif Звучи по-интересно 10.gif

Да и "Трий Хил" пак върши работа, ама както все побългарачаваме всичките имена на фиолмите незнам какво ще измислят 19.gif
Nasi
Според информасията на Alma, Канал 1 са определили заглавието:
"Самотното дърво на хълма" dry.gif sick1.gif
Ralna
QUOTE(Nasi @ Jul 28 2006, 16:41) *

Според информасията на Alma, Канал 1 са определили заглавието:
"Самотното дърво на хълма" dry.gif sick1.gif

Да вземе да ги прегази товарния влак, тея са психясали тотално, егати името sick1.gif 14.gif
James towel keeper
Ей адашке подкрепям те напълно, психясали та знае ли се!!! mad.gif mad.gif
Кой ще се хване да гледа филм с такова име??
Честно казано и Уан Три Хил да го бяха кръстили пак щеше да е по-добре, дайте да им пишем преди да са го пуснали, да им кажем нещо... знам ли, ама с това име, ако не бях гледала сериала и ако не знаех нищо за него, нямаше дори да пусна канал 1! dry.gif
etIto
Колкото и да им пишем няма нищо да стане,защото Alma хиляда пъти повтори че филма е пред пускане.Това означава че е заваршен изцяло даже и превода и неможем нищо да направим.
П.П Абе хора нервите се когато някои напише нещо кадето не трябва,ама па вие верно пишете на точното място,ама не си правите труд да се варнете няколко страници на зад за да раберете защо ще е това заглавие!
Mai4et0
wink.gif Последно ще пишем или не confused.gif А някой да знае на коя дата започва да се излъчва
elexis
Септември месец, още не се знае точната дата.
Mai4et0
Точно когато почва даскалото.Гадняри 16.gif Дано поне да е в удобен час happy.gif
Ice^Ice^Baby
Аз като се прибирам в 9 от училище ...... сигурно ще е към 9
ludoto_mimi
QUOTE(etIto @ Jul 29 2006, 10:41) *

Колкото и да им пишем няма нищо да стане,защото Alma хиляда пъти повтори че филма е пред пускане.Това означава че е заваршен изцяло даже и превода и неможем нищо да направим.

Много ми е чудно защо да не може да се направи нищо? Това е едно заглавие. Казват го в началото на всяка серия, не е като цял дублаж. Толкова ли не може да се махне вече записаното и да се запише наново само момента със заглавието.
Наистина не съм много наясно с тези работи и как се правят, но чак невъзможно да е, не ми се вярва.
julia1990
ми аз ще пиша писмо за вас не знам! smile.gif от опит глава не боли нали така,поне да знам че съм опитала biggrin.gif 4.gif
Ice^Ice^Baby
Ох те май имат телефони и ще им звъня щото името е психарско- звучи като ужасссссссссссссс
А и е неправилно- Нали One в заглавието идва от репликата в последния епизод на 1-я сезон-There's only one Tree Hill
Това определено не значи самотното дърво на хълма
etIto
Много ми е чудно защо да не може да се направи нищо? Това е едно заглавие. Казват го в началото на всяка серия, не е като цял дублаж. Толкова ли не може да се махне вече записаното и да се запише наново само момента със заглавието.
Наистина не съм много наясно с тези работи и как се правят, но чак невъзможно да е, не ми се вярва.

Честно казано и аз не сам много на ясно но просто отбелязвам това което го бяха написали малко по рано.Иначе и на мен ми е много чудно защото да не може wacko.gif
Devil^Rose^^
Е добре де що не го оставите вече това заглавие blink.gif ако има хубава реклама ще събере достатъчно фенове. Името не е всичко и преди е имало филми с тъпи заглавия или поне такива дето като го чуеш за първи път и си викаш "к'ва пък ша е тая простотия " но филма да си е добър и да си го гледа smile.gif
*PeyT*
Че заглавието е тъпо, тъпо е dry.gif ...как им е дошло на акъла просто?! blink.gif На всичкото отгоре ще го дават по Канал 1 blink.gif ..то май единствено феновете на "Дързост и красота" го гледат! huh.gif Но то и без тва нищо не зависи от нас...дано поне дублажа да е свестен! biggrin.gif 16.gif
^EmPiRe^GiRl^
На мен ми казах за заглавието 4е се превеждало Един от трите хълма,макар 4е ся глеам 4е Tree не е написано със h (Three),мен ме кефи заглавието да е така,ама смятам 4е да си остане Уан Три Хил е най добре
Menna
QUOTE(*PeyT* @ Jul 30 2006, 23:12) *
На всичкото отгоре ще го дават по Канал 1 blink.gif ..то май единствено феновете на "Дързост и красота" го гледат! 16.gif

Това въобще не е вярно!
Алма много добре се е изказала в по-предните страници за причините,защо програмната схема на БНТ е такава. smile.gif
Alma
wink.gif Даре(колежке) радвам се че поне някой ми е обърнал внимание на постовете! За по мързеливите и вече досата досадни(защото 11 страници вече едно и също се пише) ще направя copy/paste

May 19 2006, 19:38
такаааа начи умишлено не писах до сега за да видя кво ще изкоментирате! Първо, работя в Бнт, не на постоянен договор, но доста често , и там работят най добрите професионалисти! Това че се кефите принципно на програмата на Бтв и Нтв е логично, защото тя е насочена именно към хора като нас, т.е нашата възрастова група! Относно превода на Филма, ако вие измислите нещо, пращайте на Бнт...просто аз преди да започна да гледам сериала, също се питах кво значи тва....абе както и да е, тва което имах в предвид е, че самата насоченост на БНТ като цяло е към програми за всички възрастови групи поради характера на телевизията! Затова тея излишни коментари за канал едно според мен си ги спестете, просто разберете че на всяка държавна институция в България и липсват пари, а не идеи и професионалисти! А в случая явно според всички нас тук са улучили с избора на сериал! дано да му изберат и подходящо време!

аз сега не съм посещава БНТ отдавна, поради балове и изпити около мен, но при първа възможност ще потвърдя инфото, и ще дам нова !
Jun 27 2006, 23:32
Айде сега вече имам новини от Бнт!
Значи Сериала ще почне когато свърши Отдаденост, и ще се излъчва на негово място.
За име са избралиСамотно дърво на хълма , което мен ме издразни първоначално, но не е чак толкова нелогичен избор...
Така Септември го чакаме, Режисьорката на дублажа каза че всички са го харесали адски много, за това изчаквот Отдаденост, бозата, да свърши, за да е в Най гледания часови пояс, макар че вече е дублиран и готов....

Ако науча още нещо ще пиша...
Jul 3 2006, 16:39
хора...по надолу написах че се чака през септември, казаха ми че понеже бил много хубав няма смисъл да го пуснат лятото.

Позаинтеесувах се дали има няква вероятност, ако помолим най учтиво да сменят заглавието...но майка ми ми отсече(работи в бнт от 20 год) след като е доблирано и е вече в Бокса(последната стъпка преди излъчване) няма начин да се върне.
Така че кофти, ама я се замислете...На О.С като почна по БТВ все едно му казвахме Квартала на Богатите....

16.gif shocking.gif
The Black Dragon
Дам, Канал 1 удари десятката с OTH каквото ид а си говорим! Дано пожъне успех! Вече се примирих с вътрещното ми бунтуване 18.gif

Интересна ми е реакцията на хората като изгледат 1-2 епизода какво ще стане тогава. Ше чакаме и ше видим smile.gif До ся не познавам човек който да не харесва OTH
RoXXy_
ох четох четох и може и да не съм разбрала нещо ,ама нали не е почнал още сериалаconfused.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(RoXXy_ @ Aug 12 2006, 18:55) *

ох четох четох и може и да не съм разбрала нещо ,ама нали не е почнал още сериалаconfused.gif

QUOTE(Alma @ Aug 8 2006, 22:30) *

Jul 3 2006, 16:39
хора...по надолу написах че се чака през септември, казаха ми че понеже бил много хубав няма смисъл да го пуснат лятото.
CiNdEreLLa``
QUOTE(The Black Dragon @ Aug 13 2006, 04:24) *

Интересна ми е реакцията на хората като изгледат 1-2 епизода какво ще стане тогава. Ше чакаме и ше видим smile.gif До ся не познавам човек който да не харесва OTH

И на мен това ми е много интересно - реакцията на другите...но съм убедена,че сериалчето ще пожъне още много,много фенове в BG.Май скоро ще нарастне броя на форумците 2thum[1].gif
Ice^Ice^Baby
На мен поне 10 човека са ми обещали да го загледат
Nathan_Lee
Не, че нещо се правя на тъпа или неразбрала или искам да питам все едно и също, ама... с риск да ме линчувате аз ще си задам въпросчето... Някой знае ли точна дата, на която ще започне излъчването на OTH по БНТ. И знае ли се часа и всеки ден ли ще е или само в определени дни confused.gif Мен тези въпроси живо ме вълнуват! Не, че не съм го гледала целия ама ми е интересно чичковците и лелките от Канала кво са направили 18.gif 18.gif 18.gif

Айде със здраве засега... дано някой ми отговори worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Nasi
Ами за сега предполагам, че никой не знае точната дата на започване на ОТН или часа на излъчване на сериите.
The Black Dragon
По принцип новите сезони на всички телевизии започват от септември месец.Новата програма схема започва от есента и предполагам, че OTH ще тръгне от тогава. И щом ще е на мястото на тоя "Отдаденост" значи че ще е когато го дават него - от толкова часа и в тия дни
april^^
4.gif 4.gif 4.gif
P_1
За заглавието: Отх ще е гледано пове4е от тинеиджъри и дори да го кръстят ''Едно Дърво на Халма'' в на4алните надписи ще си пише One tree Hill така4е никои няма да казва ''Едно дърво на Халма'' щото зву4и таъпо.
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(The Black Dragon @ Aug 13 2006, 00:30) *

По принцип новите сезони на всички телевизии започват от септември месец.Новата програма схема започва от есента и предполагам, че OTH ще тръгне от тогава. И щом ще е на мястото на тоя "Отдаденост" значи че ще е когато го дават него - от толкова часа и в тия дни

А по-точно?Имам предвид кога е това?!
elexis
Еми мисля, че от Понеделник до Четвъртък след новините - т.е. към 8:30 някъде smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Супер!Интересно ми е обаче само 1 сезон ли са купили!Щото ще е тъпо пускат 1 сезон и то бързо ще свърши и след това няма да пускат 2 и 3 сезон! wink.gif
James towel keeper
Ами според мен са купили само 1ви wink.gif
БТВ направиха така с ОС, а и така е по-правилно според мен, в смисъл представете си ги купуват всички, но сериала няма рейтинг.... Е аз съм сигурна че с ОТХ нещата ще стоят по друг начин и се надявам в писледствие да се закупят всички останали сезони, но ще видим biggrin2.gif
Повече от сигурна съм че сериала ще пожъне огромен успех, но това което ме притеснява е че с това заглавие няма да направи впечатление на тези които случайно прещракват и гледат рекламата... Ама какво да се прави... България е......... България.... Никога не мисли трезво, но очаква винаги най-доброто dry.gif
LPfenKA
от както про4етох това 4е 6е го дават по БНТ при всека вазможност гледам рекламите!даже и Дързост и красота следя от време на време rolleyes.gif много се надявам да са купили си4ки сезони 6тот кат се сета колко се ядосах на БТВ за ОС немисе мисли за горката БНТ с враг като мене! happy.gif
elexis
18.gif И аз следя рекламите постоянно. На един сериал дето го даваха преди няколко седмици му дадоха първата реклама някъде 2 седмици преди да го излъчат. Мисля, че ще почнат да
ракламират ОТХ поне 2-3 седмици преди това, за да повдигнат интереса - все пак е доста гледан сериал...
AZDEAZ
QUOTE(elexis @ Aug 15 2006, 10:46) *

Еми мисля, че от Понеделник до Четвъртък след новините - т.е. към 8:30 някъде smile.gif

А на мен ми се струва,че ще го дават в ранната вечер. Към 19 часа. Както сега дават "Фелисити". Според мен ще го зачетата като тинейджърски сериал и няма да го дават в най-гледаното време, но ще видим.
elexis
Еми може би...но те сигурно ще искат да го дават в прайм-тайма =>м/у 20:00 и 22:00. Ако го пуснат от 19:00 не знам кой ще го гледа...
The Black Dragon
QUOTE(AZDEAZ @ Aug 16 2006, 19:11) *

QUOTE(elexis @ Aug 15 2006, 10:46) *

А на мен ми се струва,че ще го дават в ранната вечер. Към 19 часа. Както сега дават "Фелисити". Според мен ще го зачетата като тинейджърски сериал и няма да го дават в най-гледаното време, но ще видим.

Да, ама не си спомням къде казаха, че щял да е на мястото на тоя "Отдаденост"... Относно колко сезони са закупили мисля, че поне 2 трябва да са купили, защото ако ще го дават всеки ден до Коледа ще свърши 1-ви сезон. Пък може и наистина 1 да са купили, ама ако го харесат хората докато направят дублаж на 2-ри и 3-ти сезон ще стане май месец 18.gif
LPfenKA
4е то кога дават Отдаденост?аз на тоя филм не съм попадала!Бих искала да го дават ве4ер към 9:00 или там някаде ина4е няма да ми е лесно да го хващам щот 6е съм на даскало! wink.gif
ludoto_mimi
QUOTE(LPfenKA @ Aug 17 2006, 10:17) *

4е то кога дават Отдаденост?аз на тоя филм не съм попадала!Бих искала да го дават ве4ер към 9:00 или там някаде ина4е няма да ми е лесно да го хващам щот 6е съм на даскало! wink.gif

Ами малко по-горе пише, че го дават след новините в 20:30. wink.gif
LPfenKA
е явно не съм 4ела мн вниметелно rolleyes.gif Тържествено се извинявам! happy.gif
Summer
Вчера попаднах на реклама по БТВ, че ще започват да дават трети сезон на О.С. Със сигурност ще го направят, заради конкуренцията, която ще им създаде БНТ с One Tree Hill....и все пак да се надяваме, че OTH ще има по-голям успех и зрителски интерес. Лошото е, че О.С. е вече доказан сериал и доста хора ще гледат новите серии, а часовете, в които го излъчват ще бъдат или от 20:00 или от 21:00, т.е. ще се припокриват...
^^HeLa^^
QUOTE(Summer @ Aug 22 2006, 17:33) *

Лошото е, че О.С. е вече доказан сериал и доста хора ще гледат новите серии, а часовете, в които го излъчват ще бъдат или от 20:00 или от 21:00, т.е. ще се припокриват...

Освен, че О. С е доказан сериал, вече го и рекламират, за да добие още по голяма популярност а ОТХ не стига, че ще го дават за пръв път в БГ, а още не са почнали да дават рекламата му. 14.gif 19.gif
RoXXy_
да бе и на мен ми е много чудно що никви реклами няма нищо по тв(не че съм гледала скоро) за отх biggrin2.gif ...мистерия blink.gif
нали уж септември месец щял да тръгва blink.gif мнооого странно...
все още не съм се примирила и си мисля, че може и да не го дават biggrin.gif 3.gif
Nasi
QUOTE(RoXXy_ @ Aug 25 2006, 19:26) *

все още не съм се примирила и си мисля, че може и да не го дават biggrin.gif 3.gif

ох дано.....

Ако ще го дават то ще е сигурно след 20 септември, тогава всички телевизи пускат новата си програма и новите си сериали и предавания.
Jordan
бах мааму, не съм се вясвал тук от месеци blush.gif Sorryyyyyyyy.... 16.gif
Ta, честно казано ме съмнява да тръгне по БНТ. Ако щяха да го пускат рекламата щеше да върви вече. Знаете, че като се очаква някой сериал, или някой нов сезон на сериал, рекламите се пускат месец-два преди началото. Няма нищо за ОТН, следователно пускането му си остава само слух.
Пък и какво ви пука, нали си го гледате на компютрите...на мен честно казано ще ми е много кофти да бъде озвучен на български. Не мога да си представя аз как ще заменят гласовете на любимия ми Лукас или любимата ми Пейтън с тези на някакви кирливи преводачи, които сме ги чували в десет сериала вече shocking.gif
Bloody_Tears
да бе.дано да не ги озвучават.представям си някъв дето озвучава рич от "дързост и красота",да озвучава и нашият нейтън. wacko.gif mad.gif
Th3_SpY
Още една причина никога да не гледам Канал 1 9.gif
*PeyT*
QUOTE(Jordan @ Sep 1 2006, 07:11) *

. Не мога да си представя аз как ще заменят гласовете на любимия ми Лукас или любимата ми Пейтън с тези на някакви кирливи преводачи, които сме ги чували в десет сериала вече shocking.gif

blink.gif blink.gif Оооо, ще бъде отвратително, дам... 16.gif 16.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.