Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill по българска телевизия!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
ludoto_tedi
Извинете те май се гаврят много яко с филма - "Самотно дърво на хълма" аз само като чуя филм с такова заглавие и без да изгледам рекламата ще пусна друг канал. Представям си за хората които дори не знаят какъв страхотен филм стой зад това Ужасно име!!!Толкова ли е трудно да си запазят Три Хил не мога да разбераconfused.gif
The Black Dragon
Както казах в предишните си постове - В България живеят прекалено много малоумници. Също казах, че БНТ ще измислят някво супер тъпо заглавие - е не е ли факт?!

btw имена нали не се превеждат? Защо по дяволите тогава преведоха името на град? Все едно да бяха кръстили Върхове близнаци Twin Peaks. Най-добре ще е да го бяха оставили Уан Три Хил

btw когато Карън се срещаше с Анди не казаха ли точно че има още един Три Хил не знам си къде?
elexis
Това беше национален парк/забележитеслност в Нова Зеландия, но мисля, че не беше град. rolleyes.gif
etIto
Така парво искам да благодаря за инфото което получих,второ и аз сам много щастлива че ще го дават вече и по бнт,трето нали имаше много хора които не бяха сагласни с това да го пускат по телевизията щото щял да баде навсякаде и всички щяли да говорят за него е с това заглавие няма от какво да се притеснявате(впрочем заглавието е ужасно) и аз лично днес самата получих пример за това,защото когато казах на приятелите ми как ще се казва те ме овериха че ако не им бях надувала главата с този фил нямаше изобщо да го гледат само чувайки заглавието
Juneau
Нали уж са дублилари и знаят за какво се разправя във филма, тогава как може да са толкова прости и да сложат това скапано заглавие?! От къде го измислиха това самотно дърво?! По тяхната логика по-добре да беше "Много самотни дърва на хълма"! Толкова други възможности има, а те... Това поне е гаранция за висок рейтинг! Хахаха зле са
Lucas
1. Мноо 10х за инфото. 4.gif
2. Поне с тва заглавие няма да се комерсиализира прекалено мнооо. worthy.gif (За щастие) 4.gif
3. Заглавието е свръх гадно! 0027[1].gif
4. Но да погледнем от добрата страна поне не се казва ''Баир Будали'' или ''Кварталът на баскетболистите''.
love_Nathan
4. Но да погледнем от добрата страна поне не се казва ''Баир Будали'' или ''Кварталът на баскетболистите''.

тук съм абсолютно съгласна.може6е да е още по-зле.не 4е сега е хубаво,но какво да се прави.така наистина няма голям 6анс да се комерсиализира.но ще трябва да убеждаваме хората 4е филм с такова заглавие наистина си струва гледането-имаме си мисия smile.gif
boy_07
напълно се радвам каквото и да е заглавието....
браво много се радвам и че и те са го харесали...
Дано направят и някакво специална колонка във сайта си за сериалчето,защото всички знаеме че си заслужава...
scandalous_girl
Както всички и аз не съм доволна от заглавието,с тази хубава новина днес разсмях няколко фена на One Tree Hill. Но имам един въпрос- БНТ само първия сезон ли са купили или не(надявам се да не повтарям въпрос,но мсиля,че никъде не го забелязах)?
brooke_d
icon_peace.gif Много се кефя и аз защото One tree hill ще бъде новата мания на BG и ние феновете със сигурност ще се здобием с много плакати, инфо и много други неща свързани с OTH rolleyes.gif
opa
QUOTE(Alma @ Jun 27 2006, 23:32) *

Айде сега вече имам новини от Бнт!
Значи Сериала ще почне когато свърши Отдаденост, и ще се излъчва на негово място.
За име са избралиСамотно дърво на хълма , което мен ме издразни първоначално, но не е чак толкова нелогичен избор... rolleyes.gif
Така Септември го чакаме, Режисьорката на дублажа каза че всички са го харесали адски много, за това изчаквот Отдаденост, бозата, да свърши, за да е в Най гледания часови пояс, макар че вече е дублиран и готов.... wink.gif

Ако науча още нещо ще пиша... 10.gif

Хм от сайта на бнт видях, че вчера е бил последния епизод на Отдаденост - прегледах и в дир.бг програмите никъде не видях да започва скоро 15.gif даже в Понеделник има тва..
20.45 Князът и момичето - 12-сериен тв филм /Германия, 2003 г./, 1 епизод, режисьор Рихард Енгел, в ролите. Максимилиан Шел, Рике Шмид, Даниела Циглер и др.
OTH_fenka
QUOTE(ludoto_mimi @ Jun 28 2006, 00:25) *

Наистина не искам да звучим толкова зли, ама би ли гледала сериал, който се казва "Самотно дърво на хълма"? blink.gif Кой знае какво ще си помислят хората. unsure.gif

Чесно казано не бих гледала филм с такова име. Ако знам кво представлява ще го гледам ама иначе не. Ако някой ме пита " Ти гледаш ли Самотно дърво на хълма" мало ще остане да се посмея. Все пак можеше и да е по-зле, но първото впечатление е важно в нашия случай заглавието.
Alma
ора...по надолу написах че се чака през септември, казаха ми че понеже бил много хубав няма смисъл да го пуснат лятото.

Позаинтеесувах се дали има няква вероятност, ако помолим най учтиво да сменят заглавието...но майка ми ми отсече(работи в бнт от 20 год) след като е доблирано и е вече в Бокса(последната стъпка преди излъчване) няма начин да се върне.
Така че кофти, ама я се замислете...На О.С като почна по БТВ все едно му казвахме Квартала на Богатите....
wink.gif
Nasi
Благодаря за информацията.
ludoto_mimi
Оф, иде ми да го отсека това дърво поне да не седи самичко там. 19.gif

Карай ще го преживея... sad.gif Мерси за информацията.
Nasi
QUOTE(ludoto_mimi @ Jul 3 2006, 17:23) *

Оф, иде ми да го отсека това дърво поне да не седи самичко там. 19.gif

аз се чудя кое е съмотното дърво във филма?
Лукас или Нейтън - щото нали те са главните персонажи /около тях се върти действието/?confused.gif!!!!

трябваше да го измислят - Самотните две дървета на хълма!!! 18.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Nasi @ Jul 3 2006, 17:29) *

трябваше да го измислят - Самотните две дървета на хълма!!! 18.gif

Ама нали като са две няма да са самотни. wink.gif happy.gif

В момента "Квартала на баскетболистите" ми звучи толкова добре. unsure.gif
Nasi
дам права си
не обърнах внимание на това. 16.gif 18.gif

Рейвънс щеше са е супер-поне щеше да предизвиква интерес.
winona
леле хора сега се шашкаме ама представете си щом така са превели заглавието как ще са превели и целия филм no.gif 16.gif

тогава ще има да се смеем (или да плачем).. 2.gif
~●R@Li●~
А дали ще го преведат или ще е със субтитри?(какви ли ще са гласовете ако е преведен?)

иначе това със самотното дърво не е измислено както трябва-поне да си го бяха оставили както си е...
Ех...хубава работа ама българска rolleyes.gif
ludoto_mimi
Дублиран ще е естествено, всички сериали са дублирани. wink.gif
boy_07
Лошото е , че всички се надявахме да го има и в България а сега има и недоволни.
Виняги никога не може да бъде перфектно...
Както казва моята класна ...:
-Е не може и душата в Рая!
DesiTo
Еее, наистина е кофти заглавието, ама нищо не може да се направи. Надявам се, че въпреки това заглавие, сериала пак ще има успех, защото наистина си заслужава. 4.gif
nadia_yovcheva
с такова заглавие дали някой ще го гледаsmile.gifкак може да измислят толкова тъпо заглавиеsmile.gif
vitiq
И аз си мисля че няма да предизвика много интерес dry.gif
<Radost>
Ами дайте да им пишем на БНТ.Да го кръстят поне Един Три Хил или нещо такова, нз. То мойта идея е тъпа, ама не пречи да опитаме, ся ще потърся някой е-мейл на телевизията

Ааа ето: Вашето мнение за филмите kino@bnt.bg
<Radost>
ако искате ако не всеки от този форум, то повечето хора да изпратим по едно писмо.Като видят, че сме много, може да им направи впечатление

Как мислите ?
DesiTo
QUOTE(<Radost> @ Jul 4 2006, 18:41) *

ако искате ако не всеки от този форум, то повечето хора да изпратим по едно писмо.Като видят, че сме много, може да им направи впечатление

Как мислите ?

Ето защо няма смисъл да пишем:

QUOTE(Alma @ Jul 3 2006, 15:39) *

Позаинтеесувах се дали има няква вероятност, ако помолим най учтиво да сменят заглавието...но майка ми ми отсече(работи в бнт от 20 год) след като е доблирано и е вече в Бокса(последната стъпка преди излъчване) няма начин да се върне.
<Radost>
Ясно, еми няма нищо.един филм все пак не се оценява по заглавието, нали?Спок!
Juneau
QUOTE(boy_07 @ Jul 3 2006, 21:27) *

Лошото е , че всички се надявахме да го има и в България а сега има и недоволни.

Да де, така си е... нали все пак ше го дават филма, а в крайна сметка това е най-важното. Но все пак не мога да преглътна това заглавие. Толкова ли не можаха нещо по-свестно да измислят...
born_4_you
Хаха...сега поне е ясно, че малко хора ще го гледат филма с такова зглавие, освен ако ние по-старите фенове не го препоръчваме, което ще си е загуба, защото сериалът наистина си струва. Има хора, които и сега ми се смеят като кажа, че гледам One Tree Hill, а пък си представям реакцията при "Самотно дърво на хълма"...

Иначе е вярно, че пускането по Тв-то ще има и положителни и отрицателни страни, но все пак се радвам. Само дано не го прецакат много с дублажа, защото като се сетя за О.С. и ми призлява.

Иначе за комерсиализирането...прави сте, че много хора ще го гледат само защото е "модерен", но все пак мисля, че го оценят. Примерно тук в Пловдив има рейс облепен целия в постери на Lost и станало яко...няма да имам нищо против да направят и нещо такова с One Tree Hill. smile.gif
etIto
Ей хора и аз не сам голям фен на заглавието и по нагоре бях споделила това мое мнение,но я се замислете като трагна рекламата на О.С. заглавието почти на никои не хареса но всички харесаха рекламата и героите а да не говорим че в ОТН има много по готини герой а и самият филм е много по як Таиче и да протестираме за заглавието нищо няма да променим затова даите да изчакаме до септември да видим как ще приемат филма а за тези които ептен не могат да приемат заглавието ами тогава се гледаите филма от интернет biggrin.gif
girlpower
Аз ще си го гледам от интернет, защото съм свикнала с гласовете на актьорите и ще ми е много странно. rolleyes.gif Но това не означава, че няма да хвърля едно око и на телевизора. wink.gif
winona
аз пък даже нямам телевизор 10.gif
shadowless_mind
аз мисля,че ще е много хубаво още повеч
е хора да се докоснат до магията на този филм.казвам ви преди такова нещо не бях гледал и останах изумен
RoXXy_
аз пък все още тайно се надявам всичките тея истории да не са верни, т.е. да няма ОТН по канал 1 smile.gif
Ice^Ice^Baby
А какво значи до края на годината
ludoto_mimi
QUOTE(Ice^Ice^Baby @ Jul 13 2006, 20:35) *

А какво значи до края на годината

Значи да прочетеш малко по-подробно. wink.gif
Ще го дават септември месец.
lemmy
Според мен ше го прецакат първо тва заглавие е доста стряскащо и доблажа на БНТ ми само ше кажа 4е е ужасен на БТВ е по-приемлив, но все пак е наистина прекрасно 4е най-накрая се сетиха да го пуснат защото серяла си заслужава наистина ние най-добре го знаем.
Iv1tyYy
QUOTE(Bucky_ @ Jul 14 2006, 12:11) *

Според мен ше го прецакат първо тва заглавие е доста стряскащо и доблажа на БНТ ми само ше кажа 4е е ужасен на БТВ е по-приемлив, но все пак е наистина прекрасно 4е най-накрая се сетиха да го пуснат защото серяла си заслужава наистина ние най-добре го знаем.

Съгласна съм с теб smile.gif 4.gif
Ice^Ice^Baby
Трябва да се радваме защото така филмът ще има много много повече фенове........... Сега сигурно 70% от познатите ми не знаят за ОТХ. Но когато го дават по ТВ-то ще си популяризира
Menna
Заглавието е без коментар,но не болка за умиране.Благодаря за инфото Алма. 4.gif

QUOTE(ludoto_mimi @ Jul 3 2006, 17:33) *
В момента "Квартала на баскетболистите" ми звучи толкова добре. unsure.gif
А аз като ти казвах преди време,ти не,та не. 18.gif
Само ми е интересно едно нещо...сега се сещам за един разговор между Карън и Лукас,когато той щеше да напуска Tree Hill(края на 1-ви сезон) и тя му обясняваше,че където и да отиде,Три Хил винаги ще бъде негов дом
Следователно,дублирано ще звучи така:
"Самотното дърво на хълма(или пък Дървото на хълма) винаги ще е твоят дом" 16.gif 18.gif 18.gif

QUOTE(Ice^Ice^Baby @ Jul 17 2006, 10:10) *
Но когато го дават по ТВ-то ще си популяризира
То не че сега не е популярен. dry.gif В което всъщност няма лошо,но прекалената истерия идва в повече и е много досадно. biggrin2.gif
Ice^Ice^Baby
QUOTE(Menna @ Jul 17 2006, 19:03) *

QUOTE(Ice^Ice^Baby @ Jul 17 2006, 10:10) *
Но когато го дават по ТВ-то ще си популяризира
То не че сега не е популярен. dry.gif В което всъщност няма лошо,но прекалената истерия идва в повече и е много досадно. biggrin2.gif [/b]

Ами има супер мн фенове.......Наистина
Но ако се замислим колко повече има примерно " The O.C."- но когато всички видят ОТХ ще разберат кое е по-доброто 4.gif
KaRaMeL_
Не мога да разбера какво общо има "Самотното дърво" и "Хълма" със сериала wacko.gif sick1.gif Явно от БНТ не знаят за какво става дума и са превели заглавието буквално worthy.gif
elexis
Еми БНТ няма как да не знаят за какво става дума, защото са го превеждали
=>гледали...Просто наистина не мога да си обясня от къде им е дошла тая идея
буквално да го преведат 16.gif
sladuranka
Според мен това със заглавието е пълна измишльотина blink.gif . Според мен никой не е толкова малоумен, че да кръсти така сериал, филм или каквото било там.
Дори аз щом започнах да го гледам след няколко епизода започнах да си го превеждам като " Градът Три Хил" или " Градчето Три Хил"; очаквам и от БНТ-то да го преведът нещо такова unsure.gif .
Mai4et0
Нали знаете, че българските преводи са малко чалнати и не както трябва.Дано да не сменят стила точно сега rolleyes.gif
^^HeLa^^
Е се си мислех, че заглавието няма да е стока ама това направо е ужасно "самотното дърво на хълма" ами звучи зле, а и като се замисля кой би предпочел да гледа филм с такова име и особено ако го дават по времето на ОС, защото аз бях чула че БТВ щели да излъчват трети сезон есента, и сега тъкмо когато ще пустат ОТХ по БНТ и те имат шанс да си вдигнат рейтинга се прецакват ама много яко с това заглавие. Наистина,за да си спечели нови фенове много важни ще са рекламите на сериала, и дай боже дублажа да не от актьорите, които озвучават Дързост и красота, че тогава заглавието ще стане приемливо, но гласа на Рич да озвучава Лукас никога няма да го приема.
elexis
QUOTE(^^HeLa^^ @ Jul 26 2006, 20:35) *

... дай боже дублажа да не от актьорите, които озвучават Дързост и красота, че тогава заглавието ще стане приемливо, но гласа на Рич да озвучава Лукас никога няма да го приема.

18.gif 18.gif 16.gif Е не това вече, ако го направят няма наистина да им го простя. Много обичам БНТ за това, че пускат сериала, обаче наистина в повечето случаи дублажите им са shocking.gif Дано не са го оплескали много. Има някои сериали и филми, които са прилично озвучени. Дано И ОТХ е един от тях worthy.gif
ludoto_mimi
Ако е такова заглавието с мрънкане нищо няма да постигнете.

Ако искате да ги трогнете пишете и-мейли, пък ако искате и писма. wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.