Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill по българска телевизия!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
lyubenski
QUOTE(Brooke @ May 29 2006, 18:27) *

Е какво толкова ,че ще има картинки на oth.Тъкмо може да извадим късмет и за плакати в списанията и т.н.Ще си има и лоши и добри страни на това ,че ще го дават по телевизията,но в крайна сметка да не бъдем егоисти и другите имат право да се порадват на това страхотно филмче.В крайна сметка ние си оставаме първите му фенове и си го обичаме,но съм сигурна ,че и за много други може да стане така.Ако се замислим ако небеше форума или някой приятел да ни каже за Oth и ние нямаше да знаем за него и нямаше да сме му се насладили.Така че каквото е такова.Ние пак ще си го гледама и ще си го ценим независимо от всеобщото мнение 4.gif

Много правилно !!! Не забравяйте, че не всеки има все още достъп до нета, а пък да не говорим в провинцията, където и да го имаш то все едно го нямаш - мъка и половина е там нета !!! Пък и ако пожине успех може да издадът и българско издание на DVD на някой сезон, което ще е супер smile.gif !!!
ya ya
И аз така разбрах че ще дават моето любимо сериалче по БНТ smile.gif 4.gif 18.gif
IceGirl
Ох, аз много не се надявам да издадът в Б-я DVD вариянт, защото вижте O.C. от колко време го дават, а не съм видяла никъде негови DVD, ако греша ме поправете, но не мисля, че съм чак толкова сляпа smile.gif
DesiTo
Значи вече е сигурно, че ще го дават. Много ми е интересно как ще го преведат и кога точно ще го дават.
Обаче дано наистина да го пуснат преди четвъртия сезон, поне докато чакам ще си гледам пак първия сезон. 4.gif
^^HeLa^^
Наистина е страхотно, че ще дават сериала по БНТ, независимо как го преведът или дублират пак ще му се кефя на тоя филм smile.gif а и по този начин ще добие много голяма популярнос и сега като се замисля няма да ни се налага да ходим и да питаме по печатниците колоко ще струва един плакат и дали биха ни направили отстъпки за количества и тн.т ами направо ще се пускат плакати в списанията, защото сигурна съм, че сериалчето ще си има много нови фенове. wink.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(^^HeLa^^ @ May 30 2006, 18:37) *

а и по този начин ще добие много голяма популярнос и сега като се замисля няма да ни се налага да ходим и да питаме по печатниците колоко ще струва един плакат и дали биха ни направили отстъпки за количества и тн.т ами направо ще се пускат плакати в списанията, защото сигурна съм, че сериалчето ще си има много нови фенове. wink.gif

Ей тва е ! От цялата работа поне ще намажем плакати 3.gif Е врено няма да е много скоро, но все пак по добре от никакви wink.gif
rainbow`eyes
Честно казано хич не ме кефи идеята да дават ОТХ по канал 1...не знам, може би защото аз вече съм изгледала и трите сезона и няма да седна да го гледам по телевизията. Дори ако искам да си пусна примерно 1 сезон, мога да си сваля определен епизод и така. Затова много много не ме грее че ще го дават, само че изведнъж няма да е толкова рядко срещано явление да си фен на OTH...а пък според мен си беше яко като бяхме малка група хора...

А сега едно въпросче - някой знае ли случайно дали сериала го излъчват в Германия, по коя телевизия и до кой сезон са...защото ако замина сега наесен незнам просто как ще издържа ако не гледам 4 сезон отнякъде...

btw, на третия етаж в даскало има лепната някаква статия за OTH, сега да не вземат да направят и ЕГ фен клуб.... 18.gif 18.gif 18.gif ей, да ме уведомявате за всякакви събития, че мен вече ме няма 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif
ludoto_mimi
QUOTE(rainbow`eyes @ Jun 7 2006, 11:56) *

btw, на третия етаж в даскало има лепната някаква статия за OTH, сега да не вземат да направят и ЕГ фен клуб.... 18.gif 18.gif 18.gif ей, да ме уведомявате за всякакви събития, че мен вече ме няма 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif

А прочете ли за потвърдената информация на БТВ, че ще го пускат от 26 май?(мисля, че тва беше датата) 18.gif 18.gif 18.gif
Ще те уведомяваме, споко. smile.gif Пък и като влизаш тук ще си научаваш всичко. happy.gif
fenka_lucas_i_brooke
Мими по БТВ ли ще го дават wacko.gif
ludoto_mimi
Hhha, не, така пишеше в статията и твърдяха, че е сигурно и е потвърдено. 18.gif
fenka_lucas_i_brooke
аааа ясно мерси
brooke*
мена ако питате е по-добре да го пуснат по БНТ,щото така няма да стане чак толкова популярен както ако го пуснат по БТВ или Нова-не че сега никой няма да го гледа...,но така си е EXRA! 10.gif
Хейли
Добре де ся последно по коя програма ще го дават БТВ или Канал 1??И сигорно е това че ще го пускат от 26 май много късноо бре...
Lex
QUOTE(Хейли @ Jun 8 2006, 18:55) *

Добре де ся последно по коя програма ще го дават БТВ или Канал 1??И сигорно е това че ще го пускат от 26 май много късноо бре...

по Българската Национална Телевизия ще да е wink.gif
Кога - не се знае, все още.

happy.gif
DeSeRt^RoSe
av-2500.gif ииеее ми тва е супер
fenka_lucas_i_brooke
Дано да гопускат по-бързо искам пак да си го гледкам
jolie
Няма как да го дават по БТВ.OTH е продукция на вече бившото The WB.BTV излъчват сериали на FOX(нали се сещате Рупърт Мърдок е шеф на FOX) wink.gif 100 на 100 ще е БНТ. Дано да си остане името Уан Три Хил ,а не фрапиращото "Едно Дърво на Хълма"-много се смях 18.gif
elexis
QUOTE(jolie @ Jun 16 2006, 23:01) *

Няма как да го дават по БТВ.OTH е продукция на вече бившото The WB.BTV излъчват сериали на FOX(нали се сещате Рупърт Мърдок е шеф на FOX) wink.gif

Точно така е! 4.gif
lyubenski

Няма как да го дават по БТВ.OTH е продукция на вече бившото The WB.BTV излъчват сериали на FOX(нали се сещате Рупърт Мърдок е шеф на FOX) wink.gif

Да ама Анатомията на Грей е на АВС , така че има изключения. Тук сме в България все пак ,ако е в САЩ е нежъзможно !!!
jolie
QUOTE(lyubenski @ Jun 17 2006, 10:33) *

Да ама Анатомията на Грей е на АВС , така че има изключения. Тук сме в България все пак ,ако е в САЩ е нежъзможно !!!

Е тогава незнам..... unsure.gif
boy_07
има ли някакво ново инфо за това,кога ще започнат епизодите?
The Black Dragon
Аз имам предложение:

Кво ша кажете да се обадим в БНТ и да ги заплашим, че ако пуснат OTH ще има последствия от групировката OTH Fans 18.gif

А тва за картинките за GSM-и wacko.gif Точно така ще стане. Цяла България ще гледа филма и всеки ще се хвали какъв як филм е почнал да гледа и да те пита ти гледаш ли го 14.gif И на всичко отгоре песента Halo ще стане хит и ще я пускат Ексклузивно по радио Сити 18.gif - които пускат винаги новата музика 18.gif Нищо че тя излезе преди 4-5 месеца wacko.gif И ще се почне с тъпите списания Хай-Май, Блясък-Млясък ще почнат да бълват простотии от рода на София Буш е болна от болемия, Бетани Джой Ленц се развежда и т.н... wacko.gif Да не говорим за песента на Gavin DeGraw която ще е като райски звън за радиостанциите 16.gif

Пази боже! worthy.gif
Nasi
18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
аз пък не вярвам, че БНТ ще успеят да направят добра реклама, и ако изберат някакво "Шеметно заглавие" от рода Един дървесен хълм- едва ли някой ще му обърне внимание.
The Black Dragon
Ето примерните заглавия, на които са способни БНТ да оризилят оригиналното 18.gif

Гарвъните
Град Три Хил
Един дървесен хълм
Кварталът на баскетболистите 18.gif biggrin2.gif
Крайречното игрище 18.gif shocking.gif

Предпочитам да го оставят Уан Три Хил, но в България живеят твърде много малоумници и се съмнявам да е то wacko.gif
Nasi
ахахаххахах ако изберат нещо подобно ще е 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif хаххахаха никой няма да седне и да го гледа.

във Фрнация е "Братя Скот" 18.gif 18.gif 18.gif
fantoma89
аве тоз който каза за заплашването е супер глупав!по диобре сериала да стане известен и в България,щото е страхотен сериала,а и колкото повече хора го гледат толкова по добре за него.а за името на сериал,мисля че най-доброто име за сериала ще е Крайречното игрище!
winona
Леле ще ме уморите от смях, бе хора.. 18.gif 18.gif .. особено The Black Dragon..
Според мен няма лошо да го дават по ТВ-то и да го следат и други хора и да му се радват, ние винаги ще си останем първите фенове mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
Тва с медиите вече е тъпо.. и аз смятам че така ще го раздуят,че..
абе ще поживеем и ще видим.
The Black Dragon
QUOTE(fantoma89 @ Jun 26 2006, 17:52) *

аве тоз който каза за заплашването е супер глупав!по диобре сериала да стане известен и в България,щото е страхотен сериала,а и колкото повече хора го гледат толкова по добре за него.а за името на сериал,мисля че най-доброто име за сериала ще е Крайречното игрище!

18.gif 18.gif 18.gif
Слушам и не вярвам на очите си! shocking.gif 16.gif
RoXXy_
18.gif 18.gif
The Black Dragon, напълно съм съгласна с теб...
хора...първо се научете да пишете малко по-правилно, че иначе дразни очите smile.gif

ох, Крайречното игрище confused.gif представям си как си вървя по улицата и съвсем случайно чувам зад мен как някакви 10 годишни лапета си говорят : 'Олее ти вчера гледа ли 14 епизод на Крайречното игрище? 18.gif Да знаеш какво стана с "Кейрън" и "Люкас", а пък "Кит" как щеше еди-какво-си...
о и тва за първите shocking.gif и втори wacko.gif фенове направо е супер...
James towel keeper
Ами аз съм пас... Хем искам да го пуснат - за да разберат повече хора какъв страхотен сериал е, хем нища некви дето са ми гледали 2 епизода да ми се правят на големите разбирачи wacko.gif
Иначе за заглавие мен най-много си ме кефи "Три Хил".. Поне от всички изброени happy.gif
love_Nathan
и аз не съм много сигурна дали искам да дават сериала по ТВ.от една страна е егоисти4но да не искаме другите да се насладят на сериала но пък го има и фактът 4е ще по4не някво тъпо комерсиализиране sad.gif на целия филм.а сега сме си нещо като затворен кръг от влюбени в сериала хора,верни фенове!
orhideya
наистина ще е хубаво да го гледаме и по ТВ,но като се замисля,че сега сериалът си има своя чар като ние си го гледаме и ще е хубаво ние най-верните фенове да си останем такива! smile.gif Затова ви обичам толкова много wub.gif
smithy
Представям си как биха го превели в Турция и Македония ... В Турция може да го кръястят ''Баир Будали'' или нещо подобно , а в Македония евентуалното заглавие ''Иедин Дръвен Ълм'' или нещо подобно ... 18.gif biggrin2.gif 10.gif 18.gif
Lucas
Незнам аз ли4но мисля 4е ще си има своите минуси но ще си има и своите плюсове сега не мисля да ги изброявам щот няма ми стигне 1 седмица,
но 4естно казано ако наистина кръстят серияла с ве4е горе споменатите имена (''Иедин Дръвен Ълм'', ''Град Три Хил'', ''Гарвъните'', ''Баир Будали'', ''Кварталът на баскетболистите'', ''Крайречното игрище'') 18.gif не мисля 4е траа да се притесняваме от комерсиализиране! 36_11_6[1].gif А впро4ем The Black Dragon тва с Halo и радио City ме разби36_11_6[1].gif
Devil^Rose^^
QUOTE(The Black Dragon @ Jun 26 2006, 12:09) *

Кварталът на баскетболистите 18.gif biggrin2.gif

Бухахха 18.gif 18.gif 18.gif това е най-доброто 4.gif
The Black Dragon
Хахаха представям си кога ще го дават:

вариант 1:
Или след "Дързост и красота" 18.gif
вариант 2:
Или след "Панорама" 18.gif
FrAgMaKeR
Най-вероятният превод ще е "Трий Хил", правя сравнение с "Туйн Пийкс" - пак име на град, всичко друго би било голяма глупост, а и в много страни филма е с такова заглавие или "Рейвънс", но някак не ми звучи толкова подходящо. Повече ме притеснява дублажа, но се надявам че в националната телевизия има достатъчно опитни професионалисти, които ще се справят добре.
ThePinkDuck
Оооо да uhhh.gif ! Ние всички просто се надяваме...
cv3t3to0
когато някой иска нещо винаги ще намери на4ин да го полу4и ... ако толкова много искат да гледат филма всеки може да намери на4ин да си го набави! не е нувно в тъпото бнт да направят някоя простотия и да осакатят желаниято на много да го гледат!ние зарибените 6те го гледаме до край smile.gif абе ние 6те си го гледаме пак без зна4ение с какво заглавие е или какво 6те пи6ат по вестници и списания песни4ките си ги знаем на изуст от много време само 6те се радваме 4е сме напред с материала и то от тоя супер готин филм biggrin.gif
Juneau
Леле хора чета горните постове и се пукам от смях!!! 18.gif "Кварталът на баскетболистите", "Един Дървесен Хлъм"- това не е човешко! shocking.gif Дори и БНТ не може да са чак тооолкова кухи. Въпреки че Impossible Is Nothing, ама все ми се иска да вярвам, че веднъж ще направят нещо свястно... Нека оставят заглавието както си е - просто "Уан Трий Хил" smile.gif
Alma
Айде сега вече имам новини от Бнт!
Значи Сериала ще почне когато свърши Отдаденост, и ще се излъчва на негово място.
За име са избралиСамотно дърво на хълма , което мен ме издразни първоначално, но не е чак толкова нелогичен избор... rolleyes.gif
Така Септември го чакаме, Режисьорката на дублажа каза че всички са го харесали адски много, за това изчаквот Отдаденост, бозата, да свърши, за да е в Най гледания часови пояс, макар че вече е дублиран и готов.... wink.gif

Ако науча още нещо ще пиша... 10.gif
ludoto_mimi
Горещо те моля, кажи им да го оставят Три Хил. Иначе ще нападнем офиса на БНТ. Сериозно. Няма да го понеса. shocking.gif

След като са го гледали и им е харесало, явно са загряли, че няма нищо общо с дървета и хълмове. Пък ако щат и Рейвънс да го кръстят. Само да не е свързано с дървета и хълмове.
Nasi
е не .... имах надежда, че ще намерят нормално заглавие. Ако найстина бяха гледали щяха да разберат, че One Tree Нill няма нищо общо с дървета и хълмове.
В сравнение с това Рейвънс ще е злато!!!!! Има доста повече логика отколкото това -Самотно дърво на хълма- и откъде на къде е самотно това дърво? 16.gif 18.gif 16.gif 18.gif
Alma
Абе хора не е толко зле, тва е метафора....Все пак и Сценаристите са имали нещо в предвид след като са измислили град с такова име, а не са взели готово...много сте зли ейййй!
Предизвиква интересе заглавието....абе незнам, аз съм щастлива че ще почва и тва е! wink.gif
ThePinkDuck
Самата Карън каза There`s Only One Tree Hill! Майко мила! 19.gif
ludoto_mimi
Те нека са имали нещо предвид, ама града се казва Три Хил и се пояснява, че е само един. А буквалния превод е... ужасен. Наистина не искам да звучим толкова зли, ама би ли гледала сериал, който се казва "Самотно дърво на хълма"? blink.gif Кой знае какво ще си помислят хората. unsure.gif
Nasi
QUOTE(ThePinkDuck @ Jun 28 2006, 00:12) *

Самата Карън каза There`s Only One Tree Hill! Майко мила! 19.gif

Да, Карън го каза, но смисълът на нейните думи беше, за града Три Хил. "Има един, единствен Три Хил"

все едно: There is Only One Plovdiv"- Има един, единствен Пловдив.
ThePinkDuck
Ами да и при положение че преведат филма Самотно дърво на хълма ми е чудно това как ще стои! Някак ще загуби смисъл! Или поне аз така си мисля! Аз винаги съм свързвала заглавието с това! unsure.gif
ZoReNtSe
не ме интересува как ще се казва, важното е че най-после всички ще го гледат и ще разберат защо им надувах главите biggrin2.gif
elexis
Ейййй АLMA благодаря за информацията worthy.gif честно казано не ме интересува как ще се казва. Вярно , че "Самотно дърво на хълма" не звучи особено обещаващо на хората, които не са го гледали но поне ще е в прайм-тайма!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.