Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Извънредна срещичка този уикенд
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Потребителски събирания > Неофициални събирания
Страници: 1, 2
Госпожица Вещицата
Тъй като Бела (Belatrix) Не можа да дойде на последната среща,а тази събота и неделя е в Пловдив предложих да организиртаме една извънредна срещичка на форума.Понеже има желаещи пускам анкета с това къде и кога да бъде срещата.
EDIT:
В крайна сметка обявявам срещата за:
Място:Чешмичката на Джумаята
Час:18.00
Дата:20.05.06-събота

Извинявам се за промяната,но се оказа,че няма места в Ангела.На място ще решим накъде ще ходим,в зависимост от хората,които ще дойдат и техните предпочитания smile.gif Моята идея е за Гражданския-старото място за срещи,а ако няма места вече ще му мислим wink.gif
WhiteDragon
Отскоро взех да влизам и да се задържам повече време в този форум, но разбрах, че тук има интересни и готини хора.Няма да откажа да се запозная с някои от вас, ако съм поканен на срещата mrgreen[1].gif
The Shaman
QUOTE(WhiteDragon @ May 15 2006, 00:23) *

Отскоро взех да влизам и да се задържам повече време в този форум, но разбрах, че тук има интересни и готини хора.Няма да откажа да се запозная с някои от вас, ако съм поканен на срещата mrgreen[1].gif

Всички са поканени,но нека видим какъв ще е интереса...
Госпожица Вещицата
Абсолютно всички са поканени!Колкото повече,толкова по-весело!Дано Бела не се сърди,че превърнах малката ни среща в официална форумна среща biggrin.gif
Шамане,а ти няма ли да дадеш своя вот biggrin.gif
vIkToRsHeFa
Ам направо ако има хора може и да си се направи следващата събота както обикновенно ако има интерес и хора 8Д
Госпожица Вещицата
Абе ние с Бела 100% сме там,а който иска да идва в крайна сметка! biggrin.gif Но понеже достатъчно хора изявиха желание да наминат,мисля че трябва да се съобразяваме с мнението им- за това е и тази анкета smile.gif
Благодаря на гласувалите!
soulless
обмислям варианта и аз да намина да ви видя този път biggrin2.gif Само @melkor да ми напомни да не забравя smile.gif
melkor
Аз на теб всеки път ти казвам и ти все не идваш. Както и да е. Предлагам да се забъркаме в някой филм в "Дървеното" (едно малко кръчме близо до Техническия университет). Кръчмичката не е нещо кой знае какво (като изключим че Pungent Stench са били там biggrin.gif ), но е достатъчно голяма да ни събере всичките, а и обстановката е малко задушевна.
BAUAR
Ами аз в събота почивам, и може да намина .. само да се разберем къде ще е .. предлагам на едно мн хубаво място :-) пред ВОЕННИЯ КЛУБ (ДНА) там до паметника, където има и пейки :-)) Какво ще кажете :-) rolleyes.gif
melkor
QUOTE(BAUAR @ May 15 2006, 13:33) *

Ами аз в събота почивам, и може да намина .. само да се разберем къде ще е .. предлагам на едно мн хубаво място :-) пред ВОЕННИЯ КЛУБ (ДНА) там до паметника, където има и пейки :-)) Какво ще кажете :-) rolleyes.gif

Ти добре ли си бре? При толкова заведения на пейки да стоим?!?!?
Госпожица Вещицата
Да,ние искаме заведение....Добре,Мелк,промени анкетата с твоето предложение,защото аз нямам права.Май май ще е в събота,аз не съм гласувала,за да видя какво ще предпочетат другите.Освен това ако може мъъъничко разяснение за твоята идейка...
П.П."Обстановката е малко задушевна"-какво ще рече това biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
soulless
QUOTE(joanna_n @ May 15 2006, 15:29) *

......Освен това ако може мъъъничко разяснение за твоята идейка...
П.П."Обстановката е малко задушевна"-какво ще рече това biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ще рече че кръчмето е съвсем обикновенно> Пускат всякакъв вид музика без чалга и мнооого рядко рап,най вече метъл ама вечерно време!.Има Бира , водка , пържени картофки и разни други мезенца smile.gif Абе Кръчме като кръчме smile.gif
Госпожица Вещицата
Хмм на мен ми звучи примамливо,но нека и другите да си кажат мнението smile.gif
stapos
QUOTE(joanna_n @ May 15 2006, 00:26) *

Абсолютно всички са поканени!Колкото повече,толкова по-весело!Дано Бела не се сърди,че превърнах малката ни среща в официална форумна среща biggrin.gif
Шамане,а ти няма ли да дадеш своя вот biggrin.gif

лафът е "Колкото пове4е , толкова пове4е !!!" А иначе ако успея и аз бих дошъл. Ще праим годишнина от курса и е точно може би тази събота.
Госпожица Вещицата
Да се надяваме тогава да не съвпаднат smile.gif А лафа с е точно такъв,това за което говориш е на Мечо Пух и става въпрос съвсем за друго tongue.gif tongue.gif tongue.gif
П.П.А в крайна сметка може да се отложи за неделя,все пак още е понеделник и има време да се промени нението на другите...На мен лично може би ще ми е по-удобно в неделя,но дори да го направим в събота,пак ще намеря начин да се освободя...
^SaDeR^
QUOTE(soulless @ May 15 2006, 17:52) *

QUOTE(joanna_n @ May 15 2006, 15:29) *

......Освен това ако може мъъъничко разяснение за твоята идейка...

Ще рече че кръчмето е съвсем обикновенно> Пускат всякакъв вид музика без чалга и мнооого рядко рап,най вече метъл ама вечерно време!.Има Бира , водка , пържени картофки и разни други мезенца smile.gif Абе Кръчме като кръчме smile.gif

бе кат слушам ше бъде хубаво зема да са излажа да дойда и аз ама майна що не пускат чалга в тая кръчмичка немога да седна да пия без чалга. разбирам че някой хора не харесват чалгата , но поне малко от малко
BAUAR
QUOTE(melkor @ May 15 2006, 13:38) *

QUOTE(BAUAR @ May 15 2006, 13:33) *

Ти добре ли си бре? При толкова заведения на пейки да стоим?!?!?

Хмм .. имах впредвит ТАМ САМО ДА СЕ ЧАКАМЕ .. иначе по въпроса .. да добре съм :-)) 18.gif
Госпожица Вещицата
Хехех,ми така кажи де!Да,можем да се чакаме,но мисля че е по-разумно да изберем място първо и тогава да съобразим къде се чакаме в зависимост от мястото wink.gif
^SaDeR^ ами тогава ще ти пуснем една две песнички,хайде,заради присъствието ти....Стига другите да са съгласни :}}
Angel-oF-DeatH
може и да мина да ви вида. wink.gif но предлагам @joanna_n да ре6и до петък каде 6те е сре6тата (като място) и каде 6те се сабираме и час biggrin.gif и ден наи важното 10.gif
^SaDeR^
QUOTE(joanna_n @ May 15 2006, 22:26) *

^SaDeR^ ами тогава ще ти пуснем една две песнички,хайде,заради присъствието ти....Стига другите да са съгласни :}}

перфектно smile.gif обаче аз сам навит да бъде в неделя щото в събота съм на рожден ден ,
а пък много искам да се запозная с хора от форума , но не мога да ви карам да се съобразявате с мен
шото в момента съм малцинство blush.gif
Госпожица Вещицата
Лошото е,че в неделя е Св Св Константин и Елена wink.gif Иначе и аз за тогава съм по-"навита" biggrin.gif
WhiteDragon
Изберете каде ще се ходи, но нека има разяснение защото тези места не са ми познати много.Особенно тези крачмета вашите-нормално е не слушам метал smile.gif.Аз лично съм навид да видя Белия Ангел където се срещате редовно.преди срещата един от всички ви да напише как да стигнем до ореченото място.Само това искам нищо повече biggrin2.gif
Госпожица Вещицата
Указание ще има,не се притеснявай!А и вероятно ще се съберем една групичка с поне един знаещ,сигурно няма само с обяснения да се разминем wink.gif Вие решете кога и къде ще е,темата е именно за това wink.gif
Очаквам и Бела да си даде мнението,все пак т е главна виновничка biggrin.gif
HATE
Амиии аз гласувах за Неделя в Дървеното по 2 причини smile.gif)
В неделя ще успея най-сетне да дойда на тази среща щот изгарям от нетарпение да се запозная с вас иии... ми Дървеното си е много яко кръчме.Аз там съм си редовен и в никакъв случай немога да се оплача...сичку си има на народни цениsmile.gif
stapos
QUOTE(HATE @ May 16 2006, 09:42) *

Амиии аз гласувах за Неделя в Дървеното по 2 причини smile.gif)
В неделя ще успея най-сетне да дойда на тази среща щот изгарям от нетарпение да се запозная с вас иии... ми Дървеното си е много яко кръчме.Аз там съм си редовен и в никакъв случай немога да се оплача...сичку си има на народни цениsmile.gif

Колкото до народни цени. Даже вече и там ги дигнаха и е по-скъпо от преди. Ако говорим за готино място и ниски цени Това със сигурност е Белият Ангел, но просто вече взе да омръзва там. Ееее..... виж още няколко срещи може да се претърпят - там. Не че и в дървеното не ми е омръзнало също - ама.... Аз съм за винаги стига да съм свободен. Нямам против никое барче, кафе или ресторант. Все ми е тая - стига да е весело. Може и на стадиона да вземем 2 каси бира и там ще повикаме и попием на воля. Мисля че закона за 18-те години там не важи.
Bellatrix
QUOTE(joanna_n @ May 16 2006, 00:17) *

Очаквам и Бела да си даде мнението,все пак т е главна виновничка biggrin.gif

Айде пак сега,не обвинявай мен 10.gif Пиша чак сега,защото нямам нет вкъщи dry.gif и пиша от залата.За мен е без значение къде ще сме,стига на вас да ви е удобно,и по възможност наистина най-добре е да сме някъде,където музиката е разнообразна,за да няма недоволни blush.gif Също така предполагам,че най-удобно е за всички срещата да е в събота,тъй като ако се пие в неделя,представям си работещите на следващия ден как ще има:"Шефе,ти мен уважаваш ли ме,хлъц!" 18.gif Както решите ,де-с вас съм wink.gif Поздрави biggrin.gif
Госпожица Вещицата
Като гледам се събраха вече 8 гласа за "Дървеното"-то друго различно не е предложено,така че гласовете за "Друго" са за него,преди да е в анкетата...
За Ангела-че по-следващата среща не пречи да сме там,просто тази за разнообразие...Еее,работен,неработен ден...Това всеки си преценя smile.gif
Йордан™
Бих искал да дойда и аз на тази среща не че съм много активн във форума все пак ми е интересно какви хора са отсреща аз нямам притенции кога ще е срещата само да поясните каде е това Дървеното щото съм го и чувал или да се чакаме някаде другаде и тогава да отидем на там!
unitec
Да си призная- и на мен много ми се идва макар,че ще ми малко странно,тъй като не познавам никой от вас. smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(unitec @ May 16 2006, 22:22) *

Да си призная- и на мен много ми се идва макар,че ще ми малко странно,тъй като не познавам никой от вас. smile.gif

Ето ти и повод за това 4.gif Иначе то се видя чеще идват хора направо май ще да се събираме blush.gif
unitec
За мое голямо съжаления обаче,ако срещата се състои във събота няма да мога да дойда,тъй като имам лични ангажименти unsure.gif
Йордан™
QUOTE(vIkToRsHeFa @ May 16 2006, 23:35) *

QUOTE(unitec @ May 16 2006, 22:22) *

Ето ти и повод за това 4.gif Иначе то се видя чеще идват хора направо май ще да се събираме blush.gif

Аз предлагам найстина да има среща защото ще е много от полза на много хора самоче викам да се съберем на място което всички знаят и от там да решим каде ще ходим вече мястото деня и часа вие определяйте аз нямам проблеми!!! biggrin.gif
BAUAR
QUOTE(Йордан™ @ May 17 2006, 00:45) *

Аз предлагам найстина да има среща защото ще е много от полза на много хора самоче викам да се съберем на място което всички знаят и от там да решим каде ще ходим вече мястото деня и часа вие определяйте аз нямам проблеми!!! biggrin.gif

Да ... става какво предлагам аз ... Чакаме се на мястот окоето предложих аз ДНА-то до паметника. Кат се съберем всички ;-0) утиваме в Пицария ЗЛАТНАТА КРУША :-)) Всичко е евтинко .. готино, атмосферата е добра :-0 Музиката не е ... няква луда .. класически хитове wink.gif :-) пък и сме се събрали да се видим.. а не да се надвикваме :-) с силната музика wink.gif Ще хапнем нещо .. ще пиинем :-) и така .. чакамозиви за идеята :-)

Ммм .. и да видим кои хора ще дойдат :-0 Бройка е хубаво да се знае :-)
Йордан™
QUOTE(BAUAR @ May 17 2006, 01:55) *

QUOTE(Йордан™ @ May 17 2006, 00:45) *

Да ... става какво предлагам аз ... Чакаме се на мястот окоето предложих аз ДНА-то до паметника. Кат се съберем всички ;-0) утиваме в Пицария ЗЛАТНАТА КРУША :-)) Всичко е евтинко .. готино, атмосферата е добра :-0 Музиката не е ... няква луда .. класически хитове wink.gif :-) пък и сме се събрали да се видим.. а не да се надвикваме :-) с силната музика wink.gif Ще хапнем нещо .. ще пиинем :-) и така .. чакамозиви за идеята :-)

Aз съм за!! biggrin.gif
dulsinea

Добра идея, само че по това време (събота надвечер) "Златната круша" се пръска по шевовете от посетители и ще е малко трудно да се намери място за компания от 10-15 (възможно е и повече) човека wacko.gif ...
BAUAR
QUOTE(dulsinea @ May 17 2006, 08:48) *

Добра идея, само че по това време (събота надвечер) "Златната круша" се пръска по шевовете от посетители и ще е малко трудно да се намери място за компания от 10-15 (възможно е и повече) човека wacko.gif ...

Ами ... аз съм доста редовен ... там и затова няма д аим апроблем да ми намерят маса :-) .. само че хубаво :-) да знам колко хора ще сме :-)
vIkToRsHeFa
Това е болното място че дори и да се пише кой идва кой не пак... В крайна сметка е друга цифрата. ПО същата причина и не правим резерваций а само се уговаряме горе долу...
Госпожица Вещицата
Причната за крайния избор:
До колкото разбрах Дървеното си е метълско такова а и пак има проблеми с местата,защото е близо до центъра.Ангела от друга страна може да е поомръзнало....но там се познаваме с персонала и аз имам идея да си донесем този път някаква наша музичка и да помолим да ни я пуснат...Разбира се,не трябва да е нещо фрапантно,аз си мисля за някое ретро дискче,нещо от този сорт...Докато другаде няма да има такава възможност.Освен това новите хора не са го виждали а и май доста от старите нямат против да сме пак там.
GABRIEL
Възможно е и аз да дойда за малко. wink.gif
lamburgini
Ще правите ли среща в София скоро ,пак ?...Че искам и аз да се видя с хората във Форума , щото съм много зает и нямам време да ида до Пловдив . Виждам ,че вече сте правили веднъж !...Дали ще има скоро ?
Надявам се да направите нещо по въпроса ....
melkor
QUOTE(lamburgini @ May 18 2006, 08:11) *

Ще правите ли среща в София скоро ,пак ?...Че искам и аз да се видя с хората във Форума , щото съм много зает и нямам време да ида до Пловдив . Виждам ,че вече сте правили веднъж !...Дали ще има скоро ?

Ми пиши в темата за срещата в София.

Иначе. Изберете друго заведение защото в събота "Белият Ангел" е резервиран и няма да има места.

P.S. - Позволих си да обновя първата публикация.
HATE
Ако срещата е в събота...(май пак не съм разбрал нещо) аз няма да успея да дойда понеже съм извън града.Пожелавам ви много много приятно прекарване smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(melkor @ May 18 2006, 13:33) *

QUOTE(lamburgini @ May 18 2006, 08:11) *

Ми пиши в темата за срещата в София.

Иначе. Изберете друго заведение защото в събота "Белият Ангел" е резервиран и няма да има места.

P.S. - Позволих си да обновя първата публикация.

ЪхЪ Ам предложение номер еди кой си... На чешмичката от там вече горе все ще да се намери място wink.gif както си беше преди... mrgreen[1].gif
Йордан™
Не може ли да се съберем в Изгубения свят в Стария град там цените са много прилични е може бие на крачме но все пак не е лошо!!???Но вие решете да знам защото аз съм поканен на рожден ден да знам как да си направя плановете!! smile.gif
Госпожица Вещицата
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=6587
Това е темата за срещи в София wink.gif

Йордан-да,може,но другия път.Вече не остана време да обсъждаме и мисля че беше крайно време да взема решение wink.gif а аз написах крайния вариант.
Другата седмица-нямам нищо против,стига и други да са съгласни и да се намерят еста за всички ни wink.gif
vIkToRsHeFa
Изгубеният свят не е лошо заведение но е доста навътре в стария град а и не е много голямо за 10-20 души...
Госпожица Вещицата
Ъм нека напомня,че втория вариант след Ангела беше Дървеното,след това Златната круша и Изгубения....Проблема на ИЗгубения,както каза шефа е че е малко мястото,а в Злтната круша винаги е тъпкано....Лично аз виждам само един вариант,макар че до колкото разбрах май и той не е много удачен.В краен случaй може да направим като последната аварийна среща-да минем през Гражданския и ако е заето-към Розенрот.Съгласни?
vIkToRsHeFa
Напълно даже! Обнови само поста за да няма неразбрали.
WhiteDragon
QUOTE(joanna_n @ May 14 2006, 23:58) *

Тъй като Бела (Belatrix) Не можа да дойде на последната среща,а тази събота и неделя е в Пловдив предложих да организиртаме една извънредна срещичка на форума.Понеже има желаещи пускам анкета с това къде и кога да бъде срещата.
EDIT:
В крайна сметка обявявам срещата за:
Място:Чешмичката на Джумаята
Час:18.00
Дата:20.05.06-събота

Извинявам се за промяната,но се оказа,че няма места в Ангела.На място ще решим накъде ще ходим,в зависимост от хората,които ще дойдат и техните предпочитания smile.gif Моята идея е за Гражданския-старото място за срещи,а ако няма места вече ще му мислим wink.gif

Последно всички се срещаме тук.След това ще решим каде да ходим...?
vIkToRsHeFa
Дам... Чешмичката до джумаята дето е до градинката. От там във гражданския клуб.

Аз съм само неофициален гост на срещата... mrgreen[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.