Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Извънредна срещичка този уикенд
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Потребителски събирания > Неофициални събирания
Страници: 1, 2
isi
еххххх как искам и аз да дойда...ама ще се върна в неделя в Пловдив и ще пропусна явноsad.gif..приятно прекарване на всички и поздрави на Бела..
WhiteDragon
И краи.Срещата мина добре.Независимо, че булшенството бяха метали wink.gif.Мисля, че аз лично си прекарах добре независимо от "прекрасното обслужване" в заведението 4.gif .Другите участници също ще изразят своето мнение-сигорно.Надявам се и те да са доволни 10.gif .
m_jay77
Много сте бързи със срещите пък и рано ги прайте се не мога да дойда понеже кат се стопли съм с байка по балкана и през деня въртя педали хода на почивка с тежак уморителен вид biggrin2.gif после докато се върна в къщи щото не ми се пребира и докът се оправа и то мини 6,7 часа ако ги правите след 8 или 9 ще е по добре може и на бар да отидем по голяма група wink.gif
vIkToRsHeFa
Така или иначе срещите по принцип свършват много по късно от 9 и 10 wink.gif някъде към 4 през ноща свърши даже една преди някоко месеца така че всичко е според зависи... Относно срещата... Не беше определено зле имаше и мааалко продължение даже до 10:30 на друго място но товеа са вече подробности. Определено не беше зле wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.