Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Skate или Jate?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Персонажи и анализи
Страници: 1, 2
the_mouse
Да видим какво мислят хората, които гледат LOST тук! happy.gif
Life_is_a_Bitch
На мен още от самото начало Кейт и Сойър са ми любимци и просто между тях има някаква химия. Тъй че моя отговор е

Skate
common_sense
ще си отива повече с крадеца и убиеца smile.gif
DesiTo
Jate biggrin.gif
{LoNeLy_GiRL}
Ще се въздържа да гласувам именно,защото-Джак е невероятен на външен вид,бива го и по характер,но просто Сойер така ме е разбивал с неговите шегички,че...и се получава така,че единия ме кефи като характер,а другия-като външност.
brooke*
със сойер толкова си пасват...направо са зашеметяващи! 10.gif
Chad^Ravens
Със Сойър според мен rolleyes.gif
Те имат connection biggrin.gif
seduction_55
Skate
Anelia™
SKate biggrin2.gif
Anne Summers
Джаак 4.gif
Ali8
определено JATE 4.gif 4.gif 4.gif още от началото съм им фен и чакам да се съберат
Ice^Ice^Baby
JATE от самото начало е ясно коя е двойката
sladuranka
Скейт, макар че много харесвам също и Джейт. Но Скейт е с много малка преднина 10.gif .
DaniEl
Сойър
lyubenski
Много съм раздвоен, но гласувах за Джак, въпреки че и Сойър е пич. Мисля че сега в следващият епизод ще се засегне именно този проблем wink.gif
vitiq
Джак рапя да яде пред Сойър!!! smile.gif
Heaven's a Lie1
Избора наистина е много труден. Според мен Кейт си отива и със двамата, и много бих искала да я видя и със Джак и със Сойър ( тройка е добър вариант ^^ )
Сега шегата настрана, не мога да реша. Ако погледнем логично на нещата, м/у Джак и Кейт още в началото имаше някакво привличане. Харесваха се, но сякаш Джак не можеше да признае това пред себе си ( след неуспешният му брак ). Също така, в джунглата когато намериха Майкъл той каза че не съжалява, че тя го е целунала. Което ме кара да мисля, че ако не се бяха развили така нещата, може би щяхме да ги видим като двойка. Стига някой да направи крачката!

------

Нещото което наистина ме грабна обаче беше промото за предстоящата серия. Очаквам я с нетърпение, усеща се че ще се случат интересни неща.
До колкото разбрах, Бен биеше Сойър и го подлагаше на различни мъчения. Също така, се чуваше че Бен крещеше на Кейт дали го обича, дали го обича .. и най-накрая тя каза "Да, обичам го! Оставете го намира" ( нещо от този сорт ), но друго нещо ми направи впечатление. Че тя изкрещя "Джак!" което някак си ми напомня за тази част, сякаш .. е говорила за Джак, макар че обстоятелствата са такива, че изглежда че е за Сойър.
Мдам, промото наистина беше объркващо и поне мен ме подтикна към много въпроси. Но единственото нещо, което е сигурно е.. че най-накрая ще разберем кого обича Кейт, дали Джак или Сойър.

Промото можете да го погледнете ето тук:

1/ http://www.youtube.com/watch?v=ETpLwIbprlQ
2/ http://www.youtube.com/watch?v=maPxBV3MCkk&NR

Както се изказа едно момиче в един форум "Кейт обича Джка повече от колкото Сойър, но се чувства недостойна" ( по-скоро, че тя не го заслужава )
Но както обичам да казвам: excl.gif Jate is Fate!
p0l43t0
Мен лично самия Сойер по ми ахресва,голям е пич 4.gif Но що се отнася до това с кого трябва да е Кейт,мсиля че тоговоът е Джак,с него повече си подхождат biggrin.gif 4.gif
Abruzzi
Определено съм от т.нар. Скейтъри. smile.gif
Ама нема да казвам защо,тъй като Джейтърите ще ме избият...
*AdDiCTeD*
Skate звучи много яко, но аз съм Jate фенче. tongue.gif
the_mouse
Последната серия е точка за Джейтърите smile.gif
Кейт към Сойър:
- Казах, че те обичам, само за да спре да те удря...

emoticon1 (44).gif emoticon1 (28).gif
nadezhda_had
Jate
haley james scott
Skate 4.gif 4.gif 4.gif
PoISoN{KiSseS}`
И аз съм за Джак blush.gif
CheerFuL-F
Може да сте за Джак ама ще е Сойер 10.gif
Alma
Някой май ще прави секс smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif И това определено не еДжак!!! GO SKATE!!!!
small_heart
Sawyer blush.gif blush.gif blush.gif
seduction_55
Най-накрая стана това което трябваше още в първи сезон.Видяхме че Кейт обича Сойър,а не Джак...което много ме радва,защото са много хубава двойка и винаги съм виждала колко много си подхождат laugh.gif tongue.gif
siska
Skate 4.gif smile.gif
K_f_R
Keйт И Сойър ест.
Secretly
Джак (Jate) blush.gif
SeMiNi
SKATE
loretka
Абе все си мисля,че накрая Кейт ще е с Джакsmile.gifМного рано станаха със Сойър нещата и има още време за промениwink.gifПък и да не забравяме,че колкото и да е невероятен, ЛОСТ все пак е американски филмsmile.gifА там винаги се събират двамата найsmile.gif

Джейт!!
**Sophia**
Аз съм за Skate,според мен си пасват пък и двамата са сладури.Но май Кейт накрая ще бъде с Джак.sad.gif
seduction_55
(loretka @ Jan 14 2007, 13:31) *

Много рано станаха със Сойър нещата

Според мен два сезона хич не са малко време,даже беше крайно време вече да ги съберат happy.gif
Радва ме факта че сме само 5 гласа назад,още няколко фена и може да минем Джейт 3.gif
Desire
Сойер
A_l_e_x
Естествено,че Скейт!!!
gotinoto_baby
Гласувах за най-готиния от сериала-Сойър 0106[1].gif Скейт рулзЗз go_team.gif
^mileto^
Сойер!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Estell
Цитат(seduction_55 @ Jan 17 2007, 18:25) *
Цитат(loretka @ Jan 14 2007, 13:31) *

Много рано станаха със Сойър нещата

Според мен два сезона хич не са малко време,даже беше крайно време вече да ги съберат happy.gif
Радва ме факта че сме само 5 гласа назад,още няколко фена и може да минем Джейт 3.gif

Вярно е, че два сезона не са малко, но все пак на острова са минали по-малко от два месеца...

А пък относно въпроса съм доста раздвоена unsure.gif ама май съм за Skate rolleyes.gif
ALeX4e7y^
Мисл,че със Сойер,защото Кейт и Джак са прекалено иднакви,а Сойер е типичното лошо момче и ще с допълват с Кейт!
the_mouse
На въпрос от фен дали това, че Кейт и Сойер са правили секс означава, че Кейт е избрала Сойер, отговориха "Те правиха сeкс, това не е ли окончателен знак, кого избира Кейт?"
А мен Джак ми харесваше повече като герой, за това исках Кейт да тръгне с него, ама Джак го готвят за Дулиет май smile.gif
kingsize-4eto
Определено Джак и Кейт...някакси не харесвам Сойер...А Джак и Кейт са ми толкова сладки wub.gif Например когато се целунаха wub.gif след това пък когато тя му каза,че съжелява,а той и отвърна-"аз не" wub.gif И ако Майкъл не се беше появил отново щяха да се целунат... tongue.gif
AnGelChe
Сойър и Кейт са мноого по-готини и наистина се допълват...добро момиче и лошо момче wink.gif
pretty_girl
Jate винаги по са ми харесвали така че гласувам за тях!

P.S.На мен пък Кейт хич не ми се връзва с тва "добро момиче" както я наричате мисля че тва определено не е прототипа на геронията....
Always&Forever
Само SKATE!!!Страхотна двойка са!Със Джак направо са ми противни като им гледам общите сцени...Но Кейт и Сойър са просто върха worthy.gif Но мисля че и Джак и Джулиет биха били много добра двойка!
lady_iz
Сойер определено.Тоя Джак не го дишам направо
ladysunshine
Skate!!!!!!
Mr. Winchester
Аз съм за Кейт и Джак макар че няма нищо да има м/у тях
LylY
Харесвам Джак, но Кейт и Сойър са родени един за друг!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.