Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: SinEpisodes
GGbit.info > Развлечение > Игри
never_mind
Ако някой я играе играта, нека постне до къде е стигнал, защото аз минах доста, но на едно място действието спира и неможе да се продължи повече... тва е там, където оня пич, дето го гониш, ти показва спринцивката с веществото и вика " пригответе ми подводницата..." и после спира да говори и нищо нестава, аз си седя затворен м/у магнитното поле и другата врата... съмнява ме това да е краят...
Naminator_X_
Да бе и аз имам същият проблем...незнам защо става така...това го преиграх 100 пъти...опитах с noclip командата проработи...минавам си през стени ала бала ама нищо не се променя само на оня гей му е няма подводницата...е хуу едно време бех намерил туториал как да превъртиш DOOM 3 ама нещо за Sin Episodes не открих...ако някой е попаднал на такова нещо моля да пише
TheDarkOne
QUOTE(never_mind @ May 13 2006, 23:09) *

Ако някой я играе играта, нека постне до къде е стигнал, защото аз минах доста, но на едно място действието спира и неможе да се продължи повече... тва е там, където оня пич, дето го гониш, ти показва спринцивката с веществото и вика " пригответе ми подводницата..." и после спира да говори и нищо нестава, аз си седя затворен м/у магнитното поле и другата врата... съмнява ме това да е краят...

Не съм я играл, но ми звучи като бъг. Може да пробваш с пачове.
Ако не оправят работата погледни някой walkthrough - може там да има решение на проблема.
never_mind
Еми май това е края... на 1-ви епизод... тя ще излиза на епизоди както HL2:Aftermatch... така четох в едни форуми днес... 1-ви епизод е само 2 нива... но уникални...
Naminator_X_
пич не това е края на епизода...потърси малко из нета...аз ползвах changelevel и си пуснах следващото ниво...там наистина има бъг...мноого яко свършва първия епизод с нетрпение очаквам втория и дано някой да го качи из локалните...няма да ти разправям края щото няма да ти е интересно... ама играта е страшна ...кърти мифки чесно
never_mind
Я ми опиши подробно как преодоля бъга. Нещо аз немога. Нещо допълнително ли се дърпа от нета...
p.s. Разбрах как се оправя... игрицата е откачена...
Naminator_X_
Ако някой друг не е разбрал...моля посетете http://www.ritualistic.com/forums/showflat...=7&fpart=2&vc=1
пише всичко нужно(това е втората страница) скролвайте надолу докато не видите пост-а с удебеления шрифт и картинките...няма нужда да скипвате нивото.Късмет
unitec
QUOTE(Naminator_X_ @ May 16 2006, 13:29) *

Ако някой друг не е разбрал...моля посетете http://www.ritualistic.com/forums/showflat...=7&fpart=2&vc=1
пише всичко нужно(това е втората страница) скролвайте надолу докато не видите пост-а с удебеления шрифт и картинките...няма нужда да скипвате нивото.Късмет

Мерси много 4.gif След малко ще го пробвам и ще пиша дали е дало ефект.
Craft
pi4ove pak ne razbrah kato vleznav oniq sait kakvo da pravq
never_mind
Ако имаш проблем с зациклянето, пиши в конзолата map ulab... нещо си , не помня мисията, и те пуска след бъга.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.