Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Какво мислите че ще се случи
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2
The Black Dragon
Айде една темичка в която всеки може да изкаже това което мисли че ще се случи или иска да се случи в 4-ти сезон на OTH. Като излезе ще видим дали сме познали нещо.

Айй аз първи да напиша какво мисля, че ще се случи:

1. Рейчъл ще умре
2. Дан ще полудее
3. Хейли и Нейтън ще имат дете
4. Ще се появи някоя нова гадина - женска
5. Карън няма да е бременна от Дан, а от Кийт
6. Пейтън и Брук или ще се сдобрят или ще станат врагове (още повече) и после ще се сдобрят
7. Мисля, че в четвърти сезон ще има и голямо участие на знаменитости. Не знам защо но имам силно предчувствие за това
8. Ще се появят другите братя и сестри на Хейли
9. Белият ще умре
10. 4-ти сезон ще бъде последния
Devil^Rose^^
Ами Рейчъл най-веровтно ще се спаси, нали ако има продължение тя няма да е от гостуващите и ще я има и нея в надписите dry.gif А за Брук и Пейтън ... абе те страшно много се обичат и не могат една без друга, може да се покарат малко но в крайна сметка ще се сдобрят(не че като се дразнят не са яки, особено на сватбата нали Брук каза сега знам как седи тази рокля на вещица и Пейтън и каза да ходи да си прави малко Brooking 18.gif ) За Нейтън ....то е ясно smile.gif Купър обаче може и да не го бъде ...
А това нещо ме бърка huh.gif Карън си е бременна от Кийт.
А и още нещо .... много Лейтън моменти 10.gif не само като приятели 15.gif нали се сещате 1eyeb[1].gif

П.П Какъв подпис само !!!
The Black Dragon
QUOTE(Devil^Rose^^ @ May 12 2006, 23:21) *

А това нещо ме бърка huh.gif Карън си е бременна от Кийт.

П.П Какъв подпис само !!!

По проблем №1 - Нали имаше спойлер, че Карън и Дан са се плющяли. Ако се окаже истина в 4-ти сезон това казвам, че няма да е от Дан, а ще е от Кийт.

По проблем №2 - Каква е тази простааащинаа? 18.gif
etIto
Според мен Дан верно 6те полудее и може да почне да вар6и по големи простотии и от сега.Реичал 6те оживее защото според мен или тя или Пеитан е бременна.А тва че Каран и Дан маи са се плу6тили ми се губи но 6том казвате,но все пак детето 6те е от КиитРразбирасе Нейтан ще оживее и с Хейли 6те са о6те по влубени.А 4-тие сезон и според мен ще е последен unsure.gif (ако има такав)
Narlot
До тук с повечето неща съм съгласна,само че Рейчъл не само ще оживее,но и ще е бременна!
Карън определено си е бременна от Кийт.Също предполагам,че ще се случи нещо и с болестта на Лукас.
Хейли
Детето на Карън си е 100% че е от Кийт.Да аз също мисля че Рейчъл ще оживее но може да е била бременна от Купър но след катастрофата си мисля че ще загуби детето.А си мисля че Купър ще умре.Зза Брук и Ппейтън най вероятно отначалото ще са скарани но по нататък сигорно ще се сдобрят
BledPoet
Аз ще ви пусна и още една оферта над, която да се пуклите - Според мен бащата на Пейтън (истигският) ще се появи - това "Watch me watch you" го позабравихте май... 15.gif
girl_from_hell
искам си лейтан smile.gif
ludoto_tedi
Значи Рейчъл ще оживее
Дан ще стане добър(и аз не си вярвам)
Нейтън естествено ще остане жив.
Ще има много интриги любовни триъгълници и други щуротиики(хихи)
Карън ще роди момченце!
Пейтън и Брук няма да си говорят извесно време,но накрая Брук ще разбере че Пейтън найстина означава много за нея и че не може да си позволи да я изгуби!
Бременни не са нито Брук нито Хейли.....Пейтън също-Остава Рейчъл!
И накрая но не на последно място......МНОГО ЛЕЙТЪН МОМЕНТИ ...... inlove обаче не приятелски!!
Devil^Rose^^
QUOTE(BledPoet @ May 13 2006, 18:09) *

Аз ще ви пусна и още една оферта над, която да се пуклите - Според мен бащата на Пейтън (истигският) ще се появи - това "Watch me watch you" го позабравихте май... 15.gif

Аз лично съм huh.gif от каде беше това ?
Valeto
Ако има четвърти сезон ще има доста неща за показване! 3.gif
Като начало, 100% Нейтън няма да умре.
Дан според мен или ще полудее, или пък отново ще си пръска злобата навсякъде. Има вероятност да се опита да си отмъсти на Деб, тъй като всъщност той заради нея едва ли не уби Кийт, а това в последствие се видя, че му тежи на съвестта.
Рейчъл също ще е жива и вече може и да се получи нещо между нея и Устата.
Брук и Пейтън към средата на сезона ще се сдобрят. 10.gif
Пейтън ще се върне при Джейк, или той при нея.
И..това е общо взето. Наистина сценаристите си оставиха доста отворени вратички за следващ сезон. Стискам палци да има такъв! 4.gif
BledPoet
Ми припомни си когато се появи майката на Пейтън, тя почна да получава странни съобщения по нета от "Watch me watch you"(не съм на 100%, че името е правилно rolleyes.gif ). Пейтан си мислише че са от нея, но тя отрече - значи може би ще има някъкво развитие в тази посока (ако има 4ти сезон shocking.gif ) и аз предполагам че ще бъде нещо свързано с баща и. smile.gif
FaLLOuTbOy
1) към средата на 4 сезон Дан ще си признае че е убил Киит и след това ще има 12.gif
2)за мене Брук е бременна защото във последния епизод постоянно поватряше че се случват много неща във живота и..
3)Рейчъл ще оживее ама Купър ще мре sad.gif
4)Пейтън и Брук ще се сдобрят още от началото на сезона
GaRgAmElKa
аз мисля че реичал щте оживее smile.gif но за купар се самнявам sad.gif ама ако тва е последния би трябвало да има щастлив край за повечето герой
Devil^Rose^^
Да Куп едва ли ще го бъде dry.gif те не са фред да причинят това на чичо Куп wub.gif ...
megyto
Начи Аз все пак си мисля че колкото и да казвате че 100% Рейчал е бременна,може и да е някоя от другите но не и Хейли :? А нз колко Лейтан моменти ще има ама ше ви кажа че Лукас в последната серия пък и напрао през целия сезон показа колко МНОГО обича Брук и той със сиг няма да си върне при Пейтан.............а пък в темата с новините имаше някво интервю с Марк Шуон(или там как е) и той казваше че досега не сме виждали Лукас с разбито сърце и му интересно или нещо такова............ООФ тва колко ме издразни sad.gif
brooke*
няма др вариант освен нейтън да оживее!!!
най вероятно рейчъл ще оживее....но не и купър dead.gif
а да-рейчъл е бременна,а не брук или пейтън!
дан...абе може пък и да полудее-кой знае!но 100% ще опита да си отмъсти! bash.gif

П.П.:абе ние обсъждаме кво може да стане,ама дали верно ще има 4ти сезонconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gif??
The Black Dragon
Не забравяйте, че точно преди катастрофата и Хейли искаше да каже нещо на Нейтън. Аз си мисля, че тя е бременната wink.gif Ще видим... smile.gif
lyubenski
Ще си дам коментара като разбера, че ще има 4 сезон, защото съм малко суеверен smile.gif smile.gif smile.gif !!!
Nasi
QUOTE(lyubenski @ May 15 2006, 17:00) *

Ще си дам коментара като разбера, че ще има 4 сезон, защото съм малко суеверен smile.gif smile.gif smile.gif !!!

И аз така мисля. Най-късно четвъртък вечерта ще разберем дали ще имаме 4 сезон!!!
Baba_Qga^
Според мен ще има 4-и сезон защото много неща останаха загадка...(а и се надявам да има!)
Ash
да, за това обаче си има друга тема!
та по същество:
1) Рейчъл е бременна
2)Лукас ще е с Пейтън
3)Брук няма да участва в 4 сезон,ако има такъв(за съжаление)
4)Дан няма да ни разочарова и ще си отмъсти и този път, но ше помага на Карън
5)много хора измряха в тоя филм, ама май и сега някои ще гушне букета, и тъй като няма кои друг, това ще е чичото.... sad.gif
slyn4ice```
а защо да не е рейчъл confused.gif аз не искам чичото да гушва букета...ама определено искам нейтън да е жив и искам пейтън и лукас най-после да се съберат....от първи сезон е ясно че в крайна сметка ще са заедно(за щастие или нещастие)

само не разбрах защо Карън да е бременна от Кийт,а не от Данconfused.gif 4е то изобщо има ли съмнение...или аз пак съм изпуснала нещо за Карън и Дан confused.gif
Devil^Rose^^
Чичото не е толкова важен като персонаж, такаче може да се пожертва. А Рейчъл най-вероятно ще остане за постоянно в сериала, едва ли ще е тя wink.gif
Имаше такъв спойлер, затова някои се бъркат. Но така и нищо не стана между Карън и Дан и добре че blink.gif И баща няма как да е Дан 9.gif Кийт си е
slyn4ice```
направо ме успокои...тамън вече си мислех че съм изпуснала някоя част от сериала и направо щях да полудея ако нещо се беше случило между Дан и Карън...ужас тръпки ме побиат само като си го помисля.а за Рейчъл не знам...нещо не ми харесва това момиче
Devil^Rose^^
Абе и на мен изобщо не ми харесва dry.gif ама не .. че и другия сезон ще я дават. Тя вече не се кара с Брук, какво blink.gif сега ще станат BFF и тя ли ще измести Пейтън 16.gif малко ще си разменят ролите .....и най-много след време- към средата на сезона да й доиде акъла в главата и да осъзнае че Маут е пич и ще тръгне с него sick1.gif Сори ама като двойка не ги одобрявам много много... не че някой ме пита 10.gif
BledPoet
Може и да не съм много в час blink.gif ма Ash как реши че Брук няма да я има в 4-ти сезон shocking.gif
fresh_girl
Според менн...Рейчъл си е бременна,нуууу ще загуби бебето,заради катастрофата.Хейли и тя ще да е бременна biggrin.gif ,Нейтан ще се отърве от смъртта,може би Дан ще обърне нова страница,ну миналото ще го следва и съвеста ще го гризе докато не си признае,че е убил собствения си брат...Лукасс wacko.gif ...ще трябва да избере Пейтан или Брук.Евентуално аз лично очаквам сватбааа в 4-ти сезон,а вие?
Мииии май е т'ва...ще сверяваме после...ча{} mrgreen[1].gif
slyn4ice```
oooo за Дан според мен няма никаква надежада да се промени...кой ако не е той да завърти някоя интрига...мисля си че ще има нов персонаж и че ще е момче заради Брук,понеже Лукас и Пейтън им е краино време да се съберат,а е гадно Брук да увисне сама
morfi
хммм, според мен ще има развитие в посоката Лукас/Пейтън/Джейк rolleyes.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(BledPoet @ May 18 2006, 13:24) *

Може и да не съм много в час blink.gif ма Ash как реши че Брук няма да я има в 4-ти сезон shocking.gif

Имаше такава клюка dry.gif Уж София поставила ултиматом да избират между нея и Чад. И от там предположениата че няма да продължи да се снима. Разбирасе тази информация не беше потвърдена, а точно обратното отречена от самата София!

QUOTE(morfi @ May 19 2006, 09:27) *

хммм, според мен ще има развитие в посоката Лукас/Пейтън/Джейк rolleyes.gif

И на мен такова развитие би ми се понравило happy.gif Ама Джейк с тая Савана ... не го виждам скоро да се върне .
CrAzY_AbOuT_OTH^^
И все пак и на мен не ми се вярва много много София да го е казала а щом го е отрекла значи няма закакво да се притесняваме и все пак мисля че ще се случи нещо гадно с Рейчал!?!Струва ми се че Нейт след като излезе от водата ще е в болница или ще е на крачка от смърта.....също си мисля че Пейтан и Джейк ще се съберат а защо не и да се оженят (се пак ако тя не беще казала на сън че обича Лукас щяха да се оженят) но пък от друга страна си мисля че тя никога няма да си забрави Лукас....а и също се сещам още нещо...мисля че Брук и Пейтан ще се сдобрят(или поне да се надяваме) biggrin.gif 4.gif 4.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(CrAzY_AbOuT_OTH^^ @ May 19 2006, 14:14) *

Струва ми се че Нейт след като излезе от водата ще е в болница или ще е на крачка от смърта.....

И нали хората след такова преживяване се променят малко или много, да взема да се чалне малко ........ или да получи амнезия и да не се сеща коя е Хейли 18.gif или пък да е частична blush.gif . .....Е това едва ли ще се случи, той вече имаше едно такова преживяване rolleyes.gif и си беше наред biggrin2.gif (много хубав епизод беше rolleyes.gif ) Обаче можеби поне първия половин епизод да ни оставят с впечатлението че е умрял blink.gif ...
CrAzY_AbOuT_OTH^^
QUOTE(Devil^Rose^^ @ May 19 2006, 15:30) *

QUOTE(CrAzY_AbOuT_OTH^^ @ May 19 2006, 14:14) *

Струва ми се че Нейт след като излезе от водата ще е в болница или ще е на крачка от смърта.....

И нали хората след такова преживяване се променят малко или много, да взема да се чалне малко ........ или да получи амнезия и да не се сеща коя е Хейли 18.gif или пък да е частична blush.gif . .....Е това едва ли ще се случи, той вече имаше едно такова преживяване rolleyes.gif и си беше наред biggrin2.gif (много хубав епизод беше rolleyes.gif ) Обаче можеби поне първия половин епизод да ни оставят с впечатлението че е умрял blink.gif ...

Ейй Нинка това не е лоша идея освен това ще бъде много лудо ако не помни Хейли но естествено само за няколко дена иначе ще се побъркаме без тях 14.gif smile.gif 4.gif 4.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(CrAzY_AbOuT_OTH^^ @ May 19 2006, 14:35) *

Ейй Нинка това не е лоша идея освен това ще бъде много лудо ако не помни Хейли но естествено само за няколко дена иначе ще се побъркаме без тях 14.gif smile.gif 4.gif 4.gif

Що бе тамън малко тръпка да вкарат около Нейли 1.gif , а представяте ли си да не си спомня само Хейли 16.gif ....доловяте ли Патънския полъх 18.gif ..... Все пак се съмнявам да причинят това на най-сладката двойка rolleyes.gif колкото и да е нищо не може да се сравнява с ALWAYS AND FOREVER
Малко се отклоних 57.gif
CrAzY_AbOuT_OTH^^
Само малко?!?! 18.gif 18.gif Да не ставаме гадни се пак както каза ти Нинка те са най-сладката двойка и едва ли ще им го причинят 4.gif 4.gif
BledPoet
Значи мерси много на Нина за инфото за София 4.gif и това с амнезията ще ритне няколко епизода, но аз лично се съмнявам, че ще има голямо развитие около Нейли, най-много Нейт да извади Рейч от водата, а чичката да се сапикяса и Нейт да се тормози няколко епизода - "Защо извадих нея, а чичо се удави" wacko.gif (малко гадно звучи - знам ма кво да се прави такъв съм си 15.gif )
dimension
Така ,еми според мен:
1.Рейчал е бременна ,ама ще загуби бебето.
2.Купър ще умре
3.Нейтан няма да умре 9.gif
4.Карън си е бременна от Кийт
5.Пейтън ще разбере ,че Джейк още има чувства към Ники
6.Брук и Пейтън ще са приятелки отново
7.Лукас ще остоне с Брук (колкото и да не ми се иска)
8.Хейли и Нейтън ще са ги приели в един и същ колеж
SweetDreams
То че Нейтън ще оживее и Нейли ще са си заедно както до сега е ясно.... А за Лукас и Брук искрено се надявам че ще си останат заедно защото са много сладка двойка.... И последно се надявам ако някой от Купър и Рейчъл оживее (защото ми се вижда малко вероятно) то това да е чичото, защото и много готин персонаж. wink.gif
lyubenski
Така смятам, че развитието в този сезон много зависи от идеята дали ще има още сезони, т.к. ако Марк е решил,че това е последният сезон мисля, че нещата ще се наредят тип "Happy END" . За Нейтен и Хейли мога да гарантирам ,че връзката ще е има ,защото четох наскоро в едно интервю на Марк ,че това му е любимата двойка в сериала и на въпроса за проблемите , които биха изпитали като двойка заедно, той много ясно се изрази,че този сезон ще посрещат всичките си проблеми ЗАЕДНО !!! Въпреки че съм изгледал целия сериал все още не мога да се спра конкретно на една от двойките : Брукас или Лейтън , но смятам , че бъдещето е в тази на Лейтън !!! Интересно ще е развитието в Дан : аз лично смятам ,че относно братоубийството => ще се разкрие евентуално в края на сезона (и евентуално сериала ), т.к. все пак той е основната конфликтна личност и премахването му ще бъде равносилно на край на сериала. Мисля че той ще спечели доверието на Карън, загатнаха за товва накрая на сезон 3 , но отново ще я разочорава разбира се. Не знам коя е бременна ? Вече и аз се обърках smile.gif Това е от мен нека да не ви разкривам целия сезон ,за да ви е интересно. biggrin.gif

P.S. Съжалявам за дългия пост .
brooke*
туко що изгледах 22и епизод със субтитри(сега вече си разбрах абсолютно всяка сцена,а не си превеждах сама....както аз си знам 16.gif ) и мнението ми май почна да се променя!!!почти на 100% съм сигурна че Люк няма да се събере с Пейтън,но се съмнявам и да продължат с Брук-може би само 2-3 серии от началото и ЕВЕНТУАЛНО в края...ама ме съмнява яко!иначе още вярвам че купър ще се спомине,за разлика от рейч!ама ще разберем след няколко месеца... unsure.gif

ПП:направо нямам търпение да мине тва време-имам чувството че е цяло десетилетие.... no.gif
FaLLOuTbOy
QUOTE(dimension @ May 21 2006, 07:24) *

5.Пейтън ще разбере ,че Джейк още има чувства към Ники

това го пишеше във един сайт , според мен това е пълна измислица защото в един от последните епизоди на ОТХ Джейк каза категорично че обича Пейтън така че.. smile.gif аз бих искал Пейтън и Джейк да се съберат rolleyes.gif
CiNdEreLLa``
Няма да се очудя и Брук ако е бременна...на мен каточе ли това ми е най-интересно в момента...да разбера коя очаква бебче...но си мисля,че това което Рейчъл искаше да каже на Купър е нещо,което няма нищо общо с бременност...поне това е моето мнение.Иначе съм по-склонна да вярвам,че Купър ще умре отколкото,че това ще е Рейчъл.Отностно Дан-нямам никаква идея какво ще стане с него-може и да се опита да се промени,но нали знаете поговорката за вълка...всичко това обаче са само предположения.Мисля си,че развръзката ще е много неучаквана за всички...иначе нямаше така да свърши 22 епизод.Във всеки случай съм сигурна,че ще се радваме на още поне 22 серийки на любимото ни сериалче 4part[1].gif
winona
QUOTE(CiNdEreLLa`` @ May 26 2006, 18:04) *

...но си мисля,че това което Рейчъл искаше да каже на Купър е нещо,което няма нищо общо с бременност...

Аз също мисля така. Според мен нарочно не показаха каво му казва, а междувременно дадоха историята с тестовете, за да помислим че Рейчъл е бременна.
Но аз мисля че бременната е друга.
Не съм сигурна коя точно, но.. едва ли е Рейчъл.
Би било много просто и логично.. и както виждам от горните мнения повечето смятат че е тя е бременна..
точно затова си мисля че ще е обратното...
Понеже сценаристите винаги ме изненадват..
CrAzY_AbOuT_OTH^^
QUOTE(winona @ Jun 12 2006, 22:31) *

QUOTE(CiNdEreLLa`` @ May 26 2006, 18:04) *

...но си мисля,че това което Рейчъл искаше да каже на Купър е нещо,което няма нищо общо с бременност...

Аз също мисля така. Според мен нарочно не показаха каво му казва, а междувременно дадоха историята с тестовете, за да помислим че Рейчъл е бременна.
Но аз мисля че бременната е друга.
Не съм сигурна коя точно, но.. едва ли е Рейчъл.
Би било много просто и логично.. и както виждам от горните мнения повечето смятат че е тя е бременна..
точно затова си мисля че ще е обратното...
Понеже сценаристите винаги ме изненадват..

CiNdEreLLa`` winona ...........наистина в това има логика и то много......цялата тази работа с бременностите и тестовете е точно за да ни обърка но все пак смятам че поне една е бременна huh.gif huh.gif huh.gif
Bellatrix
QUOTE(CrAzY_AbOuT_OTH^^ @ Jun 18 2006, 14:44) *

CiNdEreLLa`` winona ...........наистина в това има логика и то много......цялата тази работа с бременностите и тестовете е точно за да ни обърка но все пак смятам че поне една е бременна huh.gif huh.gif huh.gif

Мдам-Карън 10.gif А аз лично много ще се изкефя,ако и Рейчъл и Купър са живи-много са готини като двойка и ако продължат връзката си,ще е якоооо biggrin2.gif
CrAzY_AbOuT_OTH^^
QUOTE(Bellatrix @ Jun 18 2006, 14:57) *

Мдам-Карън 10.gif А аз лично много ще се изкефя,ако и Рейчъл и Купър са живи-много са готини като двойка и ако продължат връзката си,ще е якоооо biggrin2.gif

Наистина много са сладки заедно имат някакво страшно готинки излъчване ........абе супер са си дано оживеят 4.gif 4.gif 4.gif
Malkata^^^
И според мен Рейчъл ще оживее,но ще загуби бебето и Куп sad.gif
Дан може да не полудее,но ще си признае рано или късно че е убил брат си за което тепърва ще съжалява
Нейтан няма да умре (моля се на бог да не става това)
Според мен са бременни, на Лукас майка му-от Кийт,Хейли от Нейтън (защото преди катастрофата тя искаше да му каже нещо което я радваше) А теста за бременност е бил нейн.
Доста объркващо стана с тези чантички,бебета и т.н smile.gif
Брук и Пейтън ще се сдобрят след време,а Пейтън ще се събере с Джейк (който ще е спечелил делото за Джени)
Лукас няма да остави Брук,или пък тя него (надявам се) Мисля че се обичат много
ЩЕ ИМА 4-ТИ СЕЗОН,който ще започне да се снима през Август.... Очакваме с нетърпение
Menna
QUOTE(Malkata^^^ @ Jun 19 2006, 19:39) *

който ще започне да се снима през Август....

Юли месец,по-точно... biggrin2.gif

Моите прогнози за новия сезон: happy.gif
4 чантички,1 тест за бременност и нито една бременна(изключвам Карън),т.е. само фалшиви тревоги. biggrin2.gif
Купър май няма да го бъде,но и да го спасят,не го виждам много,много в епизодите какво ще прави. huh.gif
Брук и Лукас ще се разделят и той ще се събере с Пейтън-finally(Току виж намесили и Джейк по някое време).
Очаквам някоя нова мръвка 8_5_7.gif (все пак и на Брук и се полага някой ,дори и само за няколко епизода). biggrin2.gif
Надявам се да имаме и развитие в хубава насока,що се отнася до Breyton. biggrin2.gif
Колкото до Дан,съмнявам се да си изгуби ума съвсем.Още има какво да показва. 15.gif
Завръщането на Келър-Задължително rolleyes.gif
Нейтън и Хейли bigarmhug.gif .... няма нужда от повече думи.
Galeto^
1. Аз пък си мисля, че Рейчъл ще се разбере, че Рейчъл е бременнта, но това ще се случи след като е умряла.(малко стряскащо, но според мен сериалът ще стане доста по-сериозен).

2. Също може би и Нейли ще си имат бебе, а може и Пейтън да е бременна, кой знае там с Джейк до колкото си спомням имаше ала-бала.

3. Дан ще аи признае за Кийт.

4. Лукас и Брук ще са си заедно през целия сезон.

5. Пейтън най-сетне ще си си хване някой сериозен.

Това са мойте предположения пък какво ще стане ще видимsmile.gif biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.