girlpower
Jun 20 2006, 21:09
Ами според мен Дан ще си каже по някое време за Кийт ама няма да е съвсем в началото. Брук и Лукас ще са заедно в началото, но после Пейтън ще се събере с Лукас (надявам се). Джейк ще се върне и сигурно ще е замесен в интригите. За Нейтън и Хейли няма какво да коментирам. Рейчъл може и да оживее, но Купър изобщо не го виждам. И надявам се Брук и Пейтън да се сдобрят още в началото, защото иначе ще се поболея от мъка.
Значи аз си мисля, че е бременна Пейтън...само нея не я загатнаха че трябва да казва нещо на някой....т.е ще е най шокиращо...Рейч гаранция, че няма да умре, обаче ще е съсипана от смъртта на Куп и Маут ще се намеси повече от сега. Силно се Надявам Пейт да се освести и да си се върне при Джейк, който обаче ще е без Джени, защото ако си спомняте, Ники каза,че не е негово детето, за тва поне ще плакнем очите с Джейк докато се изясни това
А относно Карън и Дан беше логично,че пак нещо ще намекнат, все пак той каза на Деб(май) че е трагнал да се връща при любовта на живота си(Карън) когато Деб му е казала че е бременна.
Брук и Лукас, незнам нещо ми се струва,че заради раздялата им в живота ще ги разделят и тук...но Люк няма да е с Пейтън...ли пък незнам...Ако Брук или Пейт е бремменна
ще се подкрепят и ще се сдобрят....тва е май...дебюта ми на сценарист, благодаря за вниманието
winona
Jun 21 2006, 16:32
Знаете ли на мен каква луда идея ми щукна снощи докато разглеждах една галерия на ОТХ..
Че може Крис изведнъж да реши че много си пада по Брук и да се върне и да се опита да я спечели..
Знам че звучи налудничаво, ама като се замисля че все пак правиха секс(не че това значи нещо), после Брук вероятно няма вече да е с Лукас ( пък нали и София и Чад се разделиха...)
Какво ще кажете?
QUOTE(winona @ Jun 21 2006, 17:32)

после Брук вероятно няма вече да е с Лукас ( пък нали и София и Чад се разделиха...)
Какво ще кажете?
Причината да се разделят Брук и Лукас,само защото са се разделили Чад и София в истинския си живот е абсолютно нелогична,защото те се разведоха през септември(миналата година).Освен това много пъти в интервюта и двамата казват,че нямат проблеми да работят заедно,така че ако искаха да ги разделят на екрана,щяха да го направят много отдавна.
А колкото до Крис-ролята му имаше друга задача и малко не ми се връзва да се включи към regular strars.Но пък аз нямам нищо против тази идея.
Jordan
Jun 21 2006, 20:08
крис да се върне

да бе, това ми изглежда много невъзможно. да се върне само за едната Брук ли? Съмнява ме. Човека си пое по своя път, тъпо е ако го върнат...
Devil^Rose^^
Jun 21 2006, 20:23
QUOTE(Alma @ Jun 21 2006, 16:11)

A aз защо съм останла с впечатлението че този въпрос вече се изясни и Джейк е истинският баща на Джени
SuGaRcHeTo
Jun 23 2006, 13:38
според мен дан ще търси отмъщение за деб, но ще се промени към другите, които е наранил.относно бременните-според мен хейли е бременна,другите не.хмм бащата на пейтън сигурно ше се появи..няма как ;]] а дано лукас да си остане с брук,мн са сладки.. пейтън да си ходи при джейк шото иначе въобще не постъпва честно спрямо брук ..;]]
winona
Jun 23 2006, 13:44
QUOTE(Jordan @ Jun 21 2006, 21:08)

Човека си пое по своя път, тъпо е ако го върнат...

Защо да е тъпо? Това ще е върха на сладоледа, ако се върне.
За Брук, за Пейтън ,за Хейли.. няма значение..
QUOTE(Alma @ Jun 21 2006, 17:11)

Значи аз си мисля, че е бременна Пейтън...само нея не я загатнаха че трябва да казва нещо на някой....т.е ще е най шокиращо...
Наистина ще е шокиращо,защото преспа с Джейк три дни по-рано.
The Black Dragon
Jul 8 2006, 21:12
QUOTE(Menna @ Jul 8 2006, 22:03)

QUOTE(Alma @ Jun 21 2006, 17:11)

Значи аз си мисля, че е бременна Пейтън...само нея не я загатнаха че трябва да казва нещо на някой....т.е ще е най шокиращо...
Наистина ще е шокиращо,защото преспа с Джейк три дни по-рано.

Значи бременните може да са повече от три - освен Карън и Хейли (за която съм 90% сигурен, че е надула корема) може и Пейтън да чака бебе. Ше стане ебати детската градина после

Ако има 5-ти сезон де

П.С. А ако създателите искат да направят Дързост и Красота 2 - явно за това са тези бебета. За да може след 15 години да имат свежа мръвка, която да развеждат и женят

. Туй беше бъзик
seduction_55
Jul 8 2006, 23:35
Според мен:
1)Лукас и Пейтон със сигурност няма да се съберат

понеже ще стане много банално Peyton-Brooke-Peyton-Brooke....и пак Peyton.

Не може до безкрай да ги върти двете.Вече избра да е с Брук и не мисля че хиляда пъти ще си мени мнението.Пък и той е спал с Брук което го прави по привързан към нея защото за него секса е важно нещо.
2)Хейли не е бременна.

Още в по преден епизод и двамата с Нейтън си изясниха че още не е време за деца и че двамата не искат-най вече Хейли,затова дори да беше бременна тя нямаше да се радва толкова
3)Опитаха се да ни вкарат идеята че Брук е бременна като се разбра че в момента има разни работи на главата,плус това така усилено се ровеше във чантите,очевидно търсеше нещо конкретно по което да е познае(тест за бременност например

?)
4)На Брук ще и много трудно да прости на Лукас отново и дори да го направи не мисля че ще има сащите чувства към него като преди
Това са нещата които мисля а за другите работи си нямам на идея какво може да стане
ludoto_mimi
Jul 9 2006, 00:40
QUOTE(seduction_55 @ Jul 9 2006, 00:35)

Пък и той е спал с Брук което го прави по привързан към нея защото за него секса е важно нещо.
Уау, това как го разбра, да не си му психолог и той да си излива чувствата пред теб как е зарязал Пейтън и е тръгнал отново с Брук, защото е по-добра в леглото.
seduction_55
Jul 9 2006, 09:25
Нямах предвид това но няма значение.Аз само си изказвам моето мнение-какво лошо има в това?
Devil^Rose^^
Jul 25 2006, 22:05
sladuranka
Jul 25 2006, 22:28
Ето и моето мнение:
Купър умира

.
Нейтън оживява.
Рейчъл също оживява и е една от бременните, но поради катастрофата загубва бебето. След злополуката характерът и се променя, защото се чувства виновна за смъртта на Купър.
Брук е другата бременна.
Пейтън няма да попречи на отношенията и с Лукас.
Mai4et0
Jul 25 2006, 23:12
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jul 25 2006, 22:05)

Аз смърт не казвам, че ще има а като вероятност.И имах предвид отношенията й с Чад.Все пак той е бил част от миналото й и й е атски трудно да работи с него.До известна степен бих я разбрала ако напусне екипа на "Tree Hill".
Devil^Rose^^
Jul 25 2006, 23:24
QUOTE(Brooke 92^ @ Jul 25 2006, 23:12)

Аз смърт не казвам, че ще има а като вероятност.И имах предвид отношенията й с Чад.Все пак той е бил част от миналото й и й е атски трудно да работи с него.До известна степен бих я разбрала ако напусне екипа на "Tree Hill".

И аз лично също смятах че за тях не е никак лесно да работят заедно, особено след годежа му с онова русото, но навсякаде по интервюта те казват че нямат проблеми да работят заедно-професионалисти са. Говореше се за напускането й поради тази причина, но се отрекоха напълно тези слухове и вече няма място за съмнение че нещо такова може да се случи
Mai4et0
Jul 25 2006, 23:35
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jul 25 2006, 23:24)

QUOTE(Brooke 92^ @ Jul 25 2006, 23:12)

И аз лично също смятах че за тях не е никак лесно да работят заедно, особено след годежа му с онова русото, но навсякаде по интервюта те казват че нямат проблеми да работят заедно-професионалисти са. Говореше се за напускането й поради тази причина, но се отрекоха напълно тези слухове и вече няма място за съмнение че нещо такова може да се случи

Радвам се, че са наред двамата.Защо онова русото въобще се е появило

Провали един брак а сега за малко да провали и един страхотен сериал
Devil^Rose^^
Jul 26 2006, 14:30
QUOTE(Brooke 92^ @ Jul 25 2006, 23:35)

Aaa тук се обърках тотално, значи за разпадане на брака им се говори че е виновна друга руса, а не Кензи ( или там както беше

) такаче сегашния му годеж не застрашава и не е застрашавал нищо.
Mai4et0
Jul 26 2006, 14:34
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jul 26 2006, 14:30)

QUOTE(Brooke 92^ @ Jul 25 2006, 23:35)

Aaa тук се обърках тотално, значи за разпадане на брака им се говори че е виновна друга руса, а не Кензи ( или там както беше

) такаче сегашния му годеж не застрашава и не е застрашавал нищо.
Така ли

Та той с колко жени е изневерявал на София
Devil^Rose^^
Jul 26 2006, 14:57
Седни да прочетеш темите за Новини и Брук и Лукас и ще намериш това което те интересува
seduction_55
Aug 3 2006, 12:18
QUOTE(*PeyT* @ Aug 3 2006, 13:06)

Може и от Феликс да e
seduction_55
Aug 3 2006, 12:36
И аз съм съгласна.Не са достатъчно зрели според мен.Иначе на Нейтън и Хейли ще им отива да са родители.
Ето и моето мнение:
1)Според мен никоя освен Карън не е бременна(защото може и теста за бременност да е бил отрицателен,независимо на кой е),но ако някоя е бременна това е Хейли,но тя ще загуби бебто си от стреса при катастрофата
2)Лукас пристига на мястото на катастрофата и се хвърля да спаси брат си.Изважда всички,но в последния момент се заплита в нещо(примерно в предпазния колан на лимузината) и добре се наквасва с водица и е в доста лошо състояние.Едва не умира в болницата,но накрая все пак се спасява
3)Рейчъл може би ще уживее но според мен би трябвало да я обвинят в непредомишлено убийство на чичо Купър,но в крайна сметка след дълги мъки Нейтън и всички други(включително Устата) й прощават и тя се измъква от присъда
4)За Брук и Лукас не знам,но аз не съм им много голяма фенка нито пък на Лукас и Пейтън.Така че дано и трима
та си намерят нови половинки и да вземат да мирясат
5)Нейтън и Хейли са малко зле заради загубеното дете,но в крайна сметка отиват заедно в университет и са много щастливи
6)Дан се опитва да се сближи с Карън,но да се надяваме тя няма да бъде толкова тъпа и да го допусне.След като вината го преследва доста време накрая Дан не може да издържи и в пристъп на паника и страх се изпуска за убийството на Кийт
Ех какво въображение имам дано все пак всичко завърши с happy end
Summer
Aug 22 2006, 21:28
1 - Пейтън ще се пренесе при Джейк, защото Брук ще продължи да и се сърди.
2 - Брук ще си развали отношенията с Лукас и ще се премести да живее при Нейт и Хейлс.
3 - На Карън ще и се случи нещо и няма да успее да роди детето.
4 - Лукас ще пожъне успех в поезията.
5 - Купър ще умре, Рейчъл дълго ще се възстановява след катастрофата.
6 - Рейчъл и Маут ще се съберат.
7 - Хейли ще издаде албум с подкрепата на Нейт.
CheerFuL-F
Nov 10 2006, 20:15
1.Карън и Хейли ще родят по едно и също време
2.Лукас да се събере с Брук отново
3.Пейтън опознава брат си Дерек
4.Белия ще разбере че Дан е убил Кийт
kalin4eto_
Nov 11 2006, 16:42
1.Хейли и Карън ще родят момче и момиченце по едно и също време
2.Брук ще се влюби много силно в учителя по английски
3.Лукас и Пейт ще се съберат и брат и Дерек ще помогне за това.. Дерек ще се привърже много към Пейт и Лукас
4.Дан ще умре.Деб може би ще го убие...
5.Рейч ще стане добра..
6.Маут ще се събере с Джиджи

7.Кийт е жив
8.Треньор Дърам ще умре
DjuDju
Feb 12 2007, 02:33
Според мен пък ще има HAPPY END отвсякъде !
ani4ka_89
Feb 12 2007, 20:08
1. Бебето на Карън ще е момиче
2. Ще се появи някой(или нещо), който отново да обърка нещата
3. Ако рейтингите не се повишат, това ще бъде последният сезон и ако е така, се надявам да го завършат хубаво
4. Пак ще се появи психото Дерек
5. Може да се върне някой от старите герои
6. Вероятно между Хейли и Нейтън пак ще ими спор, но пак ще се сдобрят(взе да им става навик)
7. Ако това е последният сезон, Дан или сам ще се предаде, или някой, който го е видял, ще го издаде
brooke_scott
May 5 2007, 11:56
1. Сега след като Брук и Пейт се сдобриха , Пейтън ще осъзнае 4е не оби4а Лукас и 4е Люк все още е влюбен в Брук и ще му каже да се върне при нея

))))
2. Пейтън ще се събере с Джейк - хубава двойка са!
3. Преди мислех 4е Хейли ще роди на абитуриентския бал, но...
4. Дан ще си признае пред Керън, и после ще се предаде.
ladysunshine
Jul 17 2007, 17:17
защо не се поднови темата за 5 сезон, тъй като вече чакаме него с нетърпение
`BruKas`
Jul 22 2007, 14:06
амиии аз най много от всичко искам в 5 сезон брук и лукас да се съберат отново!!!
nemios
Jul 24 2007, 15:51
Цитат(`BruKas` @ Jul 22 2007, 15:06)

амиии аз най много от всичко искам в 5 сезон брук и лукас да се съберат отново!!!
Дано наистина стане, защото през целия 2ри и 3ти сезон те двамата се брояха един за друг и е много глупаво накрая Лукас да е с Пейтън( въпреки началото на 1ви сезон)
ladysunshine
Aug 6 2007, 18:08
Дан най-накрая ще изчезне от картинката.
Маут ще си намери някое готино момиче, с което ще си подхождат.
Нейт и Хейли ще продължат да си бъдат семейство
Скилс и Бевин ще са заедно и Скилс ще има големи успехи в Баскетбола
Най вероятно между Лукас и бавачката ще се случи нещо, но накрая ще има Лейтън
brooke_scott
Aug 6 2007, 19:47
Съдържанието на поста е изтрито, тъй като не е разрешено коментирането на спойлерите.
renito818
Aug 7 2007, 18:57
Аз не мога да кажа какво ще стане в 5-ти сезон, а ще кажа какво мн ми се иска да стане : Брукас да се съберат отново и нещата м/у Нейли да се оправят, Пейтън и Джейк също да са заедно, Устата да си намери пак някоя, с която да се зарибява, Нейтън да стане баскетболист в НБА. Абе все хубави работи...
moni_hs
Aug 6 2008, 10:07
Много се надявам в 6 сезон Брук и Лукас да се съберат
fenkanabrooke
Aug 6 2008, 10:18
Би ми харесало Виктория да се промени малко , защото иначе само трови животана дъщеря си.
badbaby22
Sep 6 2008, 16:37
Цитат(moni_hs @ Aug 6 2008, 11:07)

Много се надявам в 6 сезон Брук и Лукас да се съберат
И аз много се надявам, ама явно няма да стане....
FintiFlushka
Nov 17 2008, 23:19
Незнам какво ще се случи и не искам много много да мисля какво искам да се случии после да не се разочаровам .. достатъчно ми е това,което стаwa :] добре измислено е всичко ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.