Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Какво мислите че ще се случи
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2
girlpower
Ами според мен Дан ще си каже по някое време за Кийт ама няма да е съвсем в началото. Брук и Лукас ще са заедно в началото, но после Пейтън ще се събере с Лукас (надявам се). Джейк ще се върне и сигурно ще е замесен в интригите. За Нейтън и Хейли няма какво да коментирам. Рейчъл може и да оживее, но Купър изобщо не го виждам. И надявам се Брук и Пейтън да се сдобрят още в началото, защото иначе ще се поболея от мъка. cry.gif
Alma
Значи аз си мисля, че е бременна Пейтън...само нея не я загатнаха че трябва да казва нещо на някой....т.е ще е най шокиращо...Рейч гаранция, че няма да умре, обаче ще е съсипана от смъртта на Куп и Маут ще се намеси повече от сега. Силно се Надявам Пейт да се освести и да си се върне при Джейк, който обаче ще е без Джени, защото ако си спомняте, Ники каза,че не е негово детето, за тва поне ще плакнем очите с Джейк докато се изясни това wub.gif wub.gif wub.gif
А относно Карън и Дан беше логично,че пак нещо ще намекнат, все пак той каза на Деб(май) че е трагнал да се връща при любовта на живота си(Карън) когато Деб му е казала че е бременна.
Брук и Лукас, незнам нещо ми се струва,че заради раздялата им в живота ще ги разделят и тук...но Люк няма да е с Пейтън...ли пък незнам...Ако Брук или Пейт е бремменна
ще се подкрепят и ще се сдобрят....тва е май...дебюта ми на сценарист, благодаря за вниманието tongue.gif cool.gif
winona
Знаете ли на мен каква луда идея ми щукна снощи докато разглеждах една галерия на ОТХ..
Че може Крис изведнъж да реши че много си пада по Брук и да се върне и да се опита да я спечели..
Знам че звучи налудничаво, ама като се замисля че все пак правиха секс(не че това значи нещо), после Брук вероятно няма вече да е с Лукас ( пък нали и София и Чад се разделиха...)
Какво ще кажете?
Menna
QUOTE(winona @ Jun 21 2006, 17:32) *

после Брук вероятно няма вече да е с Лукас ( пък нали и София и Чад се разделиха...)
Какво ще кажете?

Причината да се разделят Брук и Лукас,само защото са се разделили Чад и София в истинския си живот е абсолютно нелогична,защото те се разведоха през септември(миналата година).Освен това много пъти в интервюта и двамата казват,че нямат проблеми да работят заедно,така че ако искаха да ги разделят на екрана,щяха да го направят много отдавна. smile.gif

А колкото до Крис-ролята му имаше друга задача и малко не ми се връзва да се включи към regular strars.Но пък аз нямам нищо против тази идея. biggrin2.gif
Jordan
крис да се върне blink.gif да бе, това ми изглежда много невъзможно. да се върне само за едната Брук ли? Съмнява ме. Човека си пое по своя път, тъпо е ако го върнат... dry.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Alma @ Jun 21 2006, 16:11) *

Силно се Надявам Пейт да се освести и да си се върне при Джейк, който обаче ще е без Джени, защото ако си спомняте, Ники каза,че не е негово детето, за тва поне ще плакнем очите с Джейк докато се изясни това wub.gif wub.gif wub.gif

A aз защо съм останла с впечатлението че този въпрос вече се изясни и Джейк е истинският баща на Джени confused.gif
SuGaRcHeTo
според мен дан ще търси отмъщение за деб, но ще се промени към другите, които е наранил.относно бременните-според мен хейли е бременна,другите не.хмм бащата на пейтън сигурно ше се появи..няма как ;]] а дано лукас да си остане с брук,мн са сладки.. пейтън да си ходи при джейк шото иначе въобще не постъпва честно спрямо брук ..;]]
winona
QUOTE(Jordan @ Jun 21 2006, 21:08) *

Човека си пое по своя път, тъпо е ако го върнат... dry.gif

Защо да е тъпо? Това ще е върха на сладоледа, ако се върне. wub.gif wub.gif wub.gif
За Брук, за Пейтън ,за Хейли.. няма значение..
Menna
QUOTE(Alma @ Jun 21 2006, 17:11) *

Значи аз си мисля, че е бременна Пейтън...само нея не я загатнаха че трябва да казва нещо на някой....т.е ще е най шокиращо...
Наистина ще е шокиращо,защото преспа с Джейк три дни по-рано. blink.gif 18.gif
The Black Dragon
QUOTE(Menna @ Jul 8 2006, 22:03) *

QUOTE(Alma @ Jun 21 2006, 17:11) *

Значи аз си мисля, че е бременна Пейтън...само нея не я загатнаха че трябва да казва нещо на някой....т.е ще е най шокиращо...
Наистина ще е шокиращо,защото преспа с Джейк три дни по-рано. blink.gif 18.gif

Значи бременните може да са повече от три - освен Карън и Хейли (за която съм 90% сигурен, че е надула корема) може и Пейтън да чака бебе. Ше стане ебати детската градина после 18.gif Ако има 5-ти сезон де 10.gif

П.С. А ако създателите искат да направят Дързост и Красота 2 - явно за това са тези бебета. За да може след 15 години да имат свежа мръвка, която да развеждат и женят 18.gif. Туй беше бъзик biggrin.gif
seduction_55
Според мен:
1)Лукас и Пейтон със сигурност няма да се съберат 9.gif понеже ще стане много банално Peyton-Brooke-Peyton-Brooke....и пак Peyton. blink.gif Не може до безкрай да ги върти двете.Вече избра да е с Брук и не мисля че хиляда пъти ще си мени мнението.Пък и той е спал с Брук което го прави по привързан към нея защото за него секса е важно нещо.
2)Хейли не е бременна. wink.gif Още в по преден епизод и двамата с Нейтън си изясниха че още не е време за деца и че двамата не искат-най вече Хейли,затова дори да беше бременна тя нямаше да се радва толкова
3)Опитаха се да ни вкарат идеята че Брук е бременна като се разбра че в момента има разни работи на главата,плус това така усилено се ровеше във чантите,очевидно търсеше нещо конкретно по което да е познае(тест за бременност напримерconfused.gif?)
4)На Брук ще и много трудно да прости на Лукас отново и дори да го направи не мисля че ще има сащите чувства към него като преди

Това са нещата които мисля а за другите работи си нямам на идея какво може да стане confused.gif confused.gif confused.gif
ludoto_mimi
QUOTE(seduction_55 @ Jul 9 2006, 00:35) *

Пък и той е спал с Брук което го прави по привързан към нея защото за него секса е важно нещо.

Уау, това как го разбра, да не си му психолог и той да си излива чувствата пред теб как е зарязал Пейтън и е тръгнал отново с Брук, защото е по-добра в леглото. blink.gif 18.gif
seduction_55
Нямах предвид това но няма значение.Аз само си изказвам моето мнение-какво лошо има в това? shocking.gif
Mai4et0
Ето аз какво мисля :
1.Рейчъл е бременната на 100% съм сигурна.Много е вероятно да изгуби бебето в такава катастрофа но това не се наемам да гадая sad.gif
2.Нейтън ще оцелее.Той е един от най-важните персонажи.
3.Брук може да замине за някъде (все пак нали се поставяло под въпрос присъствието й в 4 сезон)В краен случай може да умре ohmy.gif sad.gif Но това ще е адски тъпо wacko.gif
4.Ще се случи нещо между Люк и Пейтън. 16.gif
5.Дан ще изперка или ще стане много по-зъл от преди 19.gif 16.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Brooke 92^ @ Jul 25 2006, 16:43) *

3.Брук може да замине за някъде (все пак нали се поставяло под въпрос присъствието й в 4 сезон)В краен случай може да умре ohmy.gif sad.gif Но това ще е адски тъпо wacko.gif

Няма нищо такова 16.gif Снимките по новия филм на София се застъпват с началото на снимките на сериала и най-много да я няма в първите три епизода, но стана ясно че и това няма да стане, а за случайна смърт и дума не може да става.
sladuranka
Ето и моето мнение:
Купър умира sad.gif .
Нейтън оживява.
Рейчъл също оживява и е една от бременните, но поради катастрофата загубва бебето. След злополуката характерът и се променя, защото се чувства виновна за смъртта на Купър.
Брук е другата бременна.
Пейтън няма да попречи на отношенията и с Лукас.
Mai4et0
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jul 25 2006, 22:05) *

QUOTE(Brooke 92^ @ Jul 25 2006, 16:43) *

Няма нищо такова 16.gif Снимките по новия филм на София се застъпват с началото на снимките на сериала и най-много да я няма в първите три епизода, но стана ясно че и това няма да стане, а за случайна смърт и дума не може да става.

Аз смърт не казвам, че ще има а като вероятност.И имах предвид отношенията й с Чад.Все пак той е бил част от миналото й и й е атски трудно да работи с него.До известна степен бих я разбрала ако напусне екипа на "Tree Hill". unsure.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Brooke 92^ @ Jul 25 2006, 23:12) *

Аз смърт не казвам, че ще има а като вероятност.И имах предвид отношенията й с Чад.Все пак той е бил част от миналото й и й е атски трудно да работи с него.До известна степен бих я разбрала ако напусне екипа на "Tree Hill". unsure.gif

И аз лично също смятах че за тях не е никак лесно да работят заедно, особено след годежа му с онова русото, но навсякаде по интервюта те казват че нямат проблеми да работят заедно-професионалисти са. Говореше се за напускането й поради тази причина, но се отрекоха напълно тези слухове и вече няма място за съмнение че нещо такова може да се случи wink.gif
Mai4et0
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jul 25 2006, 23:24) *

QUOTE(Brooke 92^ @ Jul 25 2006, 23:12) *

И аз лично също смятах че за тях не е никак лесно да работят заедно, особено след годежа му с онова русото, но навсякаде по интервюта те казват че нямат проблеми да работят заедно-професионалисти са. Говореше се за напускането й поради тази причина, но се отрекоха напълно тези слухове и вече няма място за съмнение че нещо такова може да се случи wink.gif

Радвам се, че са наред двамата.Защо онова русото въобще се е появило 16.gif Провали един брак а сега за малко да провали и един страхотен сериал 19.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Brooke 92^ @ Jul 25 2006, 23:35) *

Радвам се, че са наред двамата.Защо онова русото въобще се е появило 16.gif Провали един брак а сега за малко да провали и един страхотен сериал 19.gif

Aaa тук се обърках тотално, значи за разпадане на брака им се говори че е виновна друга руса, а не Кензи ( или там както беше wacko.gif ) такаче сегашния му годеж не застрашава и не е застрашавал нищо.
Mai4et0
mad.gif
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jul 26 2006, 14:30) *

QUOTE(Brooke 92^ @ Jul 25 2006, 23:35) *

Aaa тук се обърках тотално, значи за разпадане на брака им се говори че е виновна друга руса, а не Кензи ( или там както беше wacko.gif ) такаче сегашния му годеж не застрашава и не е застрашавал нищо.

Така ли ohmy.gif Та той с колко жени е изневерявал на София wacko.gif
Devil^Rose^^
Седни да прочетеш темите за Новини и Брук и Лукас и ще намериш това което те интересува
elena
Оле хора ако Пейтън е бременна много яко 6те се прецака моми4ето.То е ясно 4е Джейк е ба6тата,но тя не го оби4а,а и той си има ве4е достатъ4но грижи и....да не се лъжем...няма да ги бъде.Ъака 4е ако е бременна 6те трябва да се оправя сама,а и бременноста й намаля и наи-ни6тожния 6анс да се сабере с Лукас(на което тайни4ко си се надявам rolleyes.gif blush.gif rolleyes.gif )оооооооооооооххххххххххххх найстина не мога да изтрая пове4е...искам да видя какво 6те става 4.gif
*PeyT*
Не вярвам Пейт да е бременна! blink.gif wacko.gif На Джейк мн деца ще му дойдат 18.gif 16.gif ...пък и не мисля, че тя би била щастлива с него, при положение, че е влюбена в друг! huh.gif Не си я представям и като самотна майка blink.gif biggrin.gif ..така че... unsure.gif А ако Брук е бременна, както се очертава dry.gif .....Ае Лукас никога няма да си зареже детето, така че като разбере ще се съберат...да де..освен ако не е от Крис Келър 18.gif 18.gif 18.gif
seduction_55
QUOTE(*PeyT* @ Aug 3 2006, 13:06) *

..освен ако не е от Крис Келър 18.gif 18.gif 18.gif

Може и от Феликс да e 18.gif
*PeyT*
18.gif 18.gif 18.gif Май мн станаха възможните татковци! 16.gif Накрая току виж се окаже, че отново си е измислила! 10.gif не вярвам де, щото ако го направи пак вече никой няма да й има никво доверие! shocking.gif biggrin.gif Хаха..оле може и бебчето да е от Пийт...като се сетя кво страстно го целунна на вилата на Рейчъл blink.gif 16.gif shocking.gif ..може да имат тайна връзка! 4.gif 18.gif Обаче сега като се замисля Лукчо въобще не мога да си го представя като баща..малко няма да му ходи тая роля blink.gif ..то не че на Брук мн ще й отива! 18.gif
seduction_55
И аз съм съгласна.Не са достатъчно зрели според мен.Иначе на Нейтън и Хейли ще им отива да са родители.
elena
Ами то се оказва 4е всеки освен Джейк може да е баща на детето на Брук,щото е 4ак в Савана 18.gif 18.gif ...но всъщност не сме сигурни 4е е бременна...знам 4е се намекна-слу4или й са се мн неща напоследък,а и онзи тест за бременност(не се знае 4е е нейн тъй като половината си мислят 4е са бременни и не се знае коя си е направила тест biggrin.gif )а тия неща дето се слу4ват на Брук може и да са други.щото тва е мн предвидимо,а и найстина не са готови за родители..........дано не е бременна!!!!!!! unsure.gif 4.gif wacko.gif 4е ина4е sick1.gif
rolleyes.gif
sulu
Ето и моето мнение:
1)Според мен никоя освен Карън не е бременна(защото може и теста за бременност да е бил отрицателен,независимо на кой е),но ако някоя е бременна това е Хейли,но тя ще загуби бебто си от стреса при катастрофата no.gif
2)Лукас пристига на мястото на катастрофата и се хвърля да спаси брат си.Изважда всички,но в последния момент се заплита в нещо(примерно в предпазния колан на лимузината) и добре се наквасва с водица и е в доста лошо състояние.Едва не умира в болницата,но накрая все пак се спасява rolleyes.gif
3)Рейчъл може би ще уживее но според мен би трябвало да я обвинят в непредомишлено убийство на чичо Купър,но в крайна сметка след дълги мъки Нейтън и всички други(включително Устата) й прощават и тя се измъква от присъда
4)За Брук и Лукас не знам,но аз не съм им много голяма фенка нито пък на Лукас и Пейтън.Така че дано и трима
та си намерят нови половинки и да вземат да мирясат
5)Нейтън и Хейли са малко зле заради загубеното дете,но в крайна сметка отиват заедно в университет и са много щастливи
6)Дан се опитва да се сближи с Карън,но да се надяваме тя няма да бъде толкова тъпа и да го допусне.След като вината го преследва доста време накрая Дан не може да издържи и в пристъп на паника и страх се изпуска за убийството на Кийт

Ех какво въображение имам дано все пак всичко завърши с happy end
Summer
1 - Пейтън ще се пренесе при Джейк, защото Брук ще продължи да и се сърди.
2 - Брук ще си развали отношенията с Лукас и ще се премести да живее при Нейт и Хейлс.
3 - На Карън ще и се случи нещо и няма да успее да роди детето.
4 - Лукас ще пожъне успех в поезията.
5 - Купър ще умре, Рейчъл дълго ще се възстановява след катастрофата.
6 - Рейчъл и Маут ще се съберат.
7 - Хейли ще издаде албум с подкрепата на Нейт.
CheerFuL-F
1.Карън и Хейли ще родят по едно и също време
2.Лукас да се събере с Брук отново
3.Пейтън опознава брат си Дерек
4.Белия ще разбере че Дан е убил Кийт
kalin4eto_
1.Хейли и Карън ще родят момче и момиченце по едно и също време
2.Брук ще се влюби много силно в учителя по английски
3.Лукас и Пейт ще се съберат и брат и Дерек ще помогне за това.. Дерек ще се привърже много към Пейт и Лукас
4.Дан ще умре.Деб може би ще го убие...
5.Рейч ще стане добра..
6.Маут ще се събере с Джиджи smile.gif
7.Кийт е жив
8.Треньор Дърам ще умре sad.gif
DjuDju
Според мен пък ще има HAPPY END отвсякъде !
ani4ka_89
1. Бебето на Карън ще е момиче
2. Ще се появи някой(или нещо), който отново да обърка нещата
3. Ако рейтингите не се повишат, това ще бъде последният сезон и ако е така, се надявам да го завършат хубаво
4. Пак ще се появи психото Дерек
5. Може да се върне някой от старите герои
6. Вероятно между Хейли и Нейтън пак ще ими спор, но пак ще се сдобрят(взе да им става навик)
7. Ако това е последният сезон, Дан или сам ще се предаде, или някой, който го е видял, ще го издаде
brooke_scott
1. Сега след като Брук и Пейт се сдобриха , Пейтън ще осъзнае 4е не оби4а Лукас и 4е Люк все още е влюбен в Брук и ще му каже да се върне при нея smile.gif))))
2. Пейтън ще се събере с Джейк - хубава двойка са!
3. Преди мислех 4е Хейли ще роди на абитуриентския бал, но...
4. Дан ще си признае пред Керън, и после ще се предаде.
ladysunshine
защо не се поднови темата за 5 сезон, тъй като вече чакаме него с нетърпение
`BruKas`
амиии аз най много от всичко искам в 5 сезон брук и лукас да се съберат отново!!!
nemios
Цитат(`BruKas` @ Jul 22 2007, 15:06) *
амиии аз най много от всичко искам в 5 сезон брук и лукас да се съберат отново!!!

Дано наистина стане, защото през целия 2ри и 3ти сезон те двамата се брояха един за друг и е много глупаво накрая Лукас да е с Пейтън( въпреки началото на 1ви сезон)
ladysunshine
Дан най-накрая ще изчезне от картинката.
Маут ще си намери някое готино момиче, с което ще си подхождат.
Нейт и Хейли ще продължат да си бъдат семейство
Скилс и Бевин ще са заедно и Скилс ще има големи успехи в Баскетбола
Най вероятно между Лукас и бавачката ще се случи нещо, но накрая ще има Лейтън
brooke_scott
Съдържанието на поста е изтрито, тъй като не е разрешено коментирането на спойлерите.

renito818
Аз не мога да кажа какво ще стане в 5-ти сезон, а ще кажа какво мн ми се иска да стане : Брукас да се съберат отново и нещата м/у Нейли да се оправят, Пейтън и Джейк също да са заедно, Устата да си намери пак някоя, с която да се зарибява, Нейтън да стане баскетболист в НБА. Абе все хубави работи...
moni_hs
Много се надявам в 6 сезон Брук и Лукас да се съберат
fenkanabrooke
Би ми харесало Виктория да се промени малко , защото иначе само трови животана дъщеря си. wink.gif
badbaby22
Цитат(moni_hs @ Aug 6 2008, 11:07) *
Много се надявам в 6 сезон Брук и Лукас да се съберат

И аз много се надявам, ама явно няма да стане.... sad.gif
FintiFlushka
Незнам какво ще се случи и не искам много много да мисля какво искам да се случии после да не се разочаровам .. достатъчно ми е това,което стаwa :] добре измислено е всичко ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.