Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: \\Kristin Kreuk//
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Фен зона
Страници: 1, 2
Mr. Winchester
n3v3r4o оби4а да се заяжда забелязал съм го от постовете му. Кристин въобще не е грозна
Adorkable
Човекът си има мнение и го отстоява...На мен Кристин ми е сладка и я харесвам,но не съм тръгнала да му викам : ).
n3v3r4o
Цитат(LeoWyatt @ Jan 9 2008, 20:29) *
n3v3r4o оби4а да се заяжда забелязал съм го от постовете му. Кристин въобще не е грозна

Бе ако питаш мен си е баш грозничка... Виш я малко в профил на кво мяса sick1.gif
Enchanted
Цитат(n3v3r4o @ Jan 9 2008, 21:03) *

Бе ако питаш мен си е баш грозничка... Виш я малко в профил на кво мяса sick1.gif

Ники то винаги има някой,който не му харесва нещо аз вече съм решила да не обръщам внимание все едно чета през редовете,няма снимсъл да променяме чуждото мнение,колкото и тъпо да е то!
n3v3r4o
Цитат(Enchanted @ Jan 9 2008, 21:48) *
Цитат(n3v3r4o @ Jan 9 2008, 21:03) *

Ники то винаги има някой,който не му харесва нещо аз вече съм решила да не обръщам внимание все едно чета през редовете,няма снимсъл да променяме чуждото мнение,колкото и тъпо да е то!

1-во Чуждото мнение не е чуждо за да го променяш ти smile.gif
2-ро Незнам как точно ти реши да ми викаш ,че мнението ми е тъпо blink.gif ,защото според мен пък е тъпо да се вманиечават тинейджъри в някви сериалчета до толкова ,че да си чупят рацете в безсмилено писане на спорове коя Двойка била най-хубава , Как на Пейтън косата и седяла най-добре , кво щяло да стане ако в трети сезон не се били целунали някви и т.н.

За тва не ми обиждай мнението ако обичаш smile.gif
Enchanted
Цитат(n3v3r4o @ Jan 9 2008, 21:56) *
защото според мен пък е тъпо да се вманиечават тинейджъри в някви сериалчета до толкова ,че да си чупят рацете в безсмилено писане на спорове коя Двойка била най-хубава , Как на Пейтън косата и седяла най-добре , кво щяло да стане ако в трети сезон не се били целунали някви и т.н.

За тва не ми обиждай мнението ако обичаш smile.gif

Хей приятел,бъркаш подфорума това тук е Дирекция Smallville
Няма смисъл от глупави постове и спорове,така че спри отиди някъде другате,за да ядосваш нас "вманиачените *тийнеиджъри в **някви сериалчета"

*тийнеиджъри(teenage),просто за протокола,всеки прави правописни грешки,но ти си специален и нямаше начин да не забележа wink.gif
**това вече беше убида към Smallville,преливаща чашата
sonofsparda
Наистина, айде стига спорове. smile.gif На някой не му харесва Кристин, ами хубаво. Всеки си има различни идеали за външност и т.н. И на мен ми идеше да го изнеса с парцалите ония малоумник atwood от Замундата като каза, че Лоис приличала на някой звяр, ама мнението си е негово, аз не мога да му отстоявам своето все пак. А и всеки наистина следи сериала поради различни причини. И на мен не ми харесва, че много хора очевидно смятат, че Смолвил е шипърски сериал, в който наи-важното нещо е някоя любовна връзка, а не превръщането на Кларк в Супермен, но ето - нямам желание, нито съм в състояние да ги убеждавам в противното и затова не се и мъча. Така че, Мегс - спокс. smile.gif n3v3r4o, ти също, my man. smile.gif И я да си дам и аз мнението за Кристин, за да не бъде постът съвсем оф-топик - прекрасно момиче с идиотска героиня. Тя определено заслужава повече и дано да не я помня един ден само като Лана Ланг от Смолвил. wink.gif
toho
Цитат(sonofsparda @ Jan 11 2008, 16:05) *
шипърски сериал

шипърски??? Брех тва пък кво означава бе Ванка! Ти ма хвърли в оркестъра! smile.gif
The_Man_Of_Steel
Цитат(sonofsparda @ Jan 11 2008, 16:05) *
Наистина, айде стига спорове. smile.gif На някой не му харесва Кристин, ами хубаво. Всеки си има различни идеали за външност и т.н. И на мен ми идеше да го изнеса с парцалите ония малоумник atwood от Замундата като каза, че Лоис приличала на някой звяр, ама мнението си е негово, аз не мога да му отстоявам своето все пак. А и всеки наистина следи сериала поради различни причини. И на мен не ми харесва, че много хора очевидно смятат, че Смолвил е шипърски сериал, в който наи-важното нещо е някоя любовна връзка, а не превръщането на Кларк в Супермен, но ето - нямам желание, нито съм в състояние да ги убеждавам в противното и затова не се и мъча. Така че, Мегс - спокс. smile.gif n3v3r4o, ти също, my man. smile.gif И я да си дам и аз мнението за Кристин, за да не бъде постът съвсем оф-топик - прекрасно момиче с идиотска героиня. Тя определено заслужава повече и дано да не я помня един ден само като Лана Ланг от Смолвил. wink.gif

Наистина, Данте (ако може да те наричам така, син на Спарда) atwood е голям малоумник, само сравнява OTH с The O.C. и обратното dry.gif

P.S. по темата, Кристин is the best
Enchanted
Eто малко нови снимчици на мис Крюк:
В Таиланд

Канада

♥Didito♥
Мегс мерси за снимчиците Кристин е мн сладка навсякъде smile.gif
ViruZzZ
Мхм, мерси за снимките Мегс , както винаги Услепителна навсякъде wub.gif
The_Man_Of_Steel
Много е яка
`BruKas`
На мен пък не ми харесва smile.gif Но тва си е мое лично мнение smile.gif Не ми се нахвърляйте smile.gif
sonofsparda
Никой няма да ти се нахвърля. За това сме се събрали тук - да изказваме това, което мислим. smile.gif Аз я харесвам, само че понякога сладникавата й физиономия малко ме дразни. Много се надявам да си развие по-добре кариерата за в бъдеще, щото героинята й в сериала не става за нищо. wink.gif Иначе предварително съм си подготвил двуцевката в случай, че ми се нахвърлят пък на мен. Хихи.
lex's_girl
Хора, спокойно, никой няма да ви се нахвърля.. по простата причина че на никой не му пука smile.gif
Меги, мерси за снимките, изглежда Крис наистина се забавлява в Тайланд ето линк към юзъра й в youtube за тези които още не знаят за проекта й наречен "GirlsByDesign" който прави с бизнес партьорката си Кендра Вот click Aз лично мислех че през цялото време ще говорят за гоблени и силата на феминизма, но на моменти е забавно всъщност rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.