Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За любознателните
GGbit.info > Развлечение > Форумни игри > OTH Игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
The Black Dragon
Предлагам да има една тема в която всеки да показва "знанията" си за ОTH. В смисъл един задава въпрос и първия отговорил на въпроса задава следващия след като този на който е отговорил бъде потвърден от автора му. Съгласни!?

П.С. - Въпросите трябва да са по-логични. В смисъл да не са от рода "Каква беше блузата на Хейли в 15-та минута на 16 еп/ 2 сезон" или "Колко коша вкара Нейтън в 14/1" примерно...

Аз задавам първия въпрос:

Как е първото име на Треньор Дъръм?
The Black Dragon
Не предполагах, че темата ще предизвика такъв интерес... 18.gif

Ако се затруднявате ще дам жокер 10.gif
kotki
Белия Дъръм 4.gif
rainbow`eyes
Eее не се сдържах да се покажа колко знам...хахахаха
Значи името му беше Браян, мисля в първия епизод с капсулата на времето го споменаваха....Обаче трябва ли и аз да задавам въпрос? В момента нищо не ми хрумва.. blush.gif
PiToMeN
QUOTE(rainbow`eyes @ May 11 2006, 17:07) *

Eее не се сдържах да се покажа колко знам...хахахаха
Значи името му беше Браян, мисля в първия епизод с капсулата на времето го споменаваха....Обаче трябва ли и аз да задавам въпрос? В момента нищо не ми хрумва.. blush.gif

Айде, айде, размърдай си двете клетки, заедно може да стане чудо !!! 10.gif 18.gif
<Radost>
Може ли аз да задам един въпрос, след като вие се затруднявате?
Не мисля ,че въпроса е труден.

Колко писма беше написала Брук на Лукас през лятото?
The Black Dragon
QUOTE(rainbow`eyes @ May 11 2006, 17:07) *

Браян

Верен отговор! 4.gif
RoXXy_
еми така чета тази тема и ми хареса идеята за играта 13.gif , обаче като гледам е малко пообъркано 17.gif .мисля, че най-справедливо ще е, ако този който е познал предният въпрос [само той] има право да задава друг въпрос smile.gif . Иначе нещата страшно много ще се объркат и ще настъпи анархия... 20.gif
знам, че това, което в момента написах е офф 15.gif , но мисля че трябва да се изяснят нещата... punk.gif
OK Go bounce.gif
The Black Dragon
QUOTE(RoXXy_ @ May 11 2006, 21:55) *

еми така чета тази тема и ми хареса идеята за играта 13.gif , обаче като гледам е малко пообъркано 17.gif .мисля, че най-справедливо ще е, ако този който е познал предният въпрос [само той] има право да задава друг въпрос smile.gif . Иначе нещата страшно много ще се объркат и ще настъпи анархия... 20.gif
знам, че това, което в момента написах е офф 15.gif , но мисля че трябва да се изяснят нещата... punk.gif
OK Go bounce.gif

ми аз уж го бях написал туй нещо, ама... айде като за втори въпрос става, но отсега нататък само който пръв е отговорил правилно има право да задава въпрос 10.gif

а по темата не помня колко бяха писмата rolleyes.gif да речем 68 (на зулу)
<Radost>
82 са , но ни6то, приемам гон за верен отговор 10.gif [color=#990000]
ThePinkDuck
Добре аз като гледам въпрос няма и за това питам :
Каква е репликата която Нейтън и Хейли си разменят на 1вата сватба и тя става тяхна запазена марка? mrgreen[1].gif
snejana
Винаги и завинаги!...мисля,че това беше репликата unsure.gif
Devil^Rose^^
И аз имам нещо . biggrin2.gif
На партито дето Лукас Брук и Пейтън организираха след първата свтба, каква тату(времнно) си направи Пейтън на крака ?
ludoto_tedi
не намерих снимка на която да се вижда по добре за това ето тази
IPB Image

моя въпрос е колко на брой са целувките на Пейтън и Лукасconfused.gif(дори и аз не знам ,но ей сега ще ги преброя) biggrin.gif
Devil^Rose^^
.... и то гласеше Нейли форевър
Lolipop
Какъв цвят бяха цветята на поляната,на която беше първата свадба на Хейли и Нейт?(Мисля,че въпроса няма да ви затрудни)
ludoto_tedi
QUOTE(ludoto_tedi @ May 13 2006, 16:18) *

не намерих снимка на която да се вижда по добре за това ето тази
IPB Image

моя въпрос е колко на брой са целувките на Пейтън и Лукасconfused.gif(дори и аз не знам ,но ей сега ще ги преброя) biggrin.gif

никой ли не го видяconfused.gif така ли не разбрахте който отговори задава въпроса.....Lolipop не ми ли видя въпроса не задавай преди да си отговорила ...моля те
ludoto_mimi
[!]

Ох, айде и тази игра пак някой не разбрал!
Задава се въпрос и този който отговори задава новия въпрос и така! Единствено, когато позналия се откаже от правото си за задава някой друг може да го направи вместо него. Следващия, който ще пише да отговори на въпроса на Теди! huh.gif
elexis
Ами аз преборих 5, макар че сигурно не са толкова. Просто мисля,че темата е много хубава и трябва да се продължи, обаче като гледам няма особен интерес huh.gif
Alma
Дсота повече са от пет моментите в които са се целували, пък да не говорим за целувките.....теди може да отговори ако е успяла да ги преброи..а аз искам да попитам нещо лесничко, та да тръгне темичката пак, а именно как Пейтън избра името на ТРИКconfused.gif
The Black Dragon
Когато включи един светещ знак Electric, само че светнаха само буквите Electric

Как са името и фамилията на Маут?
elexis
Mарвъс Макфадън! Не съм сигурна за първото име, но мисля, че е така...
Един лесен въпрос: Как е истинското име на Джулс?
girlpower
Емили.
Как се казва мениджърът на Fall Out Boy?
Betinceto
Пиийт не съм сигурна дали е той... 10.gif

от мене един лессен въпрос : Кой кара Люк да си направи татто и къде ? 10.gif
ludoto_tedi
Брук на Рамото и татуировката означава"Fun"

Кой е по големия от двамата братя Лукас или Нейтън?
girlpower
QUOTE(Betinceto @ Jun 24 2006, 13:18) *

Пиийт не съм сигурна дали е той... 10.gif
10.gif

офф: Бил се казва. Пийт е китаристът, ако не се лъжа. rolleyes.gif Съжалявам за флууда.
James towel keeper
QUOTE(ludoto_tedi @ Jun 24 2006, 14:45) *

Амиии не съм сигурна, но ако карам по път на логиката, Дан изоставя Карън когато тя забременява и чак тогава се запознава с Деб... Тъй че - Лукас би трябвало smile.gif Кажете ако греша........

А защо Дан уби Кийт?
The Black Dragon
QUOTE(James towel keeper @ Jun 24 2006, 22:37) *

QUOTE(ludoto_tedi @ Jun 24 2006, 14:45) *

Амиии не съм сигурна, но ако карам по път на логиката, Дан изоставя Карън когато тя забременява и чак тогава се запознава с Деб... Тъй че - Лукас би трябвало smile.gif Кажете ако греша........

А защо Дан уби Кийт?

Защото си мислеше, че Кийт е искал да го убие в автосалона

Как се казва жената на Уайти?
girlpower
Камила.
А как се казва майката - осиновителка на Пейтън?
elexis
Елизабет
Какъв е ника на Лукас в AOL?
elexis
Добре де съжалявам за глупавия въпрос но просто ми трябваше.
Друг въпрос: Как се казва мащехата на Тим? biggrin.gif
подсказка: Жената, която Карън нарече "к*ч*а" в първите епизоди на първи сезон, бивша мажоретка.
girlpower
Казва се Шели. Обаче мисля, че имаш грешка в предишния отговор. Елизабет е биологичната майка на Пейтън. А осиновителката е Ана. Поне така си мисля. rolleyes.gif

Предоставям правото си на нов въпрос на някой друг, ако може.
elexis
АА ами да права си не е Елизабет! Съжалявам.Задавай ти въпрос тогава smile.gif
girlpower
Предоставих правото на гласуване на някой друг. В момента не мога да измисля нищо. Ако не се намери кой да пита, ще поработя по въпроса. wink.gif
elexis
Еми тогава аз ще питам biggrin2.gif Как се казва бащата на Пейтън? smile.gif (така като сме започнали...)
born_4_you
Лари Сойър

Как се казва старата приятелка на Лукас, която той срещна, когато беше с Пейтън да посети Ели?
Nasi
Хах къде е Дарето...

казва се Фейт

как се казваше модното състезание, в което трябваше да участва Брук?
born_4_you
Rogue Vogue

Колко братя и сестри има Хейли? (за това не съм сигурна дали въобще се казва някъде, но ми е интересно smile.gif )
seduction_55
8 или 9(това да точните думи на Карън)

В кои град са живели преди да дойдат в Tree Hill Феликс и Ана?
Summer
Това въобще казва ли се? unsure.gif
elexis
(Summer @ Sep 22 2006, 19:49) *

Това въобще казва ли се? unsure.gif

Еми не съм сигурна, но явно никой не се сеща затова мойе някой да зададе друг въпрос ако искате ?
GaBiTo
Еми айде това ще съм аз.

Как се казват родителите на Дан и Кийт?
Summer
(GaBiTo @ Sep 26 2006, 12:43) *

Еми айде това ще съм аз.

Как се казват родителите на Дан и Кийт?

Мей и Роял.

Защо Дан се е отказал от баскетбола?
elexis
Защото баща му много го е притискал за баскетбола..?!?
Къде е зачената Ели (биологичната майка на Пейтън smile.gif ) според нейните родители?
П.П. Ако въпроса е малко глупав може да го смените biggrin2.gif blush.gif
CheerFuL-F
мхм...да не би да беше на поляната или не??
Как се казва детето на Джейк?
{HoNeY}
Джени happy.gif

Кой уби Кийт?
CheerFuL-F
Дан

Как се казва учителя на Карън в Университета и който по късно и става гадже?
kalin4eto_
Анди

Как се казват родителите на Хейли?
CheerFuL-F
Лидия и Джим

В кой епизод Хейли и Нейтън казаха на Лукас че са се оженили?
Estell
Ми май беше 22 епизод на 1 сезон.

В кой епизод катастрофира Лукас?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.