Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Субтитри за Gilmore Girls
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Gilmore Girls
Страници: 1, 2, 3
ludoto_mimi
Така, значи в тази темичка ще се прикачват субтитрите, които са направени досега. Тук можете да задавате въпросите си, свързани с превода и прогреса, стига да не са от рода на "Кога ще има субтитри?", "Няма ли да излизат вече?" и други подобни. wink.gif Поста ще се обновява с всяка нова направена серия. Също така субтитрите можете да намерите тук -> http://subs.unacs.bg или http://subs.sab.bz

Сезон 1:
[attachment=502:gilmore_...01_pilot.rar] превод: ThePinkDuck
[attachment=503:gilmore_..._chilton.rar] превод: ThePinkDuck
[attachment=504:gilmore_...l_me_now.rar] превод: ThePinkDuck
[attachment=505:gilmore_..._hunters.rar] превод: ThePinkDuck
[attachment=506:gilmore_...ons_wake.rar] превод: ThePinkDuck
[attachment=507:gilmore_..._parties.zip] превод: piipetia
[attachment=508:gilmore_...and_tell.rar] превод: AnGeLchetO
[attachment=509:gilmore_...and_snow.rar] превод: marsianka
[attachment=510:gilmore_...ys_dance.rar] превод: az_avr
[attachment=511:gilmore_...nd_stuff.zip] превод: fantapm
[attachment=512:gilmore_..._burning.zip] превод: fantapm
[attachment=513:gilmore_...ble_date.rar] превод: fantapm
[attachment=514:gilmore_...erruptus.zip] превод: fantapm
[attachment=515:gilmore_...nna_reed.rar] превод: fantapm
[attachment=516:gilmore_..._returns.zip] превод: fantapm
[attachment=517:gilmore_...trangers.zip] превод: fantapm
[attachment=518:gilmore_...p_part_2.rar] превод: excape
[attachment=519:gilmore_..._lorelai.zip] превод: fantapm
[attachment=786:gilmore_...nderland.rar] превод: excape
[attachment=521:gilmore_...._i_lo...zip] превод: fantapm
[attachment=522:gilmore_...ubadours.rar] превод: excape

Сезон 2:
[attachment=524:gilmore_...ie_sadie.rar] превод: fantapm
[attachment=525:gilmore_...nd_veils.rar] превод: excape
[attachment=526:gilmore_...ng_night.rar] превод: fantapm
[attachment=787:gilmore_..._harvard.rar] превод: excape
[attachment=528:gilmore_...id_nancy.rar] превод: fantapm
[attachment=552:gilmore_..._gilmore.rar] превод: excape
[attachment=564:gilmore_...daughter.rar] превод: fantapm
[attachment=565:gilmore_..._of_inns.rar] превод: fantapm
[attachment=573:gilmore_...ttle_boy.rar] превод: fantapm
[attachment=576:gilmore_...e_dinner.rar] превод: excape
[attachment=752:gilmore_...nd_loans.rar] превод: fantapm
[attachment=753:gilmore_..._hollow..rar] превод: excape
[attachment=754:gilmore_...a_tasket.rar] превод: fantapm
[attachment=755:gilmore_..._lorelai.rar] превод: fantapm
[attachment=756:gilmore_...nd_found.rar] превод: fantapm
[attachment=757:gilmore_..._the_rub.rar] превод: excape
[attachment=758:gilmore_...getables.rar] превод: excape
[attachment=783:gilmore_...le_again.rar] превод: pinkshine
[attachment=785:gilmore_..._tonight.rar] превод: ThePinkDuck
[attachment=800:gilmore_...p_wanted.rar] превод: dantcho

Сезон 7:
[attachment=801:gilmore_...g_morrow.rar] превод: dantcho
[attachment=859:gilmore_..._whoopee.rar] превод: dantcho
[attachment=860:gilmore_...otillion.rar] превод: dantcho
piipetia
Не знам къде виждате голяма разлика в субтитрите. Прегледах и двата превода на 5 епизод. Като изключим използването на някои други думи, по съдържание и смисъл са еднакви. Но няма проблем. Правете ги вие. Аз имам с какво друго да се занимавам.
sladurkata_f
мн се извинявам и ми е мн кофти 4е тряя аз да сам тази,която мрънка за субтитри....ама се пак...какво става с превода на субтитритеconfused.gifфилма ми е адски интересен а има субс само до 6ти епизод... sad.gif
ThePinkDuck
Ами може да прозвучи грубо ама и да мрънкаш и да не мрънкаш има субтитри само до 5ти еп. Тея дни ше пуснем и за 6ти. Опитваме се да наваксаме ама на мене ми е само до субтитрите. Тъй като не се е появил човек с достатъчно познания по езика и качествен превод все още който да помогне нещата ще се позабавят. Сериала, че е адски интересен то си е ясно, ама и малко да те подразна ще ти кажа, че нататъка става все по яко 10.gif . Ще се постарая да пускаме поне по 1-2 серии на седмица. Иначе винаги се радвам като накой фен се престраши да пише във форума! mrgreen[1].gif
sladurkata_f
е все пак мерси за субтитрите.аз сега се опитвам да го гледам без тях ама не е толкова интересно като разбора6 само 60-70% от това което казват blush.gif незнам къде да питам,за това 6те го направя тук: от къде мога да си друпна сезон 3 с бг торент,за6тото онзи от другата тема не ми се отваря,а там никои не иска да ми отговори sad.gif
ludoto_mimi
QUOTE(sladurkata_f @ May 21 2006, 10:39) *

е все пак мерси за субтитрите.аз сега се опитвам да го гледам без тях ама не е толкова интересно като разбора6 само 60-70% от това което казват blush.gif незнам къде да питам,за това 6те го направя тук: от къде мога да си друпна сезон 3 с бг торент,за6тото онзи от другата тема не ми се отваря,а там никои не иска да ми отговори sad.gif

Ами никъде го няма 3 сезон. Аз го бях качила там, но махнаха всички ДВД-рипове от тракера. sad.gif
Hotty
Какво става тука бе,минали са повече от 2 месеца и няма нови субтитри?! blink.gif
ThePinkDuck
QUOTE(Hotty @ Aug 4 2006, 03:50) *

Какво става тука бе,минали са повече от 2 месеца и няма нови субтитри?! blink.gif

Елементарно, интерес към сериала почти няма! Тези които имат са слушали в училище и знаят английски достатъчно добре, че да не им се налага да ползват субтитри! За това не си давам много зор! Като ми остане време ше пусна някой нов епизод до тогава ... айде да не казвам ! dry.gif
Hotty
QUOTE(ThePinkDuck @ Aug 4 2006, 13:54) *

QUOTE(Hotty @ Aug 4 2006, 03:50) *

Елементарно, интерес към сериала почти няма! Тези които имат са слушали в училище и знаят английски достатъчно добре, че да не им се налага да ползват субтитри! За това не си давам много зор! Като ми остане време ше пусна някой нов епизод до тогава ... айде да не казвам ! dry.gif

Аз не мисля,че няма интерес към сериала.напротив! wink.gif
А и повярвай ми доста добре знам английския и то си го пише в дипломата ми,но просто винаги остава нещо,което се недоразбира,а и особено както говори оня французин... 16.gif
ThePinkDuck
Хах това си е вярно, на Мишел почти никога нищо не му се разбира! Аз за тва в повечето случаи гледам филма с английските субтитри!
А интерес към сериала от България и да има то почти никой не го показва - само 5 човека си пишем тука и това е! А гледам все по 6-7 госта има в темата, ама пак никой не ще да пише или да изрази мнение и за тва не си давам много зор! Ама субтитри ще има скоро, споко! mrgreen[1].gif
Hotty
Това с английските сбтитри също е добра идея,бих прежалил няколко серии така да ги гледам,ама тях къде да ги намеря? biggrin.gif
Nasi
Ето ги- субтитри на всички епизоди, на всички сезони:

GG-sub.rar

с английски субтитри е лесно,, аз вече понякога забравям да ги пускам. 16.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Nasi @ Aug 6 2006, 23:50) *

Аз никога не забравям. biggrin2.gif rolleyes.gif
Забелязала съм че когато гледам нещо с английски субтитри се чувствам по-уверена, че ще разбера отколкото без такива. Дори и да е най лесния филм. 18.gif Затова винаги си свалям и гледам с тях.
Hotty
QUOTE(ludoto_mimi @ Aug 7 2006, 00:04) *

QUOTE(Nasi @ Aug 6 2006, 23:50) *

Аз никога не забравям. biggrin2.gif rolleyes.gif
Забелязала съм че когато гледам нещо с английски субтитри се чувствам по-уверена, че ще разбера отколкото без такива. Дори и да е най лесния филм. 18.gif Затова винаги си свалям и гледам с тях.

Засега ще гледам с тези,мисля,че ще е лесно.Надявам се обаче да има субтитри след време 4.gif
ThePinkDuck
Тя надеждта крепи човека!
Аз като си пусна английските и след малко забравям,че има субтитри изобщо! mrgreen[1].gif
Hotty
QUOTE(ThePinkDuck @ Aug 7 2006, 00:37) *

Тя надеждта крепи човека!
Аз като си пусна английските и след малко забравям,че има субтитри изобщо! mrgreen[1].gif

Мисля,че това беше намек,че няма да има бг субс,йес успех 16.gif
ThePinkDuck
О, напротив! Ще има. Субките чакат редакция и последни корекции! След което ще пусна всичките наведнъж! mrgreen[1].gif
Hotty
QUOTE(ThePinkDuck @ Aug 10 2006, 17:05) *

О, напротив! Ще има. Субките чакат редакция и последни корекции! След което ще пусна всичките наведнъж! mrgreen[1].gif

Искаш да ми кажеш,че си готова със субтитрите на всички сезони ли?!? blink.gif
Трябжва да си доста веща worthy.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Hotty @ Aug 13 2006, 17:52) *

Искаш да ми кажеш,че си готова със субтитрите на всички сезони ли?!? blink.gif
Трябжва да си доста веща worthy.gif

Не са на всички сезони.
OTH_fenka
Сега си свалям сериала и гледах само пърите 2 епизода,но ми е интересно. Имате едно ново фенче 3.gif . А по темата искам да питам: на този линк за ангрийските субс ми пише че не е валиден вече. Може ли някой да го поднови или да даде друг. Мерси wink.gif
Menna
QUOTE(OTH_fenka @ Aug 14 2006, 23:30) *
Имате едно ново фенче 3.gif . А по темата искам да питам: на този линк за ангрийските субс ми пише че не е валиден вече. Може ли някой да го поднови или да даде друг. Мерси wink.gif

Първо,добре дошла във форумчето! bigarmhug.gif

Наси,беше дала линк,ако не се лъжа...ето го отново: happy.gif

GG-sub

ПС:Ще гледам епизодите отново-искам да се насладя на субтитрите на Еми. biggrin2.gif
OTH_fenka
O мерси много. Мерси и за приветствието 4.gif worthy.gif Сега като сваля епизодитеи почвам на слага субтитрите 1.gif . мале мале......... колко са много. Обаче хем ще си гледам сериалчето хем ще си подобрявам англ. Направо нямам думи. ohmy.gif
Hotty
Да не би вече да са излезли бг субтитрите,аз гледах вече 4-5 серии с английските 4.gif
AnGeLchetO
Друго място от където може да си изтеглите английски субс на великото сериалче е:
http://www.podnapisi.net/index.php/ppodnap...submit2=Search#

Както и от тук:
http://subtitles.images.o2.cz/Mgi -> на 2ра и 3та страница.
AnGeLchetO
Има вече субс и на 7ма серия на бг, аз ги направих. Не са нищо особено, далеч са от нивото на субсите на ThePinkDuck, но мисля, че стават. Качих ги в http://subs.unacs.bg/ smile.gif happy.gif
Hotty
Тя каза,че им трябват псоледни корекции на нейнитеи ще ги пусне заедно всички smile.gif
AnGeLchetO
Еми добре, тя да си ги качи, не виждам къде е проблема ... Така или иначе го направих само за 1 серия, тя като ги качи всичките надали ще има голямо значение... СЪЖАЛЯВАМ...
Hotty
QUOTE(AnGeLchetO @ Aug 26 2006, 22:35) *

Еми добре, тя да си ги качи, не виждам къде е проблема ... Така или иначе го направих само за 1 серия, тя като ги качи всичките надали ще има голямо значение... СЪЖАЛЯВАМ...

В никакъв случай не съм искал да те упрекна,даже добре си направила.Просто казах това,което пише малко по нагоре smile.gif
JoyFul`Kid
ааа суупер изтеглих си първите 9 епизода и вече гледах тези с превод, зарибявам едни познати тука: http://forum.bergon.net/viewtopic.php?t=21304
надявам се скоро да имаме субтитри и за останалите епизоди banana.gif 4.gif 13.gif
Hotty
Какво стана тука бе,субтитре чакаме уж нищо няма huh.gif
StraightEse
Няма да е лошо някой да седне и да допреведе първи сезонsmile.gif
Аз се захванах с втори и засега плановете ми са да го изкарам
целия, пък ще видим какво ще стане. В момента дърпам DVD-та
на четвърти сезон. Ако на някой му трябват да си каже та да ги кача някъде.
ThePinkDuck
Ми то и един друг човек се е захванал със 2ри ама карай. 1ви сезон чака редакция, защото както знаеш няма да ги пусна без да съм убедена, че са идеални. Ся имам повече време и ще почвам и нататъка, ама кажи до къде и какво си и дали да почвам направо 3ти - най-добре на PM. Иначе DVDтата са много яки и 3 и 4 сезон. Екстрите към тях са жестоки.
StraightEse
Е то ако друг се е захванал с 2-и най-добре аз да хвана някой друг.
Hotty
А така поделена работа едобре свършена работа 1 (4).gif
JoyFul`Kid
Някакъв прогрес с редакцията на 1-ви сезон и преводът на 2-ри smile.gif
МНого зарибявка това сериалче, мацките са от класа+като актриси.....Мога да заявя, че точно искрените фенове на този сериал като ThePinkDuck ме запалиха, и то само като четох постовете и за сериала
Hotty
Е те хубаво ни запалиха ма аникъв превод не излиза,колко да чакаме още 16.gif
ThePinkDuck
(Hotty @ Nov 15 2006, 19:45) *

Казваш го така сякаш имаш друг избор. Ще се чака докато станат. Това е положението, като не ти се чака недей...гледай го така. Нали в дипломата ти пишеше, че знаеш езика. dry.gif Когато станат тогава.
heliosra
Ами аз като не знам английски да не го гледам ли? За какво го свалях тогава. Те тия субтитри като гледам се правят от 6 месеца и до сега само до 9-та серия. Може би в края на 2007-ма ще ги дочакаме. За други сериали се появяват доста по-бързо. И как ще има интерес като не е преведен дори първи сезон.
ThePinkDuck
Ще се повторя, но - Когато станат тогава.
^^HeLa^^
Е стига сте мрънкали, като станат субтитрите ще ни оведомят, до тогава ще проверяваме темата и това е! И на мен ми се гледа филма, обаче чакам, като не мога да помогна с правенето на субтитри гледам поне да не преча и да не досаждам с едни и същи въпроси.
Hotty
QUOTE(ThePinkDuck @ Nov 15 2006, 21:51) *

QUOTE(Hotty @ Nov 15 2006, 19:45) *

Казваш го така сякаш имаш друг избор. Ще се чака докато станат. Това е положението, като не ти се чака недей...гледай го така. Нали в дипломата ти пишеше, че знаеш езика. dry.gif Когато станат тогава.

Май накрая така ще го гледам,но друго си е да има субтитри абсолютно всичко да се разбира.Поне ако долу горе се загатнеше кога ще излязат... mrgreen[1].gif
JoyFul`Kid
еми те вече първите 15 епизода са преведени в субс.унакс можеш да ги намериш, и мисля че там преводът върви добре засега, предполагам, че скоро ще са готови всички серии от 1-ви сезон
niveto
Аз също се запалих по това сериалче и найстина се надявям скоро да излязат субс и на останалите серии unsure.gif
excape
Вече има субтитри за 16 и 17 епизод.

http://subs.unacs.bg/ib/index.php?showtopic=14307&st=60
excape
Излязоха субтитри и за 18 епизод - сезон 1:
http://subs.unacs.bg/ib/index.php?showtopic=14307&st=60
excape
Субтитри за 19 епизод:

http://subs.unacs.bg/ib/index.php?showtopic=14307&st=75
excape
Субтитри за 20 епизод:

П.С: да продължавам ли да слагам линк за всеки преведен епизод, тъй като повечето тук, сте доста напред в гледането на сериала?
ThePinkDuck
(excape @ Jan 24 2007, 10:55) *

Субтитри за 20 епизод:

П.С: да продължавам ли да слагам линк за всеки преведен епизод, тъй като повечето тук, сте доста напред в гледането на сериала?

Продължавай! Много хубаво правиш, че пускаш линковете. mrgreen[1].gif
excape
Ето и последния за сезон 1 епизод:

http://subs.sab.bz/forum/index.php?showtopic=215

Ще помоля да не се постват, въпроси от рода, кога и какво става със субтитрите, правим каквото можем и когато можем.

fenka_lucas_i_brooke
Excape страшни сте супер много серадвам че някой се залови да прави субс защото аз не мога!Мерси много за усилията!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.