Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Комедии
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4
DarKMooN
От много време си търся хубава и спираща дъха ти от смях комедия, може ли някои да ми препоръчате някоя? worthy.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(DarKMooN @ Jun 12 2005, 06:29 PM)
От много време си тарся аз хубава и спира6та дахат ти от смях но не открих ни6то no.gif  може ли някои да ми помогне?? worthy.gif
*

Нинждата от бевърли хиилс, Майор пеин, 'Crocodile' Dundee( от части...)
FrAgMaKeR
G.O.R.A. - това ме размаза от смях biggrin2.gif
svetla
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jun 12 2005, 05:54 PM)
G.O.R.A. - това ме размаза от смях biggrin2.gif
*

2thum[1].gif
FrAgMaKeR
Сега се сещам и за една доста стара комедия, която често дават по диемата, казва се "Луда надпревара" и е смазваща комедия. smile.gif

Може да видиш скромно ревю на филма тук.
redmadman
Оооооо бях го забравил то зи филм супер много смях има в него направо ще взема да си го пусна ха ха само като се сетя какви образи имаше и ми става смешно
Freaky
Война и мир . Ей това е разцепваща комедия . Намери си и книгата и я прочети . Тогава ще се откажеш от мисленето . biggrin2.gif Иначе аз много се забавлявам на "Пристигане в Америка" (с Еди Мърфи) . Малко е романтичен , но е и смешен . А - щях да забравя - гледай страшен филм 3 . На места е много смешен . И доктор дулитъл 2 . И там има много смях . biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
redmadman
Относно др. Дулитъл лично аз ти препоръчвам първата част но не пречи да гледаш и двете нали
Shaq
Monty Python's Life Of Brian добра комедия има я в аренабг обаче на двд формат smile.gif))
Freaky
QUOTE(redmadman @ Jun 23 2005, 09:27 PM)
Относно др. Дулитъл  лично аз ти препоръчвам първата част но не пречи  да гледаш и двете нали
*

Мен ме забавлява повече 2ката , щото на "1:12:*" има една разцепваща сцена с вълци . А и има един много як герой (хамелеон мексиканец) дето е пълен олигофрен . biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
bahmamu
How High, Van Wilder, Sororyty boys, Boat trip, Scary movie всички части.. тва е biggrin.gif
ABIDE
Monty Python and the Holy Grail (1975)
g0blin
G.O.R.A. - просто без коментар.Филма е турски , но подобна пародия не съществува!!! 5.gif 36_11_6[1].gif
FrAgMaKeR
Направо се размазах на "Дъщерята на шефа" (ревю), гледайте го няма да съжелявате smile.gif
ShadowX
Kung Pow , които не го е гледал само може да сажелява .... на тоя филм сам се таркалял по замята от смях...
vIkToRsHeFa
QUOTE(ShadowX @ Jul 8 2005, 08:56 AM)
Kung Pow , които не го е гледал само може да сажелява .... на тоя филм сам се таркалял по замята от смях...
*

Beverly Hills Ninja - този е подобен но е направо размазващ заслужава си да се гледа също... biggrin2.gif
solenka
Аз препоръчвам да гледате "Hot chick" (Горещо маце).На мен лично много ми хареса.
radotooo
да добавя "Студ" ,"Снежни кучета" и "Шреик" или "Шрек"(ам не детското) едмо от двете беше ...мноо яки комеедии mrgreen[1].gif ...бтв имаше и една друга уникална само смях и простоотии неи помна името обаче 16.gif ...беше само с негри цилия филм помна че очастваше и Шорти от "страшен филм" passifier.gif
Jonny
Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice In The Hood
Уникална комедия, която не трябва да изпускате 2039[1].gif

П.С. Има я в "Китаеца" biggrin2.gif
Hacko
Scary movie II и другите ма 2 част е наи-хуваба гледай я няма да се разочароваш!!
4i4iba
IPB ImageHow High

НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ ПОСТВАЙ ДИРЕКТНИ ЛИНКОВЕ В ТОЗИ ФОРУМ,КОГАТО ТЕ СОЧАТ КЪМ ЛОКАЛИТЕ. ДАВАЙ ГИ САМО НА ЛС. СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ЩЕ СЕ НАКАЗВАМЕ!!!!!!!!!!!!!!!

MOLOKO (moderator)
FrAgMaKeR
QUOTE(Johnnie_Walker @ Jul 11 2005, 08:40 PM)
Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice In The Hood
Уникална комедия, която не трябва да изпускате 2039[1].gif

П.С. Има я в "Китаеца" biggrin2.gif
*

1. Китаеца е Японец.
2. Филма е супер луд, който не го е гледал е изпуснал много. smile.gif
3. Как точно му е превода на български, "Не бъди тарикат в центъра на града, докъто си пиеш сокчето в квартала"?
the_mouse
Нека всеки тук да каже кои комедии са му направили страхотно впечатление и по-точно брутално смешните, граничещи с пародия, където има много смях 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Нека аз започна с няколко:
Eurotrip (2004)
Boat Trip (2002)
Road Trip (2000)
Bohu
Dogma
Modjo
shaolin soccer
RRRrrrr
Major payne
Ali G in the house
ventzo
Fear and Loathing in Las Vegas--тоя изкривения филм колкото и пъти да го гледам ме размазва...
FrAgMaKeR
QUOTE(ventzo @ Feb 27 2006, 12:27 PM) *

Fear and Loathing in Las Vegas--тоя изкривения филм колкото и пъти да го гледам ме размазва...

За тоя филм може да го опиша само с една дума - Уникат 16.gif
Bohu
Голо оръжие, всичките.
Имали пилот в самолета, 1 и 2.
3.gif
Eli_Baby
Ми определено поредицата "Такси" (1,2,3) е многооо смешна 16.gif Всеки път се разбивам от смях rolleyes.gif
The Black Dragon
Ето едни от най-любимите ми филми:

Deuce Bigalow: Male Gigolo
Deuce Bigalow: European Gigolo
Scary Movie 1
Scary Movie 2
Scary Movie 3
Waiting
Van Wilder
Eight Crazy Nights
My Boss's Daughter

Всички са убийствени пародии. Заливал съм се от смях на тея филми. 100% гаранция давам!
Clark Kent
QUOTE(ventzo @ Feb 27 2006, 12:27 PM) *

Определено съгласен с теб biggrin2.gif
petkox_ray
Запознай се с нашите smile.gif
ThePinkDuck
От по-откачените комедий Boat Trip, Brain Donors и Man in tights определено са ми фаворити! mrgreen[1].gif
ludaka
History of the World: Part I (1981)
старичък е,но не е за испускане biggrin2.gif
radotooo
NoT Another Tenn Movie и How Hight ......бтв маи така се пишеха на анг..

пс : и Американски Пай ( Сичките Части ) smile.gif
Bellatrix
QUOTE(ludaka @ Mar 6 2006, 09:32 PM) *

History of the World: Part I (1981)
старичък е,но не е за испускане biggrin2.gif

Ооо,да,това е ненормално луд филм 18.gif Препоръчвам го.И доколкото знам има и втори филм,ама не съм го гледала за жалост.
А иначе за други филми-"Разходка с лодка",оня ден гледах и си припомних "Ченгето от Бевърли Хилс","Аз,моя милост и Айрийн" ,"Американски пай"-и 4 части,всичките филми на Луи Дьо Финес,които съм гледала,"Всемогъщият Брус" и т.н. и т.н.Много са наистина,едва ли обаче в момента ще се сетя за повече rolleyes.gif
ПП-Аааааааа,препоръчвам силно на всички ,които не са гледали "Пепеляшка" за "възрастни",да я гледат(Cinderella)-просто е......... 18.gif нямам думи
toti_barabata
Гледайте филма HALF BAKED 18.gif
Menna
"Brain Donors" - Старо,но размазващо! 18.gif 18.gif
^^HeLa^^
Boat trip, Eurotrip , Taxi, American Wedding, Ice Ventura 18.gif
^Joey^
A бе хора класиката си е "Airplane" - Има ли пилот в самолета и "Soul plane" - не го знам как се превежда.
3pacalypse Now
Хора пуснете си Guest House Paradiso!!!
vIkToRsHeFa
Beverly Hills Ninja (1997)
Three Amigos! (1986)
Big Momma's House (2000)

Всичките части на Home Alone 4.gif
Zaio
Aз много се смея на "Liar Liar" със Джим Кери разбиващ филм как не може да лъже милия и всичко си признава.
tsvetan93
Особености на руския национален лов
Особености на руския национален риболов
rEtard
Hot shots 1 i 2 ,Brain donors.Стари са обаче...гледаите 4.gif
ThePinkDuck
QUOTE(rEtard @ Jun 19 2006, 19:54) *

Hot shots 1 i 2 ,Brain donors.Стари са обаче...гледаите 4.gif

Буквално омазващи от смях! Това са любимите ми комедии! Прибавете към тях вечните "Любимец 13" и "Специалист по всичко" и идилията е пълна! mrgreen[1].gif
bonbonco
Някоя комедия с Луи Дьо Финес.Примерно -Полицаят от Сен Тропе biggrin.gif
common_sense
аз лично вчера за 2 път се размазах на Как да разкараш гаджето за 10 дни! 18.gif няма такава ебавка! струва си да се гледа ДАЖЕ само заради частта с Принцеса София!!! 18.gif 18.gif 18.gif
Naminator_X_
Гледай Date Movie тоо филм ви казвам кърти мифки smile.gif)) аз замалко да се изпусна в гащите от него честно ви казвам хахаха гледайте го по-луд няма
kasis
Деца на килограм 1 и 2 ,на моменти не можах да си поема дъх от смях wacko.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.