Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Комедии
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4
Pnevmotorex
Определено "Луда Надпревара"
IPB Image
Има го в японеца, за пловдивчани на Гигабит и Евроком biggrin2.gif
ThePinkDuck
Вчера гледах наново "Napoleon Dynamite" и се сетих защо миналия път ме болеше корема от смях! Няма равен тоя филм! Думата идиотщина, меко казано го описва точно! mrgreen[1].gif
Craft
Мога да ти предложа някои тиин комедии като "ПИЧ КАДЕ МИ Е КОЛАТА" "ЕДИН НЕ ТЪП АМЕРИКАНСКИ ФИЛМ"(така се казва филма)
FrAgMaKeR
QUOTE(Naminator_X_ @ Jun 23 2006, 01:43) *

Гледай Date Movie тоо филм ви казвам кърти мифки smile.gif)) аз замалко да се изпусна в гащите от него честно ви казвам хахаха гледайте го по-луд няма

ROFL 18.gif

"Napoleon Dynamite" - по-тъп филм не бях гледал скоро.
lyubenski
Wrongfully Accused (Несправедливо Обвинен) -това е дива пародия на Беглецът и още доста филми с участието на Лесли Нилсън естествено smile.gif . Умирал съм от смях също на филми като Смотаняци 1 и 2 и разбира се "От глупав, по-глупав" , "Айс Вентура 1 и 2" , "Лъжлъото", "Аз , моя милост и Айрин" (тук си ми личи пристрастието към Джим Кери). Обожавам и "Запознай се с нашите", "Ах, тази Мери ", "Баща -мечта" и още куп филми с комици като Адам Сандлър, Бен Стилър и т.н. smile.gif

П.П. Последният филм, който ми хареса беше "Click"
Крадец на рози
Никога не плача на филми,но снощи на click много тъжно ми стана за любимия ми актьор.Адам Сандлър се справя перфектно и филма е страхотен smile.gif
the_mouse
Да, Click е много съдържателен филм smile.gif
Devil_Wish
"50 First Dates" е уникално смешен филм 18.gif 2thum[1].gif
archy
3 комедии, който много ме разсмяха и кратка интродукция:

****Еurotrip - най-смешния от 3те
Европа никога няма да е същата! Не и след като Скоти Томас и неговите приятели приключат с най-невероятното и дивашко пътешествие.
Те се запознават с готини непознати мадами и се готвят да превърнат най-безсрамните си мечти в безценни спомени. Нямате бански?
Не се притеснявайте! Просто се гмурнете в необузданото приключение “Евротрип”!

****The Long Weekend
Разказва се за 2ма братя.Единият няма нищо общо с момичетата, а другия е местен playboy.Работата на 1вия виси на косъм и той има 1 уикенд да я спаси.Брат му обаче има други планове.

****Team America:World Police
Анимационна пародия, която жестоко усмива американците и тяхния начин на живот.Гледал съм го отдавна, но помня, че сред действащите лица бяха Ким Чен Ир и Осама Бен Ладен
Sothebys
Къде забравяте Остин Пауърс smile.gif.По-велика от 3тата част няма.
CraZy`HoT`SexY`F
QUOTE(bahmamu @ Jun 24 2005, 16:06) *

How High, Sororyty boys, Boat trip, Scary movie всички части.. тва е biggrin.gif

Дамм и Нощи в Роксбъри също wink.gif
^EmPiRe^GiRl^
Един не тъп американски филм ме разби
krasi6
QUOTE(Naminator_X_ @ Jun 23 2006, 01:43) *

Гледай Date Movie тоо филм ви казвам кърти мифки smile.gif)) аз замалко да се изпусна в гащите от него честно ви казвам хахаха гледайте го по-луд няма

Найстина много хубав филм - biggrin2.gif Голям смях падна 36_11_6[1].gif Ама имам един проблем вижте в тази тема http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=10079
S4ch3
American Wedding и 40day and 40 nights много яки комедийки
kasis
Long Weekend, The
доста забавна комедийка е 4.gif
NRG_God
ГЛедай всичко с Крис Рок,но ти препоръчвам най-вече неговите комедийни шоута:
"Chris Rock - Bigger and Blacker 1999" & "Chris Rock - Never Scared" 2thum[1].gif Мен лично много ме кефи неговият хумор, ще падне смях ... smile.gif
DaniEl
На мен комедията не ми е любим филмов жанр ,но е то някой от любимите ми комедиюйни филми smile.gif

New York minute

the Parent Trap

Monster in Law
CheerFuL-F
еми мога да ви препоръчам...Свекървище(Monster in Lаw) не съм сигурна за името на английски страшна комедия е!
HoTsoT
Beverly Hills Ninja нз дали някой го е написал по горе но този филм е напражо омазващт . Колкото и да го гледам все се попикавам от смях tongue.gif
lyubenski
Пробвайте с Little Man има доста весели моменти smile.gif
Крадец на рози
(lyubenski @ Oct 22 2006, 13:01) *

Няма го в локалите sad.gif
lyubenski
Ами ето ти линкове към други торент сайтове :
http://torrents.linkos.bg/details.php?id=59614
http://www.arenabg.com/details.php?id=56285

Има и субс, така че приятно гледане smile.gif
lemmy
Ами аз преопотъчвам Dirty Shame с Джони Ноксвил от Jackass. Супер размазващ филм напрао се насрах да се хиля чесно. Също и Sleepover малко е сладникъв ма е супер смешен. А за моя любим: Accepted с Джъстин Лонг. Тва момче просто не спря да се забива във врати да се спъва да пада през целия филм и тва не беше най-смешното хахах абе гледайте ги тия тричките велики са 4.gif
NRG_God
"Little man" with Shawn & Marlon Wayans.
филмчето е от 2006-та и е мнго добро. smile.gif
XtCrAvE
Еми аз ще предложа един български филм: Баш Майстора. biggrin2.gif
ALeX4e7y^
'Таласъми ООД",то е анимация,ама е мн смешна 4.gif
Sharky^BG
Гледайте SEX IS ZERO. Много ... ама много яка комедия smile.gif
DakotaTrent
QUOTE(DaniEl @ Oct 1 2006, 21:24) *

На мен комедията не ми е любим филмов жанр ,но е то някой от любимите ми комедиюйни филми smile.gif
IPB Image
New York minute

За този може да се поспори...New York Minute недейте да правите грешката да го гледате... 9.gif

Към "Капан за родители" бих добавил "Freaky Friday", отново с любимката ми Линдзи Лоън и отново добра комедия на Дисни. Черешката на тортата е "Mean Girls", един тотално разбиващ филм...

Така и така съм тръгнал да правя разбор на кариерата на Линдзи, та да ви кажа от кои нейни филми да бягате - Just My Luck (изтърпях го 5-6 минути), Confessions of a Teenage Drama Queen (изтърпях го до 30-тата минута), Herbie: Fully Loaded (ако нямате друго за гледане е вариант)...

Дано да съм помогнал biggrin.gif
f0rgy
Ако искате да се напикаете от смях има само 1 филм за вас...FRIDAY...оле не на тоя филм такъв смях 18.gif .....Който го е гледал знае... SMOKEY,SMOEKYYYY!!!! 10.gif 18.gif
DeSiNCeTu
Сега се сещам за "American Pie" (1,2,3,4 - 5 не е интересен), "Тя е пич", филмите с Джим Кери... и още много 10.gif
Cartman
(lyubenski @ Oct 22 2006, 12:01) *

Не! 9.gif Този филм ми повярвайте не го сваляйте.. много е тъп!
Как може да си висок колкото бебе да се преструваш на бебе в няк'ва къща около седмица и хората дето те "отгглеждат" даже да несе усъмнят, защо имаш тутайровки и членът ти е 20см blink.gif
И не само това...
Аз бих препоръчал Rob-B-Hood (2006)
Филмът е с Джеки Чан и пак има бебе biggrin2.gif Филмът наистина си заслужава.Поне аз се забавлявах biggrin2.gif
lemmy
Тя е пич верно е ебаси якия филм гледайте го също и Палави ръце(Idle Hands) и Grandmas' boy- омазващи напушени филми тип How High и Старшен Филм 18.gif
VanIcHka
Тя е пич наистина е много готина комедия , но на мен ми харесват още и Романтичен Филм и От глупав по-глупав smile.gif
ALeX4e7y^
(VanIcHka @ Jan 8 2007, 22:35) *

Тя е пич наистина е много готина комедия , но на мен ми харесват още и Романтичен Филм и От глупав по-глупав smile.gif

Романтична филм-Определено този филм е един от най-смешните,които съм гледала 4.gif 18.gif
lemmy
Next Friday ей тоя филм ме разби. Първоначално исках да го гледам защото знаех че е Ice Cube, но после разбрах че участва и един от любимите ми актьори Justin Pierce и знаех че ще бъде невероятен филм. Гледайте го няма да съжелявате wink.gif
DaniEl
Преди малко гледах отново White Chicks, много хубав филм.Много ми хареса и е страшно смешен.Това ,че филма е доста добър не трябва да ви очудва все пак е от създателите на Scary Movie 1 и 2 rolleyes.gif
TIGERM13
ЧЕРНА КОТКА БЯЛ КОТАРАК

EUROTRIP кърти 4.gif biggrin2.gif SKOTTY DOESN'T KNOW!!! SKOTTY DOESN'T KNOW!!!
HAHAHAHHA

Крадец на рози
Цитат(TIGERM13 @ Feb 12 2007, 20:00) *
ЧЕРНА КОТКА БЯЛ КОТАРАК

EUROTRIP кърти 4.gif biggrin2.gif SKOTTY DOESN'T KNOW!!! SKOTTY DOESN'T KNOW!!!
HAHAHAHHA

Това парче го имам от как гледах филма, искаш ли го :>
TIGERM13
НЕ и аз го имамимам МЕРСИ ВСЕ ПАК rolleyes.gif
Refuse
"The hot chick" Супер здрава комедия на скоро го даваха по БТВ wink.gif Препоръчвам ви го tongue.gif
stormbreaker
Щом ви се гледат яки комедии, гледайте:
*Eurotrip(2004)
*Date Movie(2006)
*Little Man (2006)
Има и други , но в момента само за тези се сещам. biggrin.gif
qwe123
Еми значи аз препоръчвам "White chiks" (май така се пише,ама иначе "Бели мадами").Друг супер як филм е Little Man,а и Borat.За това се сещам в момента tongue.gif
TIGERM13
Fat pizza е голяма изродщина,на Borat се напиках от смях
Час пик 1,2 и Ченгето в мен са класики и простотиите на мистър БИЙН-игралният филм
Другите са яки вече са изброени.
gyendalin
[Най-размазващата комедия е на Гости на третата планета даваха я преди години по НТВ. От скоро се опитвам да я изтегля от някъде или да я купя но я няма. Ако някой знае от къде мога да я взема ще е супер. На този филм съм се смяла със сълзи. 18.gif
Snejito
На мен много ми хареса "Date Movie".Много готин филм
D__
Цитат(KyPBaPa @ Mar 7 2006, 00:37) *
NoT Another Tenn Movie и How Hight ......бтв маи така се пишеха на анг..

пс : и Американски Пай ( Сичките Части ) smile.gif

всъщност се пишат Not Another Teen Movie и How High tongue.gif
а ако искате комедия/пародия/адската простотия.. гледайте Fat Pizza и Dorm Daze... tongue.gif
**Sophia**
Ами...напрмер "Розовата пантера","Тя е пич" rolleyes.gif ,има и други ама не се сещам сега за мн... blush.gif
s70yan
Цитат(Snejito @ Mar 29 2007, 11:09) *
На мен много ми хареса "Date Movie".Много готин филм

2thum[1].gif
krisku
Аз ще кажа: Little Man, това дребното направо ме размаза. Може да го намерите на всички "по-известни" тракъри.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.