Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Комедии
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4
bo7evka
Eurotrip smile.gif това е комедията батеее biggrin.gif
K1llerAngel
American Pie 4 : Band Camp е филма
Titan
Norbit suxs. Забравяте една от най-яките комедий - Голямото напушване ( How High ). biggrin2.gif
K1llerAngel
Забравих е да How High
Good Luck Chuck
neohl
Хауард и Комар отиват до Белият Замък .. забравил съм как се пише на английски, но тази комедия е най-великата за мене smile.gif
Gossip_Girl
Охх те са много .
Home Alone 1 2 3 4 -Този филм съм го гледала милион пъти и винаги леж на земята адски забавен и смешен е .
American Pie 1 2 3 4 5
EuroTrip
Hot Chick
Професия Блондинка
Гарфилд 1
Тя е пич
Чичо Бък
Има и още но това са комедиите които ме карат просто буквално да се спуквам от смях.
Rand00m
American pie до 3-тата част си заслужава както и много от филмите на Шон Уилям Скот.
pinko_z
Американски пай (всички). Също са супер яки филмите с Роб Шнайдер (на неговите филми се попикавам от смях) !!!!
LimonkaTa`
Европейско пътешествие - няма равен
Niksana
Bachelor Party
nyuu
"Как да разкараш гаджето за 10 дена" mrgreen[1].gif В момента не се сещам за друг филм, който вие да не сте споменали. mrgreen[1].gif
djesito
Цитат(nyuu @ Feb 1 2008, 00:30) *
"Как да разкараш гаджето за 10 дена" mrgreen[1].gif В момента не се сещам за друг филм, който вие да не сте споменали. mrgreen[1].gif

Мда,тва е любимият ми филм!Гледайте The Game plan-невероятен филм,страшно ме изкефи и е много поучителен!Абе гледайте го!!!Друг е What a Girl Wants!Това е другият ми любиж филм!Приятно гледане! smile.gif smile.gif smile.gif
K1llerAngel
Всъщност е The Game Plan,не The Came Plan
ГЛедайте Dr.Dolittle 3 забавно филмче е !
djesito
Мда...съжелявам объркала съм буквичките.. =)

Althaea
"A Night At The Roxbury" ("Нощ в Роксбъри") - Много готина комедийка на фона на страхотни ретро парчета.

"Robin Hood: Men in Tights"("Робин Худ: Мъже в чорапогащи") - Пълна идиотщина, няма момент от филма, през който да не съм се смяла. Задължителен за гледане!

"Analyze That" ("Анализирай онова") - На мен лично ми харесва много повече от "Анализирай това", има много свежи моменти.

"What Women Want" ("Какво искат жените") - Който иска да види Мел Гибсън лакиран, гримиран и с дамски чорапогащник - да не изпуска. (:
advokata
Сега ще ме сметнете за странен , но вече за 7-8-ми път гледах филма и пак не спирам да се кикотя.
Филма е This is sparta. biggrin2.gif
SiSeTyyy
Страшно много ми харесва Just Visiting!(уникален е просто) biggrin2.gif
tsvetan93
Супер як филм. Kill Buljo/Убий Бульо
TuPAH
Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice In The Hood немога да намеря за него субтитри ако може някой да ми каже от къде да ги дръпна worthy.gif, пробвах subs.sab.bz i subs.unacs.bg субтитрите не съвпадат с филма

А пък за комедии може да гледате :
1.The Pacifier (с Вин Дизел)
2.The Gods Be Crazi 1,2 са интересни 3тата не чак толкова, ама са забавни МНОГО съм се смял на 1та wink.gif
3.Half Baked (тревомани)
4.senseless - > тоя е як пак : - ) happy.gif
5. Мъжът В къщата rolleyes.gif
smile.gif
Plamie
Ами на мене най-смешен ми е бил винаги Мисис Даутфайър (леко не се сещам как се пише на английски laugh.gif )
alex3
Storm in the Glass

Imdb инфо няма на сайта,защото не е официален филм...Но иначе това е една много яка пародия на Starwars
KriSsSsSs13
Scary Movie 1-3 направо ме побъркаха emoticon1 (12).gif emoticon1 (12).gif emoticon1 (12).gif
Mr. Winchester
Размазващи комедии? Повечето, които прочетох дотук въобще не са 'размазващи', в смисъл смешни са, но не кой знае колко, но пробвате ли Sorority Boys и Eurotrip ще видите какво е размазваща комедия smile.gif
tedi27
the Game Plan emoticon1 (12).gif emoticon1 (11).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (12).gif emoticon1 (11).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (12).gif emoticon1 (11).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (111).gif icon_peace.gif punk.gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 2039[1].gif 4part[1].gif

Наистина много е добър филма.
nelito_91
Мда и на мен страшно много ми хареса The game plan. Страхотен е happy.gif
tedi27
Също така и:

1.BIG FAT LIAR (не чак омазваща)
2.CLICK (комедия е ,е ама не чак омазваща,но във филма има МНОГО смисъл,един от любимите ми е )
3.DATE MOVIE
Craft
Bachelor Party 2 The Last Temptation / Ергенско Парти 2 Велика комедия!
OneGoodIdea
Хмм ми Smiley face, не че си спомням мноу от филма щото кат го гледах и имаше хора да ме расейват ама се тая, помня че имаше доста забавни моменти пък и се пак- Ана Фарис!
eragon16
Бели Мадами-Пукнах в киносалона.
gerganaa
от мене сам в къщи 1, 2 и 3 четвърта не ми харесва на мен
тва си ми е в кръвта тоа филм вече съм на 17(почти 18)и съм го гледала над 15 пъти и няма да ми омръзне
peyton_lucas_brooke
Бели мадами,Страшен филм 1,2,3,4,Малък човек и още много ама сега не се сещам..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.