Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Комедии
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4
Craft
Мойте фаворити са :Scary Movie 1и2;Analyze This ;Analyze That ;The Whole Nine Yards
divata_airis
Всички филми по-горе са размазващи 4.gif , обаче моя фаворит си е "Смотаняци" и "Има ли пилот в самолета?"- няма други като тях.
ani4ka_89
Сега се сещам само за Eurotrip. Тоя филм е страхотен, всеки път като го гредам и се смея. Като се сетя за други, ще допълвам
L0v3r_b0y
Jay And Silent Bob Stricke Back на тоя филм сам ревал от смях
1 не много тъп американски филм
RRRRrrrrr
American Pie
American Pie 2
American Pie 5
American Pie:Band Camp
Buttom's up
Clerks II
G.O.R.A. тоя филм сам се пукал от смях
Party Animals за олигофрени smile.gif
The Perfect Score много смях има в тоя филм smile.gif

Обаче тия линкове дето сам дал не може да се свалят поради причината че ги напраиха на торенти и ги няма 14.gif 14.gif

Enjoy

EDIT. Ако иска още някои да каже изгледал сам целия ларез комедията и хоррор 0106[1].gif
ani4ka_89
Ся се сетих за още 3 комедии - Смотаняци 1 и 2 и Soul Plane. Този последният е със Снууп Дог
ALeX4e7y^
Цитат(ani4ka_89 @ Apr 10 2007, 18:49) *
Сега се сещам само за Eurotrip. Тоя филм е страхотен, всеки път като го гредам и се смея. Като се сетя за други, ще допълвам

О да тоя филм е мнн якк biggrin.gif
horror_miss
Eми супер як филм е How High 4.gif също така Scary Movie 1,2,3,4 worthy.gif
ChioChips
Цитат(The Black Dragon @ Mar 3 2006, 01:06) *
Ето едни от най-любимите ми филми:

Deuce Bigalow: Male Gigolo
Deuce Bigalow: European Gigolo
Scary Movie 1
Scary Movie 2
Scary Movie 3
Waiting
Van Wilder
Eight Crazy Nights
My Boss's Daughter

Всички са убийствени пародии. Заливал съм се от смях на тея филми. 100% гаранция давам!

Супер са!!

Ето няколко и от мен:

The Long Weekend
Dude, where is my car?
Epic movie
Garfield (1,2)
Night at the museum
The Mask
She is the man (dude)
Tais Toi(френски е)
Serving Sara(не съм сигурен дали се пише така)

и др =D
qwe123
Borat,Little Мan и White Chicks biggrin.gif Това май са най-смешните,които се сещам tongue.gif Hoodwinked! и Flushed away също са много готини филми!!!Анимации са,ама са супер забавни biggrin.gif
CraZy`HoT`SexY`F
Американски пай и Страшен филм /сички части и на двата/ са уникат!!!
vasinka_{P}
She is the man
White Chicks
Eurotrip

На тея трите филма най много съм се смяла 18.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif
hristin4e
Цитат(petkox_ray @ Mar 6 2006, 00:07) *
Запознай се с нашите smile.gif

и също "Запознай ме с вашите" biggrin.gifbiggrin.gif:D
smallville_f
Към всички изброени по-горе добавям Sorority Boys - Мъже с токчета, Bringing down the house и National Lampoon's:Pucked 4.gif 4.gif 18.gif
Gossip Girl
Тя е пич, Момиче за един сезон...Ох много са ама нищо не помня вече
Zilenia
Тази комедия никога няма да я забравя старо , но много добра "Dumb & Dumber" (от глупав по-глупав) 1-вата част, 2рата е малко тъпичка
luxor
Wedding Crashers,The Hot Chick има много ама сега немога да се сетя.... wink.gif
Tedds
Тя е пич
White Chicks
Малък човек
Sensimilla
Liar Liar
Dumb and Dumber
My, Myself and Irene
Ace Ventura: Pet Detective
Ace Ventura: The Nature Calls
The Animal
Deuce Bigalow Male Gigolo
Billy Madison
Monty Python and The Holy Grail
Bio - Dome
Saving Silverman
The Mask
Man in Black 1
Boat Trip
Hot Chick
::Brooke::Davis::
Hot Chick
White Chicks
Just Married
American Pie - всички части
Boat Trip
Eurotrip

Adorkable
Robin Hood:Men in Tights или там както беше.Това е най-забавния филм,който съм гледала 18.gif
Liar Liar - частта където се самопреби направо се разплаках от смях 18.gif
John Tucker Must Die- частта с прашките беше УНИКАЛНА 18.gif .
Тва са (=
^^HeLa^^
It s a boy girl thing забавно и разтоварващо филмче wink.gif
ALeX4e7y^
"Сеащи на сляпо"-жесток филм!!!!!!
ladysunshine
American Pie 1,2,3
Just Married тия са ми любимите гледала съм ги по няколко пъти и са супер, не ми омръзват
CheerFuL-F
White Chicks, Sorority Boys,Wedding Crashers,Showtime има и други ама са много...
Jolly_GirL
Robin Hood:Men in Tights >уникално филмче biggrin2.gif,White Chicks,Monster-in-law и др.
Peyton___
Цитат(LoF_Chad @ Jul 14 2007, 20:27) *
"Сеащи на сляпо"-жесток филм!!!!!!

Ооо ДА опеделено мн е як

Яки комеднийки са Its a Boy Girl Thing и Шантав Петък
fNatic.
Mr. Bean's Holiday (2007)
Brooke
Цитат(fNtc. @ Aug 10 2007, 15:54) *
Mr. Bean's Holiday (2007)

Това е единия,а другия е 1-я Мистър Бийн с картината,просто умирам на този филм.Друг ,който се сещам в момента е пак с Rowan Atkinson -Johnny English 18.gif
Филмите на Джеки Чан също са доста забавни biggrin2.gif
Mr. Winchester
Boat Trip
Scary Movie - Trilogy (1-4)
Date Movie
Epic Movie
She's the Man
Mrs.Ackles
Всички части на "Scary Movie", "Date Movie", "Epic Movie", "Borat", "Norbit", "White Chicks", "Hot Chick"..
18.gif
Jud_Law
Хехе много се накефих на "Last Holiday"...страхотен филм казвам ви!!!!
erk0r
Fat Pizza e филма 2thum[1].gif
^^HeLa^^
Rush hour 1, 2, 3; 2thum[1].gif
Adorkable
The Great Dictator
Още се съвземам от момента в бръснарницата,ахахаха 18.gif 18.gif 18.gif worthy.gif .
Абе класика,какво да си гоорим.
racheL_gattIna
Американски пай обожавам го тоя филм гледала съм го сигурна 100 пъти и се пръскам от смях жесток е и трите части са велики .А също и Сам вкъщи е много забавен стар е на мен ме кефи и винаги се спуквам от смях особено в двойката има жестоки моменти.А и също Епичен филм и Ваканцията на Мистър Биийн
aria
- Rush hour
- Hot Chick
- White Chicks
- Sorority Boys
f0rgy
QUOTE(racheL_gattIna @ Oct 5 2007, 17:14) *
Американски пай обожавам го тоя филм гледала съм го сигурна 100 пъти и се пръскам от смях жесток е и трите части са велики .А също и Сам вкъщи е много забавен стар е на мен ме кефи и винаги се спуквам от смях особено в двойката има жестоки моменти.А и също Епичен филм и Ваканцията на Мистър Биийн

4

5
Mr. Winchester
Van Wilder / Eurotrip / Boat Trip blush.gif
Raul4o
See Spot Run - едно сравнително старо и неизвестно филмче,което обаче ме изкефи уникално много.Гледайте,добро е 4.gif
Ashikov
Цитат(gyendalin @ Mar 2 2007, 14:21) *
[Най-размазващата комедия е на Гости на третата планета даваха я преди години по НТВ. От скоро се опитвам да я изтегля от някъде или да я купя но я няма. Ако някой знае от къде мога да я взема ще е супер. На този филм съм се смяла със сълзи. 18.gif

Аз си я изтеглих от замундата има само първите 20 епизода, засега но наистина е мн добър.
Ето от тук можеш да изтеглиш от 1 до 20 еп, мисля, че това са всички епизоди от 1 сезон, да се надяваме, че скоро ще качат още: http://zamunda.net/browse.php?search=%CD%E...&incldead=1
Mr. Winchester
Цитат(LeoWyatt @ Dec 6 2007, 12:43) *
Van Wilder / Eurotrip / Boat Trip blush.gif

И Road Trip
brooke_scott
Цитат(LeoWyatt @ Dec 31 2007, 18:07) *
И Road Trip

о да, тоя филм е мн добър, аз с-р мн му се кефя, а и Шон играе 10.gif те май днес ще го дават по Бтв wink.gif
Mr. Winchester
Цитат(brooke_scott @ Jan 2 2008, 14:51) *
Цитат(LeoWyatt @ Dec 31 2007, 18:07) *
И Road Trip

о да, тоя филм е мн добър, аз с-р мн му се кефя, а и Шон играе 10.gif те май днес ще го дават по Бтв wink.gif

Да, ще го дават тая вечер от 8:00
K1llerAngel
Неско от 8 по БТВ Hot Chick...
c0mp
Цитат(K1llerAngel @ Jan 5 2008, 15:42) *
Неско от 8 по БТВ Hot Chick...

Шоу е филмеца !!!
А иначе предложение за филм - Grandma's Boy
divata_airis
ами нз дали си гледал Мъртвия Съквартирант, аз много я обичам и вече доста пъти съм я гледала и пак ме кефи и си гледам и се хиля на същите неща като преди...Ама всеки си има собствен вкус, така че нз
brooke_scott
Цитат(divata_airis @ Jan 5 2008, 16:00) *
ами нз дали си гледал Мъртвия Съквартирант, аз много я обичам и вече доста пъти съм я гледала и пак ме кефи и си гледам и се хиля на същите неща като преди...Ама всеки си има собствен вкус, така че нз

аууу тва филм4е е мн добро, аз с-р мн му се кефя biggrin.gif
`BruKas`
Ми имаше едно Норбит се казваше май.. Беше голям смях smile.gif
Mr. Winchester
Гледах наскоро едни : The Hot Chick , Road Trip, Daddy Day Camp , White Chicks ....и Мъже с ток4ета
K1llerAngel
Grandma's Boy олеее не тфа е уникат гледах го още като беше излезнал през ноща го гледах попиках се от смях чесно
ПП Препоръчайте някфа комедия подобна На Американски Пай
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.