Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Dark Angel (2000-2002) / Ангел от мрака
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
Ralna
Какво мислите за това филмче с Джесика Алба, мен лично много и харесва 4.gif Макарче е малко старичко и вече не се снима, беше великолепно, новаторско и успешно, чудя се защо го спряха 19.gif

Участва и Дийн от "Supernatural"

Bullseye
QUOTE(Ralna @ May 7 2006, 22:53) *

Какво мислите за това филмче с Джесика Алба, мен лично много и харесва 4.gif Макарче е малко старичко и вече не се снима, беше великолепно, новаторско и успешно, чудя се защо го спряха 19.gif

Съгласен съм с теб, сериалчето наистина е много готино( въпреки, че съм гледал само първите 4-5 епизода).

P.S. Днес видях, че са качили целия 2-ри сезон във Датата на торент.
Nasi
Освен в датата на торент имали го другаде, например в арена.
Ralna
QUOTE(Nasi @ May 8 2006, 15:58) *

Освен в датата на торент имали го другаде, например в арена.

Аха има го в torrents.linkos.bg 4.gif Наси ти гледала ли си го? Ако не си гледай го много е интересен, особенно втория сезон, в него играе сладурът Дженсън и целия сезон като цяло е невероятен 4.gif 4.gif
sunset_love
Тъкмо свърших двата сезона...сериалчето е много готино и много ме е яд, че няма 3-ти сезон. То няма и да има доколкото знам. Ако някой има друга информация и може да ме зарадва да заповяда smile.gif . А като цяло сериала го препоръчвам!!!
bandikata
QUOTE(sunset_love @ Jun 14 2006, 22:49) *

Тъкмо свърших двата сезона...сериалчето е много готино и много ме е яд, че няма 3-ти сезон. То няма и да има доколкото знам. Ако някой има друга информация и може да ме зарадва да заповяда smile.gif . А като цяло сериала го препоръчвам!!!

Чесно казано аз см чувала че има трети сезон и се орових малко в нета и попаднах на тази страничкаhttp://www.petitiononline.com/save3da/ но проблема е че не съм много добре със англииския и немога да разбера нищо освен че пише за трети сезон на Dark Angel и нещо си за теглене... Моля ако някой може да разбере какво точно пише ще съм му много благодарна blush.gif
ThePinkDuck
Като за начало ще те помоля да пишеш на БЪЛГАРСКИ и да прочетеш Правилата на форума!
Сега по темата, това което си намерила е петиция за Сезон 3! Такъв така и не е направен до ден днешен! А това са близо 5 години след края на 2ри! Никъде няма официална информация за 3ти сезон, навсякъде само се говори колко бихме искали да има такъв!
Аз много се радвам на сериалчето! Малко е дървено на моменти, но като цяло много ми харесва! mrgreen[1].gif
Ледено_момиче
Аз започнах да го гледан наскоро и съм до 4еп.,но още когато гледах 1-и ми хареса..затова реших,че сериала си струва.
DaniEl
Филма е хубав smile.gif Не съм го гледал целия сега съм към края на първи сезон ,но ми харесва А пък нали и Джесика Алба играе в него biggrin2.gif
Mimi
А има ли БГ форум за тоя сериал или БГ саит?
nelito0o0
Някой ако може да ми намери песента с която почва всеки епизод на филма ще Съм безкрайно бладорна !!! smile.gif
sunset_love
За да не правя нова тема...може ли някой да ми даде линк към сериала, но да не е торент, защото никъде няма сийдъри и тегля с по 20-30КВ
Kindle
During April of 2006, Fox held a poll on its broadcasting website, asking, "Now we've brought back Family Guy for another series, which of these would you like to see resurrected for another series?" Among the choices were Dark Angel, Tru Calling, Angel, Futurama, and Buffy the Vampire Slayer.

The poll started mid-April and ended during the beginning of May.

At the conclusion of Fox's poll, Dark Angel won with 34.5% votes, with Tru Calling at 28.1% behind it. Fox has not announced if it will renew the series or not.

За тези които не знаят английски тук пише че е имало гласуване за кой от тези сериали да бъде въстановен и Dark Angel печели с 34.5%. Лошото е че това гласуване е било Април 2006 и досега няма новини т.е. възможно е екипът на Dark Angel да не е могъл да се събере.

Иначе сериала е СУПЕР!!!!
HooRiyA
~Колко ще се израдвам на 3ти сезон ... Много хубавко сериалче... rolleyes.gif
sladuranka
Преди малко изгледах и последния епизод на сериала. Очаквах още нещо да се случи, но...просто свърши и това малко ме раздразни dry.gif unsure.gif . Сериалчето наистина е добро, но 1-ви сезон беше просто велик worthy.gif ; втори не бе чак толкова интересен, добре че го имаше Дженсън Ейкълс(май така се пише), че ми беше много забавно да го гледам biggrin2.gif rolleyes.gif .
А що се отнася до актьора, който играе Лоугън също е готин, но много се изненадах, че той и Джесика Алба са били сгодени до 2003 година ohmy.gif .
Kindle
Исках само да ви информирам, че на 17.05.07 в Лос Анжелис ще се състои протест пред зградата на FOX. Протестът е за продължение на Dark Angel и събира фенове от цял свят. За пове4е инфо. посетете http://www.eyes-only-online.net/index.php?section=news и http://www.max-x5452.de/index.htm . Ако някой има път натам да намине да попротестира малко smile.gif. Понеже има много хора които ходят на Work and Travel реших да ви информирам.
sulu
Е как според вас ще успеят да ангажират Джесика Алба,която вече взима милиони за ролите си,Дженсън,който предполагам си има договор покрай Supernatural и останалите актъори след 6 години! То това си е доста невъзможно-същото важи за Бъфи,Ейнджъл и предполагам за този другия сериал,но не съм го гледала така че не съм сигурна.Има само някаква лека надежда за Tru calling,но аз лично се съмнявам,че ще продължат който и да е от тези сериали.
luxor
Не съм го гледал но щом е с Джесика Алба значи ще е върха smile.gif
Tonigirl
Този сериал е супер. А Джесика Алба го прави още по-хубав. Дано да се сетят и направят 3-ти сезон, че не завърши както ми се искаше cool.gif
Gossip Girl
Започнах да го гледам целия. Преди бях изгледала няколко серии заради Дженсън, но сега се навих да изтегля всичко и определено много ми хареса. Джесика е много сладка, а Дженсън е направоо....Страхотен?! Много жалко, че са го спрели...
qwe123
Цитат(sulu @ May 30 2007, 15:12) *
Е как според вас ще успеят да ангажират Джесика Алба,която вече взима милиони за ролите си,Дженсън,който предполагам си има договор покрай Supernatural и останалите актъори след 6 години! То това си е доста невъзможно-същото важи за Бъфи,Ейнджъл и предполагам за този другия сериал,но не съм го гледала така че не съм сигурна.Има само някаква лека надежда за Tru calling,но аз лично се съмнявам,че ще продължат който и да е от тези сериали.
Абсолютно същото щях да пиша... Джесика в момента сигурно отказва филми за милиони, едва ли би се върнала в сериал... Те най-вероятно и за това са го спрели...
FrAgMaKeR
Интересно заглавие като това, нямам представа как съм го подминавал до сега.. Джесика Алба е страхотна, сериала също е интересен, жалко че е спрян одавна, но въпреки това си заслужава да се гледа, особено в тези бедни на епизоди времена.. smile.gif
divata_airis
Много ми хареса тоя сериал...жалко че го спряха, беше интересен и как продължава история - гадайте...Обече Дженсън тука е опасен, само съм се смяла с него и Джесика като героинята и има някое разгонване...
brooke_scott
ей тоя сериал, отдавна съм му хвърлила око и сега ще го тегля, че толкова време без Дженсън почвам, както казва една фр да изпадам в "абстиненция" biggrin.gif
[dEs]
Сериала е много готин. Джесика има многоооо забавни моменти. След това с Дженсън са много сладки как се дракат двамата хахахах. Има една серия дето се правят тя уж флиртува с него и го удря по главата мнооооооогооо са забавни. Жалко, че са го спрели с доста гаден край, но е вярно, че вече получава луди пари за някой филм. Вече няма шанс, а и чака бебе... замина работата.
nelito0o0
Цитат(desitoo_91 @ Jan 15 2008, 19:14) *
Сериала е много готин. Джесика има многоооо забавни моменти. След това с Дженсън са много сладки как се дракат двамата хахахах. Има една серия дето се правят тя уж флиртува с него и го удря по главата мнооооооогооо са забавни. Жалко, че са го спрели с доста гаден край, но е вярно, че вече получава луди пари за някой филм. Вече няма шанс, а и чака бебе... замина работата.

Оххххххх беше мноууу яку тя като се беше разгонила брааааат.. ии само като види някъф.. и.... и потичат лигите... 18.gif 18.gif 18.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
FrAgMaKeR
Да но остават надежди за игрален филм.. smile.gif Би имал голям успех.. стига някоя от големите глави в холивуд да се сети за това..
brooke_scott
изгледах 3 епизода и мога да кажа че ми хареса, след 1вия не бях много убедена, но после останах доволна. Хубаво ми изглежда сериалчето и Джесика играе супер, мн ми харесва в ролята на Макс smile.gif само да имаше малко повече сийд....че мн бавно го тегля sad.gif
ThePinkDuck
Цитат(brooke_scott @ Jan 19 2008, 15:30) *
изгледах 3 епизода и мога да кажа че ми хареса, след 1вия не бях много убедена, но после останах доволна. Хубаво ми изглежда сериалчето и Джесика играе супер, мн ми харесва в ролята на Макс smile.gif само да имаше малко повече сийд....че мн бавно го тегля sad.gif

Ама в замунда има предостатъчно сийд! mrgreen[1].gif

Сериала както вече съм писала определено е интересен. И наистина ако има филм ще е много готино. Интересно ми е какво ще се случи, защото посоката в която заби във втори сезон беше доста неочаквана.
brooke_scott
Цитат(ThePinkDuck @ Jan 19 2008, 19:09) *
Ама в замунда има предостатъчно сийд! mrgreen[1].gif

еми нз за кой сезон си гледала, ама за 2 нямаше никакъв unsure.gif и сега го тегля от и аз нз откъде, С ми даде няккъв линк и пак е страшно бавно wink.gif

ThePinkDuck: Ама аз от там си го смуча редовно като не ми се рови за дисковете! Незнам на тебе що ти е така бавно! wacko.gif
jemma
Сериала е страхотен!!! Наистина е много гадно че не са продалжили да го снимат,но надеждата умира последна happy.gif
brooke_scott
мн е яко сериалчето само ме яд, че така и н събраха Алек и Макс, щяха да са много сладка двойка wink.gif
divata_airis
Цитат(brooke_scott @ Feb 1 2008, 22:28) *
мн е яко сериалчето само ме яд, че така и н събраха Алек и Макс, щяха да са много сладка двойка wink.gif

Дам, дам и аз се бях зарибила по тях, когато го гледах. Жалко че нямаха обаче нито една по-такава сцена...оня очилатия все се намесваше dry.gif
jemma
Еми за жалост филма си беше за любовта между Очилатия и Макс biggrin.gifbiggrin.gif:D
divata_airis
Цитат(jemma @ Feb 2 2008, 12:13) *
Еми за жалост филма си беше за любовта между Очилатия и Макс biggrin.gifbiggrin.gif:D

Е сега няма да казвам че в първи сезон ме кефеше цайса blush.gif , ама като се появи Алек...утече biggrin2.gif
nelito0o0
Цитат(divata_airis @ Feb 2 2008, 12:21) *
Цитат(jemma @ Feb 2 2008, 12:13) *

Е сега няма да казвам че в първи сезон ме кефеше цайса blush.gif , ама като се появи Алек...утече biggrin2.gif

хХАХАхХАаа biggrin2.gif biggrin2.gif Много точно !!! blush.gif blush.gif blush.gif
FrAgMaKeR
Ех тоя Х5-494 за какво толкова всички го харесват, нито е най-силният, нито е най-умният. A Джошуа нямали кой да го хареса и него.. smile.gif

Обаче срещата между него и Макс в Мантикор, когато се видяха за пръв път беше уникална.. biggrin.gif
brooke_scott
Цитат(FrAgMaKeR @ Feb 2 2008, 18:51) *
Ех тоя Х5-494 за какво толкова всички го харесват, нито е най-силният, нито е най-умният. A Джошуа нямали кой да го хареса и него.. smile.gif

Обаче срещата между него и Макс в Мантикор, когато се видяха за пръв път беше уникална.. biggrin.gif

е как да не го хареса човек, то просто толкова хубаво нещо рядко се вижда, както викаше OC "знаят как да ги правят хубави" tongue.gif и е мн яко като се дразнят с Макс, просо с-р са сладури. а първата им среща рулира от всякъде, просто така съм се смяла mrgreen[1].gif милия ми той, аз ако бях на Макс нямаше да откажа, но тва е друг въпрос rolleyes.gif
а като заговрихте за Макс и Логан, тяхната връзка на мен лично в първи сезон ми харесваше, ама във втори с тия вируси глупоси, просто се проточи много и стана скучно, докато Алек и Макс винаги са ме радвали, дракат се, дракат се, ама като стане дума за сериозни неща са си там за другия. rolleyes.gif просто спред мен щеше да е хубаво да ги съберат, така или иначе Макс и Логан не можеха да бъдат заедно 10.gif
Adorkable
Това,че е красив не го прави интересен,умен или забавен.За мен Алек беще просто пълнеж.Но явно за някои хора външния вид е всичко.
vivata123
А според мен беше и красив и забавен и чаровен и с як характер.. Но явно е въпрос на гледна точка. wink.gif
Даже ако трябва да съм честна, изгледах целия сериал, единствено заради Дженсън. Иначе не че беше лош сериала, но и не беше нещо особено. Така че, за мен мога да кажа, че беше далеч повече от 'пълнеж'..
А иначе, аз харесвам Джошуа! mrgreen[1].gif Какво? Като изключим, муцунката му, той си беше като едно малко дете - сладурест един такъв... ^^
jemma
Алек внесе много смях и много интересни случки, а това че е красив си е друг въпрос, поне за мен! Аз исках да стане нещо между тях ама то се знаеше че неможе. sad.gif
brooke_scott
Цитат(vivata123 @ Feb 2 2008, 21:11) *
А според мен беше и красив и забавен и чаровен и с як характер.. Но явно е въпрос на гледна точка. wink.gif
Даже ако трябва да съм честна, изгледах целия сериал, единствено заради Дженсън. Иначе не че беше лош сериала, но и не беше нещо особено. Така че, за мен мога да кажа, че беше далеч повече от 'пълнеж'.

именно, ся като четох мнението на Adorkable точно тва си мислех да пиша, но после видях че си ме изпреварила biggrin2.gif

ПП
Цитат(divata_airis @ Jan 14 2008, 22:14) *
Обече Дженсън тука е опасен, само съм се смяла с него и Джесика като героинята и има някое разгонване...

ей тва в кой епизод беше с разгонването?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.