АренаБГЦелия 3-ти сезон :-) с перфектно качесто :-))

Ще го друпна от нас че имам доста добър нет към АренаБГ и ще го сийдвам с evrocom-ския ми нет :-)) Тъй като вечето сте на GGbit :-)
Тая вечер ще го пусна като се прибера в нас :-) дано да има доволни :_)
PiToMeN
May 7 2006, 12:46
Seeders: 0
Leechers: 15
Cool !!!
Свалям от нас вечерно време с 1-1.20 МБ/с тъй че няма да се претеснявам от това :-))
До 02-03 :-) утре ще е готово за сийд :-)
PiToMeN
May 7 2006, 13:12
Аз през деня с толкова сийдвам, но не ми беше там идеята, а в лиспата на сийдър, може би защото коментарите бяха малко остри срещу него...не ми се почва този торент, за да видя дали има някой на 100 %...
Дам малко не се е постарал по описанието :-) Може би затова .. еми надявам се да пусн е малко сийд :-))
това да го пускам ли да се сваля или го имате :-)
PiToMeN
May 8 2006, 13:09
Аз втория сезон си го имам, а между другото торентът вече не съществува в списъка с торенти, достъпен е само с директен линк, сийдъри отново няма, така че по-добре го зарежи. Нищо, че е LOL, XOR също са добри.
The Black Dragon
May 8 2006, 15:03
Ако това са DVD рипове, да знаете, че нашите си - HDTV са с по-хубавото качество.
Сега го видях .. мм hdtv са ... няма смисъл значи. При излизането на dvd рип :-) ще се обадя :-)
PiToMeN
May 8 2006, 16:02
Тук май някой не знае какво точно е HDTV... Това е reencoded от HDTV сателитен канал, но не е HDTV /High Definition Television/.
HDTV се отличава с доста висока резолюция и перфектно качество и няма да тръгне на половината потребители на форума
Не знам дали тук е мястото да питам точно това, ако не е извинявам се предварително, но мнооого ми трябва серията от 2-ри сезон, когато Джейк си отива!

Ако може някой да ми каже коя е ще съм му много благодарна!
Цитат(*PeyT* @ Feb 4 2007, 15:18)

Не знам дали тук е мястото да питам точно това, ако не е извинявам се предварително, но мнооого ми трябва серията от 2-ри сезон, когато Джейк си отива!

Разбира се може ... 2-ри сезон 22 епизод 43 минути и 23 секунди.Ако става за този ...

...момент разбира се ,защото той си отиваше и връщташе на няколко пъти
Цитат(DaniEl @ Feb 4 2007, 15:32)

Цитат(*PeyT* @ Feb 4 2007, 15:18)

Разбира се може ... 2-ри сезон 22 епизод 43 минути и 23 секунди.Ако става за този ...

...момент разбира се ,защото той си отиваше и връщташе на няколко пъти

Олеееееееееее мерсииии, много ме улесни, обичаам те!

До довечера ще е готово клипчето!
caprice
Mar 17 2007, 11:37
A mоже ли да попитам защо от вчера няма субтитри

?
ludoto_mimi
Mar 17 2007, 12:36
Цитат(caprice @ Mar 17 2007, 11:37)

?
Какви субтитри? Вчера нямаше епизод! Четете малко! Следващия епизод е на 28 март!
Как винаги пишете където ви попадне.
Някой може ли да ми даде линк към епизод 20 сезон 2, защото този във дата спира да се тегли на 1%? Благодаря предварително.
caprice
Mar 18 2007, 19:46
Цитат(ludoto_mimi @ Mar 17 2007, 12:36)

Цитат(caprice @ Mar 17 2007, 11:37)

?
Какви субтитри? Вчера нямаше епизод! Четете малко! Следващия епизод е на 28 март!
Как винаги пишете където ви попадне.

Имам предвид че няма субтитри от нито един сезон,аз си тегля от друго място,защото ми дава грешка.
FintiFlushka
Jun 3 2008, 13:22
Вече на всички сезонии тоест само на 5-те има субтитри има гии в сички сайтове с хубаво качество
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.