Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всчки фенове на сериала :-)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 2
BAUAR
АренаБГ

Целия 3-ти сезон :-) с перфектно качесто :-)) 4.gif

Ще го друпна от нас че имам доста добър нет към АренаБГ и ще го сийдвам с evrocom-ския ми нет :-)) Тъй като вечето сте на GGbit :-)

Тая вечер ще го пусна като се прибера в нас :-) дано да има доволни :_) 18.gif
PiToMeN
Seeders: 0
Leechers: 15
Cool !!!
BAUAR
Свалям от нас вечерно време с 1-1.20 МБ/с тъй че няма да се претеснявам от това :-))
До 02-03 :-) утре ще е готово за сийд :-) rolleyes.gif
PiToMeN
Аз през деня с толкова сийдвам, но не ми беше там идеята, а в лиспата на сийдър, може би защото коментарите бяха малко остри срещу него...не ми се почва този торент, за да видя дали има някой на 100 %...
BAUAR
Дам малко не се е постарал по описанието :-) Може би затова .. еми надявам се да пусн е малко сийд :-)) rolleyes.gif
BAUAR
това да го пускам ли да се сваля или го имате :-)
PiToMeN
Аз втория сезон си го имам, а между другото торентът вече не съществува в списъка с торенти, достъпен е само с директен линк, сийдъри отново няма, така че по-добре го зарежи. Нищо, че е LOL, XOR също са добри.
The Black Dragon
Ако това са DVD рипове, да знаете, че нашите си - HDTV са с по-хубавото качество.
BAUAR
Сега го видях .. мм hdtv са ... няма смисъл значи. При излизането на dvd рип :-) ще се обадя :-) smile.gif
PiToMeN
Тук май някой не знае какво точно е HDTV... Това е reencoded от HDTV сателитен канал, но не е HDTV /High Definition Television/.
HDTV се отличава с доста висока резолюция и перфектно качество и няма да тръгне на половината потребители на форума smile.gif
*PeyT*
Не знам дали тук е мястото да питам точно това, ако не е извинявам се предварително, но мнооого ми трябва серията от 2-ри сезон, когато Джейк си отива! rolleyes.gif Ако може някой да ми каже коя е ще съм му много благодарна! worthy.gif
DaniEl
Цитат(*PeyT* @ Feb 4 2007, 15:18) *
Не знам дали тук е мястото да питам точно това, ако не е извинявам се предварително, но мнооого ми трябва серията от 2-ри сезон, когато Джейк си отива! rolleyes.gif Ако може някой да ми каже коя е ще съм му много благодарна! worthy.gif

Разбира се може ... 2-ри сезон 22 епизод 43 минути и 23 секунди.Ако става за този ...

...момент разбира се ,защото той си отиваше и връщташе на няколко пъти rolleyes.gif
*PeyT*
Цитат(DaniEl @ Feb 4 2007, 15:32) *
Цитат(*PeyT* @ Feb 4 2007, 15:18) *

Разбира се може ... 2-ри сезон 22 епизод 43 минути и 23 секунди.Ако става за този ...

...момент разбира се ,защото той си отиваше и връщташе на няколко пъти rolleyes.gif

Олеееееееееее мерсииии, много ме улесни, обичаам те! worthy.gif worthy.gif rolleyes.gif До довечера ще е готово клипчето! biggrin2.gif
caprice
A mоже ли да попитам защо от вчера няма субтитриconfused.gif?
ludoto_mimi
Цитат(caprice @ Mar 17 2007, 11:37) *

Какви субтитри? Вчера нямаше епизод! Четете малко! Следващия епизод е на 28 март!
Как винаги пишете където ви попадне. dry.gif
HPHBP
Някой може ли да ми даде линк към епизод 20 сезон 2, защото този във дата спира да се тегли на 1%? Благодаря предварително.
caprice
Цитат(ludoto_mimi @ Mar 17 2007, 12:36) *
Цитат(caprice @ Mar 17 2007, 11:37) *

Какви субтитри? Вчера нямаше епизод! Четете малко! Следващия епизод е на 28 март!
Как винаги пишете където ви попадне. dry.gif

Имам предвид че няма субтитри от нито един сезон,аз си тегля от друго място,защото ми дава грешка.
FintiFlushka
Вече на всички сезонии тоест само на 5-те има субтитри има гии в сички сайтове с хубаво качество wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.