Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Онлайн игра
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural
Ralna
Вижте на този сайт http://supernatural.warnerbros.com/ има някаква онлайн игра, влизаш в клата на Дийн, разглеждаш книгата с всичко което имат за демоните, палиш колата, слушаш разни записи и такива неща, влизаш в багажника, в компютъра, самоче немога да разбера как става номера и кво точно се изка да направиш, някой има ли идея?
ventzo
В колата има много неща които трябва да намериш!Прочети ги всички и ще разбереш...
Ralna
Е то хубаво ама пише на инглишки, аз не го вдявай кой знае колко, еми бутай, няма да се мъча да я разгадавам unsure.gif
Devil^Rose^^
От цялата работа най ми харесва пентаграмчето докато зарежда biggrin2.gif а иначе аз исках да намеря епизодите и по нещо за тях ...е успях в крайна сметка, ама сега да ме питаш каде точно бяха 16.gif
Ralna
QUOTE(Devil^Rose^^ @ May 7 2006, 21:50) *

От цялата работа най ми харесва пентаграмчето докато зарежда biggrin2.gif а иначе аз исках да намеря епизодите и по нещо за тях ...е успях в крайна сметка, ама сега да ме питаш каде точно бяха 16.gif

И аз ги намерих 4.gif Мен ме кефи тва дето разглеждаш тетрадката 3.gif И като тръгнеш да караш колата и се чува глас "Хей някой ти кара колата" и там дето слушаш разни реплики от серийте, и как тая от 1 епизод се появява в огледалото и казва "Никога няма да се върна в къщи" 4.gif
Devil^Rose^^
Интересно са го направили smile.gif а и има ли някаква галерия или съм сбъркала мястото rolleyes.gif
Ледено_момиче
Абе,игричката ми харесва,ама мн лагва и бавничко зарежда,но иначе е яка!!! Рална-бравос,нз как сия открила,но играта зарибява!!!
ThePinkDuck
Хех, че игричката си я има на официалната страница на сериала в сайта на WB. Много е сложно да я открие човек 18.gif 18.gif 18.gif . Мене много ме радваше и все още ме радва. Който не я е играл трябва да я пробва!!! mrgreen[1].gif
Loshka
Много е готинко така на официаната страница, ама аз нещо не мога да продължа нататък. Стигам до едно място и - дотам. sad.gif
ThePinkDuck
Вече повече от година официалният WB сайт на Supernatural съществува. Най - на края там се появи нещо повече от ежеседмичното промо на епизодите.

Когато отидете на сайта и изгледате интрото няма да забележите някакви промени. Когато обаче основната страница се зареди ще видите, че клипчето, как колата спира в двора на къщата на Констанс, вече го няма. Вместо това Импалата спира на път който бавно потъва в мъгла, а в далечината се виждат проблясващи светлини.

Кликвайки на колата влизате вътре и попадате на стария интериор, с тази разлика, че светлинките отвън се забелязват през прозорците. Нищо особено не се е променило вътре. Все същите ежеседмични новини за предстоящите епизоди, както и справките за реплики казани на чужд език вписани в тетрадката която лежи захвърлена на задната седалка.

Тук вече идва и вълнуващата част.
За всички вас, прекарали часове опитвайки се да се логнат в лаптопа на Сам, пробвали всевъзможни пароли и потребителски имена и гледали всеки епизод сцена по сцена в търсене на улики... чакането приключи.

Виждате ли, когато отворите блогът на ловците сега, паролата се самовписва и всичко което трябва да направите е да натиснете Enter. Там ще намерите купища файлове на хора които братята са срещали в пътуването си до сега. Тези файлове разбира се са отделни блогове и всичко което трябва да направите е да разберете техните пароли и потребителски имена... Знаете ли, това е сякаш да отключиш врата зад която се намира поредният лабиринт.
pinko_z
Знаете ли от къде мога да си намеря такова пентаграмче? unsure.gif
ThePinkDuck
Има ги на много места. Най-вече в по-големите метъл или готик магазини. У наше село съм виждала в Горгона подобни. mrgreen[1].gif
dragon_girl
Някой знае ли паролата confused.gif
Rubi{}
Дам някой знае ли паролата за логване на имената от лаптопа на Сами?
аз влязох в багажника и там има нещо като сейф и иска комбинация и кво ли не пробвах май нищо не открих, а пък и тоя английски направо ме скапва.та някой знае ли кода и ако да би ли ми го дал.
И другото освен в колата има ли нещо друго като ниво където може да се види в играта или всичко се върти около тая кола.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.