Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Break-Up
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
never_mind
The Break-Up

IPB Image

Genre: Comedy / Romance
IMDB Link
Release Date: June 2, 2006
Режисьор: Пейтън Рийд ( Peyton Reed )
Участват : Дженифър Анистън ( Jennifer Aniston ), Винс Вон ( Vince Vaughn ), Джуди Дейвис ( Judy Davis ) и др.
Ревю: Когато Брук ( Анистън ) решава да скъса с приятеля си Гари ( Вон ), нито един от двамата не иска да напусне квартирата, в която живеят. Приемайки съвети от приятели ( и няколко непознати ), те започват война, чиято цел е да накара другия да напусне жилището. В един момент осъзнават, че не се борят за мястото, а за съживяване на връзката им.
Trailer
seduction_55
Аз го гледах този филм.Нищо особенно не е,даже няма много смях.И свърши много тапо.Абе не си заслужава.
ZzoOoMeR
QUOTE(seduction_55 @ Aug 22 2006, 08:09) *

Аз го гледах този филм.Нищо особенно не е,даже няма много смях.И свърши много тапо.Абе не си заслужава.

Mного меко си се изказал ако питаш мен !!! Филма е Пълна боза даже на моменти заспивах ... изобщо само ше сгрешите ако го гледате 9.gif
scandalous_girl
Прави сте, филмът не струва! Нито ми беше интересен,нито забавен, дори прекалено склучен! Очаквах много повече!
DaniEl
Оф и аз се излъгах да го гледам Много е скучен щях да заспа по едно време И актьрската игра също не ми хареса Филма не струва dry.gif
CheerFuL-F
Супер тъп филм мислех че ще е нещо по-различно от др-те филми в който е участвала Дженифър но явно не е...и при т'фа го гледах на кино прецаках се....
Jolly_GirL
Ауу тоя филм е супер тъп! 4иста загуба на време!
common_sense
хахаха като гледам само на мен ми хареса biggrin.gif имаше някой адски смешни моменти, когато двамата се дразнеха. направо се убих от смях 4.gif и мн ми хареса как свърши! някак мн реално....
ladysunshine
Филма изглежда много готин. Поне сюжета му би трябвало да е по интересен. Дженифър играе много добре попринцип. Сигурно е доста смешен
dEniChka
Не знам за какво става на вьпрос но явно е тьп..като гледам повечето мнения...ии мисля да НЕ го гледам - да не се прецакам biggrin.gif
qwe123
Ами чак нагарата за най-тъп филм на годината няма да вземе, ама е номиниран... Така да го кажем biggrin.gif Не знам. Наистина свърши леко тъпичко... На моменти се чудех да се смея ли или какво... Абе тъп е, да biggrin.gif
ThePinkDuck
Цитат(DaniEl @ Oct 5 2006, 18:53) *
Оф и аз се излъгах да го гледам Много е скучен щях да заспа по едно време И актьрската игра също не ми хареса Филма не струва dry.gif

Много точно казано - филма не струва. Актьорската игра - по-зле едва ли има на къде. mrgreen[1].gif
Brooke
Цитат(common_sense @ Nov 8 2006, 22:24) *
хахаха като гледам само на мен ми хареса biggrin.gif имаше някой адски смешни моменти, когато двамата се дразнеха. направо се убих от смях 4.gif и мн ми хареса как свърши! някак мн реално....

Ставаме две.На мен също ми харесва и е наистина реалистичен,вярно на моменти е малко скучен ,но пък си ги има и забвните моменти .
vasinka_{P}
Филма е адски тъп, аз се прецаках че го гледах на кино
tru
Цитат(Brooke @ Sep 20 2007, 11:27) *
Цитат(common_sense @ Nov 8 2006, 22:24) *

Ставаме две.На мен също ми харесва и е наистина реалистичен,вярно на моменти е малко скучен ,но пък си ги има и забвните моменти .

Подкрепям. ; ]
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.