Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой е отговорен за автобусната катастофа?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Veronica Mars
Life_is_a_Bitch
Е тъй като вече остана съвсем малко до края кой мислите че ще излезе лошия този сезон. В анкетата съм посочила горе-долу всички по-главни герои от ВМ, дори и тези за които е невъзможно да излязат престъпници. Но все пак във ВМ и невъзможното е възможно. Гласувайте пък моя избор по-късно.
Devil^Rose^^
QUOTE(Life_is_a_Bitch @ May 4 2006, 18:00) *

Но все пак във ВМ и невъзможното е възможно.

Aми да unsure.gif аз мисля че е...... Вероника .
Не сериозно и идея си нямам кой е wacko.gif .... ивсе пак според мен останаха само две възможности каточе ли - Кендъл и Лиам rolleyes.gif .... но и нещо за Уиво ми се върти huh.gif и аз незнам, пък и сега като усвободиха Арън
А сега видях че единствения глас е за Дънкан ... да и аз така си мислех 18.gif
Life_is_a_Bitch
И аз си нямам и идея. Но според мен няма да е нито Кендъл, нито Лиам, защото е твърде очевидно. Виновникът трябва да е някой който най-малко очакваме (както в 1 сезон) затова според мен е Бийвър, Джия или Джаки, а що да не и Дънкан - малко странно да се появи точно последния епизод. Дик не е - твърде е тъп че да прави нещо подобно. В крайна сметка все пак гласувам за .... Бийвър - както казах във Вероника Марс и невъзможното е възможно.
OTH_fenka
Викам да гласувам че докато се сетя и то ще се разбере кои е. smile.gif Според мен е Лиам Фицпатрик. Знам, че е малко очевидно, но кво да направя. То може да е всеки важно е да гласувам 18.gif Колкото до Дънакан може и да е той не е изключено.
Mimi
И според мен е Лиам Фицпатрик. smile.gif
James towel keeper
Според мен е Бийвър....
Незнам, но може би е искал да премахне Дик, незнам защо wacko.gif
OTH_fenka
QUOTE(James towel keeper @ May 5 2006, 19:00) *

Според мен е Бийвър....
Незнам, но може би е искал да премахне Дик, незнам защо wacko.gif

Ами ако е искал да вземе всичките пари на баща им? Не бях се замисляла за тва.
Mar4eto
Еми то аз гласувах първа, huh.gif ама нямах време да пиша тогава...Та аз гласувах основно по надежда-мизерната ми надежда че може да е Дънкан,че да се разкара окончателно rolleyes.gif (нищо против момчето,актьора е супер,ама нещо Дънкан мн ме изнервя dry.gif )Обаче силно се съмнявам да е той sad.gif 16.gif
А иначе може да е верно абсолютно всеки...представете си да излезе Лоугън накраяwacko.gif 3.gif

Дик не е - твърде е тъп че да прави нещо подобно.
... от къде да знаеш,може накрая той да се окаже големия лош гений 15.gif
~Bruk~
Аз си нямам и идея кой може да е..смисъл винаги е този който най-малко очакваш та си мислих и аз за Касиди , в началото си го твърдях само на шега ама да вземе той да се окаже 18.gif rolleyes.gif
coffe_girl
според мен е ууди.Много странен ми се струва този човек...а спомняте ли си че по едно време дъщеря му говореше че той постоянно и казвал да не се качва на автобуса.Странно нали?!? Но може и да не сам права незнам вие какво мислите? 2thin[1].gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Mar4eto @ May 5 2006, 20:45) *

Та аз гласувах основно по надежда-мизерната ми надежда че може да е Дънкан,че да се разкара окончателно rolleyes.gif (нищо против момчето,актьора е супер,ама нещо Дънкан мн ме изнервя dry.gif )

Амин 15.gif
FrAgMaKeR
А защо да е само един, възможно е повече хора да са замесени. Аз мисля, че Ууди е платил на Фитцпатрикови да го направят, за да се отърве от важни свидетели.. допълнително и Кендъл има интерес да премахне доведеният си син, така след като мъжа и забегна тя остава да се разпорежда с парите на по-малкия, който и него може да премахне в бъдеще. На Каризмата и отива да играе зли роли (4-ти сезон на Енджъл искаше да завладее света) и нищо чудно накрая тя да се окаже главната замесена. Но типично в стила на сериала, в последният момент чак ще се разбере.. всички насоки които дават сега са леко подвеждащи, така както беше в сезон 1.. тъй че всичко което си мислим в момента трябва да отпадне от възможностите, защото ще е друго smile.gif
Brooke
Браво на някои от вас.Познали са верния отговор.Чесно ви казвам нз как сте познали,аз лично по никакъв начин не съм очаквала да е точно Касиди.Те ни го представяха един мил,добър кой да знае ,че е чалнато момчето. 16.gif
AnGeLchetO
Лелеее, най-малко очаквах да е Бийвър! За половината други се опасявах, че са те, ама то кой се оказа! Хах... Ама то се и очакваше да е някой , който най-малко може да се очаква, че е той smile.gif Както и за Лили Кейн, по същия начин. Жалко, иначе, Бийвър ми харесваше, жалко, че се оказа такъв дявол..
СлаДКаТа
Доста е неочаквано!Но това е Вероника Марс ,всичко трябва да се очаква.
Summer
Мислех си, че е Уди Гудман, но както винаги естествено се разбра, че е човек, който даже не можехме и да подозираме...това му е най-хубавото на сериала. Под напрежение до края!
Angel_Lady
(Life_is_a_Bitch @ May 4 2006, 21:42) *

И аз си нямам и идея. Но според мен няма да е нито Кендъл, нито Лиам, защото е твърде очевидно. Виновникът трябва да е някой който най-малко очакваме (както в 1 сезон) затова според мен е Бийвър, Джия или Джаки, а що да не и Дънкан - малко странно да се появи точно последния епизод. Дик не е - твърде е тъп че да прави нещо подобно. В крайна сметка все пак гласувам за .... Бийвър - както казах във Вероника Марс и невъзможното е възможно.

Леле, БРАВО, имаш невероятна интуиция, аз дори и за миг не си бях помисляла за него.
До самия край уликите изобщо не водеха към него, а за няколко минути той показа напълно противоположен на изградения му до тогава образ. И между другото той се показа не само като жесток и зъл, но и като невероятно умен и съобразителен - да измисли така добре цялата история. Къде отиде неопитното и срамежливо хлапе от целия втори сезон? Той успя да изхвърли баща си от бизнеса, след това направи доста пари, направо може да го поставим редом с Вероника в класацията по интелигентност и находчивост.
K_f_R
според мен е касиди !
PayTon__
Ама то не се ли разбра unsure.gif не си спомням ама май се разбра кой е виновен.
Marissa Cooper
Бийвър беше sick1.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.