(Life_is_a_Bitch @ May 4 2006, 21:42)

И аз си нямам и идея. Но според мен няма да е нито Кендъл, нито Лиам, защото е твърде очевидно. Виновникът трябва да е някой който най-малко очакваме (както в 1 сезон) затова според мен е Бийвър, Джия или Джаки, а що да не и Дънкан - малко странно да се появи точно последния епизод. Дик не е - твърде е тъп че да прави нещо подобно. В крайна сметка все пак гласувам за .... Бийвър - както казах във Вероника Марс и невъзможното е възможно.
Леле, БРАВО, имаш невероятна интуиция, аз дори и за миг не си бях помисляла за него.
До самия край уликите изобщо не водеха към него, а за няколко минути той показа напълно противоположен на изградения му до тогава образ. И между другото той се показа не само като жесток и зъл, но и като невероятно умен и съобразителен - да измисли така добре цялата история. Къде отиде неопитното и срамежливо хлапе от целия втори сезон? Той успя да изхвърли баща си от бизнеса, след това направи доста пари, направо може да го поставим редом с Вероника в класацията по интелигентност и находчивост.