Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Дженсън в "Dark Angel"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural
Ralna
Кажете какво мислите за участието на Дженсън в тва филмче с Джесика Алба, мен лично и там ме кефи 4.gif
Ето малко снимки. wink.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
sunset_love
Много е готин там. Честно казано от там се запалих по него и затова реших да гледам и "Supernatural", а пък и "Dark Angel" е много хубав сериал също smile.gif
sulu
А той участваше и в Смалвил,нали?Там играеше гаджето на Лана от Париж,но честно казано там беше прекалено сладникъв.А за Дарк Ангел мога да кажа че Алек ми беше един от любимите пресонажи. smile.gif
Ralna
QUOTE(sulu @ Jul 27 2006, 14:48) *

А той участваше и в Смалвил,нали?Там играеше гаджето на Лана от Париж,но честно казано там беше прекалено сладникъв.А за Дарк Ангел мога да кажа че Алек ми беше един от любимите пресонажи. smile.gif

Аха в Смолвил гледах няколко серий само заради него и той беше май накрая беше един гаден, като Алек беше трепач, кефеше ме максимално blush.gif
talito
Алек беше такъв сладур и всезнайко и "лошо момче", но винаги съм си знаела, че има добро сърце.Освен това безкрайните му кавги с Макс, просто ми пълнеха душата. Преди да гледам Supernatural го обожавах(остава си на специално място за мен). И благодарение на Darc Angel забелязах този иначе толкова симпатичен младеж Дженсън. А в Смолвил в последната серия безкрайно ми хареса, защото от край време обичам Дженсън "ядосан". А там си беше направо луд.
Gossip Girl
Страхотен сериал. Съжалявам, че го прекратиха, особено след като последния епизод остана толкова недовършен. Историята от първи сезон наистина се промени до втори, но няма значение. Започнах да го гледам заради Джесика, обаче Дженсън....
DavidSilveria
е тва беше хубаво сериалче , но поредното без край много тъпо че го прекъснаха
Haley____
Цитат(sunset_love @ Jun 19 2006, 18:55) *
Много е готин там. Честно казано от там се запалих по него и затова реших да гледам и "Supernatural", а пък и "Dark Angel" е много хубав сериал също smile.gif

Направо си ми взела думите... И аз мисля че изпълнението му там е фантасично, има неща в които си прилича и в ролята му на Дийн... Абе едната причина заради която Dark Angel ми е на дискове е той... rolleyes.gif blush.gif
MaLkIq_MuKi
А случайно да ми кажете по кое време се появява в сериалчето, че и аз почнах да го гледам ама съм едва до 5-та серия?!
talito
В първи сезон се появява епизодично като Бен в 18 мисля че епизод "Pollo Loco", но героят му умира. Редовен става през втори сезон, първа серия в ролята на Алек. Особено на втория ще си умреш. Супер е.
MaLkIq_MuKi
Цитат(talito @ May 20 2007, 22:41) *
В първи сезон се появява епизодично като Бен в 18 мисля че епизод "Pollo Loco", но героят му умира. Редовен става през втори сезон, първа серия в ролята на Алек. Особено на втория ще си умреш. Супер е.

Мерси за инфото, вече съм на 7-ма, ама нямам много много време да го гледам за съжаление sad.gif
brooke_scott
Ами в Dark Angel ми хареса като Алек, няккъв такъв пак неабателен, пускаше закачки, особено с Макс като са двамата рулират. Като Бен, обаче мн ме стряскаше, щото не го бях гледала като лош и през цялото време си мислех "дано да не умре" и така накрая като бяха в гората и ми беше мн тъжно и като я помоли да го убие....най-тъжната ми сцена от целия сериал. Ама после като се върна като Алек и мн ме накефи и беше мн забавно. Страшно мн исках да се съберат Макс и Алек, тъй като на практика си бяха единза друг, а и без тва не можеше да бъде с оня Логан dry.gif Но така и не ми се оправдаха желанията. Иначе Дженсънчо си беше с-р сладур и там wub.gif
DeSiNCeTu
Не съм го гледала, даже не знаех че е сериал. А в замунда го няма, иначе искам да го гледам biggrin2.gif
RoseRed
Дженсън беше единствената причина да изтърпя този сериал до края, иначе ако не беше той щях отдавна да съм го зарязала. Но в момента в който се появи зяпнах и си викам "Какъв е този сладур, които се разхожда по екрана..." та така почна одисеята ми като фен на Дженс.
ladysunshine
Цитат(DeSiNCeTu @ May 5 2008, 15:39) *
Не съм го гледала, даже не знаех че е сериал. А в замунда го няма, иначе искам да го гледам biggrin2.gif

Има го в замунда, даже субтитри има
Сезон 1 Част 1
Сезон 1 Част 2
Сезон 2 Част 1
Сезон 2 Част 2
~RoRyYy~
Хей,аз сега гледам сериала и съм на 2 сезон,искам само да питам вярно ли е,че няма да съберат Алек и Макс?
ThePinkDuck
Цитат(~RoRyYy~ @ Jun 8 2008, 14:53) *
Хей,аз сега гледам сериала и съм на 2 сезон,искам само да питам вярно ли е,че няма да съберат Алек и Макс?

Естествено че няма. Да не са луди?
brooke_scott
Цитат(ThePinkDuck @ Jun 8 2008, 17:17) *

бе честно казано предпочитам да бяха луди и да се бяха събрали, отколкото да са си нормални и тя да е с оня смешко, дето дори не могат да се пипнат като хората wacko.gif
~RoRyYy~
Цитат(brooke_scott @ Jun 8 2008, 18:30) *
Цитат(ThePinkDuck @ Jun 8 2008, 17:17) *

бе честно казано предпочитам да бяха луди и да се бяха събрали, отколкото да са си нормални и тя да е с оня смешко, дето дори не могат да се пипнат като хората wacko.gif

И аз worthy.gif Алек е къде,къде по-сладък от Логън. dry.gif
Кокалчо
"Dark Angel" като цяло е много интересен и готин сериал.Един от любимите ми е.Жалко ,че няма направени повече сезони.А колкото до играта на Дженсън -неустоимо сладък е в ролята на Алек.Много е сладък.Мен обаче ако питате-той навсякъде е сладък blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.