И аз ги харесвам ( Пейтън повече

) и съм сигорна , че ще се сдобрят , защото те го заслужават. Рано или късно това ще стане. И Брук неможе да замени Пейтън с която и друга да е тя , било дори и Хейли , която впрочем не се сети и Рожденния й ден да честити , а имаше тази възможност.

Да не говорим за Рейчъл.Боже каква приятелка може да ти бъде момиче , което до скоро ти беше враг и тарсеше всеки одобен момент , за да те унижи и базикне

Та Рейчъл незнае нищо за Брук , за чуствата й , за мечтите й. Кой беше първия човек , който се сети за Рожденния ден на Брук - Пейтън. И ако имаше възможност щеше да й го честити , просто в момента Пейтън е объркана . Иска понякаквъв начин да се свържи с Брук и да си поговори , но след това което стана - шамара който й удари Брук , думите който й изрече (който страшно много я нараниха , зашото тя я обича , а да чуеш такива думи от човек който е бил толкова години до теб е съсипвашо

) тя просто я е страх от реакцията на Брук.Затова реши да помогне на Лукас , та поне той да си я върне. И тук отново Пейтън доказа , че е добра приятелка на Брук , въпреки че са скарани. Тя отново помисли за нея. Когато Брук изброй нещата поради който е скарана с Пейтън , самата Рейчъл и каза : " Звучи ми като страхотна приятелка ." ( за което я поздравявам

) И Брук се замисли , защото й тя взве да усъзнава каква невероятна приятелка е Пейтън.
П.С.Та след като си казах мнението за това приятелство и аз се записвак към феновете им.
1. seduction_55
2. Peyton Sawyer
3. ludoto_mimi
4. fenka_lucas_i_brooke
5. Nasi
6. orhideya
7. DaniEl
8. Prinston Girl
9. Devil^Rose^^
10. ^HiLaRy_DuFF
11. *PeyT*
12. *Hilarie_B*