Ice^Ice^Baby
Jul 28 2007, 21:27
Е вече са молко по-лоши приятелки отпреди.....абе историята с бруки и нейт уби сичко
големи са сладурани заедно

дано в 5ти сезон лукас и пейт да са заедно и брук да не се намеси между тях,иначе ше гледаме пак старите сезон,което ще е тъпо
ladysunshine
Aug 4 2007, 20:08
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Aug 3 2007, 13:37)

дано в 5ти сезон лукас и пейт да са заедно и брук да не се намеси между тях,иначе ше гледаме пак старите сезон,което ще е тъпо

Ето го моя човек бе!!!! Подкрепям с две ръце (и два крака

)
Цитат(Ice^Ice^Baby @ Jul 28 2007, 22:27)

Е вече са молко по-лоши приятелки отпреди.....абе историята с бруки и нейт уби сичко
хах да пък историите на ПеЙТЪН със Лукас не убиха нищо в приятелството им...да да
♥Didito♥
Aug 5 2007, 18:25
Ми много ясно 4е историята с Лукас уби вси4ко.Тва с Нейтан е нищо ама Лукас и Пейтън бяха влюбени зад гъба на Брук.
mimetyyy
Aug 9 2007, 23:09
Тяхното приятелство е страхотно и е много гадно че се карат за едно момче(е то наистина не е кое да е момче а Люк

, но това е друг въпрос). Двете са преживяли много заедно и са преминали през толкова неща... Ще видим какво ще стане в 5 сезон,ама си мисля че приятелството им няма да е същото,което е супер жалко
brooke_scott
Aug 10 2007, 09:54

еми обикновено не Брук, а Пейтън се намесва между Брук и Лукас, така 4е да се надяваме 4е Пейт няма пак да оплеска вси4ко
ladysunshine
Aug 10 2007, 10:17
Цитат(brooke_scott @ Aug 10 2007, 10:54)

еми обикновено не Брук, а Пейтън се намесва между Брук и Лукас, така 4е да се надяваме 4е Пейт няма пак да оплеска вси4ко

ооо не Брук въобще не се намесва между тях, особено в първи сезон, когато перфектно знаеше,че "най-добрата" и приятелка е влюбена в Лукас, само се чудеше как да ги раздели и в крайна сметка при първия удобен случай се натика в леглото му. Но не тя иначе въобще не се намесва
brooke_scott
Aug 10 2007, 10:24
Цитат(ladysunshine @ Aug 10 2007, 11:17)

Цитат(brooke_scott @ Aug 10 2007, 10:54)

ооо не Брук въобще не се намесва между тях, особено в първи сезон, когато перфектно знаеше,че "най-добрата" и приятелка е влюбена в Лукас, само се чудеше как да ги раздели и в крайна сметка при първия удобен случай се натика в леглото му. Но не тя иначе въобще не се намесва

какво??? пейтън постоянно твърдеше, 4е не го харесва, а пък и тя знаеше, 4е Брук го харесва. А той всъщност Лукас вобще не знаеше какво иска , ама както и да е

А на Пейтън проблема е,4е иска Люк само когато е зает, ина4е вобще не я интересуа .спомни си 2-и и 3-ти сезон
ladysunshine
Aug 10 2007, 11:15
Всъщност отначало Брук въобще не беше влюбена в Люк. Просто и беше за забавление. Ако после се е влюбила в него, вече е друга работа. А пък и как мислиш единия ден пейтън харесва Люк, на другия ден вече не го харесва така ли? Кой би повярвал на това освен Брук? Май вярвя само на това, което и е изгодно. А и не забравяй, че малко след като Пейтън отблъсна Люк се върна, за да му каже, че иска да е с него. Но между временно Брук вече се беше намесила.
Цитат(ladysunshine @ Aug 10 2007, 12:15)

Всъщност отначало Брук въобще не беше влюбена в Люк. Просто и беше за забавление. Ако после се е влюбила в него, вече е друга работа. А пък и как мислиш единия ден пейтън харесва Люк, на другия ден вече не го харесва така ли? Кой би повярвал на това освен Брук? Май вярвя само на това, което и е изгодно. А и не забравяй, че малко след като Пейтън отблъсна Люк се върна, за да му каже, че иска да е с него. Но между временно Брук вече се беше намесила.
Ми то и Пейтън може да се каже че не е била влюбена нали Лукас беше прекалено сериозен...
Катeто
Aug 10 2007, 11:45
офф не исках да споря не се задълбочавайте толкова де,исках само да кажа,че когато пейт и лукас сега са заедно,се надявам брук да не се меси и най-накрая с пейт да престанат да се борят за него...
още от първи сезон лукас и пейтън се харесваха и ако забележите разговорите им,те винаги са нещо повече от приятелски,лукас сам каза,че винаги ще го е грижа за пейтън,сега той я обича,премирете се.........
brooke_scott
Aug 10 2007, 21:52
ооооооо накрая и двете ша разберат 4е Лукас не си струва и ще го зарежат, за да не се измъ4ват и двете щот то тва на нищу не прили4а ту с 1-та ту с другата, а те само страдат . мисля 4е ще се осъзнаят и ще му бият шута :Р
gabiafrodita
Nov 10 2007, 09:14
Брук е истинска приятелка,за разлика от Пейтън.Тя се отказа от Лукас за да направи Уж най-добрата си приятелка щастлива.Пейтен я нарани 2,но Брук и прости и 2-та пъти,въпреки 4е тя ни най-малко не заслужаваше.И едно немога да проумея защо в 3-ти сезон Пейтън каза на Брук 4е и е най-добрата приятелка и 4е пове4е няма да я нарани.А преди това беше целунала Лукас.хахахах.Абе нямам думи.И в 1-ви сезон когато Брук я питаше многократно дали има нещо против бръзката и с Лукас и тя каза не.А в първия удобен слу4аи я нарани.
ladysunshine
Nov 10 2007, 14:07
Това мнение е грешка
brooke_scott
Nov 10 2007, 17:24
Цитат(ladysunshine @ Nov 10 2007, 14:07)

Ей тъкмо бяха поспрели споровете за това кой кого наранил и темата не е бутвана от началото на август месец и сега пак се намира някой, който да породи стария спор. Тази тема не е за това кой кого и колко е наранил

ми аз лично не виждам някой да е тръгнал да спори

а ти?
ladysunshine
Nov 10 2007, 18:06
Цитат(brooke_scott @ Nov 10 2007, 17:24)

Цитат(ladysunshine @ Nov 10 2007, 14:07)

Ей тъкмо бяха поспрели споровете за това кой кого наранил и темата не е бутвана от началото на август месец и сега пак се намира някой, който да породи стария спор. Тази тема не е за това кой кого и колко е наранил

ми аз лично не виждам някой да е тръгнал да спори

а ти?
Не съм казала, че някой е тръгнал да спори, казвам само, че стане ли въпрос кой кого е наранил ще започнат старите спорове
П.П. Щом толкова те дразни това ми изказване ще го променя :Р
brooke_scott
Nov 10 2007, 18:24
мерси, нямаше нужда
Абе и то тяхното едно приятелство...
gabiafrodita
Nov 14 2007, 08:58
Извинета ма тя тема нали е за изказване на мнение.И аз изказах моето,нито съм спорила,нито мищо.Ако има хора,които го дразнят моето мнение значи немогът да приемат истината.Аз повече няма да споря защото подкрепям свойта теза и знам че съм права
На мен ми харесват много като приятелки. Имат много готини моменти, както забавни така и тъжни. Кой е по добър приятел изобщо няма да коментирам, защото и двете в определен момент са правили нещо за другата и съответно в определен момент и двете са правили грешки. Единственото тъпо нещо е, че се нараняват взаимно заради момче, което... явно не си заслужава. Щом не разбра какво иска цели 3 сезона. Викам най накрая да му теглят и двете една...
Надявам се моето мнение да не започва някакви спорове, че ще вземат да затворят и тази тема както темата за Б/Л/П
така искам да кажа,че и двете много си ги обичам и си ги харесвам.Любимки сами
Мога да кажа,че тяхното приятелство адски много преживя и колко спадове,но въпреки всичко приятелството им се оказа истинско и те пак са приятелки.Адски много ме радват Брук И Пейт
Marissa Cooper
Feb 28 2008, 13:46
Приятелството им е доста силно.Преживяха толкова много неща,лоши и хубави,раздели и събирания,караха се неведнъж,заради Лукас(и Пейтън)..Но все пак останаха приятелки.
moni_hs
May 25 2008, 18:17
Цитат(desitoo_91 @ Dec 31 2007, 18:52)

На мен ми харесват много като приятелки. Имат много готини моменти, както забавни така и тъжни. Кой е по добър приятел изобщо няма да коментирам, защото и двете в определен момент са правили нещо за другата и съответно в определен момент и двете са правили грешки. Единственото тъпо нещо е, че се нараняват взаимно заради момче, което... явно не си заслужава. Щом не разбра какво иска цели 3 сезона. Викам най накрая да му теглят и двете една...
Надявам се моето мнение да не започва някакви спорове, че ще вземат да затворят и тази тема както темата за Б/Л/П

Нямам какво да добавя!
П.П.: Фенове:
1. seduction_55
2. Peyton Sawyer
3. ludoto_mimi
4. fenka_lucas_i_brooke
5. Nasi
6. orhideya
7. DaniEl
8. Prinston Girl
9. Devil^Rose^^
10. ^HiLaRy_DuFF
11. *PeyT*
12. *Hilarie_B
13. _NathaN_FenkA`
14. dqvol4e7o_mims
15. lorrra
16. Menna
17. LeYtOn
18.DeSeRt^RoSe
19.Syleena
20.rumski
21.BrOOke&LuCaS
22.kalin4eto_
23. Sway
24. Sia
25. {`BrukaS`}
26.qwe123
27.CatXx
28.nad3too
29.SeMiNi
30.Adorkable
31.moni_hs
fenkanabrooke
May 26 2008, 19:06
П.П.: Фенове:
1. seduction_55
2. Peyton Sawyer
3. ludoto_mimi
4. fenka_lucas_i_brooke
5. Nasi
6. orhideya
7. DaniEl
8. Prinston Girl
9. Devil^Rose^^
10. ^HiLaRy_DuFF
11. *PeyT*
12. *Hilarie_B
13. _NathaN_FenkA`
14. dqvol4e7o_mims
15. lorrra
16. Menna
17. LeYtOn
18.DeSeRt^RoSe
19.Syleena
20.rumski
21.BrOOke&LuCaS
22.kalin4eto_
23. Sway
24. Sia
25. {`BrukaS`}
26.qwe123
27.CatXx
28.nad3too
29.SeMiNi
30.Adorkable
31.moni_hs
32.fenkanabrooke
Много си ги обичам заедно и поотделно.
djesito
May 26 2008, 22:28
Цитат(desitoo_91 @ Dec 31 2007, 17:52)

Мдам и аз съм съгласна.Двете имат много забавни моменти заедно,както и тъжни,специално те са минали през доста трудности и то найстина заради един неориентиран.....,но важното е,че приятелството надделява.
Цитат(djesito @ May 26 2008, 23:28)

Цитат(desitoo_91 @ Dec 31 2007, 17:52)

Мдам и аз съм съгласна.Двете имат много забавни моменти заедно,както и тъжни,специално те са минали през доста трудности и то найстина заради един неориентиран.....,но важното е,че приятелството надделява.
Важното в случая е, че те и двете бяха ориентирани... към него

Поне през повечето време - изключвам проблясъците
lopezche
May 27 2008, 14:05
Така… дойде времето и аз да се включа в тази тема… И то естествено в подкрепа на Брук !!!
От сега предупреждавам, че ще е много дълго…
Брук израстна много като човек и се превърна в една наистина силна жена, която посреща препядствията и се справя с тях...
Да имаш такива калпави родители,които и се обаждат веднъж на 2 месеца и да ти липсват ужасно много и вепреки всичко да се справяш с всичко което съдбата ти поднесе... Тя преживя много след като "най-добрата и приятелка" я мамеше зад гърбът й с момчето което обичаше и я лъжеше в лицето за това. ..... Но им прости и след като с Лукас пак се сабраха и те пак се подиграха с нея тя пак им прости - за 2-ри път.... Но нали е добричка и след всичко още обичаше Пейтън, прати озни ......... при нея.. И пъпреки това мислеше за нея и я подкрепяше, когато Дерек се появи.. Просто Брукито е перфектния приятел, идеялната жена и най-страхотния човек... а и е малко дивичка, но по начин, който ми допада...
Наистина Пейтън не може да бъде наречена приятелка, а още по-малко „най-добра” .
В първи сезон тя питаше многократно Пейтън дали има чувства към Лукас и тя излъга(типично за Пейтън). Брук го харесваше и беше нормално да започне да действа… И ако наистина Лукас е бил влюбен в Пейтън щеше да отблъсне Брук(явно не е бил)… След като Пейтън разбра, че Брук е влюбена в Лукас започна да се вижда с него зад гърбът и(не знам какъв човек трябва да си та след това да гледаш най-добрата си приятелка в очите). Когато Лукас излезе от болницата след катастрофата, когато бяха заедно с Пейтън и Брук и се обади тя с лека ръка и затвори…Е това какво е???
После вместо най-накрая да и признае за всичко(нали честността е най-важна в приятелството) продължи да я лъже и да крие истината. Брук трябваше сама да разбере и то по най-нелепия начин – като ги видя на камерата… После Пейтън пак я излъга… (вече се уморих да пиша „Пейтън излъга”). Та както и да е… Брук намери сили да и прости и да забрави всичко… това показва колко добра приятелка е…
После в края на втори сезон когато двете бяха в магазина за дрехи Пейтън каза, че Брук и Лукас се харесват и трябва да опитат, Брук каза „Щом веднъж се провалихме като двойка какво ще е различното сега” , на което Пейтън отговори „Този път аз няма да участвам и да се целувам с него”. Да бе да… другия път… Ииии после имаше отново Брукас и Пейтън целуна Лукас („Този път аз няма да се целувам с него”). Хрумна и отново, че има чувства към Лукас след като този път Лукас наистина беше влюбен в Брук и съответно тя в него… Реши да бъде искрена с нея и и каза, че има чувства към Лукас. Да ама НЕ… Искрена ама не точно, щом Брук трябваше да разбере за целувката в библиотеката - Втората грешка. Добре, първия път станало, но втория вече беше прекалено много. Явно Пейтън след всичко не е осъзнала колко много е наранила Брук първия път а трябваше да има и друг за да я довърши… Както по напред казаха „бръкнаха и в раната” ама този път раната стана по-голяма и по дълбока, която кърви много повече и от преди… Пейтън се осъзна и му каза най – накрая че е влюбена в него… Когато тя каза на Брук какво е станало ,тя, момичето което беше наранено повече от всякога, прати човека който тя обичаше при Пейтън за да бъде щастлива, понеже видя как страда… Тя пожертва щастието си заради нея и трябваше да я гледа с него всеки ден и да се примирява с това… На Пейтън явно не и пукаше че Брук е там и ги гледа… нали вече постигна това което искаше… Получи момчето на БРУК !!!
По голямо доказателство за това колко добра приятелка е Брук просто няма… Peyton sucks
Има още много,много но вече ми писна да пиша по тази тема. С две думи – Brooke Forever !!!
Това беше по темата за Б/Л/П
Сега има още някои неща който не са свързани с Б/Л/П а са само за тях двете: (обещавам че този път ще е по-кратко)
И така… Брук винаги е била до Пейтън… Когато са били деца и майка и е умряла… После когато Ели почина тя беше до нея и и оказваше най-голяма подкрепа… Когато се появи Дерек пак тя беше до нея въпреки,че бяха скарани... Пейтън винаги е имала към кого да се обърне, да сподели и да очаква подкрепа (освен за Лукас защото той е момчето на БРУК) Докато Брук винаги е била наранявана от Пейтън и само е страдала заради нея…
**Sophia**
May 27 2008, 16:38
lopezche
May 29 2008, 20:13
secretk
Jun 6 2008, 14:44
Според мен aко трябвa дa говорим кой кого нaрaнил и двете сa се нaрaнявали.
Брук първи сезон си беше мaлко ку*кa, не ми хaресвaше никaк поведението и и в нaчaлото искaше Лукaс просто тaкa, после се влюби(дaли?, нещо обрaзът и нa влюбенa в 1 сезон ми убягвa, тя истински се влюби в 3 сезон според мен, когaто пък преспa с Крис, пиянa или не, спa си с него, тъй че му го върнa нa Лукaс и той достa по-лесно и прости междудругото). Пейтън вярно не постъпи прaвилно, но не беше сaмa, и Лукaс беше тaм и двaмaтa си бяхa виновни и Брук прости и нa двaмaтa, за което се искa много силa.
Вярно е Брук изрaстнa много в личностен хaрaктер, Пейтън си е същaтa, не се е променилa кой знaе колко. И aко в нaчaлото Пейтън ми хaресвaше кaто песонaж(преди aферaтa и с Лукaс и нaркотиците), то сегa Брук много повече ми хaресвa.
Но Брук и Нейтън, не че нещо, но достa се сърдеше нa Пейтън , a е нaпрaвилa същото, може Пейтън дa не е обичaлa много Нейтън, но лъжaтa си е лъжa, и двете сa се предaли. Пейтън го нaпрaви 2 пъти и товa не и прaви чест, по-стрaнното е товa, че все още ги предстaвят кaто нaй-добри приятелки, след тaкивa нещa според мен товa е невъзможно. Изобщо сценaристите достa нереaлно предстaвят нещaтa.
Цитат
Но Брук и Нейтън, не че нещо, но достa се сърдеше нa Пейтън , a е нaпрaвилa същото, може Пейтън дa не е обичaлa много Нейтън, но лъжaтa си е лъжa, и двете сa се предaли.
Ха-ха. Не може да се сравняват тея "предателства". Все пак Пейтън се "влюби" в гаджето на приятелката си и й каза. А Брук си правеше секс с всеки срещнат.
Аз мисля, че Брук й прости, а Пейтън понеже е слабохарактерна изобщо не оцени това. И продължава да ми пада в очите. А в първи сезон много я харесвах.
secretk
Jun 6 2008, 15:27
Съглaснa съм, в моментa Брук ми хaресвa много повече от Пейтън, но aко съм нa мястото нa Пейтън, нямa дa ми пукa дaли Брук спи с всеки или не, спaлa е с гaджето ми точкa, ще го приемa кaто предaтелство.
Относно прошкaтa, Брук и прости, мaлко хорa ще го нaпрaвят, за товa според мен тя изрaстнa много повече личностно от Пейтън, която си стои все нa едно и също място и не знaе кaкво искa.
lopezche
Jun 7 2008, 21:19
Цитат(secretk @ Jun 6 2008, 16:27)

Относно прошкaтa, Брук и прости, мaлко хорa ще го нaпрaвят, за товa според мен тя изрaстнa много повече личностно от Пейтън, която си стои все нa едно и също място и не знaе кaкво искa.
Съгласна съм... Аз ако бях на мястото на Брук след 2-рия път сигурно трябваше да съм в клиника за психично болни... За да го понесеш се иска наистина не голяма ами огромна сила... а за да го ПРОСТИШ направо... не знам... Ето ... точно за това и се възхищавам(до колкото може понеже не е истински човек.но.....) просто за да намерисх сили да го направиш трябва да си невероятно силен човек...
Съгласна съм и с това, че Пейтън не се промени изобщо и може би това е още една от причините да не я харесвам... някак си ми омръзва постоянно една и съща да я гледам... А Брук(и Нейтън) станаха коренно различни хора...
Пейтън просто с нишо не може да ме грабне освен може би малко с начина, по който рисува... Винаги е мрачна, депресирана, затворена, сърдита на света, винаги някой трябва да я спасява, всяка дума кото излиза от устата и е лъжа, предава приятелите си, не знае какво иска - иска Лукас само тогава, когато е зает, а когато е е свободен го отблъсква, винаги има някакви драми покрай нея... Това е персонажа, който най-малко ми харесва (заедно с Лукас, но нея още по-мялко я харесвам). С нищо не може да ме грабне...
nelito_91
Jun 12 2008, 20:45
И аз се присъединявам към феновете им
1. seduction_55
2. Peyton Sawyer
3. ludoto_mimi
4. fenka_lucas_i_brooke
5. Nasi
6. orhideya
7. DaniEl
8. Prinston Girl
9. Devil^Rose^^
10. ^HiLaRy_DuFF
11. *PeyT*
12. *Hilarie_B
13. _NathaN_FenkA`
14. dqvol4e7o_mims
15. lorrra
16. Menna
17. LeYtOn
18.DeSeRt^RoSe
19.Syleena
20.rumski
21.BrOOke&LuCaS
22.kalin4eto_
23. Sway
24. Sia
25. {`BrukaS`}
26.qwe123
27.CatXx
28.nad3too
29.SeMiNi
30.Adorkable
31.moni_hs
32.fenkanabrooke
33.nelito_91
or1g1nal
Jun 13 2008, 14:46
1. seduction_55
2. Peyton Sawyer
3. ludoto_mimi
4. fenka_lucas_i_brooke
5. Nasi
6. orhideya
7. DaniEl
8. Prinston Girl
9. Devil^Rose^^
10. ^HiLaRy_DuFF
11. *PeyT*
12. *Hilarie_B
13. _NathaN_FenkA`
14. dqvol4e7o_mims
15. lorrra
16. Menna
17. LeYtOn
18.DeSeRt^RoSe
19.Syleena
20.rumski
21.BrOOke&LuCaS
22.kalin4eto_
23. Sway
24. Sia
25. {`BrukaS`}
26.qwe123
27.CatXx
28.nad3too
29.SeMiNi
30.Adorkable
31.moni_hs
32.fenkanabrooke
33.nelito_91
34.оr1g1nal
^^Brathan_4ever^^
Jul 2 2008, 13:04
[bЗа мен това е най-доброто приятелство в сериала.Двете са толкова разлицни и пак се допълват и са страхотен тандем.Вярно Пейтън нарани Брук но й се извини и доказа че нейното приятелство е по-въжно от Лукас именно когато се оказа от него.Брук пък намери сили да й прости предателството не всеки би го направил нали?.ИДвете винаги са се подкрепяли въпреки разногласията им.][/b]
1. seduction_55
2. Peyton Sawyer
3. ludoto_mimi
4. fenka_lucas_i_brooke
5. Nasi
6. orhideya
7. DaniEl
8. Prinston Girl
9. Devil^Rose^^
10. ^HiLaRy_DuFF
11. *PeyT*
12. *Hilarie_B
13. _NathaN_FenkA`
14. dqvol4e7o_mims
15. lorrra
16. Menna
17. LeYtOn
18.DeSeRt^RoSe
19.Syleena
20.rumski
21.BrOOke&LuCaS
22.kalin4eto_
23. Sway
24. Sia
25. {`BrukaS`}
26.qwe123
27.CatXx
28.nad3too
29.SeMiNi
30.Adorkable
31.moni_hs
32.fenkanabrooke
33.nelito_91
34.оr1g1nal
35^^Brathan_4ever^^
PayTon__
Aug 10 2008, 22:06
Харесват ми като най-добрите приятелки , лудички а и забавни.

Стига Брук да не пипа Люк , щот той си е за Пейт.
1. seduction_55
2. Peyton Sawyer
3. ludoto_mimi
4. fenka_lucas_i_brooke
5. Nasi
6. orhideya
7. DaniEl
8. Prinston Girl
9. Devil^Rose^^
10. ^HiLaRy_DuFF
11. *PeyT*
12. *Hilarie_B
13. _NathaN_FenkA`
14. dqvol4e7o_mims
15. lorrra
16. Menna
17. LeYtOn
18.DeSeRt^RoSe
19.Syleena
20.rumski
21.BrOOke&LuCaS
22.kalin4eto_
23. Sway
24. Sia
25. {`BrukaS`}
26.qwe123
27.CatXx
28.nad3too
29.SeMiNi
30.Adorkable
31.moni_hs
32.fenkanabrooke
33.nelito_91
34.оr1g1nal
35^^Brathan_4ever^^
36. PayTon__
Много са готини,обаче не мога да ги разбера как едно 10 годишно приятелство може да бъде загърбено заради някакво момче,което не заслужава нито една от двете.Радвам се че в 5 сезон вече нямат този проблем.
ZuZka yeah
Aug 11 2008, 00:01
1. seduction_55
2. Peyton Sawyer
3. ludoto_mimi
4. fenka_lucas_i_brooke
5. Nasi
6. orhideya
7. DaniEl
8. Prinston Girl
9. Devil^Rose^^
10. ^HiLaRy_DuFF
11. *PeyT*
12. *Hilarie_B
13. _NathaN_FenkA`
14. dqvol4e7o_mims
15. lorrra
16. Menna
17. LeYtOn
18.DeSeRt^RoSe
19.Syleena
20.rumski
21.BrOOke&LuCaS
22.kalin4eto_
23. Sway
24. Sia
25. {`BrukaS`}
26.qwe123
27.CatXx
28.nad3too
29.SeMiNi
30.Adorkable
31.moni_hs
32.fenkanabrooke
33.nelito_91
34.оr1g1nal
35^^Brathan_4ever^^
36. PayTon__
37. ZuZka yeah
dragon_girl
Aug 17 2008, 21:45
1. seduction_55
2. Peyton Sawyer
3. ludoto_mimi
4. fenka_lucas_i_brooke
5. Nasi
6. orhideya
7. DaniEl
8. Prinston Girl
9. Devil^Rose^^
10. ^HiLaRy_DuFF
11. *PeyT*
12. *Hilarie_B
13. _NathaN_FenkA`
14. dqvol4e7o_mims
15. lorrra
16. Menna
17. LeYtOn
18.DeSeRt^RoSe
19.Syleena
20.rumski
21.BrOOke&LuCaS
22.kalin4eto_
23. Sway
24. Sia
25. {`BrukaS`}
26.qwe123
27.CatXx
28.nad3too
29.SeMiNi
30.Adorkable
31.moni_hs
32.fenkanabrooke
33.nelito_91
34.оr1g1nal
35^^Brathan_4ever^^
36. PayTon__
37. ZuZka yeah
38.dragon_girl
Marissa Cooper
Aug 18 2008, 23:07
Не бих искала приятелка като Пейтън,защото и аз не съм като нея. Повечето от постъпките и ме дразнеха, вечно тъжна, депресирана, отчаяна, простотиите с Лукас, докато беше с Брук.. За мен това не беше голямо приятелство. Не че Брук се е държала не по-малко зле на моменти. Не че П. не се държа и добре с нея, но все пак..
traiana
Aug 19 2008, 19:05
Наистина са много сладки като приятелки,смисъл в периоди в които не са скарани и то заради Лукас.и двете са правили грешки,както и много забавни моменти!И все пак те минаха през всичко това.Надявам се да продължат да си бъдат най-добри приятелки!
39.traiana
naley_
Sep 27 2008, 19:26
Брейтън са неповторими

Много луди глави,а и са преживели толко много заедно .. Едно страхотно приятелство,което не заслужаваше да бъде скарано по този начин заради Люк

Важното е ,че сега пак са си заедно
chadmurray_fenka
Oct 22 2008, 19:00
1. seduction_55
2. Peyton Sawyer
3. ludoto_mimi
4. fenka_lucas_i_brooke
5. Nasi
6. orhideya
7. DaniEl
8. Prinston Girl
9. Devil^Rose^^
10. ^HiLaRy_DuFF
11. *PeyT*
12. *Hilarie_B
13. _NathaN_FenkA`
14. dqvol4e7o_mims
15. lorrra
16. Menna
17. LeYtOn
18.DeSeRt^RoSe
19.Syleena
20.rumski
21.BrOOke&LuCaS
22.kalin4eto_
23. Sway
24. Sia
25. {`BrukaS`}
26.qwe123
27.CatXx
28.nad3too
29.SeMiNi
30.Adorkable
31.moni_hs
32.fenkanabrooke
33.nelito_91
34.оr1g1nal
35^^Brathan_4ever^^
36. PayTon__
37. ZuZka yeah
38.dragon_girl
39.chadmurray_fenka
Lady Winchester
Oct 23 2008, 13:34
1. seduction_55
2. Peyton Sawyer
3. ludoto_mimi
4. fenka_lucas_i_brooke
5. Nasi
6. orhideya
7. DaniEl
8. Prinston Girl
9. Devil^Rose^^
10. ^HiLaRy_DuFF
11. *PeyT*
12. *Hilarie_B
13. _NathaN_FenkA`
14. dqvol4e7o_mims
15. lorrra
16. Menna
17. LeYtOn
18.DeSeRt^RoSe
19.Syleena
20.rumski
21.BrOOke&LuCaS
22.kalin4eto_
23. Sway
24. Sia
25. {`BrukaS`}
26.qwe123
27.CatXx
28.nad3too
29.SeMiNi
30.Adorkable
31.moni_hs
32.fenkanabrooke
33.nelito_91
34.оr1g1nal
35^^Brathan_4ever^^
36. PayTon__
37. ZuZka yeah
38.dragon_girl
39.chadmurray_fenka
40
.Lady WinchesterСтрахотни са и двете
ZuZka yeah
Nov 2 2008, 19:14
moni_hs
Nov 2 2008, 19:18
fenkanabrooke
Nov 2 2008, 20:05
ZuZka yeah
Nov 2 2008, 20:11
Криси, много са готини уоловете, жалко, че не мога да си сложа някой, шибаният лаптоп само да разтяга знае. Ако намерите някой по..... широк ще съм признателна.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.