Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Брук и Пейтън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4
Ice^Ice^Baby
Е вече са молко по-лоши приятелки отпреди.....абе историята с бруки и нейт уби сичко
Катeто
големи са сладурани заедно smile.gif
дано в 5ти сезон лукас и пейт да са заедно и брук да не се намеси между тях,иначе ше гледаме пак старите сезон,което ще е тъпо wacko.gif

ladysunshine
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Aug 3 2007, 13:37) *
дано в 5ти сезон лукас и пейт да са заедно и брук да не се намеси между тях,иначе ше гледаме пак старите сезон,което ще е тъпо wacko.gif

Ето го моя човек бе!!!! Подкрепям с две ръце (и два крака 10.gif ) worthy.gif
Tedds
Цитат(Ice^Ice^Baby @ Jul 28 2007, 22:27) *
Е вече са молко по-лоши приятелки отпреди.....абе историята с бруки и нейт уби сичко

хах да пък историите на ПеЙТЪН със Лукас не убиха нищо в приятелството им...да да
♥Didito♥
Ми много ясно 4е историята с Лукас уби вси4ко.Тва с Нейтан е нищо ама Лукас и Пейтън бяха влюбени зад гъба на Брук. 1sad[1].gif
mimetyyy
Тяхното приятелство е страхотно и е много гадно че се карат за едно момче(е то наистина не е кое да е момче а Люк wub.gif , но това е друг въпрос). Двете са преживяли много заедно и са преминали през толкова неща... Ще видим какво ще стане в 5 сезон,ама си мисля че приятелството им няма да е същото,което е супер жалко sad.gif sad.gif
brooke_scott

еми обикновено не Брук, а Пейтън се намесва между Брук и Лукас, така 4е да се надяваме 4е Пейт няма пак да оплеска вси4ко wacko.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Aug 10 2007, 10:54) *

еми обикновено не Брук, а Пейтън се намесва между Брук и Лукас, така 4е да се надяваме 4е Пейт няма пак да оплеска вси4ко wacko.gif

ооо не Брук въобще не се намесва между тях, особено в първи сезон, когато перфектно знаеше,че "най-добрата" и приятелка е влюбена в Лукас, само се чудеше как да ги раздели и в крайна сметка при първия удобен случай се натика в леглото му. Но не тя иначе въобще не се намесва sick1.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Aug 10 2007, 11:17) *
Цитат(brooke_scott @ Aug 10 2007, 10:54) *

ооо не Брук въобще не се намесва между тях, особено в първи сезон, когато перфектно знаеше,че "най-добрата" и приятелка е влюбена в Лукас, само се чудеше как да ги раздели и в крайна сметка при първия удобен случай се натика в леглото му. Но не тя иначе въобще не се намесва sick1.gif

какво??? пейтън постоянно твърдеше, 4е не го харесва, а пък и тя знаеше, 4е Брук го харесва. А той всъщност Лукас вобще не знаеше какво иска , ама както и да е biggrin2.gif А на Пейтън проблема е,4е иска Люк само когато е зает, ина4е вобще не я интересуа .спомни си 2-и и 3-ти сезон
ladysunshine
Всъщност отначало Брук въобще не беше влюбена в Люк. Просто и беше за забавление. Ако после се е влюбила в него, вече е друга работа. А пък и как мислиш единия ден пейтън харесва Люк, на другия ден вече не го харесва така ли? Кой би повярвал на това освен Брук? Май вярвя само на това, което и е изгодно. А и не забравяй, че малко след като Пейтън отблъсна Люк се върна, за да му каже, че иска да е с него. Но между временно Брук вече се беше намесила.
Tedds
Цитат(ladysunshine @ Aug 10 2007, 12:15) *
Всъщност отначало Брук въобще не беше влюбена в Люк. Просто и беше за забавление. Ако после се е влюбила в него, вече е друга работа. А пък и как мислиш единия ден пейтън харесва Люк, на другия ден вече не го харесва така ли? Кой би повярвал на това освен Брук? Май вярвя само на това, което и е изгодно. А и не забравяй, че малко след като Пейтън отблъсна Люк се върна, за да му каже, че иска да е с него. Но между временно Брук вече се беше намесила.

Ми то и Пейтън може да се каже че не е била влюбена нали Лукас беше прекалено сериозен...
Катeто
офф не исках да споря не се задълбочавайте толкова де,исках само да кажа,че когато пейт и лукас сега са заедно,се надявам брук да не се меси и най-накрая с пейт да престанат да се борят за него...
още от първи сезон лукас и пейтън се харесваха и ако забележите разговорите им,те винаги са нещо повече от приятелски,лукас сам каза,че винаги ще го е грижа за пейтън,сега той я обича,премирете се.........

brooke_scott
ооооооо накрая и двете ша разберат 4е Лукас не си струва и ще го зарежат, за да не се измъ4ват и двете щот то тва на нищу не прили4а ту с 1-та ту с другата, а те само страдат . мисля 4е ще се осъзнаят и ще му бият шута :Р
gabiafrodita
Брук е истинска приятелка,за разлика от Пейтън.Тя се отказа от Лукас за да направи Уж най-добрата си приятелка щастлива.Пейтен я нарани 2,но Брук и прости и 2-та пъти,въпреки 4е тя ни най-малко не заслужаваше.И едно немога да проумея защо в 3-ти сезон Пейтън каза на Брук 4е и е най-добрата приятелка и 4е пове4е няма да я нарани.А преди това беше целунала Лукас.хахахах.Абе нямам думи.И в 1-ви сезон когато Брук я питаше многократно дали има нещо против бръзката и с Лукас и тя каза не.А в първия удобен слу4аи я нарани.
ladysunshine
Това мнение е грешка wink.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Nov 10 2007, 14:07) *
Ей тъкмо бяха поспрели споровете за това кой кого наранил и темата не е бутвана от началото на август месец и сега пак се намира някой, който да породи стария спор. Тази тема не е за това кой кого и колко е наранил mad.gif

ми аз лично не виждам някой да е тръгнал да спори unsure.gif а ти?
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Nov 10 2007, 17:24) *
Цитат(ladysunshine @ Nov 10 2007, 14:07) *
Ей тъкмо бяха поспрели споровете за това кой кого наранил и темата не е бутвана от началото на август месец и сега пак се намира някой, който да породи стария спор. Тази тема не е за това кой кого и колко е наранил mad.gif

ми аз лично не виждам някой да е тръгнал да спори unsure.gif а ти?

Не съм казала, че някой е тръгнал да спори, казвам само, че стане ли въпрос кой кого е наранил ще започнат старите спорове
П.П. Щом толкова те дразни това ми изказване ще го променя :Р
brooke_scott
мерси, нямаше нужда
aria
Абе и то тяхното едно приятелство...
gabiafrodita
Извинета ма тя тема нали е за изказване на мнение.И аз изказах моето,нито съм спорила,нито мищо.Ако има хора,които го дразнят моето мнение значи немогът да приемат истината.Аз повече няма да споря защото подкрепям свойта теза и знам че съм права rolleyes.gif
[dEs]
На мен ми харесват много като приятелки. Имат много готини моменти, както забавни така и тъжни. Кой е по добър приятел изобщо няма да коментирам, защото и двете в определен момент са правили нещо за другата и съответно в определен момент и двете са правили грешки. Единственото тъпо нещо е, че се нараняват взаимно заради момче, което... явно не си заслужава. Щом не разбра какво иска цели 3 сезона. Викам най накрая да му теглят и двете една...
Надявам се моето мнение да не започва някакви спорове, че ще вземат да затворят и тази тема както темата за Б/Л/П
heili
така искам да кажа,че и двете много си ги обичам и си ги харесвам.Любимки сами blush.gif
Мога да кажа,че тяхното приятелство адски много преживя и колко спадове,но въпреки всичко приятелството им се оказа истинско и те пак са приятелки.Адски много ме радват Брук И Пейт 4.gif
Marissa Cooper
Приятелството им е доста силно.Преживяха толкова много неща,лоши и хубави,раздели и събирания,караха се неведнъж,заради Лукас(и Пейтън)..Но все пак останаха приятелки.
moni_hs
Цитат(desitoo_91 @ Dec 31 2007, 18:52) *
На мен ми харесват много като приятелки. Имат много готини моменти, както забавни така и тъжни. Кой е по добър приятел изобщо няма да коментирам, защото и двете в определен момент са правили нещо за другата и съответно в определен момент и двете са правили грешки. Единственото тъпо нещо е, че се нараняват взаимно заради момче, което... явно не си заслужава. Щом не разбра какво иска цели 3 сезона. Викам най накрая да му теглят и двете една...
Надявам се моето мнение да не започва някакви спорове, че ще вземат да затворят и тази тема както темата за Б/Л/П

worthy.gif Нямам какво да добавя!

П.П.: Фенове:
1. seduction_55
2. Peyton Sawyer
3. ludoto_mimi
4. fenka_lucas_i_brooke
5. Nasi
6. orhideya
7. DaniEl
8. Prinston Girl
9. Devil^Rose^^
10. ^HiLaRy_DuFF
11. *PeyT*
12. *Hilarie_B
13. _NathaN_FenkA`
14. dqvol4e7o_mims
15. lorrra
16. Menna
17. LeYtOn
18.DeSeRt^RoSe
19.Syleena
20.rumski
21.BrOOke&LuCaS
22.kalin4eto_
23. Sway
24. Sia
25. {`BrukaS`}
26.qwe123
27.CatXx
28.nad3too
29.SeMiNi
30.Adorkable
31.moni_hs
fenkanabrooke
П.П.: Фенове:
1. seduction_55
2. Peyton Sawyer
3. ludoto_mimi
4. fenka_lucas_i_brooke
5. Nasi
6. orhideya
7. DaniEl
8. Prinston Girl
9. Devil^Rose^^
10. ^HiLaRy_DuFF
11. *PeyT*
12. *Hilarie_B
13. _NathaN_FenkA`
14. dqvol4e7o_mims
15. lorrra
16. Menna
17. LeYtOn
18.DeSeRt^RoSe
19.Syleena
20.rumski
21.BrOOke&LuCaS
22.kalin4eto_
23. Sway
24. Sia
25. {`BrukaS`}
26.qwe123
27.CatXx
28.nad3too
29.SeMiNi
30.Adorkable
31.moni_hs
32.fenkanabrooke

Много си ги обичам заедно и поотделно.
djesito
Цитат(desitoo_91 @ Dec 31 2007, 17:52) *

Мдам и аз съм съгласна.Двете имат много забавни моменти заедно,както и тъжни,специално те са минали през доста трудности и то найстина заради един неориентиран.....,но важното е,че приятелството надделява.
Sway
Цитат(djesito @ May 26 2008, 23:28) *
Цитат(desitoo_91 @ Dec 31 2007, 17:52) *

Мдам и аз съм съгласна.Двете имат много забавни моменти заедно,както и тъжни,специално те са минали през доста трудности и то найстина заради един неориентиран.....,но важното е,че приятелството надделява.

Важното в случая е, че те и двете бяха ориентирани... към него smile.gif Поне през повечето време - изключвам проблясъците tongue.gif
lopezche
Така… дойде времето и аз да се включа в тази тема… И то естествено в подкрепа на Брук !!! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
От сега предупреждавам, че ще е много дълго… biggrin2.gif

Брук израстна много като човек и се превърна в една наистина силна жена, която посреща препядствията и се справя с тях...
Да имаш такива калпави родители,които и се обаждат веднъж на 2 месеца и да ти липсват ужасно много и вепреки всичко да се справяш с всичко което съдбата ти поднесе... Тя преживя много след като "най-добрата и приятелка" я мамеше зад гърбът й с момчето което обичаше и я лъжеше в лицето за това. ..... Но им прости и след като с Лукас пак се сабраха и те пак се подиграха с нея тя пак им прости - за 2-ри път.... Но нали е добричка и след всичко още обичаше Пейтън, прати озни ......... при нея.. И пъпреки това мислеше за нея и я подкрепяше, когато Дерек се появи.. Просто Брукито е перфектния приятел, идеялната жена и най-страхотния човек... а и е малко дивичка, но по начин, който ми допада...
blush.gif 10.gif 4.gif happy.gif rolleyes.gif
Наистина Пейтън не може да бъде наречена приятелка, а още по-малко „най-добра” . sick1.gif
В първи сезон тя питаше многократно Пейтън дали има чувства към Лукас и тя излъга(типично за Пейтън). Брук го харесваше и беше нормално да започне да действа… И ако наистина Лукас е бил влюбен в Пейтън щеше да отблъсне Брук(явно не е бил)… След като Пейтън разбра, че Брук е влюбена в Лукас започна да се вижда с него зад гърбът и(не знам какъв човек трябва да си та след това да гледаш най-добрата си приятелка в очите). Когато Лукас излезе от болницата след катастрофата, когато бяха заедно с Пейтън и Брук и се обади тя с лека ръка и затвори…Е това какво е???
После вместо най-накрая да и признае за всичко(нали честността е най-важна в приятелството) продължи да я лъже и да крие истината. Брук трябваше сама да разбере и то по най-нелепия начин – като ги видя на камерата… После Пейтън пак я излъга… (вече се уморих да пиша „Пейтън излъга”). Та както и да е… Брук намери сили да и прости и да забрави всичко… това показва колко добра приятелка е…
После в края на втори сезон когато двете бяха в магазина за дрехи Пейтън каза, че Брук и Лукас се харесват и трябва да опитат, Брук каза „Щом веднъж се провалихме като двойка какво ще е различното сега” , на което Пейтън отговори „Този път аз няма да участвам и да се целувам с него”. Да бе да… другия път… Ииии после имаше отново Брукас и Пейтън целуна Лукас („Този път аз няма да се целувам с него”). Хрумна и отново, че има чувства към Лукас след като този път Лукас наистина беше влюбен в Брук и съответно тя в него… Реши да бъде искрена с нея и и каза, че има чувства към Лукас. Да ама НЕ… Искрена ама не точно, щом Брук трябваше да разбере за целувката в библиотеката - Втората грешка. Добре, първия път станало, но втория вече беше прекалено много. Явно Пейтън след всичко не е осъзнала колко много е наранила Брук първия път а трябваше да има и друг за да я довърши… Както по напред казаха „бръкнаха и в раната” ама този път раната стана по-голяма и по дълбока, която кърви много повече и от преди… Пейтън се осъзна и му каза най – накрая че е влюбена в него… Когато тя каза на Брук какво е станало ,тя, момичето което беше наранено повече от всякога, прати човека който тя обичаше при Пейтън за да бъде щастлива, понеже видя как страда… Тя пожертва щастието си заради нея и трябваше да я гледа с него всеки ден и да се примирява с това… На Пейтън явно не и пукаше че Брук е там и ги гледа… нали вече постигна това което искаше… Получи момчето на БРУК !!!
По голямо доказателство за това колко добра приятелка е Брук просто няма… Peyton sucks sick1.gif mad.gif blink.gif shocking.gif 9.gif
Има още много,много но вече ми писна да пиша по тази тема. С две думи – Brooke Forever !!!
Това беше по темата за Б/Л/П

Сега има още някои неща който не са свързани с Б/Л/П а са само за тях двете: (обещавам че този път ще е по-кратко)
И така… Брук винаги е била до Пейтън… Когато са били деца и майка и е умряла… После когато Ели почина тя беше до нея и и оказваше най-голяма подкрепа… Когато се появи Дерек пак тя беше до нея въпреки,че бяха скарани... Пейтън винаги е имала към кого да се обърне, да сподели и да очаква подкрепа (освен за Лукас защото той е момчето на БРУК) Докато Брук винаги е била наранявана от Пейтън и само е страдала заради нея… wink.gif wink.gif wink.gif
**Sophia**

lopezche
М… сетих се още няколко неща …

1.Когато в 1-ви сезон когато наддаваха за момчетата и Пейтън беше с Нейтън, а Лукас беше с Хейли, и накрая трябваше да се целунат… Когато Лукас видя как Нейтън и Пейтън се целунаха започна да я разпитва защо се постъпила така и тя му отговори „Спокойно, никога няма да причиня това на Хейли” , а значи на най-добрата си приятелка, която е била винаги до нея и в добро и в лошо – може… и то два пъти…

2.На сватбата на Нейтън и Хейли когато Брук и Пейтън се бяха скарали… Пейтън каза на Брук „Върви да се брукваш!”, а после каза на Лукас „БРУК ми каза да отида да се бруквам!!!!!!!!!!!!!!!” – поредната лъжа от устата на тая …….. Пейтън …. Ми това какво е … ако такъв човек може да бъде наречен приятел не знам … направо… света отива много на зле…. !!!!!!!!!

sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif 9.gif 9.gif 9.gif 9.gif huh.gif huh.gif huh.gif huh.gif huh.gif
secretk
Според мен aко трябвa дa говорим кой кого нaрaнил и двете сa се нaрaнявали.
Брук първи сезон си беше мaлко ку*кa, не ми хaресвaше никaк поведението и и в нaчaлото искaше Лукaс просто тaкa, после се влюби(дaли?, нещо обрaзът и нa влюбенa в 1 сезон ми убягвa, тя истински се влюби в 3 сезон според мен, когaто пък преспa с Крис, пиянa или не, спa си с него, тъй че му го върнa нa Лукaс и той достa по-лесно и прости междудругото). Пейтън вярно не постъпи прaвилно, но не беше сaмa, и Лукaс беше тaм и двaмaтa си бяхa виновни и Брук прости и нa двaмaтa, за което се искa много силa.
Вярно е Брук изрaстнa много в личностен хaрaктер, Пейтън си е същaтa, не се е променилa кой знaе колко. И aко в нaчaлото Пейтън ми хaресвaше кaто песонaж(преди aферaтa и с Лукaс и нaркотиците), то сегa Брук много повече ми хaресвa.
Но Брук и Нейтън, не че нещо, но достa се сърдеше нa Пейтън , a е нaпрaвилa същото, може Пейтън дa не е обичaлa много Нейтън, но лъжaтa си е лъжa, и двете сa се предaли. Пейтън го нaпрaви 2 пъти и товa не и прaви чест, по-стрaнното е товa, че все още ги предстaвят кaто нaй-добри приятелки, след тaкивa нещa според мен товa е невъзможно. Изобщо сценaристите достa нереaлно предстaвят нещaтa.
Inagr
Цитат
Но Брук и Нейтън, не че нещо, но достa се сърдеше нa Пейтън , a е нaпрaвилa същото, може Пейтън дa не е обичaлa много Нейтън, но лъжaтa си е лъжa, и двете сa се предaли.

Ха-ха. Не може да се сравняват тея "предателства". Все пак Пейтън се "влюби" в гаджето на приятелката си и й каза. А Брук си правеше секс с всеки срещнат.
Аз мисля, че Брук й прости, а Пейтън понеже е слабохарактерна изобщо не оцени това. И продължава да ми пада в очите. А в първи сезон много я харесвах.
secretk
Съглaснa съм, в моментa Брук ми хaресвa много повече от Пейтън, но aко съм нa мястото нa Пейтън, нямa дa ми пукa дaли Брук спи с всеки или не, спaлa е с гaджето ми точкa, ще го приемa кaто предaтелство.
Относно прошкaтa, Брук и прости, мaлко хорa ще го нaпрaвят, за товa според мен тя изрaстнa много повече личностно от Пейтън, която си стои все нa едно и също място и не знaе кaкво искa.
lopezche
Цитат(secretk @ Jun 6 2008, 16:27) *
Относно прошкaтa, Брук и прости, мaлко хорa ще го нaпрaвят, за товa според мен тя изрaстнa много повече личностно от Пейтън, която си стои все нa едно и също място и не знaе кaкво искa.

worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Съгласна съм... Аз ако бях на мястото на Брук след 2-рия път сигурно трябваше да съм в клиника за психично болни... За да го понесеш се иска наистина не голяма ами огромна сила... а за да го ПРОСТИШ направо... не знам... Ето ... точно за това и се възхищавам(до колкото може понеже не е истински човек.но.....) просто за да намерисх сили да го направиш трябва да си невероятно силен човек...
Съгласна съм и с това, че Пейтън не се промени изобщо и може би това е още една от причините да не я харесвам... някак си ми омръзва постоянно една и съща да я гледам... А Брук(и Нейтън) станаха коренно различни хора... blush.gif blush.gif blush.gif
Пейтън просто с нишо не може да ме грабне освен може би малко с начина, по който рисува... Винаги е мрачна, депресирана, затворена, сърдита на света, винаги някой трябва да я спасява, всяка дума кото излиза от устата и е лъжа, предава приятелите си, не знае какво иска - иска Лукас само тогава, когато е зает, а когато е е свободен го отблъсква, винаги има някакви драми покрай нея... Това е персонажа, който най-малко ми харесва (заедно с Лукас, но нея още по-мялко я харесвам). С нищо не може да ме грабне... dry.gif sick1.gif huh.gif
nelito_91
И аз се присъединявам към феновете им 4.gif

1. seduction_55
2. Peyton Sawyer
3. ludoto_mimi
4. fenka_lucas_i_brooke
5. Nasi
6. orhideya
7. DaniEl
8. Prinston Girl
9. Devil^Rose^^
10. ^HiLaRy_DuFF
11. *PeyT*
12. *Hilarie_B
13. _NathaN_FenkA`
14. dqvol4e7o_mims
15. lorrra
16. Menna
17. LeYtOn
18.DeSeRt^RoSe
19.Syleena
20.rumski
21.BrOOke&LuCaS
22.kalin4eto_
23. Sway
24. Sia
25. {`BrukaS`}
26.qwe123
27.CatXx
28.nad3too
29.SeMiNi
30.Adorkable
31.moni_hs
32.fenkanabrooke

33.nelito_91
or1g1nal
1. seduction_55
2. Peyton Sawyer
3. ludoto_mimi
4. fenka_lucas_i_brooke
5. Nasi
6. orhideya
7. DaniEl
8. Prinston Girl
9. Devil^Rose^^
10. ^HiLaRy_DuFF
11. *PeyT*
12. *Hilarie_B
13. _NathaN_FenkA`
14. dqvol4e7o_mims
15. lorrra
16. Menna
17. LeYtOn
18.DeSeRt^RoSe
19.Syleena
20.rumski
21.BrOOke&LuCaS
22.kalin4eto_
23. Sway
24. Sia
25. {`BrukaS`}
26.qwe123
27.CatXx
28.nad3too
29.SeMiNi
30.Adorkable
31.moni_hs
32.fenkanabrooke
33.nelito_91
34.оr1g1nal
^^Brathan_4ever^^
[bЗа мен това е най-доброто приятелство в сериала.Двете са толкова разлицни и пак се допълват и са страхотен тандем.Вярно Пейтън нарани Брук но й се извини и доказа че нейното приятелство е по-въжно от Лукас именно когато се оказа от него.Брук пък намери сили да й прости предателството не всеки би го направил нали?.ИДвете винаги са се подкрепяли въпреки разногласията им.][/b]
1. seduction_55
2. Peyton Sawyer
3. ludoto_mimi
4. fenka_lucas_i_brooke
5. Nasi
6. orhideya
7. DaniEl
8. Prinston Girl
9. Devil^Rose^^
10. ^HiLaRy_DuFF
11. *PeyT*
12. *Hilarie_B
13. _NathaN_FenkA`
14. dqvol4e7o_mims
15. lorrra
16. Menna
17. LeYtOn
18.DeSeRt^RoSe
19.Syleena
20.rumski
21.BrOOke&LuCaS
22.kalin4eto_
23. Sway
24. Sia
25. {`BrukaS`}
26.qwe123
27.CatXx
28.nad3too
29.SeMiNi
30.Adorkable
31.moni_hs
32.fenkanabrooke
33.nelito_91
34.оr1g1nal
35^^Brathan_4ever^^
PayTon__
Харесват ми като най-добрите приятелки , лудички а и забавни. biggrin2.gif Стига Брук да не пипа Люк , щот той си е за Пейт.
1. seduction_55
2. Peyton Sawyer
3. ludoto_mimi
4. fenka_lucas_i_brooke
5. Nasi
6. orhideya
7. DaniEl
8. Prinston Girl
9. Devil^Rose^^
10. ^HiLaRy_DuFF
11. *PeyT*
12. *Hilarie_B
13. _NathaN_FenkA`
14. dqvol4e7o_mims
15. lorrra
16. Menna
17. LeYtOn
18.DeSeRt^RoSe
19.Syleena
20.rumski
21.BrOOke&LuCaS
22.kalin4eto_
23. Sway
24. Sia
25. {`BrukaS`}
26.qwe123
27.CatXx
28.nad3too
29.SeMiNi
30.Adorkable
31.moni_hs
32.fenkanabrooke
33.nelito_91
34.оr1g1nal
35^^Brathan_4ever^^
36. PayTon__
elitu
Много са готини,обаче не мога да ги разбера как едно 10 годишно приятелство може да бъде загърбено заради някакво момче,което не заслужава нито една от двете.Радвам се че в 5 сезон вече нямат този проблем.
ZuZka yeah
1. seduction_55
2. Peyton Sawyer
3. ludoto_mimi
4. fenka_lucas_i_brooke
5. Nasi
6. orhideya
7. DaniEl
8. Prinston Girl
9. Devil^Rose^^
10. ^HiLaRy_DuFF
11. *PeyT*
12. *Hilarie_B
13. _NathaN_FenkA`
14. dqvol4e7o_mims
15. lorrra
16. Menna
17. LeYtOn
18.DeSeRt^RoSe
19.Syleena
20.rumski
21.BrOOke&LuCaS
22.kalin4eto_
23. Sway
24. Sia
25. {`BrukaS`}
26.qwe123
27.CatXx
28.nad3too
29.SeMiNi
30.Adorkable
31.moni_hs
32.fenkanabrooke
33.nelito_91
34.оr1g1nal
35^^Brathan_4ever^^
36. PayTon__
37. ZuZka yeah
dragon_girl
1. seduction_55
2. Peyton Sawyer
3. ludoto_mimi
4. fenka_lucas_i_brooke
5. Nasi
6. orhideya
7. DaniEl
8. Prinston Girl
9. Devil^Rose^^
10. ^HiLaRy_DuFF
11. *PeyT*
12. *Hilarie_B
13. _NathaN_FenkA`
14. dqvol4e7o_mims
15. lorrra
16. Menna
17. LeYtOn
18.DeSeRt^RoSe
19.Syleena
20.rumski
21.BrOOke&LuCaS
22.kalin4eto_
23. Sway
24. Sia
25. {`BrukaS`}
26.qwe123
27.CatXx
28.nad3too
29.SeMiNi
30.Adorkable
31.moni_hs
32.fenkanabrooke
33.nelito_91
34.оr1g1nal
35^^Brathan_4ever^^
36. PayTon__
37. ZuZka yeah
38.dragon_girl
Marissa Cooper
Не бих искала приятелка като Пейтън,защото и аз не съм като нея. Повечето от постъпките и ме дразнеха, вечно тъжна, депресирана, отчаяна, простотиите с Лукас, докато беше с Брук.. За мен това не беше голямо приятелство. Не че Брук се е държала не по-малко зле на моменти. Не че П. не се държа и добре с нея, но все пак..
traiana
Наистина са много сладки като приятелки,смисъл в периоди в които не са скарани и то заради Лукас.и двете са правили грешки,както и много забавни моменти!И все пак те минаха през всичко това.Надявам се да продължат да си бъдат най-добри приятелки! smile.gif

39.traiana
naley_
Брейтън са неповторими biggrin.gif Много луди глави,а и са преживели толко много заедно .. Едно страхотно приятелство,което не заслужаваше да бъде скарано по този начин заради Люк mad.gif Важното е ,че сега пак са си заедно smile.gif
chadmurray_fenka
1. seduction_55
2. Peyton Sawyer
3. ludoto_mimi
4. fenka_lucas_i_brooke
5. Nasi
6. orhideya
7. DaniEl
8. Prinston Girl
9. Devil^Rose^^
10. ^HiLaRy_DuFF
11. *PeyT*
12. *Hilarie_B
13. _NathaN_FenkA`
14. dqvol4e7o_mims
15. lorrra
16. Menna
17. LeYtOn
18.DeSeRt^RoSe
19.Syleena
20.rumski
21.BrOOke&LuCaS
22.kalin4eto_
23. Sway
24. Sia
25. {`BrukaS`}
26.qwe123
27.CatXx
28.nad3too
29.SeMiNi
30.Adorkable
31.moni_hs
32.fenkanabrooke
33.nelito_91
34.оr1g1nal
35^^Brathan_4ever^^
36. PayTon__
37. ZuZka yeah
38.dragon_girl
39.chadmurray_fenka
Lady Winchester
1. seduction_55
2. Peyton Sawyer
3. ludoto_mimi
4. fenka_lucas_i_brooke
5. Nasi
6. orhideya
7. DaniEl
8. Prinston Girl
9. Devil^Rose^^
10. ^HiLaRy_DuFF
11. *PeyT*
12. *Hilarie_B
13. _NathaN_FenkA`
14. dqvol4e7o_mims
15. lorrra
16. Menna
17. LeYtOn
18.DeSeRt^RoSe
19.Syleena
20.rumski
21.BrOOke&LuCaS
22.kalin4eto_
23. Sway
24. Sia
25. {`BrukaS`}
26.qwe123
27.CatXx
28.nad3too
29.SeMiNi
30.Adorkable
31.moni_hs
32.fenkanabrooke
33.nelito_91
34.оr1g1nal
35^^Brathan_4ever^^
36. PayTon__
37. ZuZka yeah
38.dragon_girl
39.chadmurray_fenka
40.Lady Winchester
Страхотни са и двете bigwink[1].gif 4.gif 4.gif
ZuZka yeah
moni_hs
Brookies biggrin2.gif mrgreen[1].gif
fenkanabrooke
Brookies, невероятно просто mrgreen[1].gif biggrin2.gif
Ето още тяхни и от мен :

http://images.fanpop.com/images/image_uplo...901_800_600.jpg

by Chlarkfan

by georgiapeach91

by mtoll4

http://images1.fanpop.com/images/photos/24...78-1024-768.jpg

http://images1.fanpop.com/images/photos/24...71-1024-768.jpg
by wishful - thinker

http://images1.fanpop.com/images/image_upl...38_1024_768.jpg
by Leytonfan4ever

ZuZka yeah
Криси, много са готини уоловете, жалко, че не мога да си сложа някой, шибаният лаптоп само да разтяга знае. Ако намерите някой по..... широк ще съм признателна. biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.