Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Субтитри
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural
Ralna
Някой може ли да ми каже от къде мога да сваля субтитри за 17, 18, 19 и 20 епизод, никъде ги няма sad.gif
Lilu
мммм да и аз това искам да разбера в subs.unacs.bg ги няма ..... незнам къде да търся и ако някой ги има да ги метне насам smile.gif
Ralna
QUOTE(Lilu @ May 3 2006, 01:28 PM) *

мммм да и аз това искам да разбера в subs.unacs.bg ги няма ..... незнам къде да търся и ако някой ги има да ги метне насам smile.gif

Аз никъде не ги намерих та си ги гледах без суб blush.gif
seduction_55
Някой ако може да ми даде субтитрите от 5 еп на 2 сезон нататък.От subs.unacs.bg ги свалям,но са формат .rar и не мога да ги разархивирам. dry.gif
Та ако някой може да ми ги даде ще съм му много благодарна. happy.gif
Fixer
seduction_55 судоволствие ще го направя wink.gif само ми кажи емайл или скайп или поне как се пишеш в мирката, но ако си решила сама да се справиш и нямаш програма за тази цел ти препоръчвам winrar можеш да я свалиш от тук.Свали я, инсталирай я и си свали субтитри.Цъкни два пъти върху рар файла, ще ти се появи диалогов прозорец цъкни на бутона "Extract to" и избираш каде ще ти се разхивира тва е цялата философия smile.gif
krisku
(seduction_55 @ Jan 25 2007, 16:44) *

Някой ако може да ми даде субтитрите от 5 еп на 2 сезон нататък.От subs.unacs.bg ги свалям,но са формат .rar и не мога да ги разархивирам. dry.gif
Та ако някой може да ми ги даде ще съм му много благодарна. happy.gif

Защо да не можеш да ги разхивираш?
Не можеш да ги изтеглиш, или?

Ако не можеш да ги изтеглиш в старите версии и в по-новите версии на някой браузъри има проблем с RAR aрхивите.

Решенията са 2:

1) След като ти зареди страницата с йероглифите, отиваш в File > Save Ass и в полето Save Name пишеш "име.rar" със кавичките със всичко, просто вместо "име" пишеш нещо друго, примерно "PrisonBreak2x5.rar" и след това си разхивирваш, проблем би трябвало да нямаш.

2) Второто решение е, след като видиш линка даваш десен бутон на него и от менюто, което ще ти се появи избираш Save link ass.., формата - всичко, трябва да е настроено, ако не е повтаряш горната процедура и всичко ще е наред.

Ако пък не можеш наистина да разхивираш файла:

1) Ако ти засича файла като непознат, то може би нямаш програма "архиватор"
Има много такива, една от най-добрите е WinRAR smile.gif

Но все пак, ето разхивирани субтитри (в текстов формат са, просто ги поставяш в папката на филма и гледшак):

ПП: Ако ти отвори файлът като страница, отиваш на File > Save ass > в Save Name пишеш "name.rar" (с кавички, с всичко - както ти писах за рар архивите по-горе).

Успехи :-)
seduction_55
Просто не излиза никакъв файл за да мога да разархивирам.
Като го сваля и му дам опен,и тогава ме пита с каква програма да го отвори.Просто нищо не става и незнам защо така.
krisku
Субтитрите по принцип се отварят с текстови редактори и с програми за редактиране на субтитри.
Но, защо ти е да отваряш файла?
Разхивираш го, поставяш го в папката на сериала/серията и след това пускаш филма с плеъра ти.
Ако си с Bs Player, Crystal Player проблеми би трябвало да нямаш.
Ако си с друг медиа плеър, името на субтитрите, трябва да е еднакво с името на видео файла, примерно, ако видео файла ти е с име "TheKing", то и субтитрите трябва да са "TheKing" (Без кавички. Също така умишлено не съм написал разширението да не се объркаш нещо)
seduction_55
Нямам опция за разархивиране,затова търся начини,но каквото и да опитвам нищо не се получава.
Това което си ми описал,съм го пробвала,но пак нищо не става.
Jolly_GirL
Аз съм нова почитателка на серияла и искам да ви попитам има ли субтитри за епизод и ако има къде ще мога да ги намеря? unsure.gif
ThePinkDuck
Цитат(Jolly_GirL @ Jan 31 2007, 21:52) *
Аз съм нова почитателка на серияла и искам да ви попитам има ли субтитри за епизод и ако има къде ще мога да ги намеря? unsure.gif

Субтитри има за всички излезнали до момента епизоди при юнаците!
Jolly_GirL
Исках да кажа за 12 епизод,но и там нещо не намирам blink.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ето ти ги слънце
http://subs.unacs.bg/get.php?id=29727
тия са за 2 сезон а на предната страница има и за 12 епизод 1 сезон rolleyes.gif
Jolly_GirL
fenka_lucas_i_brooke много ти благодаря! smile.gif
**Sophia**
ами някой може ли да ми намери субтитри за 1x02,да не са рар,а може би ''.sub''защото иначе не ги отварям...а и str също не ги отваря. blink.gif Аз още съм съвсем в началото на сериала и сигурно ще ми трябват и за другите епизоди..но за сега е това rolleyes.gif
f0rgy
QUOTE(**Sophia** @ Apr 23 2007, 20:17) *
ами някой може ли да ми намери субтитри за 1x02,да не са рар,а може би ''.sub''защото иначе не ги отварям...а и str също не ги отваря. blink.gif Аз още съм съвсем в началото на сериала и сигурно ще ми трябват и за другите епизоди..но за сега е това rolleyes.gif

http://subs.unacs.bg/search.php-Пишеш Supernatural и ти излизат всичките smile.gif
**Sophia**
мерси,но въпросът беше да са sub ,а не str или нещо подобно, а има само str в юнаците..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.