Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Открийте възможно най-много филми
GGbit.info > Развлечение > Форумни игри
The Black Dragon
парк

плаж

Ето какво открих аз:
Oт парка:
Мъжът с шапката до стълба - The Exorcist
Динозавърът - Jurasic Park
Кладенецът - The Ring
Торнадото - Twister
Оградата на затвора - The Shawshank Redemption
Ръката на алеята - Saw
Гарвъните - The Crow

От плажа:
Кометата - Deep Impact
бягащи хора по плажа - Baywatch
dulsinea
За парка:

Contact - сателитните чинии
Babe - прасенцето на алеята най-вдясно на картинката

За плажа:

Black Hawk Down - бойните хеликоптери
Armageddon - за кометата и това важи
The Piano - пианото на плажа в ляво на картинката
The Black Dragon
В Армагедон не беше комета, а астероид wink.gif

В парка:
Долу до храстите резачката - Тексаско клане
**ASTERIX**
Ставали за напред такива теми - на които самите вие си пишете че са игри да ги пускате в раздела Форумни игри Предишната тема - за групите и изпълнителите ще я оставя щото е почети към края си но тази отива в раздела
The Shaman
Гарваните не са от The Crow което означава гарвана (гаргата) А ОТ ФИЛМА НА аЛФРЕД хИЧКОК "пТИЦИТЕ".
Ръката на алеята пък е не от Saw а от "Семейство Адамс".
Колелото от "Шокър"
Падащия двигател спокойно може и да е от "Лост".
_CarlCox_
Хеликоптерите от плажа неможе да са от "Black Hawk Dawn", защото са друг модел (Hue), а не използваните във филма Блек Хоук. Затова по-скоро си мисля, че са от филм за войната във Виетнам - "We were Soldiers"

За храста отдясно на стълба в парка, оформен като динозавър си мисля, че е от "Edward Scissorhands"

ПП The Shaman™ можеш ли да ми кажеш този филм "Птиците" как е на английски, защото от много време искам да го гледам, а немога да го намеря.
The Shaman
QUOTE(_CarlCox_ @ Apr 30 2006, 10:05 AM) *

ПП The Shaman™ можеш ли да ми кажеш този филм "Птиците" как е на английски, защото от много време искам да го гледам, а немога да го намеря.

http://www.imdb.com/title/tt0056869/ smile.gif
_CarlCox_
QUOTE(The Shaman™ @ Apr 30 2006, 10:18 AM) *

QUOTE(_CarlCox_ @ Apr 30 2006, 10:05 AM) *

http://www.imdb.com/title/tt0056869/ smile.gif

Благодаря отново The Shaman™

ПП Ще постнете ли още снимки.
dulsinea
QUOTE(_CarlCox_ @ Apr 30 2006, 05:28 PM) *

Ще постнете ли още снимки.

Ама нима това са всички филми, които могат да се открият по тези картинки ? ? ? shocking.gif sad.gif
_CarlCox_
QUOTE(dulsinea @ Apr 30 2006, 08:44 PM) *

QUOTE(_CarlCox_ @ Apr 30 2006, 05:28 PM) *

Ще постнете ли още снимки.

Ама нима това са всички филми, които могат да се открият по тези картинки ? ? ? shocking.gif sad.gif

Съжалявам не съм искал да прозвучи така smile.gif.
chonin
За парка:

Мъжа в дясно с ботушите - I Know What You Did Last Summer или Scary Movie

За плажа:

Хеликоптерите май са от Platoon

онея дървените работи по брега - Saving Private Ryan. unsure.gif
Госпожица Вещицата
На плажа има една на кея облечена в черно....Същата я имаше и в "Присъствие на духа",дори роклята е същата,това ме навява че е от този филм smile.gif
А мацката вдясно във водата малко ми мяза на....охххх,изскочи ми името от главата!!!!!!!Абе онази русата от Ангелите на Чарли....грррррррр!!!А ми беше от любимките!!! C...Ch...абе вие се сетихте!!!
lamburgini
Мъжът с шапката до стълба - The Exorcist
Динозавърът - Jurasic Park
Кладенеца - The Ring
Торнадото - Twister
Оградата на затвора - The Shawshank Redemption
Ръката на алеята - Adams Family
Гарваните - Птиците
Детското колело- О мен
Човекът с прасето - Бейб
Сателитните чинии - Нашествие - Чарли Шийн
Stamov
От парка аз открих:

Торнадото - Twister
Динозавъра - Djurasic Park
Ръката - Adams family
Кладенеца - Предизвестена смърт

От плажа:

нищо sad.gif
Госпожица Вещицата
Да,и аз мисля че кладенеца не е от клането,а от предизвестена смърт
dulsinea
Виждам, че започнахте да се повтаряте, така че малко обобщаване няма да е излишно
Госпожица Вещицата
Продължавам да твърдя че кладенеца според мен е от Предизвестена смърт
dulsinea
QUOTE(joanna_n @ May 1 2006, 11:21 PM) *

Продължавам да твърдя че кладенеца според мен е от Предизвестена смърт

И никой не го оспорва wink.gif

The Ring = "Предизвестена смърт"
Госпожица Вещицата
Така ли?The ring не е ли клането?хаха,ясно,не съм добре с филмите....
dulsinea
QUOTE(joanna_n @ May 1 2006, 11:28 PM) *

Така ли?The ring не е ли клането?хаха,ясно,не съм добре с филмите....

The Texas Chainsaw Massacre = "Тексаско клане"

А вмомента се чудя как ли е английското заглавие на "Присъствие на духа"... 16.gif Идея??!
lamburgini
Едно допълнение столчетата не са ли ( счупените ) от Челюсти .
Госпожица Вещицата
Не съм го гледала това...а за предизвестена смърт си нямам и на идея,сещам се обложката точно с тази е даже,само че беше на БГ....Ще потърся и ще ти кажа за протокола smile.gif
The Black Dragon
QUOTE(joanna_n @ May 2 2006, 09:50 PM) *

Не съм го гледала това...а за предизвестена смърт си нямам и на идея,сещам се обложката точно с тази е даже,само че беше на БГ....Ще потърся и ще ти кажа за протокола smile.gif

"Предизвестена смърт" е тъпото българско заглавие на The Ring. Почти всички филми, които излизат у нас са с променени заглавия, което е тъпо... и в 99% от случаите нямат нищо общо с оригиналното заглавие. Такива примери - Бол:

The Exorcism Of Emily Rose (Екзорсизмът на Емили Роуз) - БГ Заглавие - Дяволът в Емили Роуз
Hostel (Общежитието) - БГ Заглавие -Хотелът на смъртта 16.gif
Dirti Dancing (Мръсни танци) - БГ Заглавие - Неприлични танци
Saw - (Трион, Видях) - БГ Заглавие - Убийствен пъзел 18.gif
The Ring (перфектно английско заглавие, The Ring означава едновремено Кръгът, Телефонният звън и др... и всеки който е гледал филма, може да потвърди че заглавието си е баш на мястото) БГ Заглавие - Предизвестена смърт wacko.gif

и още безброй много примери... ама аз малко се отклоних от темата biggrin2.gif 10.gif 18.gif
The Black Dragon
Delete This Post rolleyes.gif
Госпожица Вещицата
Еми да,аз се поправих а в поста имах предвид Присъствие на духа,просто тая Смърт ми се е набила в главата....Както и да е,някой да се сеща за други филми?Хайде,хайде народе,много сме зле! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
chonin
За парка:

Онези двамата с раниците,които вървят из парка не са ли от : The Blair Witch Project или аз се лъжа rolleyes.gif wacko.gif
The Shaman
А Джурасик парк каза ли накой? В парка,летящите птеродактили...
Stamov
Аз виждам само динозавъра от Jurasic Park в парка :-)
The Shaman
Над дърветата в посока на летене на двигателя.
Stamov
Приличат ми по скоро на чайки wink.gif
Госпожица Вещицата
Е,да,но така или иначе го казахме....А динозавъра и на мен ми напомня на "Едуард с ръцете-ножици" или както се превежда....
Mahatma GANDI
За некиноман, мисля че ФЕНЕРА в центъра на "ПАРКА" е от приказката "The Chronicles of Narnia - The Lion, the Witch and the Wardrobe", нали?
The Shaman
Някой каза ли за тоя филм с прасенцето..? В случая то върви пред човека в дясно в парка.Как се казваше филма само...
The Black Dragon
QUOTE(The Shaman™ @ May 12 2006, 19:49) *

Някой каза ли за тоя филм с прасенцето..? В случая то върви пред човека в дясно в парка.Как се казваше филма само...

Бейб 18.gif
The Shaman
Да бе той е май а?
Госпожица Вещицата
Ммм,възможно...А и на мен ми се въртеше тази идея за фенера,но имаше и още един филм,за който не се сещам заглавието confused.gif А и в Нарния фенера е черен....чисто черен
dulsinea
QUOTE(The Shaman™ @ May 12 2006, 19:49) *

Отдавна беше споменато wink.gif :
QUOTE(dulsinea @ Apr 29 2006, 15:32) *

За парка:

Babe - прасенцето на алеята най-вдясно на картинката
ThePinkDuck
На мене тоя фенер от Парка ми прилича на фенера от "Хари Потър и философският камък" от началните кадри на филма! mrgreen[1].gif
Alma
На мен жената която излиза от морето ми напомня на Холи Бери в Джеимс Бонд...Макар че там беше с оранжев бански.Труго предположение имам за човека на шезлонга, който ми мяза ня Джак Никълсън в Meet the Fockers...
Госпожица Вещицата
Фенера не е от Хари Потър,и там фенерите са черни smile.gif Мисля,че съм гледала съм филма достатъчно пъти за да го запомня....ако все пак се окаже от там ми кажете да го гледам пак biggrin.gif
dulsinea
Нещо позамря темичката, така че има нужда от 'свестяване' wink.gif Хайде, вярвам, че тук има още доста киноманияци, които с лекота могат да открият още закодирани филми в картинките! 4.gif
The Black Dragon
От плажа:
В морето има една стрелка, която сочи навътре, сятам, че е Deep Blue Sea
В морето има едни двама дето са, смятам, че са от Cast Away
seduction_55
за плажа-Blue Crush
CheerFuL-F
Парк:Торнадото- филма Торнадо
Гълъбите - САм в къщи Изгубен в Ню Йорк
Оградата - Бягство от затвора
Динозавъра (храст) - Джурасик Парк

Плажа - метеорита каъдето пада - Армагедон
Самолетите - Пърл Харбър
Жената във водата - Ангелита на Чарли

Модедит:Ползвай бутона "Промени"!
garigana
Това табло от плажа не ви ли прилича на таблото от "Rest Stop"?
advokata
В парка:
The Ring
The Crow
Texas Chainsaw Massacre
Armageddon
The Day after Tomorrow
Jurassic Park

Това успях да намеря.
unvisioble
Хубаво е някой да едитне първия пост с намереното до момента, за да се избегне дублирането. rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.