Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Jared Padalecki
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural
Страници: 1, 2
angelL
by ThePinkDuck

Jared Padalecki

Джаред Тристан Падалеки е роден на 19.07.1982 в Сан Антонио, Тексас, където живее с родителите си - Шери и Джери, с брат си Джеф и сестра си Меган. Когато става на 12 години решава да се запише на курсове по актьорско майсторство. По- късно докато учи в гимназията Мадисън в Сан Антонио, Джаред участва в състезание -и то променя животът му.
На 17, Джаред печели състезанието наречено "Claim to Fame". Наградата включва участие в Teen Choise Awards - да поднася статуетките и да изпраща звездите от сцената. Това е сбъдната мечта за Джаред. По време на шоуто агента на Фреди Принц Джуниър се заинтересува от него и моментално го записва.
След като завършва гимназие през 2000 година, Джаред мисли да продължи обучението си в университетът в Тексас, но променя мнението си когато отива на прослушване за нов сериал на WB, наречен Gilmore Girls. Той печели ролята на Дийн Форестър, приятелят на Рори Гилмор, и се мести в Лос Анджелис. Скоро след това Джаред започва да получава все по-различни и интересни роли в киното и телевизията.

Филмография:

Friday the 13th (2009) Clay
Thomas Kinkade's Home for Christmas (2008) (V)
Supernatural (69 episodes, 2005- )
Cry_Wolf (2005)
House of Wax (2005)
Gilmore Girls(63 episodes, 2000-2005)
Flight of the Phoenix (2004)
New York Minute (2004/I)
Cheaper by the Dozen (2003)
Young MacGyver (2003) (TV)
A Ring of Endless Light (2002) (TV)
ER (1 episode, 2001)
Close to Home (2001) (TV)
Silent Witness (2000) (TV)
A Little Inside

ThePinkDuck
Определено този индивид ми е слабост! Още не мога да го осъзная като Сам, защото за мене той си е Дийн Форестър-първата любов на Рори Гилмор. Много ме радва, въпреки, че на моменти е малко дървен като актьор. mrgreen[1].gif

И за тази тема имам същия тъп въпрос : защо е на английски blink.gif ? Моля, някой да ми разясни, защото аз не мога да си го обясня!
angelL
Пате, съжелявам. blush.gif Ще го оправя като имам повече свободно време. Ако на някой друг му се занимава, нека да я преведе. rolleyes.gif
fernando_T
sorry за оффтопика , но някой може ли да намери снимки на Сам с тази Сара от епизода със странната картина с момиченцето касапка biggrin.gif
ThePinkDuck
Мдаммм, Тайлър Кол никак не е лоша! Участва и в няколко епизода на Summerland! mrgreen[1].gif
James towel keeper
Актьора е мн готин, ама ще е хубаво биографията да се преведе на бг! rolleyes.gif
Обаче майка му и баща му се казват - Шери и Джери.... 18.gif Направо не е реално.....
elexis
Еми пробвах се да преведа биографията blush.gif :
Джаред израсва в Сан Антонио, Тексас, където живее с родителите си - Шери и Джери, с брат си Джеф и сестра си Меган. Когато става на 12 години решава да се запише на курсове по актьорско майсторство. По- късно докато учи в гимназията Мадисън в Сан Антонио, Джаред участва в състезание -и то променя животът му.
На 17, Джаред печели състезанието наречено "Claim to Fame". Наградата включва участие в Teen Choise Awards - да поднася статуетките и да изпраща звездите от сцената. Това е сбъдната мечта за Джаред. По време на шоуто агента на Фреди Принц Джуниър се заинтересува от него и моментално го записва.
След като завършва гимназие през 2000 година, Джаред мисли да продължи обучението си в университетът в Тексас, но променя мнението си когато отива на прослушване за нов сериал на WB, наречен Gilmore Girls. Той печели ролята на Дийн Форестър, приятелят на Рори Гилмор, и се мести в Лос Анджелис.
Въпреки, че е известен в ролята на отговорният и честен Дийн от Gilmore Girls, Джаред започва да получава все по различни роли в киното и телевизията. Той играе хулиган в Chapter by the Dozen и сега изпълнява ролята на Трей в A New York Minute.
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(ThePinkDuck @ Jun 26 2006, 21:45) *

Мдаммм, Тайлър Кол никак не е лоша! Участва и в няколко епизода на Summerland! Ето малко снимчици:

IPB Image IPB Image

Много са ми сладки като двойка!Много ми се иска във втори сезон връзката им да бъде по-развита!В смисъл да стане нещо по-сериозно между тях!
lemmy
Джаред е един от най-сладките актиори от неговото поколение, аз лично супер ама супер мноу му се кефя наистина ми е много симаптичен а да не говорим за актиорските му способности ( worthy.gif )
Gossip Girl
Ауу, Джаред е уникален сладур. Има страхотно тяло, много е забавен и талантлив. Разбира се, повече харесвам Дженсън, но Джаред никак не му отстъпва.
DesiTo

divata_airis
Аул, на мен този човек ми е много сладичък и един такъв миличък ми се вижда, голям симпатяга ей!
DesiTo

Джаред е водещ на ново реалити шоу по MTV

По американското MTV от 17 юли тръгва новото реалити шоу Room 401. Продуцент е Аштън Кътчър. Участващите в шоуто се сблъскват лице в лице със страха. Room 401 е място където поставяте под въпрос всичко, което досега сте смятали за истина, място където действителността не е такава каквато изглежда. Неподозиращите жертви попадат по средата на филм на ужасите, който се разиграва точно пред очите им. И всичко което виждаш е истинско, няма ефекти и рекациите на случаините свидетели не е измислен. Всичко това което се случава за момент излгежда твърде реално. Но ние не манипулираме филма, а твоето съзнание. Готов ли си за друго измерение, където всичко е непознато? Готов ли си да се срещнеш със страха? Ако си, значи е време да посетиш Room 401. Be there, if you dare!

Room 401 Trailer

Дата на излъчване:
Tuesday, July 17th10:00 PM ET/PT on MTV
Wednesday, July 18th12:00 AM ET/PT on MTV
Thursday, July 19th3:30 AM ET/PT on MTV
Thursday, July 19th11:00 PM ET/PT on MTV

Сайтове: Официален сайт, IMDB, tv.com

Download: Първи епизод
sulu
Това изглежда доста интересно.Като го изгледам може да напиша едно мнение дали е хубаво това реалити.
А дали са го избрали за водещ,защото в Supernatural все пак водещ е хорърът(поне така се предполага). smile.gif
ALeX4e7y^
Симпатяга е 4.gif И той е хубавичък почти колкото "брат си". happy.gif

jemma
Много сладак актьор е , макар да сам по голяма фенка на Дженсен смятам ,че Джаред се справя много добре и също е много секси! rolleyes.gif blush.gif
ladysunshine
Джаред определено има чар. Не съм го гледала нито в Gilmore Girls, нито в Supernatural. За първи път го видях в New York Minute и мога да кажа, че там беше много сладък. Гледала съм и Восъчната къща, но там не обърнах внимание, че е той. Чак вчера една приятелак ми напомни, че той играе
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Nov 13 2007, 15:02) *
Гледала съм и Восъчната къща, но там не обърнах внимание, че е той. Чак вчера една приятелак ми напомни, че той играе

ей за къде си без мен biggrin2.gif
по темата: кефи ме, обаче не е Дженсън, просто твърде голяма е разликата м/у "кефи ме" и "кефи ме", ако ме разбирате biggrin2.gif
Tedds
Радва ме и той 4.gif Сладур е,готин абе симпатяга 10.gif
dEniChka
Цитат([ТеDиТо] @ Nov 19 2007, 20:48) *

Радва ме и той 4.gif Сладур е,готин абе симпатяга 10.gif

А така worthy.gif 4.gif
PoLiTy'
Симпатяга е.Един такъв миличък,добричък ........ happy.gif
angel_girl
Ооооо, тва сладурчеее..... Мнооого ме кефи!
Адски сладък е. Пък и си е супер секси... blush.gif
Абе личи си, че съм му фенка, ся кво да се обяснявам! biggrin.gif
Enchanted
Не се здържам да попитам има ли си гадже biggrin2.gif
ThePinkDuck
Цитат(Enchanted @ Dec 12 2007, 14:32) *

Дааа и то от няколко години вече! Мацката се казва Сандра Макой и даже я видяхме като Демона на кръстпътя преди няколко епизодчета. Беше забавно да го гледам как я застреля. Много е сладка и малка и готинка и са супер готина двойка! mrgreen[1].gif
ladysunshine
Цитат(ThePinkDuck @ Dec 12 2007, 15:48) *

Дааа и то от няколко години вече! Мацката се казва Сандра Макой и даже я видяхме като Демона на кръстпътя преди няколко епизодчета. Беше забавно да го гледам как я застреля. Много е сладка и малка и готинка и са супер готина двойка! mrgreen[1].gif

Ще може ли да сложиш снимка или да напишеш името на английски, за да потърся? Изгледах няколко епизода на Supernatural и просто какво да кажа Джаред е страааашен. Супер е сладък, само че с тая коса на някой снимки ми е супер смешен. Ама то сигурно косата му ее чара 18.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 12 2007, 16:12) *
Цитат(ThePinkDuck @ Dec 12 2007, 15:48) *

Ще може ли да сложиш снимка или да напишеш името на английски, за да потърся? Изгледах няколко епизода на Supernatural и просто какво да кажа Джаред е страааашен. Супер е сладък, само че с тая коса на някой снимки ми е супер смешен. Ама то сигурно косата му ее чара 18.gif

о да, тя изгледа няколко епизода biggrin2.gif ама нататък няма сами да се изгледат я...

ето снимка, ама нз колко хубаво се вижда

май тая мацка беше biggrin.gif
Enchanted
Мерси за снимчицата Вери и благодаря за инфото от ThePinkDuck
...и това си е всички готини мъже или са геьове или са заети biggrin2.gif
ladysunshine
Цитат(Enchanted @ Dec 12 2007, 16:38) *

Хахах майка ми много обича да го казва това mrgreen[1].gif
Мерси за снимките, В smile.gif
Е пак долу-горе хубава мацка си е избрал
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 12 2007, 17:43) *

няма проблем, аз спец за тебе я ка4их biggrin2.gifи да, мацката е готин, за разлика от някой други... dry.gif (няма да спомена нищо повече, 4е ще разваля хубавата тема) а относно това, че вс са заети или гейове и аз подкрепям, макар 4е ако бяха заети от нас нямаше да протестираме нали biggrin2.gif 10.gif biggrin2.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Dec 12 2007, 18:29) *

няма проблем, аз спец за тебе я ка4их biggrin2.gifи да, мацката е готин, за разлика от някой други... dry.gif (няма да спомена нищо повече, 4е ще разваля хубавата тема) а относно това, че вс са заети или гейове и аз подкрепям, макар 4е ако бяха заети от нас нямаше да протестираме нали biggrin2.gif 10.gif biggrin2.gif

Е имах си аз да протестираме mrgreen[1].gif Ама ние с теб нали сме си подготвили за Коледа спец аватарчетар пък знаеш ли ако слушаме може дядо Коледа да ни остави под елхата Дженсън и Джаред 18.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 12 2007, 19:55) *
Цитат(brooke_scott @ Dec 12 2007, 18:29) *

Е имах си аз да протестираме mrgreen[1].gif Ама ние с теб нали сме си подготвили за Коледа спец аватарчетар пък знаеш ли ако слушаме може дядо Коледа да ни остави под елхата Дженсън и Джаред 18.gif

о да, макар 4е май не бяхме мн послушни, ако обещаем 4е останалата седмица до Коледа и догодина ще слушаме, може ли пак да ги полу4им unsure.gif rolleyes.gif biggrin2.gif а кога ще слагаме ав4етата? щот още не ми се сменя нз за теб huh.gif
ThePinkDuck
Хмм, даже няма да коментирам предните постове. biggrin2.gif Аз предпочитам нещо друго и то не под елхата, а под завивките! mrgreen[1].gif Е може да се прежаля и да мина без завивки!
Иначе Джаред и Сандра супер много ме радват. Тя каквато е мъничка, а той нашия нали никак не е висок...

ladysunshine
ThePinkDuck, смерси много, че си пуснала снимчици на двамата заедно. Много са сладки наистина.
brooke_scott
да, мн са сладки, ама тя ква е ниси4ка като застане до него biggrin.gif
Enchanted
Благодаря на ThePinkDuck за снимките,а и аз мисля,като Вери,много нисичка изглежда до него,но като си помисля,че сигурно е 1.90 е нормално biggrin2.gif
Сианна,Вери ние само с коледни подписчета трябва да се задоволим-без Кларк,без Дийн,без Сам sleep.gif ,не сме слушали тази година,дядо Коледа не ни е планувал в списъциите му,да се надяваме другата година да си чакаме подаръците под елхата biggrin2.gif
Mr. Winchester
Сам/Джаред е висок 1.93
Enchanted
Цитат(LeoWyatt @ Dec 13 2007, 16:34) *
Сам/Джаред е висок 1.93

Така и предположих то му личи,по-висок е от Том/Кларк с 2 сантима... biggrin2.gif
ThePinkDuck
Цитат(Enchanted @ Dec 13 2007, 16:45) *
Сам/Джаред е висок 1.93

Така и предположих то му личи,по-висок е от Том/Кларк с 2 сантима... biggrin2.gif

Мдамм незнам дали си гледала Деца на Килограм, но там Том като застана до Джаред и ми се стори направо дребен. mrgreen[1].gif
Той Джаред не стига, че е висок, ами Сандра е 163 см та шоуто е пълно! mrgreen[1].gif
Tedds
Цитат(ThePinkDuck @ Dec 13 2007, 17:29) *
Сам/Джаред е висок 1.93

Мдамм незнам дали си гледала Деца на Килограм, но там Том като застана до Джаред и ми се стори направо дребен. mrgreen[1].gif
Той Джаред не стига, че е висок, ами Сандра е 163 см та шоуто е пълно! mrgreen[1].gif

Определено 18.gif но пък са много готина двойка smile.gif
Enchanted

Да ти кажа и на мен така ми се стори в "Деца на килограм",но пък в инфота за Том пише,че е 1.91... biggrin2.gif
Тази Сандра е по-ниска от мен,значи няма да изглеждам кой знае колко зле до Сам(това все едно не съм го казала)
brooke_scott
Цитат([ТеDиТо] @ Dec 13 2007, 17:32) *

Сам/Джаред е висок 1.93

Определено 18.gif но пък са много готина двойка smile.gif

да и мен мн ме кефят двамата, а като гледам гаджетата на Дженсън sick1.gif
Adorkable
Права си за Дженсън,обаче виж сега Даниел Харис е ужасно красива,определено е уцелил тука smile.gif.
Аз веднъж хванах Room 401,измишльотина пълна,и Джаред нещо не ми хареса.
brooke_scott
Цитат(Adorkable @ Dec 14 2007, 15:24) *
Права си за Дженсън,обаче виж сега Даниел Харис е ужасно красива,определено е уцелил тука smile.gif.
Аз веднъж хванах Room 401,измишльотина пълна,и Джаред нещо не ми хареса.

то сигурно ли е 4е ходят, щот аз не съм виждала снимки, а вс казват 4е ходят....а относно колко е хубава няма да коментирам, за да не се скарам с някой wink.gif
ThePinkDuck
Тебе плейбой мацка не те задоволи какво остава за червенокоска, която аз безумно много харесвам! Което ми напомня, че това е темата за Джаред, така че къш къш към другата тема! Което от своя страна ми напомни, че самата тема за Джаред никак не ми допада и в скоро време ще я ремоделирам! mrgreen[1].gif 15.gif
Enchanted
Цитат(ThePinkDuck @ Dec 14 2007, 15:33) *
Тебе плейбой мацка не те задоволи какво остава за червенокоска, която аз безумно много харесвам! Което ми напомня, че това е темата за Джаред, така че къш къш към другата тема! Което от своя страна ми напомни, че самата тема за Джаред никак не ми допада и в скоро време ще я ремоделирам! mrgreen[1].gif 15.gif

Би било добре,защото ние го убърнахме на свободен разговор...
ThePinkDuck
Ето няколко снимчици от новият филм на Джаред - Thomas Kinkade's Home for Christmas.

Проектът трябваше да излезе на 21ви Декември, но нещо са се замотали хората с пост-продукцията. Очаква се началото на следващата година да го видим. Филма разказва за причините довели знаменития художник Томас Кинкейд до нуждата да нарисува световно известната си картина The Christmas Cottage, как се захваща с тази професия, любовта към майка му, близоста с близките му и с две думи семеен филм. Участват още (моята любима) Мариса Гeй Хардън и (великия) Питър О'Туул.

P.S. Уоу, на последната снимка - Питър и Джаред на едно място! Искам да съм на мястото на Джаред! mrgreen[1].gif
ladysunshine
Ааа нов филм с Джаред. Суууупер. Чакам с нетърпение да излезе
Цитат(ThePinkDuck @ Dec 22 2007, 04:25) *
P.S. Уоу, на последната снимка - Питър и Джаред на едно място! Искам да съм на мястото на Джаред! mrgreen[1].gif

Ако Питър е този възрастния (то не че има кой друг да е на снимката де mrgreen[1].gif ) аз искам да съм на негово място, за да съм до Джаред.
brooke_scott
ми и аз бих предпо4ела да съм до Джаред, а тоя стария, дори май не го знам кой е biggrin2.gif

ина4е филма не ми изглежда кой знае колко интересен, ама ще видим
Gossip Girl
Цитат(ThePinkDuck @ Dec 22 2007, 04:25) *
Искам да съм на мястото на Джаред!
Аз по средата. 18.gif
Падам си по този тип филми, тъй че нямам търпение да излезе. А и Питър О'Тул все пак...Той ми е любимото холивудско старче. happy.gif
ПП. Пате, вземи напиши "е" в името на Мариса Гeй Хардън на английски, че го цензурира. 18.gif

ThePinkDuck: Ахахах. Не се бях замисляла. Оправено е!
jadi^^^
А някой ще ме просветли ли в кой епизод играе приятелката на Джаред? rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.