Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "The Show Must Go On"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Nasi

PROMOS Data.bg

Wednesday, May 3
One Tree Hill
"The Show Must Go On"

SEASON FINALE

A SHOCKING CLIFFHANGER SEASON FINALE — On the eve of their wedding, Nathan (James Lafferty) worries for Haley’s (Bethany Joy) safety while Peyton (Hilarie Burton) and Brooke's (Sophia Bush) friendship is tested. Deb (Barbara Alyn Woods) tells Dan (Paul Johansson) the truth about the dealership fire, and Karen (Moira Kelly) finds herself needing Keith (Craig Sheffer) more than ever. Lee Norris and Barry Corbin also star. Mark Schwahn wrote and directed the episode

Spasy
Tова е Рейчъъъъъъъъъл!!
Или така ми се струва ?!?! Но не е Брук ..
mirka
ohmy.gif 3.gif shocking.gif Последния епизод ще е супер интересен.Дано не стане нещо гадно с Нейтън sad.gif Ама би трябвало да стане нещо с Дан,защото ако сте забелязали,във всеки последен епизод той почти умира.Интересно ми е кой е разбрал,че той е убил Кийт blink.gif Рейчъл е smile.gif
Spasy
Я вижте гривничката на този който кара ?!?!?!?!!!!!!!!!!!!! smile.gif
tedito
Уааау!Ако така свърши сезона ще умра от любопитство smile.gif наистина ще е много интересно-стана ясно 4е Рей4ал е тази в колата(поне на нея прили4а),не6тата между Брук и Пейтан май бая 6те загрубеят(особено след това което каза П.Сойер в 21 епизод-btw много е интересен такмо го гледах),а тая гад Дан какво беше написал? ''Nathan (James Lafferty) worries for Haley’s (Bethany Joy) safety" -това показва 4е не6то бая ги е стреснал тоя Дан!!!Тъкмо си мислех 4е ВЕЧЕ има няква промяна,особено след като Хейли го покани на сватбата ама той.... 9.gif
Аааа,така не може да свърши сезона-6те чакаме и 4ти! 4.gif
~Bruk~
Oф незнам, ама си мисля,че Брук и Лукас се карат за целувката в библиотеката... rolleyes.gif Защото незнам след всичките доказателства,които Лукас даде на Брук затова,че я обича да остане с Пейтън unsure.gif wacko.gifA пък и това,че е монтаж сцената..Според мен е монтаж де..загледах се в движенията на Брук от първото промо онова с Пейтън и шамара и ми се струва,че е същото wacko.gif
Намирате ли разлика между тези снимки:

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

От различните промота са wink.gif
Elira
Дам.. определено такава обърквация настана вече, че нямам думи... защо сега ми се видя, че Неитан е в другата кола?!??!? blink.gif Ще викам вече... wacko.gif
^Disaster^
само аз ли не мога да издърпам промотата...confused.gif
LuCaS|ScOTT
неми дава промото на 22 епизод sad.gif
MAXXX
QUOTE(^Disaster^ @ Apr 27 2006, 12:21 PM) *

само аз ли не мога да издърпам промотата...confused.gif

И аз немога, някой неможе ли да ги качи в data.bg
Аз съм със супер бърз международен, а въобще не тръгват линковете 14.gif
Lucas
И на мен нещо не ще да ми се тегли даите някав друг линк pls
Nasi
В първия пост сложих нови линкове. Надявам се сега да работят.

Още не мога да ги коментирам тези промота. sad.gif
MAXXX
QUOTE(Nasi @ Apr 27 2006, 01:05 PM) *

В първия пост сложих нови линкове. Надявам се сега да работят.

Още не мога да ги коментирам тези промота. sad.gif

Странното е че преди малко се изтеглиха старите wacko.gif , баси работата.
Мерси иначе 15.gif
ludoto_tedi
ДОРИ И КОМЕНТАР НЕ МОГА ДА ДАМ.хора видяхте ли как викаше Хейли ужас тъкмо всичко се беше наредило между тях и ако няма 4-ти сезон...............sad.gif
girl_from_hell
и аз съм така ама и нищо немога да разбера толкова е объркано, само знам че ще им се прецака много гадно сватбения ден и според мен брук ще остави и лукас и пейтан като гледма колко им е ядосана ама за съжеление сигурно пак ще се събрат с лукас ще видим..
MAXXX
Някой има ли идея кой е видял Дан?И кой може да е написал това "Murderer" shocking.gif
Nasi
QUOTE(MAXXX @ Apr 27 2006, 02:23 PM) *

Някой има ли идея кой е видял Дан?И кой може да е написал това "Murderer" shocking.gif

това е въпросътconfused.gifconfused.gif?

Ако най-важното нещо за серията ще е катастрофата няма логика да я издават толкова много, и ако тя заема последните минутки на финала. Във всички промота покаха доста кадри, вече е ясно кои са участниците: Чичото и Рейчъл, а Нейтън ще скача да ги спасява.

А за разкритието на престъплението едва сега загатват с този надпис...мисля си, че с него ще завърши сезона и ще ни оставят да си мислим кой е разкрил Дан. Все пак това е Дан и трябва да бъде замесен във финала на сезона.
Нямам представа кой може да го е видял...никаква идея. wacko.gif
MAXXX
QUOTE(Nasi @ Apr 27 2006, 02:43 PM) *

QUOTE(MAXXX @ Apr 27 2006, 02:23 PM) *

това е въпросътconfused.gifconfused.gif?

Ако най-важното нещо за серията ще е катастрофата няма логика да я издават толкова много, и ако тя заема последните минутки на финала. Във всички промота покаха доста кадри, вече е ясно кои са участниците: Чичото и Рейчъл, а Нейтън ще скача да ги спасява.

А за разкритието на престъплението едва сега загатват с този надпис...мисля си, че с него ще завърши сезона и ще ни оставят да си мислим кой е разкрил Дан. Все пак това е Дан и трябва да бъде замесен във финала на сезона.
Нямам представа кой може да го е видял...никаква идея. wacko.gif

Аз имам една идея...но е абсурдна малко, в началото на 21 серия давах Маркус (защо ли?) и сцената на убийството веднага след нея, дали няма нещо общо или е просто да напомни "кой" е Маркус unsure.gif
Мисля че катастрофата взе да се изяснява ...чичото и Рейчъл, която подкарва лимузината, чичото влиза в движение...
Не разбирам Хейли и Нейтън какво правят в насрещното движение обаче...може би са ги последвали 16.gif
И накрая това "даване" на въздух в лимозината ме...разби...
Имам осещане че ще останем с пръст в уста след тази серия...и както се казваше в края на 1-я сезон ще има за какво да се говори цяло лято 4.gif
Nasi
Аз имам една идея...но е абсурдна малко, в началото на 21 серия давах Маркус (защо ли?) и сцената на убийството веднага след нея, дали няма нещо общо или е просто да напомни "кой" е Маркус

Тоя Маркус има някаква роля ама доколкото си спомням по време на стрелбата той беше с всички в преподавателския център и няма как да е видял Дан. А сега се сетих, тогава имаше едно момиче, което Джим пусна малко преди да излезне от кабинета. Та това момиче не се знае къде е отишло...тя бягаше по коридора и кой знае, ако се е скрила в някой ъгъл и уплашена е наблюдавала случващото се.

Имам осещане че ще останем с пръст в уста след тази серия...и както се казваше в края на 1-я сезон ще има за какво да се говори цяло лято

99% съм сигурна, че финала ще постави много много въпроси, и дано има 4-ти сезон, за да получим отговори.
MAXXX
Относно момичето....мисля че щяха поне да загатнат за нея, а и в Промото никаде не можах да я мярна sad.gif
Хаха, тук стана като Досиетата Х biggrin2.gif
Nasi
QUOTE(MAXXX @ Apr 27 2006, 02:56 PM) *

Относно момичето....мисля че щяха поне да загатнат за нея, а и в Промото никаде не можах да я мярна sad.gif
Хаха, тук стана като Досиетата Х biggrin2.gif

ами да, аз само предполагам.

Направо си е От местопрестъплението. biggrin.gif
girl_from_hell
абе не ви ли се струва малко не довършено и някак си че започват нови истории да се заформят някак си надежда за 4 сезон ми се струва
Jordan
wacko.gif Toтална обърквация отвсякъде wacko.gif
Всичко ми е пълна мъгла. Тая катастрофа...може би да е Дан или пък чичото на Нейтън, понеже го видяхме как се качва във въпросната лимузина, и до известна степен е логично и Рейчъл да е там.
Това MURDERER при Дан беше доста объркващо. Има само едно предположени според мен, което е до някъде логично- да е признал на Карън, че е убил Кийт, друга причина за надписа не виждам.
Много се набляга на тея целувки между Лейтън, ама много, и ме съмнява, че може и нещо да се случи...ДАНО!
В едното промо дококото виждам се представят и трите възможни песни, които може би ще вървят по време на сватбата
icefantasy
Първо понеже съм нова искам да ви кажа здравейте на всички! biggrin.gif Големи сте сладури и се надявам да ме приемете във вашите редици. rolleyes.gif
Аз много си харесвах Джейк и пейтън и епизодчето малко ми съсипа настроението... sad.gif НЕщото, което направо ме довърши обаче беше, че явно тях няма да ги бъде и за в бъдеще... Не че съм сигурна на 100%, обаче явно ще има 4 сезон, защото вижте на какво попаднах днес:
http://www.tv.com/one-tree-hill/show/16942...s.html?season=4
2thum[1].gif
Така че поне на това можем да се радваме всички! 4.gif
MAXXX
"After seeing that Jake still loves Nikki, Peyton doesnt know what to do with her life. Karen finally tells Lucas that Kieth was his birth father, and Haley and Nathan go off for their second honeymoon." - Това е добро начало на 4-ти сезон

Относно TV.com ,надписът 4 сезон стоеше от доста време, но нямаше нищо.
Серията се с име иначе от част от песента "I don't want to be" biggrin2.gif
Jordan
I Dont Want to Be Anything Other Than Me
After seeing that Jake still loves Nikki, Peyton doesnt know what to do with her life. Karen finally tells Lucas that Kieth was his birth father, and Haley and Nathan go off for their second honeymoon.
toва звучи обнадеждаващо rolleyes.gif
orhideya
на мен пък нищо такова не ми излезе
Devil^Rose^^
Добре това 100 % ли е вярно ? Значи.... ще имаме 4 сезон huh.gif
girl_from_hell
може ли преводче, защото аз си го превеждам ама нещо странно ми звучи
аз мисля, че ще има ново сезонче
Devil^Rose^^
След като вижда че Джейк още обича Ники, Пейтън не знае какво да прави с живота си. Карън най-накрая казва на Лукас че Кийт е истинският му баща и Нейли отиват на втория се меден месец.
girl_from_hell
мерси за превода...хаха все пак ми се струва объркано
Devil^Rose^^
QUOTE(girl_from_hell @ Apr 27 2006, 03:01 PM) *

мерси за превода...хаха все пак ми се струва объркано

и невероятно Джейк обича Ники не е токова важно, но Кийт баща на Лукас... как става това confused.gif
brooke*
именно-КАКВО СТАВА ТУКconfused.gifconfused.gif shocking.gif боже,вече се чудя колко ли още новини ще се появят от нищото!!!!НЯМАМ ТЪПРЕНИЕ................. 1sad[1].gif
Lucas
I Dont Want to Be Anything Other Than Me
After seeing that Jake still loves Nikki, Peyton doesnt know what to do with her life. Karen finally tells Lucas that Kieth was his birth father, and Haley and Nathan go off for their second honeymoon.
На мен ли4но тва не ми зву4и много истина особено тва 4е Джеик още оби4а Ники пак и какво общо има Пеитан с тва всмисал в 21 епизод те се разделиха тои и каза 4е когато Пеит забрави Люк тя може да се върне при него (или нещо от тоя сорт) пък и Пеит нали още оби4а Люк просто няма логика. Тва също 4е Киит е биологи4ния баща на Люк също ми зву4и малко измислено въпреки 4е има малка вазможност. От вси4ко наи-реално ми зву4и медения месец на Неили.
Попринцип нямам нищо против тва да е сценария ама в tv.com фенове добавят промотата и може някои да си го е измислил и да го е добавил.
Nasi
ей и това вече не го очаквах. Тези описания, които излизат перид епизодите обикновенно ги пишат след като са заснели серията. не ми се вярва вече да са направили 1 епизод на 4 ти сезон. Пък и това с Ники и Кийт истински баща на Лукас....не ми се вярва. Историята на филма е за Лукас и Нейтън и общият им баща Дан, как изведнъж ще гопроменят. няма логика.
Интересно tv.com да го пусне, много странно.
Lucas
Забравих и да кажа 4е там пише 4е епизода ще излезе на 3.5.2006 а тогава излиза 22 епизод. Със сигурност няма да пуснат двата епизода в един ден пък и между сезоните винаги има около 2-3 месеца 'по4ивка'.
Alma
все още не мога да отворя промото за 22ри....побърквам се хорааааа....искам Джейк!!!Тва беше толкова ъпсурдно с пейтън...според мен са се подготвяли за финална сериала...но кгато са им потвърдили 4ти сезон-хоп развалиха ни хубавото бъдещо семейство за да има интриги за новия сезон!! 16.gif е поне ни остава удовлетворението че ще има 4ти сезон,мькьр че тва че отново намесват джейк и ники леко ме озадачава!!абееее искам още дълго да има ОТН...от скоро го гледам лно вече съм totlly in love 4.gif
slipped^
Уфф пак всичко е адски объркано , ама ... ние сме си свикнали 18.gif smile.gif
Обаче си мисля , че не може да свърши така сериала. Има още хиляди въпрости , които си остават. Да се надяваме и на 4ти сезон rolleyes.gif
^^HeLa^^
Кийт истински баща на Лукас възможно ли е товаconfused.gif Аз се чудя ако е така защо Карън ще крие толкова дълго и защо ще лъже, че е Дан? В това просто няма логика 2thin[1].gif Не вярвам да е истина, защото ако Люк е син на Кийт няма да е необходимо Кийт да го осиновява, а и ако е така Карън да лъже и да пречинява толкова страдание на себе си и на сина си тя трябва да е някакав странен мазохист.
QUOTE(Nasi @ Apr 27 2006, 04:43 PM) *

Историята на филма е за Лукас и Нейтън и общият им баща Дан, как изведнъж ще гопроменят. няма логика.

напълно съм съгласна с това твърдение!
а иначе доста интересен и изпълнен с въпроси край на сезона се очертава.
Ледено_момиче
Незнам защо,но все си мисля,че Устата може би ще разбере,че Дан е убил Кийт,защото ако си спомните,ще се сетите,че Устата беше в залата за обработка на видео материали,но от там май имаше възможност и да се проследят камерите в училището..всъщност имаше ли камери ? blink.gif
Оф..вече какво ли не ми идва на ум..незнам и аз..
Е,дано да има четвърти сезон АДСКИ много се надявам на това shocking.gif ,още повече след като видях и онази страница,където уж пишеше че такъв ще има...
За съжаление на мен не ми отваря нито едно от промотата huh.gif и така и не разбрах какво точно става там...
А сега да кажа няколко думи и за 21 епизод,който доста ме разтрой..цялата тая работа с Пейтън,Джейк..Лукас.. 17.gif Интересно ми е сега,след като разбираме,че Джейк все още обича Ники,а Пейтън признава на Брук,че все още има чувства към Лукас..какво ще стане с нашия велик триъгълник-Пейтън-Лукас-Брук....ermm.gif
Направи ми впечатление и това държание на Дан..все си мисля,че неможе така лесно да се промени .. no.gif hmm.gif ...
ugly_girl
Е как така Кийт ще е биологичния баща на Лукасconfused.gif?Това е върховна глупост....Пфууууу....
А иначе това за Джейк и Ники...По-скоро Джейк лъже Пейтън,защото сигурно си мисли че така ще е най-добре...А и няма как Пейтън и Джейк да се съберат,защото тя трябва да замине за Савана и там сценаристите какво да я правят...
Не мисля обаче че някой е знаел през цялото време че Дан е убиецът,защото до сега нямаше да мълчи.Сигурно той сам се издава,ама на кого...??
MAXXX
QUOTE(Angel_Of_Death @ Apr 27 2006, 06:41 PM) *

Незнам защо,но все си мисля,че Устата може би ще разбере,че Дан е убил Кийт,защото ако си спомните,ще се сетите,че Устата беше в залата за обработка на видео материали,но от там май имаше възможност и да се проследят камерите в училището..всъщност имаше ли камери ? blink.gif
Оф..вече какво ли не ми идва на ум..незнам и аз..
Е,дано да има четвърти сезон АДСКИ много се надявам на това shocking.gif ,още повече след като видях и онази страница,където уж пишеше че такъв ще има...
За съжаление на мен не ми отваря нито едно от промотата huh.gif и така и не разбрах какво точно става там...
А сега да кажа няколко думи и за 21 епизод,който доста ме разтрой..цялата тая работа с Пейтън,Джейк..Лукас.. 17.gif Интересно ми е сега,след като разбираме,че Джейк все още обича Ники,а Пейтън признава на Брук,че все още има чувства към Лукас..какво ще стане с нашия велик триъгълник-Пейтън-Лукас-Брук....ermm.gif
Направи ми впечатление и това държание на Дан..все си мисля,че неможе така лесно да се промени .. no.gif hmm.gif ...

PROMOS @data.bg
Тук съм качил всички промота в датата smile.gif
Nasi
QUOTE(MAXXX @ Apr 27 2006, 07:26 PM) *

PROMOS @data.bg
Тук съм качил всички промота в датата smile.gif

Ще добавя линка при другите!!!!! Благодаря!
Ash
абе ако кийт е баща на лукас тогава карън излиза супер лъжкиня, това не ми се струва хич ама хич вярно, аиде моля моля!!! защо ще причинява всичко това на сина си а и на кийт ако можеше да им го спести, обедена съм че това не е така и не го подлагам на въпрос вобще. колкото до Брук-Лукас-Пейтън историята...знае ли човек вече...аз съвсем се обърках, да се оправят. при всички случеи някои ще страда
feel_me
Не искам да свършваsad.gif
Buhti4ka
QUOTE(MAXXX @ Apr 27 2006, 02:32 PM) *

"After seeing that Jake still loves Nikki, Peyton doesnt know what to do with her life. Karen finally tells Lucas that Kieth was his birth father, and Haley and Nathan go off for their second honeymoon." - Това е добро начало на 4-ти сезон

Това ако стане сериалът ще заприлича на сапунка wacko.gif
nubits
Аз по принцип тук следя всички сериали, които гледам, тъй като информацията е поднесена много елегантно, пълно и по принцип точно. Тук също пише, че ще дават 2 епизода в сряда... 3х22 и 4х1 ?!?! Знам ли?

http://www.pogdesign.co.uk/cat/index.php?time=May2006
Ледено_момиче
MAXXX Благодаря за линкът smile.gif !!!!
Menna
Извинете,да не съм объркала темата? blink.gif
Стори ми се че става въпрос за 22 епизод,а не за "евентуалния" 4ти сезон!Но явно за пореден път се вижда,че спамът прогресира!!
Както и да е....незнам дали ще е "по темата" пускам нови снимки от 22епизод biggrin2.gif (от сайта на Хилъри Бъртън):

Първата е доста голяма и разтяга страницата,но мисля,че няма да има хора които ще се оплакват,права ли съм? rolleyes.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Ето още една: rolleyes.gif
IPB Image
ludoto_tedi
Menna благодаря ти особено за 1-вата снимка.Нямам нищо против че е толкова голяма още по хубаво.мерси мн
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.