~*Haley*~
Apr 28 2006, 18:30
Направо не знам какво да очаквам от 22 епизод...много се надявам Лейтън да се съберат...но знае ли човек.И аз мисля че или Маут или Маркъс е разбрал че Дан е убил Кийт.И кой ли ще умре....
RoXXy_
Apr 28 2006, 19:11
хора, само плииз не обръщайте темата в чат

..и честно казано дайте го малко по-спокойно...
иначе и аз стигнах до извода, че все пак някой е видял Дан

да убива Кийт

...
иначе за Лукас
![bigwink[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/bigwink[1].gif)
, Брук и Пейтън не мога да кажа нищо, защото имам чувството, че нещо съвсем различно от очакванията още се случи...
girl_from_hell
Apr 28 2006, 19:14
много хубави снимки мерси много, а първата вижте ги как се гледкат сладури
Ау Ау Ау сега се прибирам и ккаво да видя нови снимки!!!!!!!
Супер са естествено всички изглеждат много добре!!!
Но и от тях нищо не става ясно, а и като гледам колко неща има да се случавт във серията, може тея сцени въобще да не ги покажат.
^Mim0zKa^
Apr 28 2006, 19:41
Ааааааааа

6те кажа само едно голямо НЕЗНАМ за6тото в главата ми е пална ме6аница и само дето мене няма там...толкова мн не6та ми се вартят из главата 4е....но вие толкова много сте изписали 4е няма нужда и аз да се повтарям само знам 1 BROOKAS FOREVER {}.....а останалото 6те видим като излезе серията !!
ludoto_mimi
Apr 28 2006, 20:19
QUOTE(RoXXy_ @ Apr 28 2006, 08:11 PM)

хора, само плииз не обръщайте темата в чат
Още една страничка и ще я "клоузнем". Все едни и същи локуми се разтягат.
bilsss
Apr 29 2006, 11:32
hi! аз сам ножа тук затва да кажа 4е мноо ме кефите.

понякога малко прекалено ме4таете ама..

якоо. само едно да кажа относно 22 и 4 сезон каквото и да стане за какво се притеснявате? сериала винаги 6те си остане THE BESTTT
sladurkata_f
Apr 29 2006, 13:19
хора аиде някой пак да качи промото на 22епизод плс 6тот не могат да се отварят другите.тенкс предварително
girl_from_hell
Apr 29 2006, 16:18
хей мерси за снимките много са хубави, това ще е красива сватбва всичко излежда чудесно
Installer
Apr 29 2006, 16:27
Добре де 3-ти сезон ли е последния няма ли да има 4-ти?
ludoto_mimi
Apr 30 2006, 18:46
Ако някой има снимки или нещо свързано със серията, което не сме виждали досега да ми пише.
Ето малко потвърдена итформация за финала!!! остана още много малко!!!
Ok, so for starters, we've got spoilers about Dan...
Нека да започнем спойлерите с Дан...
So in the promo you see this wall that Dan is standing in front of a wall, and it says "Murdurer" in red paint. Now, no one knows about him killing Keith, this is either his nightmare, or a hilusination he gets during the wedding, hense him visiting Keith's grave.
Така в промото можете да видите, че Дан стой пред стена, на която е изписано „Убиец” в червени букви. Сега, никои не знае, че той е убил Кийт, тази сцена е или негов сън или ХАЛЮЦИНАЦИЯ, която той си представя по време на свадбата и която го кара да посети гроба на Кийт.
Now about Nathan and Haley, these two are going to be ok. In fact, they're going to be so good, that their cliffhanger is in fact A GOOD one.
И сега за Нейтън и Хейли. Тези двамата ще са добре. Те ще бъдат много ДОБРЕ. Ще им се случи нещо много ХУБАВО.
Now about the crackerjack bracelet on Nathan's arm, apparently a the altar Haley gives it to him...
Сега за гривната на ръката на Нейтън, очевидно Хейли му я дава на олтара.
Ok, so moving on, the people that are pregnant are Rachel and Karen, remember that, it has been confirmed by ALL my sources.
Преместваме се на бременните. Това са Рейчъл и Карън. Това е потвърдено от всичките ми източници.
Also, Brooke IS NOT in the limo, this has also been confirmed by my sources.
Също така Брук НЕ е в лимозината, това също е потвърдено от моите източници.
Also, the limo crash ISN'T the big cliffhanger, it's going to be something A LOT bigger. Otherwise they wouldn't have advertised the limo crash.
Също така катастрофата с лимозината няма да е най-значимото събитие. Ще се случи нещо МНОГО по-голямо. Иначе нямаше да ни показват толкова много катастрофата.
Also, Joy and James have filmed scenes in a water tank...so that's a hint, but they also filmed with someone else...
Също, Джой и Джеймс са заснели сцени във водата....това е подсказка, те са снимали и с още накой там.
And Lucas isn't anywhere near the scene, so he will not be playing hero this time.
Лукас не е близо до това събитие. Този път той няма да бъде герой.
Now to B/L/P, all I'm going to say is this, during the episode, like I've said before, it goes back and forth between all three of them. The ending will either really surprise you, or make you angry...lol, or just both. But just so you know, ultimately the decision is up to Lucas...
Сега за Брук/Лукас/Пейтън. Всичко, което ще кажа е , че по време на епизода, както казах предище има напредък между тях тримата. Края или ще ви изненада или ще ви ядоса....или и двете. Но също така знайте, че най-после решението ще е на Лукас.
More info...the slap is a DREAM that Peyton has, atleast thats what my sources are telling me...but they might cut the scene out, BUT it was intended to be a dream...
Повече информация ... Шамарът, които получава Пейтън е сън. Моите източници ми казват, че тази сцена може да бъде отрязана. НО е проектирана като сън.
Alright so back to Naley...all I know is that their wedding goes great, their vows are maybe their own... also, Lucas's speech to them is supposed to be very sweet, and it's supposed to make you tear a little, lol.
Добре отново се върщаме на Нейли. Вие знаете , тяхната свадба ще мине страхотно.Клетвите им ще бъдат тяхни собствени. Речта на Лукас се предполага, че ще е очарователна и може да ви разнежи и да пролеете няколко сълзи.
все си мислех, че има тема за спойлери
ludoto_mimi
May 1 2006, 15:22
QUOTE(Jordan @ May 1 2006, 04:19 PM)

все си мислех, че има тема за спойлери

Насито каза, че е потвърдено, затова е тук.
Ами да момичето което е дало тези новини обикновенно е точна и не греши, също така тя знае доста повече, но отказва да издаде. Доста хора се опитват да я накарат да проговори, но тя не го прави.
При всички положения последните 10 минути ще са шокиращи.
Здравейте на всички

Аз съм Вики и съм нова тук....въпреки че от доста време насам чета темите,които пускате...
та...намерих няколко нови снимки на Нейтън и Хейли и мисля че ще ви харесат...
Иначе те са си както винаги сладури...

ПС:
Nasi, мерси за инфото...дано наистина свърши по-добре,защото определено това,което дават в промото не е много обнадеждаващо...Абе дано всички са добре... =)
Е ясно е че ако има 4-върти сезон то определено ще оставят доста въпросителни за финала...
snejana
May 1 2006, 20:22
Здравейте на всички...от 1 месец гледам серияла сезон 1 и 2 ги изгледах на веднаж сега нямам тарпение да качат серия 22 btw тва нали е последната? мерси за всечкото инф. супер е ! дано да има 4 сезон и дано Лукас да остане с Брук..
Дано

!Вики,снимките са страхотни

Насиии,разби ме просто.Тъкмо ОТХ почваше да ми дотъпява и сега пак ми стана интересно.Супер,че Нейтън ще сие жив и с Хейли ще са щастливи
Който няма търпение може да види речта на Лукас за Нейли в новия сингулар промо клип.
http://www.cingularsource.com/rucingular/o...deo_pop_up.html
QUOTE(Nasi @ May 2 2006, 12:37 AM)

Който няма търпение може да види речта на Лукас за Нейли в новия сингулар промо клип.
http://www.cingularsource.com/rucingular/o...deo_pop_up.htmlРечта е жестока, най ме кефи като говори за любовта че не е приказка и т.н и как дават смутените физиономии на Брук, Пейтън и Устата
janushka
May 2 2006, 16:42
QUOTE(MAXXX @ May 2 2006, 01:52 PM)

QUOTE(Nasi @ May 2 2006, 12:37 AM)

http://www.cingularsource.com/rucingular/o...deo_pop_up.htmlРечта е жестока, най ме кефи като говори за любовта че не е приказка и т.н и как дават смутените физиономии на Брук, Пейтън и Устата

върха е. Леле колко се радвам,4е Хейли и Нейтън се женят......
![3cip[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/3cip[1].gif)
направо нямате си на представа,а само като си спомня края на втори сезон.. колко мн ревах
Ледено_момиче
May 2 2006, 17:27
Сега за Брук/Лукас/Пейтън. Всичко, което ще кажа е , че по време на епизода, както казах предище има напредък между тях тримата. Края или ще ви изненада или ще ви ядоса....или и двете. Но също така знайте, че най-после решението ще е на Лукас.
Хей,някой замислял ли се е за това,че може Лукас да не избере нито една от двете?
Незнам,ама след толкова преживяно между тримата вече мога да очаквам всичко.Абсолютно ВСИЧКО!
ludoto_tedi
May 2 2006, 20:01
някой може ли да ми даде оригиналните снимки които са използвани за тези аватарчета:

мисля че не са показани и не са от промо!
Devil^Rose^^
May 2 2006, 20:05
QUOTE(ludoto_tedi @ May 2 2006, 08:01 PM)

някой може ли да ми даде оригиналните снимки които са използвани за тези аватарчета:

мисля че не са показани и не са от промо!
От речта на Люк са дето Насито е дала линк малко по нагоре, незнам дали има отделно снимки
ludoto_tedi
May 2 2006, 20:08
мерси аз мислях да не го гледам да издържа до четвъртук ама ей сега ще го изгледам че ми предизвика любопитството
По добре да няма 4 сезон за са и 3 те сезона бяха перфектни защото ако има
ще стане като О.С и ще се превърне в сапунка изгледах сички серии за 1 седмица и
Определено не съм гледал такъв сериял Дано няма 4 сезон
pool^babygirl
May 2 2006, 21:50
Truf4o, що така уж ти е харесъл сериала пък да няма други сезони ти в ред ли си ?!?! сори за офф-а но не се сдържах
snejana
May 2 2006, 22:09
оле кво става?!немога да до4акам до утре даже и до други ден ..щото той утре излиза при тях а при нас сигорно други ден 6те го ка4ат !
QUOTE(Truf4o @ May 2 2006, 09:41 PM)

ще стане като О.С и ще се превърне в сапунка изгледах сички серии за 1 седмица и
Труфчо бате пепел ти на устата с извинение тука 100 човека и отгоре се надяват всеки ден да има още сезони ти ми разправяш някви простотий . Тва не е ОС а ОТХ нямат нищо общо а ОС стана боза от началото на 3-ти сезон а тука няма такива проблеми до последния епизод не се знае какво ще стане
В арена ли излиза най-бързо новата серия? Или в някой друг сайт.....за да се захвана бързо с титрите

Кажете кой , ако не е арена?
QUOTE(dahlia @ May 3 2006, 06:46 PM)

В арена ли излиза най-бързо новата серия? Или в някой друг сайт.....за да се захвана бързо с титрите

Кажете кой , ако не е арена?
Последните няколко седмици в Арена излизаше преди 6- доста бързо!!!
QUOTE(Qskata @ May 3 2006, 04:36 PM)

Труфчо бате пепел ти на устата с извинение тука 100 човека и отгоре се надяват всеки ден да има още сезони ти ми разправяш някви простотий . Тва не е ОС а ОТХ нямат нищо общо а ОС стана боза от началото на 3-ти сезон а тука няма такива проблеми до последния епизод не се знае какво ще стане
е и са кво ще измислят нищто ново няма да има ще се връткат около Лукас Пеитан и Брук
Тоя дъртия пак ще е на косам от смарта претпочитам да няма 4 сезон
сичко да свърши как си треа Лукас да разбере че мое да си цъка баскет
а и не ми се чака толко много искам да свърши за да не се измъчвам
QUOTE(Truf4o @ May 3 2006, 07:39 PM)

е и са кво ще измислят нищто ново няма да има ще се връткат около Лукас Пеитан и Брук
Както са измислили тези неща които 3-та година вече вървят и не ти е писнало да ги гледаш така ще измислят още толкова ако трябва . Аз лично се сещам поне за още няколко неща които могат да се случат а те са :
да се разбере че Дан е убиеца на Киийт
да се разясни ситуацията около Брук Пейтън Лукас
Маут и Рейчъл
Пейтън Джейк
КОЛЕЖИТЕ които ще отидат всички
и още няколко
И това го казвам аз , а на мен едва ли ми пълнят гушата с милиони доларчета , а ако ми ги даваха дали нямаше да си напъна мозъчето и въображението да измисля още 1 сезон ?!?!?!?!?!?!?!?
Айде чао !!!
QUOTE(Qskata @ May 3 2006, 20:30)

QUOTE(Truf4o @ May 3 2006, 07:39 PM)

Както са измислили тези неща които 3-та година вече вървят и не ти е писнало да ги гледаш така ще измислят още толкова ако трябва . Аз лично се сещам поне за още няколко неща които могат да се случат а те са :
да се разбере че Дан е убиеца на Киийт
да се разясни ситуацията около Брук Пейтън Лукас
Маут и Рейчъл
Пейтън Джейк
КОЛЕЖИТЕ които ще отидат всички
и още няколко
И това го казвам аз , а на мен едва ли ми пълнят гушата с милиони доларчета , а ако ми ги даваха дали нямаше да си напъна мозъчето и въображението да измисля още 1 сезон ?!?!?!?!?!?!?!?
Айде чао !!!
Ос не може да се сравнява по нищо с Отх. Ос стана боза още от на4алото на 3 сезон кат гледам ве4е края на 3 Отх си е все така интересен. А впро4ем Qskata забрави да добавиш 4е Каран и Реи4ал са бременни кам списака.
^Disaster^
May 4 2006, 05:39
готин епизод...честно казано, обаче очаквах повечее....работата с бременните е доста интересна...ии много силна сцена беше, когато Дан се разплака пред гроба на Кийт и когато разбра,че Керън е бременна как я прегърна.......Брук просто не искам да я коментирам,щото съм си Лейтън фен ....но дори и Брукас-ите не вярвам, че ще одобрят постъпката й...много ми се щеше да се получи между Лукас и Пейтън, но надяваме се, че ще има 4ти сезон за това....интересно ми е като не каза на Пейтън дали наистина обича Лукас, да не би да има нещо...а за катастрофатаа....знам лии.. дано има 4ти сезонн...
Тъжно ми е да го кажа...бът итс овър фор нау....
Да се надяваме след няколко месеца пакк...
Още немога да повярвам че свърши така...

, много се надявам да има продължение.
Повечето истории останаха без край...
Края ни оставя да гадаем..спасява ли се Нейтън

...
За пореден пък Season Finale-to на ОТХ беше доста "черно" накрая!
Надявам се да се разбере скоро "съдбата" на филма.
Като цяло серияата беше много добра и динамична, повечето ключови моменти ги бяхме видяли обаче на промото, този път нямаше за съжаление лъжа и измама
Тва накрая беше

Брук и Пеит

Брутално просто мноого як епизод за финал максимално ме накефи. 4естно казано след тоя епизод сам сигурен 4е ще има 4 сезон.
ее стига ве...защо в мовиес.ко.жп не е качено още...вий от къде сте го свалили....

искам и аззз...
QUOTE(krypka @ May 4 2006, 08:40)

ее стига ве...защо в мовиес.ко.жп не е качено още...вий от къде сте го свалили....

искам и аззз...

Е тва не е ли сървър, то в сървърите ги качват много след като излязата, аз го дръпнах от torrents.linkos.bg
изгледах епизода преди два часа и още не знам какво да кажа. Да идва 4-ти сезон по-скоро.
След всички лъжливи промото, това беше истинско и ни заблуди, поне мен.
Всичко, което се изговори си остана ненужно и още по-объркващо.
Няма как просто да няма 4 сезон.
Някъде казаха, че са заснели два варианта на епизода, другия вариант бил с Happy End!
Ако ни бяха пуснали него щях да съм убедена, че няма да има нов сезон, но сега не могат да оставяят толкова много не разкрити въпроси.
А серията няма да я коментирам, защото не мога
snejana
May 4 2006, 09:53
олее не е чесно майна!как така ще свърши..кво става с Нейтан?!оле нямя да мога да ида неска на даскало ...оле ми ако нямя 4 сезон ?!
И аз не мога да коментирам епизода.Но сега и аз мисля,че просто няма как да няма 4ти сезон....без зна4ение дали е с HAPPY END или не....просто свърши както всички други сезони досега- незавършен

за да поддържат интереса....Просто няма как това да беше краят.......Нейтън и Хейли..и чанти4ките........Аз мисля,че бременната е била Хейли, но не се знае...