Ако Нейтън умре в 4 сезон с ръка на сърцето отказвам да гледам повече.Тотално ще съсипят мен и безбройните почитатели на филма, които черпят надежда от него. За финалната сцена не ми се говори дори, незнам за вас но това е била една от най-мъчителните гледки в живота ми може би след потресаващите сцени във "Време разделно"(знам че няма как да се прави съпоставка , но все пак говоря за ниво на разстроеност след гледането му).Ревах, тъпо ми беше пък още по тъпо ще е ако не се спаси нашето момче. А иначе мога да кажа само, че нещото което също много ме потресе беше когато (ох дори и не смея да го напиша) ........Дан се изплю на гроба на брат си. Това наистина не мога да го въприема, осмисля или незнам по ужасно нещо от това на мъртъв човек така да се изгавриш с паметта му. Знам, че не е сцена от последния епизод но тези две неща с гроба и изплуващата гривничка ме карат да си мисля, че определението което мога да дам на сценаристите на този сериал е само едно СЪДИСТИ!!! Разказаха ни играта нали?