Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "The Show Must Go On"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Zaio
Ако Нейтън умре в 4 сезон с ръка на сърцето отказвам да гледам повече.Тотално ще съсипят мен и безбройните почитатели на филма, които черпят надежда от него. За финалната сцена не ми се говори дори, незнам за вас но това е била една от най-мъчителните гледки в живота ми може би след потресаващите сцени във "Време разделно"(знам че няма как да се прави съпоставка , но все пак говоря за ниво на разстроеност след гледането му).Ревах, тъпо ми беше пък още по тъпо ще е ако не се спаси нашето момче. А иначе мога да кажа само, че нещото което също много ме потресе беше когато (ох дори и не смея да го напиша) ........Дан се изплю на гроба на брат си. Това наистина не мога да го въприема, осмисля или незнам по ужасно нещо от това на мъртъв човек така да се изгавриш с паметта му. Знам, че не е сцена от последния епизод но тези две неща с гроба и изплуващата гривничка ме карат да си мисля, че определението което мога да дам на сценаристите на този сериал е само едно СЪДИСТИ!!! Разказаха ни играта нали? 18.gif
Gergana2
Отдавна никой не еписал в тая тема ама аз чак сега гледах епизода и ще пиша.Значи аз мисля ,че Нейтън ще оживее.Бременни са Карън и Брук.За тях съм сигурна,а за другите не знам.Брук щото когато говореше с Лукас каза и закъснявам ....и измисли нещо забави си отговора.За това кой знае ,че Дан е убил Кийт мисля ,че никой не го е видялпросто Деб се е сетила ,че е той или тва си го е въобразил той нещо взе да изперква.
Има ли трейлър за 4 сезон,аз намрих един но е само зжук бе зкартина
fenka_lucas_i_brooke
Аз да питам-въобще започнали ли са да снимат 4 сезон?!
ludoto_mimi
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Jul 11 2006, 08:32) *

Аз да питам-въобще започнали ли са да снимат 4 сезон?!

Aз да питам - въобще някой прави ли си труда да гледа тази тема?!?! dry.gif
fenka_lucas_i_brooke
Сори Мими тва го писах сутринта и още спях,пък и бях забравила че има такава тема blush.gif
KaRaMeL_
Това беше най-ужасния последен епизод на филм, който някога съм гледала. Не мога да повярвам, че така се получи. Не бива Нейтън да умира, това просто ще бъде най-ужасното нещо случвалото се с този филм. sad.gif Знам, че е тривиално винаги да има Хепи Енд, но този филм го заслужава. Надявам се Нейтън да оживее и да присъства в 4-я сезон!
Tonigirl
Да наистина доста гадно завърши сезона, но вярвам, че сценариста е добър човек и ще ни зарадва следващия сезон smile.gif
Scott
Нейтън е жив според мен той просто се хвърли да им помогне но дали Рейчъл и Купър са живи не се знае huh.gif
KaRaMeL_
QUOTE(Scott @ Aug 5 2006, 00:54) *

Нейтън е жив според мен той просто се хвърли да им помогне но дали Рейчъл и Купър са живи не се знае huh.gif

Дано наистина е жив, защото в последните секунди на епизода, той викаше за Помощ и в този момент, гривната, която той беше дал на Хейли, а след това тя на него, изплува над водата....и.... sad.gif
tie100
deleted Съдържанието на поста беше изтрито.

Първо:Пиши на Кирилица!IPB ImageIPB ImageIPB ImageПравилата на форума са сложени за да се спазват! mad.gif
Правила на форума

Второ:Това е тема за 22 епизод на 3ти сезон.
Недопустимо е да се слагат спойлери(Има вече тема за това => Спойлери) и да се правят всякакви други коментари,които не са по темата! IPB ImageIPB ImageIPB Image

Трето:Най-напред се запознай се с форума и прилежащите му подфоруми и след това пускай мнения!!!
IPB ImageIPB ImageIPB Image
mishelita
Леле съжялявам..не видях темата! Тук трябваше да попитам дали някой знае как се казва и на кой е песента от този епизод когато Нейтън се хвърля във водата да спасява Купър confused.gif
DaniEl
(mishelita @ Aug 31 2006, 13:09) *

Леле съжялявам..не видях темата! Тук трябваше да попитам дали някой знае как се казва и на кой е песента от този епизод когато Нейтън се хвърля във водата да спасява Купър confused.gif

Led Zeppelin - Babe I'm Gonna Leave You
Mr. Winchester
Страхотен финал . Нейтън се хвърля да спаси 4и4о си и Рей4ъл, за мен това е най готиния финал на сезон
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.