QUOTE(~Bruk~ @ May 5 2006, 21:56)

[b]Аз в началото мислех,че Брук преиграва малко с цялата тази история, но се замислих за нещо: Брук е правила толкова неща за Пейтън а станали ли сме свидетели на нещо искрено,което Пейтън е направила за Брук

(или поне аз не си спомням) Примери за Брук:
Хмм

За съжаление тия злобни коментари няма да спрат ... само с надеждите си останах. Поне да се бяхте забавили малко бе хора
Понеже едва ли ще се намери някой който да защити "обърканата" Пейтън ще се заема аз

:
Тъй като имам мНОоого да изреждам .... Първо ще започна с най-важното : Да се откажеш от човека който те обича и ти обичаш за да не страда най-добрата ти приятелка, малък жест ли ти се струва ~Bruk~ ...
Доказателства за Пейтън :
- беше до нея когато Нейтън я удари с топката в 6-та серия на първи сезон (за повече обективност ще пускам по някоя снимчица, че някой моменти са доста позабравени
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
)

- В 9-та серия на първи сезон : когато Пейт отиде до Лукас да му каже, че изпитва същите чувства към него и ги видя заедно с Брук .... тя беше тази която реши да си тръгне без да каже нищо на нея за да не я нарани ...

- Помагаше на Брук когато тя искаше да опознае по-добре Лукас и той да я харесва ...

това СД на Травис бтв е страхотно
- Тя СКЪСА с Лукас, ако това тяхното може да се нарече ходене .... ЗАЩОТО не може да гледа как най-добрата й приятелка страда ...

- Пейтън преследваше Брук в продължение на дни и правеше всевъзможни неща за да й докаже приятелството си ... въпреки че тя я пренебрегваше ... и Да защото се чувстваше виновна ? Това толкова ли ужасен човек я прави
Ето го момента с дискчето за който ~Bruk~ беше така учтива да предостави към скромната ми 'мини-защита'

Но пропусна нещо същественно от 17 серия май

- Пейт убеди Хейли да участва на Мажоретното състезание, защото ако не се намереше кой да участва на мястото на оная пъпчивата (горкото момиче

) Брук нямаше как да участва ....

- От същия 17 епизод : Когато видя че на Брук не й е приятна близостта й с Лукас тя не се поколеба да го остави и да се върне при нея

Спирам поради 2 мн важни причини : Първо - заболя ме ръката

и второ мисля че не се нуждая от пожече 'защити'

поради простата причина че няма да успея да ги събера в един пост .... остават ми 2 сезона

(нали уж подред ги почнах, тряяше отзад напред

) Ааа и още нещо - леко се отегчих
п.с. Като за последно искам да добавя - Brooke & Peyton BFF 4ever