Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "The Show Must Go On"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
sunset_love
Аз също съм на мнение, че Брук беше в правото си. Пейтън постъпи доста егоистично според мен. Тя каза на Брук, че има чувства към Лукас, за да не й тежи толкова на нея. Брук наистина й даде втори шанс и съм напълно съгласна с това, че отразя Пейт. Вие бихте ли били най-добър приятел на човек, на който не вярвате. Аз за приятелство не мога да си помисля пък още повече най-добро. Пейтън наистина какво си мислеше... казва на Брук и всичко остава ок. Е, не може! Наистина има някой неща, които трябва да си запазиш за себе си, за да не нараниш излишно другите. Пък и Брук беше права - първо уж се кефеше на Пийт, после замина при Джейк, а сега пък се оказа, че имала чувства към Лукас. Последно кой от всички ще избере?!
zlat
Леле този епизод е ... нямам думи ...просто и аз незнам немога да го осмисля още ... просто супер много загадки ... супер тъжен край
elexis
Е аз не казвам,че съм на страната на Пейтън ..или пък на Брук. По принцип мисля,че с Джейк дори си отиват повече отколкото с Лукас, просто мисля,че Брук не би била толкова жестока. Вярно е че е с правото си и изобщо не оправдавам Пейтън или нещо от сорта, но просто ми изглеждаше малко прекалено и за това мисля , че Брук беше допълнително изнервена от нещо(може би ако е бременна)...А пък мисля,че Пейтън е супер объркана, и тя самата не знае какво иска...
~Bruk~
Аз в началото мислех,че Брук преиграва малко с цялата тази история, но се замислих за нещо: Брук е правила толкова неща за Пейтън а станали ли сме свидетели на нещо искрено,което Пейтън е направила за Брук blink.gif (или поне аз не си спомням) Примери за Брук:
- когато в началото майката на Пейтъне умряла Брук е стояла до нея
-Брук повика Лукас,когато Пейтън имаше нужда
-Брук беше зад Пейтън когато Ели се появи
-Също така когато Ели умря
-Тогава направи и рекламните плакати за нея
-Най-важното успя да и прости за това с Лукас и пряителството им да се задълбочи
Единственото нещо,което си спомням Пейтън да е направила за Брук беше на съзтезанието за мажоретки в 1 сезон и намери мажоретка и направи диска, но това беше защото се чувстваше виновна wink.gif И какво направи в случая Пейтън- отиде и каза на Брук за чувствата си към Лукас..Незнам ама не разбрах само защоо като не смята да прави нищо и каза blink.gif dry.gif

Иначе никакви лоши чувства към Пейтън, biggrin2.gif Просто се зачудих дали наистина е така както ми се струва на мен..АКо има някой нещо против да казва, че ми е интересно,когато не се сещам 18.gif 15.gif
`BeBSisInKaAa`
Супер гадна серия !!! Друга не мога кажа , гледах го сутринта и аз още не мога са осъзная кво стана .. както казахте беше брутално rolleyes.gif
Иначе сватбата беше разкошна , само като изключим края ...
И съм сигурна че ще има 4ти сезон , не могат да оставят нещатата така .. ама деа нищо не се знае wacko.gif
Стана ми интересно за бременните госпожици .. Хейли не е тя не носеше чантичка , ама тфа в най-малкото де , както казаха преди мен тя нямаше да е толкова щастлива та нали Нейтан като й правеше проблеми тя почна да нарежда .. били млади , те първа колеж им предстояло и така smile.gif Може и да е Рейчъл .. ама за Брук наистина се съмнявам huh.gif
А за Брук и Пейтън .. нз защо П реши точно ся да и го каже , а пак Б реагира гадно , повечето постове коментират тва и достатачно се е изписала за това няа ги коментирам тях 10.gif
ха mrgreen[1].gif
Сега искам Само да има 4ти сезон worthy.gif
eL
QUOTE(~Bruk~ @ May 5 2006, 21:56) *

[b]Аз в началото мислех,че Брук преиграва малко с цялата тази история, но се замислих за нещо: Брук е правила толкова неща за Пейтън а станали ли сме свидетели на нещо искрено,което Пейтън е направила за Брук blink.gif (или поне аз не си спомням) Примери за Брук:

Хмм dry.gif За съжаление тия злобни коментари няма да спрат ... само с надеждите си останах. Поне да се бяхте забавили малко бе хора happy.gif
Понеже едва ли ще се намери някой който да защити "обърканата" Пейтън ще се заема аз tongue.gif :
Тъй като имам мНОоого да изреждам .... Първо ще започна с най-важното : Да се откажеш от човека който те обича и ти обичаш за да не страда най-добрата ти приятелка, малък жест ли ти се струва ~Bruk~ ...
Доказателства за Пейтън :
- беше до нея когато Нейтън я удари с топката в 6-та серия на първи сезон (за повече обективност ще пускам по някоя снимчица, че някой моменти са доста позабравени mrgreen[1].gif )
IPB Image IPB Image
- В 9-та серия на първи сезон : когато Пейт отиде до Лукас да му каже, че изпитва същите чувства към него и ги видя заедно с Брук .... тя беше тази която реши да си тръгне без да каже нищо на нея за да не я нарани ...
IPB Image
- Помагаше на Брук когато тя искаше да опознае по-добре Лукас и той да я харесва ...
IPB Image това СД на Травис бтв е страхотно 4.gif
- Тя СКЪСА с Лукас, ако това тяхното може да се нарече ходене .... ЗАЩОТО не може да гледа как най-добрата й приятелка страда ...
IPB Image
- Пейтън преследваше Брук в продължение на дни и правеше всевъзможни неща за да й докаже приятелството си ... въпреки че тя я пренебрегваше ... и Да защото се чувстваше виновна ? Това толкова ли ужасен човек я прави 18.gif
Ето го момента с дискчето за който ~Bruk~ беше така учтива да предостави към скромната ми 'мини-защита' happy.gif
IPB Image
Но пропусна нещо същественно от 17 серия май 10.gif - Пейт убеди Хейли да участва на Мажоретното състезание, защото ако не се намереше кой да участва на мястото на оная пъпчивата (горкото момиче blush.gif ) Брук нямаше как да участва ....
IPB Image
- От същия 17 епизод : Когато видя че на Брук не й е приятна близостта й с Лукас тя не се поколеба да го остави и да се върне при нея
IPB Image
IPB Image
Спирам поради 2 мн важни причини : Първо - заболя ме ръката 18.gif и второ мисля че не се нуждая от пожече 'защити' happy.gif поради простата причина че няма да успея да ги събера в един пост .... остават ми 2 сезона 10.gif (нали уж подред ги почнах, тряяше отзад напред 16.gif) Ааа и още нещо - леко се отегчих bigwink[1].gif
п.с. Като за последно искам да добавя - Brooke & Peyton BFF 4ever bigarmhug.gif
fenka_lucas_i_brooke
Аз пък мисля че е Брук бременна,защото
1.когато говореха с Пейтън и тя каза-Не знаеш през какво преминавам напоследък
2.като танцуваше с Лукас му каза че напоследък преживява доста неща
3.когато Карън си търсеше чантата и каза Сигурно Брук ги е объркала и е взела моята и как повтори Брук и го гледаше!
Но може и да е Хейли и Рейчъл,защото точно преди да стане катастрофата Рейчъл каза на Купър-Мога ли да те задържа?И след като той й каза не,тя му каза,малко ще е трудно но трябва да ти кажа нещо!Но не я дадоха какво каза и после дадоха Купър как казва-Не е възможно,не ти вярвам!
В същия момент Хейли казваше на Нейтън че е добър в критичните ситуаций,но също е добър и в хубавите,и му каза трябва да ти кажа нещо....и стана катастрофата!Ужас не знам просто не знам нямам думи!Дано да има 4 сезон!
icefantasy
Относно това какво е направила Пейтън:
-Остави Лукас, За да запази приятелството им.
-Накара Брук по-късно да се бори за Лукас.
-Брук използва участието на "The Wreckers" в Tric, за да си направи реклама.
-Да не говорим че и купи рокля когато Брук я беше закъсала финансово (а за момиче тип Брук това си е жизнено важно).
И мога да продължа.

А относно Лукас - Брук от самото начало знаеше, че Пейтън има чувства към него, дори я накара да го целуне. Тя сама си сложи таралеж в гащите като започна да го сваля (което вече е подло от приятелка).

Но според мен важни са нещата, които Брук не е направила за Пейтън. Като например да не осъзнае че я е зарязала по време на стрелбата в училището или това да си много зает, за да я видиш после...

Нищо против Брук, но да бъдем обективни.
~Bruk~
ohmy.gif Добра защита 4.gif Междудругото може да ми казваш Нели wink.gif Аз понеже си карам на имена де дано нямаш против да ти казвам Ели smile.gif Амии дам някои моменти ги бях позабравила.Смисъл аз написах поста,зашото и не бях много сигурна в това което казвам и исках да видя дали има нещою,което ми убягва smile.gif Даммм явно има wink.gif Мерси 10.gif Май прие доста лично думите ми wacko.gif Сори blush.gif
icefantasy
happy.gif Нямам нищо против да си говорим на имена, Нели. Еми, приятно ми е!
Не съм приела думите ти навътре, съжалявам ако съм била остра. sad.gif
smile.gif Не крия че съм фенче на Peyton 4.gif , но харесвам и Brooke. И двете си имат плюсове и недостатъци и затова се опитвам да гледам на нещата 50:50. smile.gif
Точно защото са такива каквито са Peyton и Brooke One Tree Hill е толкова интересен. Има ли 4 сезон те рано или късно ще преодолеят препятствията помежду си (отново). rolleyes.gif
Двете не могат една без друга. Пък и поне според беше крайно време Пейтън да създаде малко хаос около нея.... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
eL
QUOTE(~Bruk~ @ May 5 2006, 23:19) *

ohmy.gif Добра защита Междудругото може да ми казваш Нели wink.gif Аз понеже си карам на имена де дано нямаш против да ти казвам Ели smile.gif Амии дам някои моменти ги бях позабравила.Смисъл аз написах поста,зашото и не бях много сигурна в това което казвам и исках да видя дали има нещою,което ми убягва smile.gif Даммм явно има wink.gif Май прие доста лично думите ми,Сори blush.gif

Мерси за признанието Нелс bigwink[1].gif , но няма проблем ... все пак хората са различни - не може да няма различни мнения ... Няма значение дали си Брукас или Лейтън фен - няма начин да не ги харесваш тия двечките wub.gif bigarmhug.gif
Двете не могат една без друга
Напълно си права Еми tongue.gif ... Ето като сме почнали да докажем и т'ва 18.gif biggrin2.gif :

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
И тази последната да я оставим като кулминация happy.gif :
IPB Image
BoNgBaBy
Епизода беше супер ,няма какво и аз да повтарям ! worthy.gif но искам да питам ,нали в сайта ,където пише датите на които излизат сериите ,пишеше че ще излиза и първата серия на 4-ти сезон (заедно с 22 от 3-ти) ? 2thin[1].gif което явно не стана де ..... ама ако изхождаме от това инфо ,значи 10000% ще има 4-ти сезон
^Mim0zKa^
Сладуриииииии как сте?Серията излезе в 4етвартък а днес е събота и аз 4ак сега пи6а......но и това време не ми стигна 4е да обмисля вси4ко станало в нея...... wacko.gif
Просто след като изгледах епизода вярвате ли ми или не...стоях като гръмната пред компа ......просто не можех да осмисля какво става тука.И сега оба4е о6те не мога...тази 22 серия бе6е просто велика,уникална,незабравима,разли4на......страхотна......нямам думи наистина. unsure.gif
Преди мен много хора са писали и са давали мненията си,повтаряли са се,много пъти....затова няма да го правя и аз 6те кажа само най важното което мисля.....
Великият триъгълник:Брук си бе6е в правото наистина,но реакцията и определено бе6е малко пресилена,тя направо избухна.....и си казаха с Пейтън някои доста силни не6та....но да ви кажа 4естно и аз да бях на мястото на Брук 6тях да постапя така.....всеки казва "аа тя Брук много гадно постапи,даржа се супер гадно" но като се замислите вие не сте преживели това което тя, и то да ви се слу4ва отново.....и незнаете как 6те реагирате..така 4е както казва Ели моля ви се спрете със злобните коментари.Всеки си има мненние и ние трябва да го уважаваме а не да се нападаме един друг.За Пейт мога да кажа 4е тя не е виновна наистина 4е се все о6те има 4увства към Лукас,все пак не избираме кого да оби4аме и кога да оби4аме нали?То просто се слу4ва....но само това малко не ми стана ясно 4е 6том Пейт иска да го погребе и ни6то няма да прави по вапроса за6то каза на Брук...ок 4е иска да е 4естна ама така приятелството им отиде на кино... sad.gifМного силни моменти бяха когато Брукас си говореха ,просто....особено като Брук пла4е6е и му каза "....за6то никога не ме допусна да вляза тук...." и со4е6е сърцето му...просто рев ама рев....сериозно ви казвам след тази серия сълзи не ми останаха ве4е sad.gifИ съ6то момента с Брук и ПейТ....когато тя си тръгва6е.....просто нямам думи не искам така да става и не искам те да се разделят...за цял живот.
И накря моментът с Нейли...когато Нейт се спря и и каза "Оби4ам те" потръпнах.....а когато тои ско4и и писаците на Хейли...просто о6те ги 4увам в главата си...тогава направо се разтреперах..цялата sad.gif
А бременните...няма да коментирам за6тото вси4ко е възможно ,както вси4ки се убедихме за пореден път One Tree Hill ..ни изненадва по всяко време....
Е постът ми пак излезе дълъг...но просто май не мога да кажа най важното в няколко реда.Еми това е сладури...сега можем само да 4акаме 4 сезон..ако има такъв...(изкрено се надявам да има за6тото след такъв епизод просто 6те е грях да няма..) 4ауУуУ и много ви оби4ам нали знаете {{}}
trina_baby
Ще има 4 ти сезон влезте тука http://onetreehillfans.com/
fenka_lucas_i_brooke
ДААААААААААААА СУПЕР!Не че прочетох в тоя сайт де но ти вярвам на теб! 10.gif
elexis
^Mim0zKa^ съгласна съм с абсолютно всичко, коео каза. И аз адски много плаках на тоя епизод. Когато Хейли остна сама на моста беше ужасно. Накрая когато Нейтън извика:"Помощ! Хейли" и тя извика толкова жално на фона на думите на Шекспир...направо не можех да повярвам, че наистина се случва.Нейли са любимата ми част от филма!както казва Брук:"Те ни дават надежда!". Не искам и да си помислям, че Нейтън ще загине.... sad.gif 1crying[1].gif
s0me0ne
На мен ми изглежда логично да има някакво продължение (странно завърши 3ти сезон). Някой да има представа кога ще излезе s4e01? По-точно - кога ще гледам нови серии?
eL
QUOTE(trina_baby @ May 6 2006, 14:22) *

Ще има 4 ти сезон влезте тука http://onetreehillfans.com/

Еми аз пък ви казвам да прочетете в темата Новини 16.gif ... няма нищо такова ... ОТХ е спечелило първо място на "Без кои ТВ шоута зрителите не могат" ... Официалната информация излиза на 18 май ... а в интервюто на Хилари Бъртан(което също може да намерите в същата тема) се казва, че се надява да има 4-ти сезон защото ще е много жалко ако историята приключи по този объркан начин .... Така че има време happy.gif
Iveto^
Тея хора са побъркани 1crying[1].gif .Аз направо не мога да повярвам.....тоя епизод ме съсипа емоционално 0027[1].gif ..... 0039[1].gif ..... help[1].gif ..... dead.gif
Jordan
споко бе, света няма да свърши. на никой не му се иска това да е последния епизод ама като решат така, така ще бъде. ще свикнем някак си...
blush.gif
Menna
QUOTE(april^^ @ May 4 2006, 23:26) *

Еми...пак показаха класата си

Много точно казано,Кати! 4.gif
Финалът беше много силен,като за силен сезон.Краят беше покъртителен,особено моментът,в който
изплува гривната.
Чантичките,раздялата на Пейтън и Брук......както добре вметна Питомния,много завръзки и почти никакви развръзки.

Първото,което искам да кажа е,че София направи страхотна роля в този епизод,направо ме шашна. 3.gif
Във всяка една от сцените успя да ме развълнува(да не говорим,че щом преобладаващата част от коментарите са,че героинята и се е държала като кучка значи че София си е свършила перфeктно работата)просто беше невероятна,може би една от най-силните и игри в сериала. worthy.gif
Тези сцени с нейно участие ги обожавам....
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

QUOTE(MAXXX @ May 4 2006, 16:06) *

но в тази серия Лукас ми напомни за една нейна постъпка...то каква постъпка де...тя направо се изч*ка с Крис Келър...мисля че Лукас и прости...а тя за една целувка... баси, аз ако бях щях да си замълча
Неприятно е когато човек не може да гледа без субтитри,но вече са излязли,така че можеш да гледаш отново и да разбереш разговора.И понеже сме на вълна Крис Келър-Брук и Лукас бяха ли гаджета тогава?(имаше там едни неекслузивни работи,които и на мен не ми допадаха,но факт)Май гледаме различни сериали? wink.gif

QUOTE(nem13 @ May 4 2006, 15:53) *

Пък и стига Брукасовски изказвания - поне в това бъдете неутрални...
Наистина ли искаш да прочетеш нещо неутрално?Защото и след това наистина няма да има какво да кажеш освен отново лиричното "е....си кучката".

QUOTE(Lucas @ May 4 2006, 15:44) *

Пеитан не може да се командва кои да оби4а да не говорим 4е тя първа оби4аше Лукас продалжи да го оби4а от момента в които го видя до края.
Това ще се направя,че не съм го прочела.

Брук и Пейтън.....
Като фен и на двете не мога да отрека,че ми стана наистина неприятно от случилото се.
И двете си казаха ужасни неща една на друга,може би за да се почувстват по-малко виновни,но както някой по-горе писа беше грозна гледка.

QUOTE(Jordan @ May 4 2006, 16:22) *

Просто не съм очаквал Брук да е такава. По дяволите, Пейтън не е виновна, че обича Лукас.Защо трябваше да стават тези мелодрами- защото Пейт беше честна с нея ли?!
Всъщност НЕ беше.Някои хора забравят(или поне се опитват да пренебрегнат)целувката. wink.gif
17 епизод-гледайки я в очите,Пейтън каза,че няма да нарани Брук(и в момента в който го каза вече го беше направила,тъй като скри за целувката).21 епизод-когато каза,че има чувства към Лукас отново скри за целувката.Имаше две възможности за да признае,но не го направи.
И докато за Лукас целувката не е значила нищо(както самия той призна в 22 епизод),то за Пейтън ОЧЕВИДНО е значила нещо,а тя скри този факт).
Пък и никой не е казал,че Пейтън е виновна за това(или поне аз не го твърдя).Никой човек не може да е виновен за нещо което чувства,това е нещо вътре в нея и не може да го контролира по никакъв начин.Но що се отнася до действията,ДА-виновна е.Когато баща и и каза да следва сърцето си,тя го направи,но след като е свидетел на всичко,което се случи между Брук и Лукас и след общото им миналото,много добре знаеше,че реакцията от другата страна ще е под въпрос и Пейтън ще трябва да си търпи последствията,защото за втори път отвори рана без да е напълно искрена.
Иначе мисля,че плесницата дойде точно на място.Имам чувството,че Брук искаше да го направи още в 1ви сезон,но тогава нещата някак си се размиха.Според мен имаше нужда от шамара,защото си изкара гнева на преден план.(Да не говорим,че и самата тя си каза защо удря Пейтън).
Както по-горе се каза,това Пейтън да пита Брук дали обича Лукас беше наистина нелепо! Какво значение щеше да има отговора?Пък и да не говорим,че Пейтън е най-добрата приятелка на Брук и е свидетел на всичко станало между Брук и Лукас и много добре е наясно с чувствата и на двамата.
И пак ще повторя Питомния(вече трябва да започна да плащам такси за цитатите biggrin2.gif ),но както самия той каза в съседната тема-нещото което Пейтън изразява чрез рисунките си,Брук го казва на глас.Да не говорим,че всички познават характера на Брук,това че е импулсивна ,емоционална и чувствителна що се отняся до някои теми.(все едно де се чудим защо Нейтън започва да става по-агресивен,когато стане въпрос за Крис Келър).
Със сигурност и двете имат вина за случилото се,но аз вярвам,че последната сцена между двете няма да е последна,защото Пейтън обича ужасно много Брук и Брук обича ужасно много Пейтън.
Ели,огромни благодарности за снимките с тези моментчета,които не се забравят. worthy.gif

Няма как да не спомена,че тези кадри ми пълнят душата....... 3.gif 3.gif
IPB Image

IPB Image
и си умирам от удоволствие да ги гледам,но няма да досаждам с тях тук,тъй като си има специална тема. biggrin2.gif

Дан никак не ми хареса в този епизод,много безлична игра ми се видя от негова страна.За сметка на това обаче,за първи път от три сезона Маут ми беше адски симпатичен. blink.gif biggrin2.gif

Хейли и Нейт-както писах в съседната тема,много несправедливо от страна на продуцентите.Колко пъти още трябва да се оженят за да изкарат един меден месец както си му е реда? 16.gif 18.gif
Тази сцена.... 3.gif
IPB Image

По повод бременните-Хех,все пак един тест за бременност не е е задължително да е положителен,което автоматично значи,че не е задължително и да имаме втора бременна. wink.gif
Но ми хареса идеята с чантичките на задната седалка.Интересен финал....

Лед Церелин значи....култова песен за CODA и все пак определено "Boston" ми остана в сърцето. 3.gif

Имаше още неща,които исках да кажа,но вече ми се приспа,пък и си забравих мислите. smile.gif
BledPoet
Абе знам че тука не му е мястото и че не трябва да се заяждам rolleyes.gif ма Peyton Sawyer трябва да те корегирам малко - в 6ти епизод Нейтан не удря Брук с топката, а нацелва Лукас, после Лукас му се мята в стил "Данчо лечков USA 94" и двамата падат в/у Брук rolleyes.gif Да не го приемеш само погрешно... wink.gif

Иначе за епизода много се каза ... 10.gif

9.gif П.С. И да не сваляте нелицензирани "работи" от интернет, че добрият чичко милиционер от НСФАСУЛ ви гледа...
johnny
Относно това за тези "приятни хора" от НСБОП-спряха сайтовете. Някой може ли да ми каже какво ще правим сега. Откъде ще сваляме OTH? Аз съм в силен емоционален стрес 19.gif . Побърквам се 19.gif 14.gif 1iangr[1].gif Не може да няма продължение на сериала. Ако няма ще съдя продуцентите за нанесени психически увреждания. wacko.gif Сериозен съм.
PiToMeN
QUOTE(johnny @ May 9 2006, 15:31) *

Относно това за тези "приятни хора" от НСБОП-спряха сайтовете. Някой може ли да ми каже какво ще правим сега. Откъде ще сваляме OTH? Аз съм в силен емоционален стрес 19.gif . Побърквам се 19.gif 14.gif 1iangr[1].gif Не може да няма продължение на сериала. Ако няма ще съдя продуцентите за нанесени психически увреждания. wacko.gif Сериозен съм.

Иди пий една студена вода. НСБОП нищо не са спрели, всичко си баца на 6, просто няма повече епизоди на ОТН за сега.
Brooke
Menna, напълно съм съгласна с теб.Няма какво повече да добавя,просто като чета твоя пост половината неща все едно аз съм ги писала.Няма смисъл сега да се повтаряме.Само ще кажа едно- кой преувеличил малко реакциите,кой какво е трябвало и какво не е трябвало да казва най-важното е на края Брук и Пейтън да са си най-добри приятелки,че тяхната раздяла няма да мога да я понеса 16.gif
Brooke
[/quote]
Вили хайде да не обръщаме темата на война м/у Брукаси и Лейтъни bash.gif .... Успокойте страстите малко ... Според мен Пейтън изобщо не се е правила на интересна, както сама каза : "На мен ми се искаше да обичам Джейк, но не е така" Тя до последно отричаше чувствата си към Люк дори когато Джейк астояваше да се върне в Три Хил .... така че ПЛС айде без свободни съчинения, всеки има право на мнение но да не налагаме тези от сорта на "Брук е егоистична страхливка" или "Пейтън е изкуственна интригантка, която се прави на интересна" в крайна сметка всичко си има 2 POV демек - гледни точки bigwink[1].gif ... точно това са се опитали да пресъздадът в един форум ...
Ето предлагам да си ги изтеглите ... мн добре са направени. Чудех се дали тук или в темата за клипчета да ги постна, но нали "любовния триъгълник" е актуалната тема в момента пък и в yousendit.com срока е една седмица .... ТАаа ето ги и тях biggrin2.gif :
Peyton's POV
By The Way - Hinder
Brooke's POV
I Bruise Easily - Natasha Bedingfield
peace да има tongue.gif 57.gif
[/quote]
може ли да сложиш и още някъде това на Пейтън,защото ми дава някаква грешка.Това на Брук го гледах и не е 4есно само едната гледна точка да видя 9.gif
MAXXX
QUOTE(Menna @ May 9 2006, 00:22) *

QUOTE(MAXXX @ May 4 2006, 16:06) *

но в тази серия Лукас ми напомни за една нейна постъпка...то каква постъпка де...тя направо се изч*ка с Крис Келър...мисля че Лукас и прости...а тя за една целувка... баси, аз ако бях щях да си замълча
Неприятно е когато човек не може да гледа без субтитри,но вече са излязли,така че можеш да гледаш отново и да разбереш разговора.И понеже сме на вълна Крис Келър-Брук и Лукас бяха ли гаджета тогава?(имаше там едни неекслузивни работи,които и на мен не ми допадаха,но факт)Май гледаме различни сериали? wink.gif

По скоро е неприятно да видиш мнението си неразбрано и това ,че някой се прави на велик за твоя сметка..но както и да е..
Перфекто разбрах (и без субтитри) какво каза Брук на Лукас и той на нея, даже без да гледам серията отново мога да го въстановя, защото го запомних добре.
Явно аз не съм се уточнил какво точно имам в предвид, а то е ,че факта ,че той прости на Брук всички онези обстоятелства (неексклузивните с Крис), говорят достатъчно за чувствата му (който за мен са си неясни де). Затова мисля ,че Брук можеше просто да му повярва 14.gif
Иииии....май гледаме същия сериал... 15.gif
Хейли
Въй хора потресена съм blink.gifГледах 22 епизод и нямам думи...................Това за Пейтън и Брук просто.....И кво ся Брук си тръгва,разделиха се с Лукас...........Карън е бременна от Кийт Дан пък казва че ще се грижи за нея............Ха обаче му станан много гадно когато разбра че не Кийт се опитал д аго убие а Деб и ся изпитва чуство за вина ахх гаден мрасник.........Деб добре направи че му каза истината ама ся кой знае какво ще стане с тях двамата..........Незнам дали ви направи впечетление но в този епизод го нямаше Белия много странно unsure.gif А пак как свърши да не говорим......Нали Нейтън няма да умре huh.gif Моляви кажете ми че няма да умре ако умре ще е бахти и тапото ще отида и ще се развикам на тия сценаристи все пак той е един от главните герой......
Devil^Rose^^
Незнам защо изобщо го обмисляте като възможност confused.gif Аве как Нейтън ще умре 16.gif 16.gif 16.gif .....
James towel keeper
QUOTE(MAXXX @ May 9 2006, 19:03) *

По скоро е неприятно да видиш мнението си неразбрано и това ,че някой се прави на велик за твоя сметка..но както и да е..
Перфекто разбрах (и без субтитри) какво каза Брук на Лукас и той на нея, даже без да гледам серията отново мога да го въстановя, защото го запомних добре.
Явно аз не съм се уточнил какво точно имам в предвид, а то е ,че факта ,че той прости на Брук всички онези обстоятелства (неексклузивните с Крис), говорят достатъчно за чувствата му (който за мен са си неясни де). Затова мисля ,че Брук можеше просто да му повярва 14.gif

Хм, според мен точно тогава Брук му повярва... Но наистина си беше нещо като щит - цялата и реакция... Тя страда супер много в 1ви сезон, когато беше станало нещо подобно...
Даренце - абсолютно съм съгласна с всичко казано!!! По-точно от това не мога да се изразя.
А колкото до Пейтън - всички казват, че не е виновна, че го обича... И това дето го казва на Брук, че нямао да стане нищо, защото тя ще погребе чувствата си към него. Хммм... не мислите ли че беше по-логично, ако има такова намерение да си крие чувствата, би било по логично въобще да не казва на приятелката й blink.gif Но тя може пък да се е надявала Брук да кажа -"Ееей Пейт, ми супер, 'щот аз Лукас не го обичам, тъй че го 'зимай". Особено като я пита дали го обича... Мани мани....
Нищо лично към Пейтън фенове, УВЕРЯВАМ ви "не започвам война"
Devil^Rose^^
QUOTE(James towel keeper @ May 9 2006, 20:37) *

Хммм... не мислите ли че беше по-логично, ако има такова намерение да си крие чувствата, би било по логично въобще да не казва на приятелката й blink.gif Но тя може пък да се е надявала Брук да кажа -"Ееей Пейт, ми супер, 'щот аз Лукас не го обичам, тъй че го 'зимай". Особено като я пита дали го обича... Мани мани....
Нищо лично към Пейтън фенове, УВЕРЯВАМ ви "не започвам война"

Да бе huh.gif 100% точно това си е мислела и е очаквала 16.gif
Каза й го най-вече за да няма тайни между тях. Също така и Брук ще знае че Пейтън ще страда в присъствието на Брукас и по някакъв начин може да й помогне да избягва такива моменти.
Menna

Първо останах с впечатление,че грешиш в преценката си за сериала,но сега се убеждавам,че грешиш и в преценката си за хората.Но щом да е "както и да е".... да е както и да е.

Това,че си възстановил серията не значи,че си я разбрал перфектно,но пък не съм човека, който да те съди за това(колкото и да съм "велика"). smile.gif
И отново няма да се съглася с теб,защото ако си запомнил серията,ще си запомнил и всички сцени между двамата,не само тази с разговора за Крис Келър.Историята за целувката и дали тя му вярва,Брук изтъкна само в един момент(говоря за сцените между двамата).Основна тема на разговор беше тази,че не Брук е тази,която постоянно го отблъсква,а той е този който трудно допуска хора до себе си.
Тя много добре знае,че тоя я обича(или както някои хора казват,"мисли че я обича"),но не това е достатъчното в случая.

rolleyes.gif
CrAzY_AbOuT_OTH^^
Незнам за вас ама обърквацията е страшна... blink.gif Бях в 5 различни сайта и в петте пише различни дати за СТАРТА на 4-ти сезон...така и не разбрах кога ще стартира?!?! wacko.gif Ако някои знае със сигурност моля да каже щото вече ще се сдухам тотално.... sad.gif Ще чакам ...Миси предварително.. rolleyes.gif
MAXXX
QUOTE(Menna @ May 9 2006, 23:41) *

И отново няма да се съглася с теб,защото ако си запомнил серията,ще си запомнил и всички сцени между двамата,не само тази с разговора за Крис Келър.Историята за целувката и дали тя му вярва,Брук изтъкна само в един момент(говоря за сцените между двамата).

Само да ти кажа че 1-вото мнение което съм написал е че "Лукас ми напомни за случката с Крис К..." от там аз говоря конкретно за този разговор (след като танцуваха), не коментирам цялата серия в този момент за да ме застъпваш за цялостния смисъл на дейтвието. Аз коворя за конкретен момент и конкретно действие.
Всеки си има свой начин на разбиране на нещата, по простата прична че всеки живее по различен начин.
С много от нещата които си написала съм съгласен, но просто аз говоря за конкретен момент (потретвам това изречение, за да не ти се изплъзне), а ти ме засичаш за смисъла на целия епизод mad.gif
Lolipop
На 18 май ще се обяви официално и ще се разбере със сигурност дали ще има 4-ти сезон и кога ще стартира!
ludoto_mimi
Престанете с излишните спорове!! Темата не е за това да се обсъжда кой колко внимателно гледал серията. Която между другото мина отдавна, много неща се изговориха и то все едни и същи и ще ме принудите да я затворя най-накрая. Има си лични съобщения за тази работа. Ползвайте ги.
feel_me
няма начин да няма 4 сезон!нямаше никакъв край тоя сезон
CrAzY_AbOuT_OTH^^
Да наистина няма начин да няма.....охх да чакаме 18-ти с нетърпение и да стискаме палци... 4.gif 4.gif
^Mim0zKa^
Гери...feel me.... се пак Мимeто не говори на стената.....каза не6то...и вие пак с тоз 4 сезон..безмислени коментари.Ами 4етете плс какво се пи6е и тогава барзайте с коментарите си...
Ни6то ли4но smile.gif
eL
Ayy тука докато ме е нямало са се водели такива ожесточени спорове ... жалко че не успях да се включа с Брук/Пейтън мненийце, щеше да стане интересно rolleyes.gif ... изпуснах всичко dry.gif Вече интригата я няма biggrin2.gif пък и полза също няма да ви кажа 10.gif
не трябва да се заяждам ма Peyton Sawyer трябва да те корегирам малко - в 6ти епизод Нейтан не удря Брук с топката, а нацелва Лукас, после Лукас му се мята в стил "Данчо лечков USA 94" и двамата падат в/у Брук Да не го приемеш само погрешно...

BledPoet радвам се че си го забелязал, но целта беше да се каже какво е направила Пейтън за Брук.Не смятам че за случая беше важно да кажа как се е озовала топката или някое мъжко тяло в/у Брук, а факта че "нещо я фрасна" имаше значение 18.gif И спокс не приемам нищо погрешно, просто имам навика да си отстоявам мнението и ми е кеф да го правя 15.gif
Brooke на предната страница си ме питала за линка с клипчето на Пейтън, ама то и да искам няма как да ти дам линк, защото в yousendit срока е една седмица ... да си го гледала happy.gif bigwink[1].gif Ама айде нали съм добра душица ... ще ти го кача в megaupload 4.gif Ето ти линкче :
http://www.megaupload.com/?d=N88AJFCV

п.с. И слушайте какво ви казва Мимски mrgreen[1].gif Щом го е написала това значи определено ИМа причина ...
dzakito
този епизод беше много интересен , но сякаш незавършен направо умирам да разбера какво ще стане . а сега няма и продължение 14.gif ,ако някои има информация моля ви worthy.gif 4.gif кажете ми защото няма да си намеря място и 6ще изкрейзя 3.gif .
CrAzY_AbOuT_OTH^^
QUOTE(dzakito @ May 11 2006, 18:02) *

този епизод беше много интересен , но сякаш незавършен направо умирам да разбера какво ще стане . а сега няма и продължение 14.gif ,ако някои има информация моля ви worthy.gif 4.gif кажете ми защото няма да си намеря място и 6ще изкрейзя 3.gif .

Ей пичага прочети малко поназад във форумчето biggrin.gif ...на 18 май ще се разбере със сигурност дали ще има 4 сезон и ако има кога ще стартира тфа е.... biggrin.gif
dzakito
първото което :е не съм ';пи4ага; 9.gif ,а моми4е , второ : мерси за информацията blush.gif .
welcomeani.gif sorry.gif
Jordan
dzakito
Нов Потребител
Група: Потребители
Постове: 2
Регнат: 3-May 06
Потребител No.: 3,448
Име: dzakito
18.gif
dzakito
QUOTE(Jordan @ May 12 2006, 13:01) *

dzakito
Нов Потребител
Група: Потребители
Постове: 2
Регнат: 3-May 06
Потребител No.: 3,448
Име: dzakito
18.gif

xa-xa-xa , ама аз съм се писала като мъж 36_11_6[1].gif 36_11_6[1].gif 36_11_6[1].gif 36_11_6[1].gif 36_11_6[1].gif 36_11_6[1].gif
CrAzY_AbOuT_OTH^^
QUOTE(dzakito @ May 12 2006, 12:41) *

първото което :е не съм ';пи4ага; 9.gif ,а моми4е , второ : мерси за информацията blush.gif .
welcomeani.gif sorry.gif

dzakito Ей много sorry че ти казах пичага ама пишеше Мъж.... blush.gif още вднъж sorrka мацка smile.gif
Dead_Girl
Хей търся песничката която върви от момента когато накрая Пейтан и Брук се карат и върви до катастрофата моля ви помогнете ми!!! 1sad[1].gif 1crying[1].gif
RoXXy_
Хей има отделна тема за музиkата от всички епизоди mrgreen[1].gif ...но наистина е трудно да се поразгледа човек blink.gif

иначе в онази тема Menna беше дала link за песента ...ето го: Led Zeppelin - Babe I'm Gonna Leave You
Ecstasy
Аве на мен ми е мн интересно кой е написал тва с кръвта на Дан?
бтв 22 епизод на 3 сезон завършва мн скапано... wacko.gif
CiNdEreLLa``
По-скоро "загадъчно" не се знае нищо....просто някакви загадки.Може би е с цел да се запали интереса на зрителите...поне при мен подейства 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.