Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "The Show Must Go On"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
megyto
Тия хора ме забиха в земята ...................... просто ТРЯБВА да има 4 сезон...... А за бременната не мога да кажа нищо щот и хейли щеше да казва нещо и Рейчал а пък и Брук нали я подозират - но в колата дадоха 4 чантички blink.gif

Абе напрао ще се пръсна до няколко месеца 14.gif 19.gif sad.gif
Lolipop
Ей,някой може ли да ми каже какво казва Рейчъл на Купър точно преди катастрофата?
megyto
Р: Има ли нещо което мога да кажа за да те задържа?
К: Не съжалявам Рейчал но нямя.
Р:Много жалко защото имам да ти кажа нещо!

К: Не го вярвям!
Р:Отбии колата !
К:Не и преди да сме говорили за това!
Р: Казах ОТБИИ!
К:НЕ! Трябва да говорим за това !

И така там се обръщат ама не съм 100% сиг wink.gif
Lolipop
Мерси! biggrin.gif
lp^girl
Рейчъл би трябвало да е бременна, не ми се вярва Хейли да е.А епизода беше супер 4.gif
Ralna
При такъв завършък само се моля да има 4-ти сезон worthy.gif worthy.gif worthy.gif А иначе аз смятам, че бременната ще е Рейчъл, можеби и Хейли макар да не ми се вярва sad.gif Но със сигурност няма да е Брук щото за нея първо си помислиха, а в тоя филм се очаква неочакваното. unsure.gif Когато лимузината падна направо щях да умра, вътре сладкия Купър, дано да оцелее shocking.gif А Нейтън тва дето го сънуваше стана, с изключение на Хейли, макарче си мисля, че ако има 4-ти сезон Хейли ще се метне във водата sad.gif А Нейт неможе да умре 10000000000% съм сигурна всепак е от главниет, а и беше във въздушен джоб.
Ох не ми се мисли, ако има 4-ти сезон тогава ще мисля варианти, засега само се моля да го има worthy.gif worthy.gif
Elira
Вярно е едно нещо със сигурност - за последните епизоди се бяха постарали доста, но този просто вече беше уникален наистина.. всичко беше изпипано страхотно.. наистина нямам думи... режисурата е страхотна.. музиката е страхотна.. украси.. мисли.. всичко.. Просто в такива моменти да се начуди човек наистина как изобщо сравняват ONE TREE HILL с ORANGE COUNTY.. blink.gif Разликата просто е потресаващо голяма..
Искрено се надявам че ще има още един сезон, защото просто трябва да има, не ми се ще да повярвам, че ще оставят нещата до тук. Просто отново браво на сценариста, защото перфектно си е свършил работата. Само едно нещо мисля, че е крайно време да приключи веднъж за винаги- тия глупости с Лукас, Пейтън и Брук. Твърде мъчително стана вече и да завъртят всичко пак около това няма никакъв смисъл вече, нали не гледаме все пак 'дързост и красота'. А и не знам кой го беше писал това по-напред,майче ^Disaster^ - че Брук общо взето се държала ужасно, но човече да ти кажа ти нещо не си наред ( не се обиждай не е това идеята smile.gif ) . Не знам какви принципи имаш и на коя планета живееш ама Брук не направи абсолютно нищо лошо, прекалено или каквото е там. Опази Боже от такива приятели като Пейтън просто. Тук не става въпрос изобщо вече дали си фен на Брук или Пейтън, а коя какъв човек е най-малкото. И аз в началото се кефих много повече на Пейтън като героиня, макар 4е като актриса харесвам повече София Буш, но след всички простотий, които Пейтън направи - просто вече съм твърдо зад Брук отвсякъде. За Пейтън просто никакви оправдания не важат вече.. и на всичкото отгоре ще пита Брук какви са и чувствата към Лукас.. argue.gif ужас.. не знам как само с един шамар се размина. Това беше егати ножа в гърба, при това за втори път и на най-добрата ти приятелка.. confused.gif
Life_is_a_Bitch
Един от най-добрите епизоди от целия сериал. Просто беше невероятен. СЕга само се моля да има 4 сезон защото не може да свърши така сериала. Само дамюно не убият някой от главните че направо ще ....
Що се отнася за бременноста - мисля че е Брук, не знам защо но така си мисля
3pacalypse Now
плс някой да ми обясни ся в последния епизод 2 епизода в един ли бяха или?
nem13
Тц... Един си беше.

АААааа... страхотно. Накрая с четирите чантички беше страхотно! Гарантира ни четвърти сезон.

Как може да обвинявате Пейтън! С извинение, ама Брук беше егаси кучката. Не ми се говори...

Та сега чакаме следващото.... сезонче...
Lucas
Elira не искам да споря ама постъпката на Брук не беше много погрешна ама не беше и много правилна. Пеитан не може да се командва кои да оби4а да не говорим 4е тя първа оби4аше Лукас продалжи да го оби4а от момента в които го видя до края. (Аз малко все едно тя е истинска ама аре..) Впро4ем нищо ли4но Elira просто изказвам мнение.
nem13
Какво е направила Пейтън бе, Елира? И вие сте едни.... Както каза горният колега, тя не е избирала. Пък и стига Брукасовски изказвания - поне в това бъдете неутрални...
MAXXX
M/у другото аз съм фен 100% на Брук, но в тази серия Лукас ми напомни за една нейна постъпка...то каква постъпка де...тя направо се изч*ка с Крис Келър...мисля че Лукас и прости...а тя за една целувка... 14.gif баси, аз ако бях щях да си замълча 15.gif , но айде от мен да мине...Драма да има biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Spasy
Ей мали направо ш умра.. как ми тупти сърцето.. и сега колко време ще чакам .. ужас.. smile.gif направо толкова ми е любопитно...
АА ужас как можаха да ни го причинят.. кх пфу .. малии .. нямам думи wink.gif
ugly_girl
Въххх че епизод..Целият беше невероятен,като изключим края и то и на края бих се накефила,ако имах следващия епизод,за да го пусна и да видя какво става,ама сега се очертава голямото чакане и затова краят супер много ме ядоса!!!
Относно бременостите...Хм...трудно...Но ако се загледате когато Брук гласи масите в началото и моли Лукас да не говори с Пейтън,и тя му казва че има много неща,които ставата с нея,че бърза сега и каза "i`m late"...а после направи някаква физиономия и довърши "i'`m to get ready"...а първото значи не смао че закъснява,а и че цикъла й закъснява...Така че незнам,може и да е Брук ако съдя по това..Но по принцип не ми се вярва да е тя.Пък и когато преровяше чантите тя така и не намери своята там,така че едва ли е бременна...Уффф незнам,оплетох се...
Та сега искам само следвашия епизод,защото ако Нейтън не оцелее спирам да гледам!!!!!!!!!!!!!! 19.gif 19.gif 19.gif
Amidala
нзм какво да кажа ама ми стана страшно гадно като свърши епизода .. направо ми трябваше 4ас да се съвзема sad.gif особенно когато нейтън извика Хейли за помощ и когато Хейли се развика .. ижасно беше ;( според мен няма как да няма 4 сезон немогат да ни го причинят ! просто е невизможно !
Jordan
shocking.gif Просто нямам думи shocking.gif Още мигам на парцали след случилото се. Въобще не съм очаквал подобна серия, честно да си призная очаквах един Happy End на сезона. Но, в става One Tree Hill-ска традиция всичко свърши кофти, както в предните два сезона. Епизода беше изключително динамичен, няма спор. Сега малко коментар по основните моменти.
1)Нещото, което най-много ме учуде бе "въпроса Лейтън-Брукас". Как можаха да оставят всичко в такова положение. Брукас се изпокараха, а за нас Лейтън феновете дадоха само една мизерническа сценка
IPB Image
Как може?Та това е възмутително!!!Къде остана сцената от промо снимките за епизода, където Лейтън си говорят в градината на оная маса?!Защо го нямаше този разговор?! mad.gif
2)Краят на едно приятелство
IPB Image IPB Image
Почувствах се, леко казано, ужасно след това. Просто не съм очаквал Брук да е такава. По дяволите, Пейтън не е виновна, че обича Лукас. Та тя се извини и каза, че той продължава да е нейн!!!Защо трябваше да стават тези мелодрами- защото Пейт беше честна с нея ли?! mad.gif
А как шибна Пейтън не е истина просто, и тази физиономия... wacko.gif
IPB Image
3) Пейтън остана съсипана отвсякъде. Всичко за нея рухна с думите на Брук, че не иска да я вижда повече. беше ужасно гадно sad.gif
Тези сцени направо ми бръкнаха не знам къде, беше много тъжно...
IPB Image IPB Image
IPB Image
4) Радвам се, че най-сетне Деб каза на Дан, че тя се е опитала да го убие. Най-сетне мръсника си даде сметка, че е направил голяма грешка.
IPB Image IPB Image
За това не знам какво да коментирам, май Дани започна да се подобрява...като че ли...
IPB Image
5) Тези тестове за бременност ми завъртяха главата. Сигурно Рейчъл ще се окаже бременна или най-много тя и Хейли, но не ми се вярва да е Брук, защото би било прекалено предвидимо.
6)Нейли бяха очарователни както винаги.
IPB Image
Сватбата беше разкошна
IPB Image
И много се радвам, че прозвуча пенсичката на DeGraw biggrin2.gif
7) The Big Finale, нямам думи за него. Всичко свърши адски гадно. Не съм очаквал подобни събития.
IPB Image
А това, това беше повече от ужасно
IPB Image
Просто не мога да повярвам, че Нейтън ще умре. Просто НЕ ИСКАМ да го повярвам. Не може най-хубава двойка да бъде разделена sad.gif sad.gif sad.gif Това са НЕЙЛИ!!! Искрено се надявам ако има 4ти сезон нещата да се подредят и Нейтън да си е читав в първи епизод. Ако не- Хейли ще бъде тотално срината, както и всички други.
Това от мен, целувки blush.gif
PiToMeN
То при такъв 'край' (в кавички, защото е по-подходящо за начало като задаване на събития и ракурси за развитие) няма как да бъде поставен край на сериалът. Със сигурност трябва да има следващ сезон, а дали от WB ще ни предложат такъв зависи от тях, но при всички положения ще се съгласите с мен, че сериалът е доста незавършен след този епизод. Много завръзки и нито една развръзка !
<Radost>
мн хубава серия бе6е последната, накрая дайе се разплаках, нз за вас.Наистина силен филм.Ох, поне се разбра, че нито Нейтън, нито Хейли, нито Рейчъл ще умрат.Направо ми олекна.Гадното е само, че маЙ Лукас пак ще предаде Брук , защото пишеше, че той ще се запознае с няква Джейн sad.gif
~Bruk~
Финала беше хубав и много брутален накрая,..остави в неведение наистина rolleyes.gif Каквото и да кажа ще повторя думите на другите wink.gif Както винаги Отх на ниво 10.gif Най-много от всичко ме хвана яд на Брук и Пейтън- Брук реагира прекалено силно спрямо нея...Но...ще видим дали ще търпи развитие тази връзка smile.gif <Radost>, мисля,че тези неща които си чела...или са измислици на фенове или са някакви лъжи...Не ми се вярва толкова рано да почнат да пускат инфо какво ще се случи...Още повече, че не е сигурно дали ще продължи филма....А дори това да стане инфо за него ще почне да излиза според мен по-късничко wink.gif
Devil^Rose^^
Значи на мен серията хич пък не ми хареса dry.gif Още повече навързаха нещата. Нейтън ..е 100% няма да умре, само това оставаше 16.gif Иначе сватбата беше красива всичко с Нейли сладко и т.н. А Пейтън ... за пръв път от както гледам филма тя ме подразни blink.gif а Брук - според мен реакциата й беше преувеличена- сякаш вече Л и П са заедно, чакай малко бе huh.gif Пейт каза че няма да предприеме нищо, да мн е лошо да ти казват истината. ohmy.gif Сега нищо не пречи на Пейт да се бори за любовта. И да не забравяме бременните, значи Рейчъл може и да си го измисля видяхме че е доста отчаяна, а Брук ее това е толкова изтъркано...
Brooke
Направо нямам думи>Всичко беше толкова ужасно и тъжно,че този път дори и следките Нейли не можаха да освежат серията поне за мен.Нещата вместо да се разрешат станаха още по-зле.Ами ако наистина няма 4 сезон!Какво така ли ще оставят всичко?Дадоха но толкова загадки ,че да си мислим цяло лято.Единственото хубаво освен сватбата разбира се,беше това ,че Дан най-после осъзна каква грешка е стрил.
Иначе за бремеността го направиха така че да се колебаем между Брук,Рейчъл и Хейли.ЗаХейли мисля ,че не е тя.Остават другите две.Рейчъл със сигурност каза нещо стряскащо на Купър,той каза ,че не и вярва ,после ,че трябва да го обсъдят,тъй че много е логично да е тя.Брук също може да е и това ще обясни държанието й.Тя беше толкова разстроена и някак притеснена и така и не ни показаха ,защо толкова много си търсеше чантичката.Определено и трябваше спешно и имаше нещо важно вътре.
А иначе още не мога да повярвам,че каза всичките тези неща на Пейтън,беше ужасно.В крайна сметка нито една от тях не е виновна.Пейтън не може да избира кого да обича и беше честна,но до някаква степен,Брук какво може да направи като знае,нищо.Всичко става още по-неловко,а като се има предвид какво стана в 1 сезон...Може би и затова Брук се чувства заплашена и се страхува пак да не бъде наранена,а следкато разбра за целувката според мен е нормално да и стане гадно,вече венъж изтърпя това.и В крайна сметка може би прекали малко с държанието си към Пейтън,но мисля че това ще се оправи просто в момента всички са разтроени...
Края без коментар,по гаден край не можеше да има просто.
divata_pe4urka
това последният епизод ли беше?
girl_from_hell
да
~*Haley*~
За бременността си мисля че е Рейчъл ама не и Брук(все пак и в 1ви сезон и сега...)Според мен Брук постъпи много гадно спрямо Пейтън смисъл Пейтън нищо не е направила просто сподели,гадно е ама все пак Брук как реагира!Според мен Брук май осъзна нещо нали Пейтън я пита дали наистина обича Лукас и тя не отговори=/
А края беше толкова гаден...как можаха да направят катастрофата точно в последния епизод!!И защо Нейтън?sad.gif
А някой знае ли кога излиза следващия епизод ин дали въобще ще има следващи?
PiToMeN
~*Haley*~, ако беше прочела двата поста преди твоя, щеше да си изпреварила времето с една идея !
Nasi
QUOTE(Jordan @ May 4 2006, 16:22) *

Как може?Та това е възмутително!!!Къде остана сцената от промо снимките за епизода, където Лейтън си говорят в градината на оная маса?!Защо го нямаше този разговор?! mad.gif

Ами да каже, че още тогава се знаеше, че снимките в градината не са от серията, просто самите актьори са си правили снимки.

Серията още не мога да я коментирам .

само едно нещо не разбрах...нали 22 епизод се явява един ден след 21- репетицията - на другия ден е свадбата.
На края на 21 епизод Нейтън си беше в апартамента, а в началото на 22 епизод се събуди в стаята на Лукас dry.gif това май им е обегнало.
scandalous_girl
Серията ми хареса като цяло! Първо ще коментирам Брук и Пейтън. Според мен Пейтън не е виновна за чувствата си към Лукас,но въпреки това аз не мисля,че нейното държание е съвсем правилно. По принцип отдавна си чаках момента,в който Брук ще и се накара. След 16 серия мисля,че Пейтън си го заслужи,защото тя нямаше право да целува Лукас по каквито и да е причини. Време беше да осъзнае последиците ,от това което направи. Да,трябваше да помисли какво ще стане след това,което каза на Брук. Оценявам искреността й,но понякога е по-добре да замълчиш. Така отново се възроди старата история,отново и двете с Брук страдат,а приятелството им май веше свърши. Според мен Брук не трябваше да бъде така рязка,но като се замисля,че аз щях да кажа и направя същото в тази ситуация, й прощавам smile.gif . Когато човек е подвластен на емоциите,не мисли особено и прави неща,които не винаги са правилни! Това,с което може би Пейтън най- си заслужи отношението на Брук е въпросът й,дали обича Лукас. Това не беше времето,а и нямаше право да пита,стори ми се нагло! Хареса ми ,че Брук прости на Лукас,той го заслужава. За бремеността не съм сигурна въобще,за мен това си остава най-голямата загадка. За Дан какво да кажа,осъзна се прекалено късно! Не ми хареса начинът ,по който Деб му призна за пожара,но се усети ,че и той наи-сетне почувства болка,такава каквато причиняваше на всички през трите сезона. Стана ми гадно за Карън,че сега е сама,без Кийт ще й бъде много трудно. То накрая май излиза,че чичито на Лукас се грижеше за него,докато бща му го няма,а сега обратното става. huh.gif Речите в тази серия бяха много хубави,самият ссмисъл на всичко казано! smile.gif Катастрофата накрая беше тъжна,а и виковете на Хейли допринесоха за тази атмосфера. На мнените съм,че Нейтън няма да умре,но за другите двама не знам. За край мога само да кава,че трябва да има 4-ти сезон! Оne Tree Hill rulzzzz!!! smile.gif
ludoto_tedi
имам само едно въпросче чантите в които ровеше Брук са 6 а в колата имаше само 4!!!why???
iFo
Няма такъв сериал,няма такъв край...Аррггггг.Добре де ако ще има 4 сезон кога ще се разбере?!
slipped^
Уффффффф какво да кажа ...
Страхотен епизод. Няма смисъл да ви повтарям (;
А иначе мисля , че Рейчъл и Хейли са бременни. Обаче нали щяха да бъдат само 2? blink.gif В смисъл за Карън вече се знае , предполагам че другата е Рейчъл.
Изключително забъркана история wacko.gif
И все пак епизода беше страхотен , нищо че беше тъжничак 1crying[1].gif
Момента , когато гривничката изплува на повърхността .... no.gif 1crying[1].gif
И ако след този епизод няма 4ти сезон ... 19.gif angry1.gif angry1.gif angry1.gif
Qskata
Дано да има !!!!!!!! Почти съм сигурен че ще има но изобщо не искам да говоря защото ако стане така че няма да има .................................. Както и да е епизода беше добър много добър
ugly_girl
Сега като се замисля...Това че Лукас намери тест за беменост,който не е на майка му,не значи обаче че някоя от трите е бременна...Може само да си е правила.По принцип може да е на Рейчъл теста,да е бил негативен и да лъже Купър.Просто някак баламско ми се вижда две наведнъж да решат сценаристите да са бременни...А Хейли не ми се вярва да е бременна,защото когато Нейтън преди й говореше за противозачатъчните и тя каза че са много млади,и ако беше бремена нямаше да е толкова спокойна и щастлива най-малкото...А Брук пък вече имаше такова преживяване...Дано скоро разберем дали съм права biggrin.gif
А относно епизода..Вече няколко пъти прещраквам разни моменти и особено повтарям края..Всеки път като гледам Нейтън как казва на Хейли че я обича и скча и настръхвам....
Искам следваща серия!!!
april^^
Еми...пак показаха класата си worthy.gif Потресена съм wacko.gif Натъжаваща серийка,определено за всеки един ми стана мъчно sad.gif Искам Нейтън out of there!Деб и тя как се закопа сама не е истина blink.gif Абе...искам следващата вече blink.gif
ThE_PuNiSHeR
тоя епизод остави много загадки и т.н. ако няма 4-ти сезон просто ще е много жалко sad.gif
eL
Гледали ли сте някой филм който толкова да ви обърка и ядоса че да не искате да погледнете телевизор или компютър в продължение на дни ? ohmy.gif Ето това се случи с мен докато гледах финалният епизод на ОТХ ... да си призная от цялата тази драма и заплетени интриги не можах да се насладя на хубавата сватба ...
Първо : Защо за Бога Брук се държа, като психопат цяла серия ? huh.gif Добре ... виновна ли беше Пейтън за чувствата които изпитва към Лукас че се отнасяше с нея като с нищожество ? blink.gif Незнам ... но за мен това си беше адски злобно ... и докато тя се опитваше да оправи нещата, Брук показа колко държи на нея ... не й пукаше воабще ....
Направо ме заби в земята с това : "Дадох ти втори шанс, но ти го провали?" "Няма да ми е проблем ако не си говорим повече" Какъв втори шанс ? По-добре ли щеше да е да си замълчи confused.gif Пфф малее ... к'во да разбирам от това ? Че 10 годишното приятелство м/у двете е погребано само защото няма доверие в приятеля си ? Или в нея ? wacko.gif Може да емоционална, импулсивна и т.н. но това bitch-и поведение не го оправдавам ... 0041[1].gif както и да е ... Лукас обаче горкия дори не си даде сметка за какво се карат тия двете 18.gif ...
Да не говорим какви реплики се разменяха - бяха ужасно гадни. mad.gif
Като тази сцена - "10 годишно приятелство може да преодолее всичко, но не и едно момче ? "Не едно момче - моето момче ..." "И той все още си е твое, казах ти го" "Обичаш ли го?" "Как може да си такава егоистка да ме питаш това за моето гадже" "Егоистка ли? Знаеш ли какво Брук аз не го исках така - плаках, опитах да ти се извиня а знаеш ли какво направи ти? Заби ми шамар и ме разкара" "Ще бъдеш щастливка ако следващия път ... (тук не го чувам)" И btw никоя от тези думи не беше - Да,Пейтън обичам го"
Никога не съм си представяла,че ще чуя Б и П да водят подобен разговор - все едно слушам Нейт и Лукас в първи сезон 15.gif ...
И като върл Лейтън фен се надявам на 4ти сезон, дано поне тогава ни зарадват малко, че с от тия лъжливи обещания много боли. dry.gif Знам че сърцето на Лукас е с Брук (от началото на сезона си го знаех хах happy.gif ама корава тиква не иска да разбере докато не го чуе 10.gif )но има време ... и съм почти сигурна ако има 4ти сезон това ще се промени - Пейт заслужава да е щастлива bigarmhug.gif ... видя се че не се е преборила с драмата от загубата на майка си ... и ще има нужда от вярна приятелка до себе си за да преодолее този период със многото сълзи и самообвинения ... Малее съвсем есеистично го подкарах 16.gif ... спирам с тази тема, че незнам докъде ще стигна biggrin2.gif
Нейт и Хейли - каква приказна сватба си спретнаха само а ? 3.gif И тия подозрителните "бременни" - много ми се виждат нещо 18.gif ... за Карън го разбрахме официално, но Хейлс, Рейчъл, Брук ... и катастрофата ужасс ...
Писъците на Хейли още звучът в ушите ми shocking.gif ... Просто ТРЯБВА да има 4ти 3.gif 3.gif !!!!!
Devil^Rose^^
QUOTE(Peyton Sawyer @ May 4 2006, 23:00) *

Гледали ли сте някой филм който толкова да ви обърка и ядоса че да не искате да погледнете телевизор или компютър в продължение на дни ?

Абсолютно и след това изгледах още една серия от един друг сериал и тотално се ядосах mad.gif
Още ме е яд на серията ....
ludoto_mimi
QUOTE(Peyton Sawyer @ May 5 2006, 00:00) *

"Ще бъдеш щастливка ако следващия път ... (тук не го чувам)"

... не използвам юмрука си. biggrin2.gif
eL
QUOTE(ludoto_mimi @ May 5 2006, 00:18) *

QUOTE(Peyton Sawyer @ May 5 2006, 00:00) *

"Ще бъдеш щастливка ако следващия път ... (тук не го чувам)"

... не използвам юмрука си. biggrin2.gif

Баси ... значи то било по-bicth-и 12.gif отколкото си го представях 10.gif biggrin2.gif В тази наш'та Брук мн потенциал имало ... да вземе някой урок от Хейли тогава 18.gif
Абсолютно и след това изгледах още една серия от един друг сериал и тотално се ядосах
Още ме е яд на серията ....

Хмм .... и мен ме е яд Нинче ама полза няма dunno[2].gif Ще чакаме и ще се надяваме за 4ти сезон и това е happy.gif ...
ugly_girl
Пейтън и Брук-много кофти...Но определено Брук си беше в правото.В смисъл че прекали да,но е нормално да реагира така.Все пак Пейтън и Лукас много я нараниха.Пейтън какво пък очакваше като й каза?Че всичко ще е ок и че ще си излизат тримата и Брук няма да си мисли всеки път затова.Вярно,ако има доверие на Лукас няма да има проблем нали?Сигурно,но дори да му има то е гадно всеки път Пейтън като говори с Лукас или само като го гледа...И сигурно щеше да е ок ако Пейтън само си беше признала ама направо прекали с това че Брук била казала че Лукас не й липсвал.Наистина завъртя думите на Брук както на нея й беше удобно...Това за втория шанс-ами права си е..Просто Пейтън постъпи супер гадно...Даже тогава постъпката й беше по-гадна от сегашната.Даже нещата са разменени-вместо първо да се целуват с Лукас да бяха казали на Брук..Но тогава нямаше да я има драмата...Приятелството им ще оцелее,от личен опит го казвам...
Тук не става дума за това с коя трябва да е Лукас,а за държание...Защото Пейтън страшно много ме кефеше преди,ама как предаде Брук когато с Лукас се размотаваха под носа й...Ами супер гадно беше.Така че оправдавам държанието на Брук...
icefantasy
Брук изобщо нямаше право да се държи така. Писна ми от нейните тъпи драми все едно само тя е жертвата.

Първо : Защо за Бога Брук се държа, като психопат цяла серия ? Добре ... виновна ли беше Пейтън за чувствата които изпитва към Лукас че се отнасяше с нея като с нищожество ? Незнам ... но за мен това си беше адски злобно ... и докато тя се опитваше да оправи нещата, Брук показа колко държи на нея ... не й пукаше воабще ....
Направо ме заби в земята с това : "Дадох ти втори шанс, но ти го провали?" "Няма да ми е проблем ако не си говорим повече" Какъв втори шанс ? По-добре ли щеше да е да си замълчи

Абсолютно съм съгласна с Peyton Saywer

Брук все трябва да се прави на интересна, но ще разбере че само тя е губещата.
Lolipop
Тоя епизод много ме ядоса!Как може да свършва така и да се задават толкова въпроси,при положение,че не се знае дали ще има 4-ти сезон,и то докато се снимат епизодите,докато се излъчат...само ще ни измъчват!ТОВА СИ Е ЧИСТО ИСТЕЗАНИЕ!
fenka_lucas_i_brooke
Божеееееее егати ипизода!Най-вече ще коментирам Брук и Пейтън май всички до сега тях са коментирали най-много!Еми какво дави кажа-Брук беше в правото си въпреки че реакцията й беше малко преувеличена!Пейтън ....хич не беше мястото сега да й го казва и най-вече да я пита дали го обича!Честно била съм на мястото на Пейтън...е мойта приятелка не реагира така(и се надявам никога да не става),но от личен опит знам че приятелството ще им продължи!Малко се отклонявам от темата,но мойто приятелство е преживяло не 1 а 2 момчета,и мога да кажа че е много силно и здраво!Защото ако са си истински приятелки Брук и Пейтън ще се съберат отново!Просто няма начин!Сватбата беше супер яка,ама от тоя край не остана никакъв хубав спомен от тая сватба в мене,то просто беше брутален край!И ако няма 4 сезон ще се гръмна!
elexis
Ами аз мисля, че Брук се държеше така защото не е много сигурна в чувствата си към Лукас. За това Пейтън като я пита :"Обичаш ли го?" и тя и се изрепчи....Или пък може просто да е изнервена ....или пък просто са искали да има ОЩЕ повече драма в последния епизод(то като че ли иначе не беше достатъчно blink.gif ) Обаче определно беше много гадно като каза:"За мен с това приятелство е свършено!"(или нещо такова беше..) просто наистина беше прекалено...още повече,че най-доброто нещо,което Пейтън можеше да направи беше да и каже истината-нали за това е приятелството!
Lolipop
И двете не са виновни за нищо!Брук направи толкова голям компромис и на Пейт и на Лукас(там с тяхната тайна любов).И на нея просто и дойде вече прекалено много.И това,че им прости първия път беше много благородно от нейна страна!А Пейтън също не е виновна,какво да направи като има чувства към Лукас.

За Брук,мисля,че тя наистина много обича Лукас,и той нея,просто серияла е изпълнен с проблеми и пречки и това е една от тях.Е,в 4-ти сезон ще я преодолеят!
sydney
QUOTE(Lolipop @ May 5 2006, 10:45) *

И двете не са виновни за нищо!Брук направи толкова голям компромис и на Пейт и на Лукас(там с тяхната тайна любов).И на нея просто и дойде вече прекалено много.И това,че им прости първия път беше много благородно от нейна страна!А Пейтън също не е виновна,какво да направи като има чувства към Лукас.

За Брук,мисля,че тя наистина много обича Лукас,и той нея,просто серияла е изпълнен с проблеми и пречки и това е една от тях.Е,в 4-ти сезон ще я преодолеят!

напълно съм съгласна с теб rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif според мен Брук просто се страхува да не бъде наранена пак,защото й дойде в повече huh.gif страшно много ме изкефи речта на Брук и Лукас,както и цялата сватба на Хейли и Нейтън 4.gif само на края свърши много гадно и ако няма 4-ти сезон ще бъде много ама много гадно 19.gif 19.gif 19.gif ще бъде страшно интересно,особено като се разбере коя е бременна заедно с Карън 18.gif 18.gif 18.gif
James towel keeper
QUOTE(elexis @ May 5 2006, 10:26) *

Ами аз мисля, че Брук се държеше така защото не е много сигурна в чувствата си към Лукас. За това Пейтън като я пита :"Обичаш ли го?" и тя и се изрепчи....Или пък може просто да е изнервена ....или пък просто са искали да има ОЩЕ повече драма в последния епизод(то като че ли иначе не беше достатъчно blink.gif ) Обаче определно беше много гадно като каза:"За мен с това приятелство е свършено!"(или нещо такова беше..) просто наистина беше прекалено...още повече,че най-доброто нещо,което Пейтън можеше да направи беше да и каже истината-нали за това е приятелството!

Реакцията на Брук е напълно разбираема, и то не защото не обича Лукас, а точно обратното!!! Тя се бои да не стане както вече стана в 1 сезон, и толкова го обича, че няма да преживее това.... А пейтън пък какво я пита "обичаш ли го", ми не пейт, не го обича, само дето тука цял сезон си доказват любовта.............. confused.gif?
А Пейтън постъпи много некоректно... Вярно че била искрена, но защо сега? Защо трябваше да се направи на интересна точно сегаconfused.gif След като толкова усилено се опитваше да убеди Брук, че те с Лукас са само приятели и бла бла.... Много се бях ядосала като и го каза.... Но Лукас определено я обича - и ако има 4 сезон, се надявам да останат заедно!

За Нейли - нямам думи, най-накрая имаха вълшебната сватба, но затова пък края беше потресаващ!!!
Както обикновено сценаристите ми спряха дъха!!!! Мноооооооогоооооооо зловещо!!!!
eL
QUOTE(James towel keeper @ May 5 2006, 19:09) *

А Пейтън постъпи много некоректно... Вярно че била искрена, но защо сега? Защо трябваше да се направи на интересна точно сегаconfused.gif

Вили хайде да не обръщаме темата на война м/у Брукаси и Лейтъни bash.gif .... Успокойте страстите малко ... Според мен Пейтън изобщо не се е правила на интересна, както сама каза : "На мен ми се искаше да обичам Джейк, но не е така" Тя до последно отричаше чувствата си към Люк дори когато Джейк астояваше да се върне в Три Хил .... така че ПЛС айде без свободни съчинения, всеки има право на мнение но да не налагаме тези от сорта на "Брук е егоистична страхливка" или "Пейтън е изкуственна интригантка, която се прави на интересна" в крайна сметка всичко си има 2 POV демек - гледни точки bigwink[1].gif ... точно това са се опитали да пресъздадът в един форум ...
Ето предлагам да си ги изтеглите ... мн добре са направени. Чудех се дали тук или в темата за клипчета да ги постна, но нали "любовния триъгълник" е актуалната тема в момента пък и в yousendit.com срока е една седмица .... ТАаа ето ги и тях biggrin2.gif :
Peyton's POV
By The Way - Hinder
Brooke's POV
I Bruise Easily - Natasha Bedingfield
peace да има tongue.gif 57.gif
orhideya
WoW!разтърсващ епизод.доста мистерии,които трябва да се разрешат в 4ти сезон.няма как трябва да има
James towel keeper
QUOTE(Peyton Sawyer @ May 5 2006, 20:11) *

Вили хайде да не обръщаме темата на война м/у Брукаси и Лейтъни bash.gif ....
peace да има tongue.gif 57.gif

Хммм... Аз не съм казала нищо против Пейт, освен какво мисля.... 9.gif За мен тя постъпи малко нечесетно, и въпреки че отричаше - и аз мога да направя същия номер на някой и да му казвам, че не съм искала бла бла.... Но ако беше така, можеше да не и го казва... абе както и да е,
Нищо лично към никой, аз САМО казвам как аз разбирам епизода!!! И какво мисля!!! Не искам сърдити тъй че внимавайте 10.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.