Гледали ли сте някой филм който толкова да ви обърка и ядоса че да не искате да погледнете телевизор или компютър в продължение на дни ?

Ето това се случи с мен докато гледах финалният епизод на ОТХ ... да си призная от цялата тази драма и заплетени интриги не можах да се насладя на хубавата сватба ...
Първо : Защо за Бога Брук се държа, като психопат цяла серия ?

Добре ... виновна ли беше Пейтън за чувствата които изпитва към Лукас че се отнасяше с нея като с нищожество ?

Незнам ... но за мен това си беше адски злобно ... и докато тя се опитваше да оправи нещата, Брук показа колко държи на нея ... не й пукаше воабще ....
Направо ме заби в земята с това : "Дадох ти втори шанс, но ти го провали?" "Няма да ми е проблем ако не си говорим повече" Какъв втори шанс ? По-добре ли щеше да е да си замълчи

Пфф малее ... к'во да разбирам от това ? Че 10 годишното приятелство м/у двете е погребано само защото няма доверие в приятеля си ? Или в нея ?

Може да емоционална, импулсивна и т.н. но това bitch-и поведение не го оправдавам ...
![0041[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/0041[1].gif)
както и да е ... Лукас обаче горкия дори не си даде сметка за какво се карат тия двете

...
Да не говорим какви реплики се разменяха - бяха ужасно гадни.
Като тази сцена - "10 годишно приятелство може да преодолее всичко, но не и едно момче ? "Не едно момче - моето момче ..." "И той все още си е твое, казах ти го" "Обичаш ли го?" "Как може да си такава егоистка да ме питаш това за моето гадже" "Егоистка ли? Знаеш ли какво Брук аз не го исках така - плаках, опитах да ти се извиня а знаеш ли какво направи ти? Заби ми шамар и ме разкара" "Ще бъдеш щастливка ако следващия път ... (тук не го чувам)" И btw
никоя от тези думи не беше - Да,Пейтън обичам го" Никога не съм си представяла,че ще чуя Б и П да водят подобен разговор - все едно слушам Нейт и Лукас в първи сезон

...
И като върл Лейтън фен се надявам на 4ти сезон, дано поне тогава ни зарадват малко, че с от тия лъжливи обещания много боли.

Знам че сърцето на Лукас е с Брук (от началото на сезона си го знаех хах

ама корава тиква не иска да разбере докато не го чуе

)но има време ... и съм почти сигурна ако има 4ти сезон това ще се промени - Пейт заслужава да е щастлива

... видя се че не се е преборила с драмата от загубата на майка си ... и ще има нужда от вярна приятелка до себе си за да преодолее този период със многото сълзи и самообвинения ... Малее съвсем есеистично го подкарах

... спирам с тази тема, че незнам докъде ще стигна
Нейт и Хейли - каква приказна сватба си спретнаха само а ?

И тия подозрителните "бременни" - много ми се виждат нещо

... за Карън го разбрахме официално, но Хейлс, Рейчъл, Брук ... и катастрофата ужасс ...
Писъците на Хейли още звучът в ушите ми

... Просто ТРЯБВА да има 4ти

!!!!!