Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Jensen Ackles
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural
Страници: 1, 2
Menna

Име: Jensen Ross Ackles
Дата на раждане: March 1, 1978
Години: 27
Зодия: Pisces
Височина: 6'
Цвят на очите: Лешников,със зелени отенъци

Дженсън Рос Икълс е роден на 1ви март 1978г в Далас в семейството на Алън и Дона Икълс.
Има по-голям брат - Джош Икълс и по-малка сестра Макендзи Икълс. Бащата на Дженсън е бил известен актьор в родния си град и затова Дженсън израства около актьорството още от малък. Въпреки това до завършване на гимназията не е бил заинтересуван от актьорското майсторство. Бил е модел още на 4 годишна възраст, след което е спрял за известно време и на 10 годишна възраст отново е продължил. Дженсън е посещавал L. V. Berkner High School, където е бил на лечебна терапия.
През това време той се запознава с бъдещият си мениджър Крейг Уарго и агент на нови таланти Майкъл Ейнфилд, когато един приятел го помолил да отиде с него на семинар. Те му предложили да отиде с тях в Лос Анжелис, но Дженсън избрал първо да завърши училище и тогава двамата забравили известно време за него. Едва след завършването си се преместил в Лос Анжелис и започнал актьорската си кариера.

Филмография:
"Supernatural" .... Dean Winchester ( 2005-2007)
"Ten Inch Hero" (2007) .... Priestly
"Devour" (2005) .... Jake Gray
"Smallville" .... Jason Teague ( 2004-2005)
"The Plight of Clownana" ( 2004)
"Still Life" .... Max Morgan ( 2003-2004)
"Dawson's Creek" .... C.J. ( 2002-2003)
"Dark Angel" .... Alec ( 2001-2002)
"Blonde" (2001) .... Eddie G
"Days of Our Lives" .... Eric Brady ... ( 1997-2000)
"Cybill" .... David (1 episode 1997)
"Sweet Valley High" .... Brad (1 episode, 1996)
"7th Heaven" .... Halloweeen kid #9 (1 episode, 1996)
"Mr. Rhodes" ( 1996)
"Wishbone" .... Michael Duss ( 1 episode)

Nasi
АА супер тема...заслужава си!!

Ето още снимки:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Ralna
Голям сладур е blush.gif 4.gif 4.gif
ThePinkDuck
Актьора е много готин и определено е талантлив. В тази роля ми харесва много повече отколкото в Smallville. mrgreen[1].gif

Имам обаче един много тъп въпрос - защо ревюто за него е на АНГЛИЙСКИ blink.gif ? Повечето хора тук и хабер си нямат от езика! Така че ше съм много благодарна ако някой ми разясни тая мънинка подробност!?
Menna
QUOTE(ThePinkDuck @ Apr 27 2006, 07:34 PM) *

Имам обаче един много тъп въпрос - защо ревюто за него е на АНГЛИЙСКИ blink.gif ? Повечето хора тук и хабер си нямат от езика! Така че ше съм много благодарна ако някой ми разясни тая мънинка подробност!?

Оправих го вече! biggrin2.gif
Ralna
QUOTE(Menna @ Apr 28 2006, 04:21 PM) *

QUOTE(ThePinkDuck @ Apr 27 2006, 07:34 PM) *

Оправих го вече! biggrin2.gif

Оправи ли го как не те е срам, смятах аз първа да го оправя 18.gif 18.gif
Devil^Rose^^
Оправяте се в темата за Дийн ... тц тц biggrin2.gif
И аз се присъеднинявам към фен клуба му biggrin.gif Обаче на моменти играта му ми изглежда изкуствена ermm.gif
Ralna
QUOTE(Devil^Rose^^ @ May 4 2006, 22:15) *

Оправяте се в темата за Дийн ... тц тц biggrin2.gif
И аз се присъеднинявам към фен клуба му biggrin.gif Обаче на моменти играта му ми изглежда изкуствена ermm.gif

А гледала ли си го в Dark Angel там е малко по млад, ама е голям сладур, все ръси простутии и се оплита в разни каши, много е готин там 4.gif 4.gif 4.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Ralna @ May 5 2006, 08:28) *

А гледала ли си го в Dark Angel там е малко по млад, ама е голям сладур, все ръси простутии и се оплита в разни каши, много е готин там 4.gif 4.gif 4.gif

Oт това сериалче съм гледала само един епизод и имах намерение да продължа, но само с намерението си останах. И сега като разбрах че участва там ми стана интересно и може да му отделя повече време wink.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Devil^Rose^^ @ May 5 2006, 16:06) *

Oт това сериалче съм гледала само един епизод и имах намерение да продължа, но само с намерението си останах. И сега като разбрах че участва там ми стана интересно и може да му отделя повече време wink.gif

Той участва във втори сезон, който е тъп. dry.gif
Ralna
QUOTE(ludoto_mimi @ May 5 2006, 20:20) *

QUOTE(Devil^Rose^^ @ May 5 2006, 16:06) *

Той участва във втори сезон, който е тъп. dry.gif

Е пък как можа да кажеш, че е тъп shocking.gif Много си е готин и сладък, и все така пуска майтапи, нищо, че е по-младичък, супер сладък е blush.gif
ludoto_mimi
Поправка: Втори сезон на сериала е тъп, не героя. biggrin2.gif
ThePinkDuck
Айде малко снимков материал и от мене: ето го като по-млад

тук тук тук тук тук тук тук тук тук тук

Слагам снимките с линк, защото са прекалено големи да ги поствам и на някой с по-бавен нет има да му се отваря темата с години! mrgreen[1].gif
Ralna
QUOTE(ludoto_mimi @ May 5 2006, 21:18) *

Поправка: Втори сезон на сериала е тъп, не героя. biggrin2.gif

А така може biggrin.gif Макарче на мен не ми е чак толкова тъп, ама всеки си има вкус wink.gif

ThePinkDuck много ти мерси за снимките, супер са, Дженсан е много готин на тях blush.gif
Loshka
Ох, отскоро гледам сериалчето, ама този Дийн... Още от първия епизод ми грабна очите, сърцето... biggrin2.gif wub.gif А и е един такъв хапливко. smile.gif Много кефи. rolleyes.gif
fenka_lucas_i_brooke
Дийн си е супер сладур!Гледах го в Смолвил ама там нещо не ми хареса много ролята,но все пак си е сладур а като разбрах че участват и Джаред и Дженсън в един филм си казах че е супер!
По принцип не харесвах фантастики и подобни филми но от както почнах да гледам Свръхестествено започнах да гледам и други подобни!
Мерси за снимките-и като млад Дженсън си е бил сладур,но сега е бонбон!
ThePinkDuck
Дженсен Екълс в "Resident Evil: Afterlife"?

Eдна от звездите в супершоуто на The CW "Supernatural" Дженсен Екълс е в преговори за ролята на Леон Кенеди в четвъртата част на култовата поредица "Resident Evil" за сега извстна като "Afterlife." Третата част "Extinction" вече е готова да излиза на големия екран, а четвъртата трябва да излезе на следващата година в същия ужасяващ стил както и играта дала първообраза.

Екълс вече има доста опит в този жанр. Изигра ролята на Алек във втория сезон на сериала на Джеймс Камерън "Dark Angel," беше Джейсън Тийг в четвъртия сезон на "Smallville," а сега е в главната роля на суперуспешния "Supernatural", като готиния и остроумен Дийн Уинчестър където си партнира с Джаред Падалеки. Кой би се вписал по-добре в атмосферата на "Resident Evil 4" от един от най-младите тийн крале на хорър телевизията?

Всеки който има представа кой е Леон Кенеди от играта ще ви каже, че Екълс е перфектен за ролята. Гласът му, маниерите, начинът по който изглежда съвпадат идеално с героя. Никой не би могъл да го изиграе по-добре и ако Екълс получи ролята това ще бъде най голямата му филмова роля до момента. Интересен е фактът, че един от бъдещите епизоди в сезон 2 на "Supernatural" също носи името - "Afterlife".

Доста се говори за ролята на Екълс в предстоящият да излезе романтичен филм "Ten Inch Hero" (където му партнира Даниел Харис, позната на повечето от нас като Рейчъл от сериала One Three Hill) и нарастващото му присъствие на малкоия екран, така че "Resident Evil: Afterlife" може да се окаже невероятна възможност за процъфтяващата му кариера. И други актьори биват прослушвани за ролята, но ако талантливия и харизматичен Екълс бъде избран, популярното ченге Кенеди ще бъде всичко което е в играта, че и повече. Феновете на "Resident Evil" и самия актьор могат само да се надяват да имат този късмет.

Източнк: Moviesonline.ce
Превод: Моя милост

Личен коментар: Стискайте палци!
Ralna
(ThePinkDuck @ Sep 20 2006, 19:58) *

Дженсен Екълс в "Resident Evil: Afterlife"?

Източнк: Moviesonline.ce
Превод: Моя милост

Личен коментар: Стискайте палци!

Айде не само палци ша стискам стига да стане номера, той ще е много як да трепи ония неща 4.gif

Loshka добре дошла в клуба 4.gif В началото всички като гледат снимки си мислят, че Сам е по-готиния, но след 1 серия, почти всички се влюбват и загубватт по Дийн 4.gif mrgreen[1].gif
ThePinkDuck
За наша всеобща радост Дженсен направи специална фотосесия за тазмесечния брой на "Mens Fitness". N joy.

Специални благодарности на JRAU и A.B.O.
Alanna
Леле колко е готин!!! 3.gif blush.gif wub.gif
Ralna
(ThePinkDuck @ Oct 6 2006, 00:39) *

За наша всеобща радост Дженсен направи специална фотосесия за тазмесечния брой на "Mens Fitness". N joy.

Специални благодарности на JRAU и A.B.O.

Въйх мерси милу, майко, колко е секи на тея снимки 3.gif 4.gif 4.gif
Loshka
Определено съм много радостна от тези снимки... wub.gif wub.gif wub.gif Meрси много! blush.gif
ThePinkDuck
Реших да постна следващите снимки тук, защото касаят Дженсен, а тъй като нямам такива на Джаред става кофти да ги пускам във темата със снимките. Мисля, че ще ви харесат.

Дженсен като малък :

Снимки от годишния албум на гимназията (1993-1996):

П.П. Credit: JAF.COM
Ralna
Мерси и за тези снимки милу, суперски са, мале като малък къв е бил русичък, много е сладък 4.gif
Loshka
Oпределено върху Дженсън годините имат положителен ефект... rolleyes.gif
talito
Какво бих могла да кажа, за Дженсън освен, че го....мразя. Хах. Едва ли сте се хванали затова ще си кажа честно, че много го обичам. Още от Dark Angel го харесвам. А като си помисля, че в началото не исках да гледам този сериал. Но когато видях Дженсън разбрах, че си е струвало. А когато разбрах за Supernatural веднага си свалих сериите. Май вече ви стана ясно, че съм маниячка. rolleyes.gif
Ralna
Оле токущо гледах Devour 15.gif бати тоя филм е тотална лудница, и то лудница в пълния смисъл на думата, shocking.gif как са го избарали само, такава история са измислили, че да се чудиш "аджеба кой болен мозък го измсли?" Просто нямам думи, няква странна смесица между Хорър и яко яко Психо, обаче има и елементи на Supernatural 4.gif и като прибавим и факта, че Дженсън играе и е с познатия си и обичан отнас стил на обличане катто в Supernatural, филмчето направо кърти мивки 15.gif А края, мили боже къв край, никога не бих си помислила, че може да свърши така shocking.gif Някой гледал ли го е?
talito
Аз също съм го гледала. Това е невероятно откачен филм. Направооо....особено края беше толкова неочакван. Направо щях да падна. И да се окаже, че Джейк е син на дявола. Откачена работа наистина. Пък и Дженсън беше както винаги невероятен.
Ralna
(talito @ Nov 5 2006, 15:47) *

Аз също съм го гледала. Това е невероятно откачен филм. Направооо....особено края беше толкова неочакван. Направо щях да падна. И да се окаже, че Джейк е син на дявола. Откачена работа наистина. Пък и Дженсън беше както винаги невероятен.

Аха уникат "Принцът на Мрака" 15.gif 4.gif 15.gif Ми майка му ква беше shocking.gif sick1.gif wacko.gif Гадост и зараза sick1.gif Обаче нещо не разбрах, оная мацка с кестеняват коса, тва е била майкаму нали, ако правилно съм разбрала, ми то много гнусна работа, как се целуваха и натискаха, Едипов Комплекс blink.gif
talito
Май май наистина му беше майка или пък както е моята теория(просто да се е представила за тая с кафявата коса), защото иначе това е гнусно, много гнусно.
ThePinkDuck
Абе вие сериозно ли? Това беше един от най-безсмислените и зле направени филми които бях гледала. Нито актьорската игра на ниво, нито сценария, па камо ли режисурата. Чак да се чудиш от къде Дженсън и Шанън са приели такива роли. 14.gif Иначе, това си беше майка му и предлагам да изгледате филма пак, ама вместо да се заплесвате по Дженсън да гледате самата глупава и недоизмислена история. mrgreen[1].gif
Ralna
(ThePinkDuck @ Nov 5 2006, 19:40) *

Абе вие сериозно ли? Това беше един от най-безсмислените и зле направени филми които бях гледала. Нито актьорската игра на ниво, нито сценария, па камо ли режисурата. Чак да се чудиш от къде Дженсън и Шанън са приели такива роли. 14.gif Иначе, това си беше майка му и предлагам да изгледате филма пак, ама вместо да се заплесвате по Дженсън да гледате самата глупава и недоизмислена история. mrgreen[1].gif

Мило да те питам мислиш ли, че ако небеше Дженсън въобще щях да гледам филма unsure.gif ми НйЕ, 18.gif ама нали знаеш любовта е сляпа, аз негледах толкова филма клкот Дженсън 4.gif
talito
Аз го гледах просто, заради Дженсън. И го гледах само веднъж, защото втори път едва ли ще го издържа честно казано. Хм надявам се бъдещето да пази по-хубави роли за Дженсън.
Alanna
Искам и аз да го гледам.. ама къде да го намеря confused.gif Ще може ли малко хелп please.gif
ThePinkDuck
(Alanna @ Nov 6 2006, 01:01) *

Искам и аз да го гледам.. ама къде да го намеря confused.gif Ще може ли малко хелп please.gif

Ми ще се опитам поне да хелпна - Дата. mrgreen[1].gif
Ама после да не обвиняваш мене, че си си причинила гледнето на тоя филм.
Ralna
(ThePinkDuck @ Nov 6 2006, 02:02) *

(Alanna @ Nov 6 2006, 01:01) *

Ми ще се опитам поне да хелпна - Дата. mrgreen[1].gif
Ама после да не обвиняваш мене, че си си причинила гледнето на тоя филм.

Е стига де, не е чак толкова зле, тук таме има и силни страни, там е Дженсънчо с тея негови очи, с тая усмивка, с тва великолепно, страхотно секси тяло.........ох лигите ми потекоха, докаде бях стигнала..........аха филма не е пълна катастрофа, леко психо е, ама всепак не убивай мерацте на Alanna нека си го гледа и сама да каже как й се вижда, иначе ако има акаунт в Линкоса, ей го тука цък 4.gif
Alanna
Много ви благодаря, сладурчета! wink.gif worthy.gif Тегля и го гледам .. нали е с Дженсън няма как да го пропусна blush.gif

ммм да леко посно.. ама се жертваме в името на този сладур хаха
Е поне края беше леко изненада.. и не особено хепи за нашето момче ама се нагледах на добра доза от хубавите му очички smile.gif
И пак много мерси че го споделихте!!! wink.gif
Natali
Така, няма да коментирам колко мноооого ме радва този човек, но имам един доста глупав въпрос, бих казала. Как се чете на български името Jensen?
Не знам защо, но все си мисля, че е Дженсен. Лично не знам как е правилното- Дженсен ил иДженсън, но пък ако е Дженсън, нямаше ли на Англ. да се пише Janson или нещо подобно.... wacko.gif
Смахната история, ако питата мене biggrin.gif
Ralna
Ми да ти кажа, аз го чета Дженсън, щото Дежсен за сефте чувам такова име, а и нали тея американци си слагат тва "е" дето им падне. Та за мен си е Дженсън rolleyes.gif А и като слушам на интервюта и такива си го изговарят Дженсън, не Дженсен (тва малко звъчи като китайско име Джен Сен smile.gif )
Natali
Сигурно си права, не знам. Но като съм гледала интевюта и т.н. съм почти на 100% уверена, че му казват Дженсен, но пък на български може да се чете Дженсън. Аз при такижа ситуации винаги пиша името на Английски език
ThePinkDuck
Ахахаха е не тва с китайското ме уби! Ахаха не не не, не спираш да ме изненадваш и радваш Инче, ама си е верно. Хах. Та по темата - всъщност е нещо средно между Дженсън и Дженсен. Както каза Ина заслушай се на интервютата...ама то и там го казват кой как се сети. И по двата начина написано е правилно, произнасянето е нещо средно между Е и Ъ. mrgreen[1].gif
Natali
Американска работа... biggrin.gif не че има голямо значение...Името му не променя факта, че е страшен мъж tongue.gif
RySo_kOtE
[size=1]в началото и аз бях много скиптична към Supernatural като ми казаха да го гледам, защото следя Smallville и там мн не ми харесва ролята на Jensen Ноооо като започнах да го гледам мммММм направо се влюбих wub.gif wub.gif wub.gif и така да аз все още не сам почнала 2рия сезон защото преди два дена свърших 1вия wink.gif ии мисля утре да почна и 2рия wink.gif
Letavia
Аз бих искала да задам един въпрос, ако е възможно. rolleyes.gif Малко е личен що се отнася до Дженсън, ама напоследък ми се събуди любопитството относно връзките, които е имал и има може би в момента. biggrin2.gif Много ще съм благодарна, ако някой сподели информацията, която има по този въпрос. Ох малко объркано го казах ама дано ме разбрахте blush.gif
DeSeRt^RoSe
Ааааа тоя Дженсън е страшен сладур 4.gif мн ме кефи.Аз главно заради него започнах да гледам сериала.
Абе според мен си има някое гадже защото такъв пич едва ли ще остане сам.Но незнам пък може и да няма.
Ето няколко негови снимки от участието му в "dawson's creek"
http://www.jraunlimited.com/images/galleri...02/DC602-01.jpg
http://www.jraunlimited.com/images/galleri...02/DC602-08.jpg
http://www.jraunlimited.com/images/galleri...02/DC602-24.jpg
http://www.jraunlimited.com/images/galleri...02/DC602-03.jpg
Letavia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАШИЯ ВСЕОБЩ ЛЮБИМЕЦ JENSEN ACKLES!!! biggrin2.gif 4.gif ДА НИ Е ВСЕ ТАКА КРАСИВ, ЗАБАВЕН И ДА ИМА СЕ СНИМА ВЪВ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ФИЛМИ, ЧЕ ДА НИ РАДВА ОЧИТЕ. blush.gif biggrin.gif
Natali
Днес на 1-ви Март, актьорът Jensen Ackles ( Дийн ) има Рожден Ден и става на 29!
В момента съм страшно щастлива, защото си нямате представа колко много го обичам . Само да ми падне ......както и да е! Желая му всичко най-добпо и да продължава да играе Дийн все така невероятно!

Ето нещо, което направих по случай празника happy.gif
talito
Честит Рожден Ден на този прекрасен човечец Дженсън. Пожелавам му много много успехи(които съм сигурна, че ще има). Нека бъде и много щастлив. Всичко най-хубаво.
ani4ka_89
Цитат(DeSeRt^RoSe @ Feb 22 2007, 19:32) *
Ааааа тоя Дженсън е страшен сладур 4.gif мн ме кефи.Аз главно заради него започнах да гледам сериала.
Абе според мен си има някое гадже защото такъв пич едва ли ще остане сам.Но незнам пък може и да няма.
Ето няколко негови снимки от участието му в "dawson's creek"
http://www.jraunlimited.com/images/galleri...02/DC602-01.jpg
http://www.jraunlimited.com/images/galleri...02/DC602-08.jpg
http://www.jraunlimited.com/images/galleri...02/DC602-24.jpg
http://www.jraunlimited.com/images/galleri...02/DC602-03.jpg

Не ми се отварят confused.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.