Направо не знам какво да кажа.. наистина!

Всеки път като се сетя за него и ми става нещо.. не мога да си го обясня, но факта, че това става при 99% от жените, които някога са го виждали, говори нещо...
Аз мисля, че бях изказала мнението си за този невероятно харизматичен човек в темата "Дийн или Сам", но както и да е...
Сигурно, ще повторя доста момичета, но просто няма начин!
Не мога да си обясня как е възможно да съществува такъв човек! Той е... божествен!
Няма втори като Дженсън, никога не е имало, и никога няма да има! Пленява всички с тази невероятно чаровна усмивка, а цялостното му излъчване е просто убийствено!

Аз този човек мога да седя и да го съзерцавам в продължение на часове.. и съм го правила.

Боже, перфектен е!!! Тялото му е съвършено и самият той излъчва сексапил, което може да накара всеки (не броя само жените

) да полудее. Но това не е чар, не е харизма, това си е чиста красота! Имам свидетели, че като почна да говоря за Дженсън нямам спирка.. Не е минал ден без да се сетя за .. дори вече не знам как да го нарека.. това неземно същество.. Но понеже знам, че никога няма да имам мъж като него, ми остават само мечтите..

Имам чувството, че и на 60, пак ще е толкова секси.. Това си е в природата му, няма начин.
Боготворя го.. и знам, че не съм единствената!