Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Jensen Ackles
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural
Страници: 1, 2
Gossip Girl
Ооо той е уникат. Друг като Дженсън няма. Страхотен актьор още от онзи сапун "Дните на нашия живот"(или там каквото беше). Доста малко негови филми не съм гледала, но във всичките други е страхотен. Един от най-добрите актьори, да не кажа най-дорбия, от по-младите. Изключително красив и талантлив. Има ужасно красиви очи и устни(както и всичко друго, де). Направо го обожавам. Най-най-най-любимото ми холивудско същество. wub.gif
DesiTo
Newport Film Festival

Още снимки ТУК!

Saphira
ооооо много е сладък,готин и красив и всичко изобщо е страхотен отвсякъде!и аз искам да попитам някой знаели с коя се среща във момента rolleyes.gif че и на мен ми е доста любопитно?
sladuranka
Моят албум със снимки на Дженсън в Snimka.bg

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=137644
ThePinkDuck
CBS11 пусна на страницата си кратко клипче със снимки и интервюта на Дженсен и Лу Даймънд Филипс относно общият им проект, театралната постановка "A Few Good Men" ! mrgreen[1].gif
Adorkable
Aaaa тоя младеж да ми падне няма да му простя...Само,че доколкото знам е зает,ама нищо biggrin2.gif .
Saphira
хиххи зает незает вземам го като е зает ще го освободиме бе то това да е проблема wub.gif laugh.gif wink.gif
divata_airis
Как бе, то това не е мъж, чудо е, нещо мистично, дяволско - сама колко е секси и как ми иде... blush.gif Хайде сега червена точка rolleyes.gif Ама е страхотен, невероятен и... blush.gif Ето пак, ми аз казах че има нещо дяволско в него.
pink_pearl
Тоз не е човек,чесно shocking.gif !!!Баси красотата,баси чудото-не,не,не,адски красив е! :о Лудница!Абе в крайна сметка коя му е приятелката?

МodEdit: Пиши на кирилица!
sladuranka
Данийл Харис - по непотвърдени данни, ама по всичко си личи, че е така biggrin2.gif
Ice^Ice^Baby
това май е Рейчъл от ОТН?
ThePinkDuck
Цитат(Ice^Ice^Baby @ Jul 8 2007, 20:34) *
това май е Рейчъл от ОТН?

Ами има една Даниел Харис и една Данийл Харис. Ама той последно участва във филм с Даниел Харис(Ten Inch Hero). Не мога нито да потвърдя, нито да отрека информацията, защото такива работи не ме интересуват. mrgreen[1].gif
DesiTo
Hollywood Life magazine

Mrs.Ackles
Направо не знам какво да кажа.. наистина! shocking.gif Всеки път като се сетя за него и ми става нещо.. не мога да си го обясня, но факта, че това става при 99% от жените, които някога са го виждали, говори нещо... rolleyes.gif
Аз мисля, че бях изказала мнението си за този невероятно харизматичен човек в темата "Дийн или Сам", но както и да е...
Сигурно, ще повторя доста момичета, но просто няма начин!
Не мога да си обясня как е възможно да съществува такъв човек! Той е... божествен! wub.gif wub.gif wub.gif Няма втори като Дженсън, никога не е имало, и никога няма да има! Пленява всички с тази невероятно чаровна усмивка, а цялостното му излъчване е просто убийствено! emoticon1 (32).gif worthy.gif Аз този човек мога да седя и да го съзерцавам в продължение на часове.. и съм го правила. blush.gif Боже, перфектен е!!! Тялото му е съвършено и самият той излъчва сексапил, което може да накара всеки (не броя само жените tongue.gif ) да полудее. Но това не е чар, не е харизма, това си е чиста красота! Имам свидетели, че като почна да говоря за Дженсън нямам спирка.. Не е минал ден без да се сетя за .. дори вече не знам как да го нарека.. това неземно същество.. Но понеже знам, че никога няма да имам мъж като него, ми остават само мечтите.. cry.gif Имам чувството, че и на 60, пак ще е толкова секси.. Това си е в природата му, няма начин. blush.gif
Боготворя го.. и знам, че не съм единствената! wub.gif
monika85
Можете да намерите подробна информация за Дженсън Екълс (Jensen Ackles) - Dean Winchester на: http://www.bul-news.com/index.php?option=c...5&Itemid=60
Биография, филмография, клипчета, снимка и много любопитни факти, адреси за кореспонденция и т.н.
http://www.bul-news.com/index.php?option=c...5&Itemid=60
ALeX4e7y^
Много е готин 4.gif Очите му са много хубави happy.gif Абеее..супер си е 4.gif

ПП Само не разбрх колко е висок confused.gif Това '6 какво значи?
jemma
OoO Jensen е просто Невероятен нямам думи blush.gif worthy.gif Обожавам го!!! rolleyes.gif Ама като знам че е на хиляди километри и ..... shocking.gif unsure.gif
Gossip Girl
Цитат(ALeX4e7y^ @ Oct 21 2007, 13:20) *
ПП Само не разбрх колко е висок confused.gif Това '6 какво значи?

Висок е 185см. 6'1 фута, мисля, че се води.
ladysunshine
В последно време все повече чувам за Дженсън (главно то brooke_scott), така че не се стърпях да разгледам темата и да напиша нещо за него. За жалост не съм глеала никакви филми с него (обещавам, че ще се поправя), но за него и само външно могат да се кажат доста неща. Много е хубав пича личи си от пръв поглед. Има страхотен чар! Мисля, че каквото и да кажа след мнението на Mrs.Ackles ще бъде излишно smile.gif
brooke_scott
е добре, С, издаде ме...както и да е, май той е новата ми мания, така че мисля този факт е достатъчно красноречив сам по себи си, т.е. нямам какво др да допълня blush.gif а и веднъж освободя ли малко място на компа и веднага почвам със Supernatural smile.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Nov 13 2007, 17:24) *
е добре, С, издаде ме...както и да е, май той е новата ми мания, така че мисля този факт е достатъчно красноречив сам по себи си, т.е. нямам какво др да допълня blush.gif а и веднъж освободя ли малко място на компа и веднага почвам със Supernatural smile.gif

Абе днеска направо се чудех как още не си отдала чест на Дженсъм да ,у драснеш едно възхитително коментарче и да се разпишеш в темата mrgreen[1].gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Nov 13 2007, 18:57) *
Цитат(brooke_scott @ Nov 13 2007, 17:24) *

Абе днеска направо се чудех как още не си отдала чест на Дженсъм да ,у драснеш едно възхитително коментарче и да се разпишеш в темата mrgreen[1].gif

еми аз не исках да се издавам че съм фенка, ама и без тва нямаше да издържа дълго, така че rolleyes.gif жалко само че няма да мога да гледам Supernatural.......... unsure.gif поне за сега де
RoseRed
Тук има да се пише ли пише...За Дженсън...Еми какво може да се каже за него, самото му присъствие застава като камък на сърцето...Магнетичните зелени очи, помитащи девойките (в това число и мене) като разгневен океан, дълбокия леко дрезгав глас, който примамливо те подканя да скочиш от ръба на някоя скала. Емоциите които умело играе на екрана, а съм убедена, че достатъчно добре показва и в живота (Данийл най-благордно ти завиждам) Може цял ферман да се напише за достойнствата на този все още неоценен достатъчно добре черен диамант в меката на киното.
brooke_scott
ейй с-р е, сега като почнах да гледам ифилмчето напълно се убедих, че е The BEST, просто няма спор
влюбих се.... (blush)
dEniChka
Симпатяга е...,но за мен от моето момче по-готино и сладко сьщество няма..Лоф ю Sean !!!! wub.gif emoticon1 (55).gif emoticon1 (56).gif bigarmhug.gif inlove.gif emoticon1 (106).gif emoticon1 (17).gif emoticon1 (44).gif emoticon1 (45).gif iloveu.gif

П.П. Мечтите са безплатни... biggrin2.gif
Tedds
Дженсън е страхотен blush.gif wub.gif Леле какъв е сладур,невероятен е wub.gif Ама много е готин.Хубавец,чаровен абе супер е smile.gif
nadezhda_had
TEN INCH HERO PREVEIW

Най семшното нещо ,което съм гледала скоро.Визията на Дженсън ме уби просто.Прическата,цвета й ,а даже до колкото видях беще убит и в пола.А и само в ккава ситуация е попаднал - да купува тампони. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Не мога да чакам вече най-накрая да излезе филма ,надявам се на е скоро.
Gossip Girl
Наде, мерси, че го пусна. Дженсън е страааашен. Много ми е сладък така. Пък и има татуировка(wub.gif). Агхх...обожавам го..

Като гледам не е пускано инфо за филма.

Промо снимки на Дженсън Екълс Промо снимки на Данийл Харис Промо снимки на Елизабет Харноус

Освен Дженсън във филма участие ще вземат и Данийл Харис(One Tree Hill), Елизабет Харноус(One Tree Hill, Пойнт Плезънт) и Клеа ДюВал(Girl, Interrupted, Зодиак, Фаворитки{съвсем малка роля..играеше първата жертва-мажоретка на Адам/Уентуърт Милър})

Част от саундтрака ще бъде в изпълнение на Бетани Джой Ленц(One Tree Hill):
  • The Long Way
  • Get Your Love
  • Something Familiar
Накратко историята се разказва за четирима приятели, които се справят с любовният си живот и редица комични ситуации в магазинче за сандвичи. По пътя те откриват любовта там, където най-малко са я очаквали.
Пайпър(Е. Харноус) е артистична натура, и когато започва да търси детето, което е дала за осиновяване преди години, ще открие странни факти.
Тиш(Д. Харис) е нимфоманка, но кога ли ще разбере, че секса е повече от оръжие и ще открие любовта?
Палавият Пристли(Д. Екълс) раздава шеговити съвети насам-натам, но кога ще се изправи срещу собствените си чувства?
Срамежливата Джен(К. ДюВал) гледа как живота лети и не се осмелява да му отпусне края. Започва онлайн връзка, и може би след няколко съвета от Тиш и Пайпър най-сетне ще се срещне с приятелят си на живо.
brooke_scott
баси филма, просто си ги представям кви ша са изроди...
а Дженсън4о, мили4кия на нищо не прилича.........Кой нормален човек по дяволите, ще загрози Дженсън Екълс по такъв безобразен начин....confused.gif
DIDI1212BG
http://jensenackles-fans.webs.com/
ladysunshine
Тоя филм ми се струва готин. Малее Дженсън как са го оплескалиии 18.gif направо не мяза на себе си
Tedds
Определено като излезе филма ще се гледа 4.gif Малии Дженсън наистина на нищо не прилича,много е зле 18.gif
brooke_scott
Така, пуснах тази тема, понеже аз лично не знам точно дали Jensen си има гадже(а никъде не намерих нищо конкретно) и дали всички тия слухове, че ходи с Danneel Harris от OTH за вярни. Е. ако някой знае нещо по въпроса, нека да пише, тъй като наистина искам да знам дали се налага да убивам някоя.... dry.gif
ThePinkDuck
Цитат(brooke_scott @ Dec 2 2007, 15:05) *
Така, пуснах тази тема, понеже аз лично не знам точно дали Jensen си има гадже(а никъде не намерих нищо конкретно) и дали всички тия слухове, че ходи с Danneel Harris от OTH за вярни. Е. ако някой знае нещо по въпроса, нека да пише, тъй като наистина искам да знам дали се налага да убивам някоя.... dry.gif

Нали си гледала едно сериалче ОТХ? Там има една безумно сладка актриса която с казва Данийл Харис. Е заедно снимаха Ten Inch Herо и от тогава двамата се водят "роматично обвързани", както казаха в едно списание. Предишното му гадже беше една руса и никак не привлекателна даа, та това определено е прогрес. За разлика от Джаред, Дженсен не се задържа с една мадама много време! mrgreen[1].gif

П.П. А и този момент вече е обсъждан!
brooke_scott
Цитат(ThePinkDuck @ Dec 2 2007, 15:13) *

извинявам се, тогава
ThePinkDuck
Цитат(brooke_scott @ Dec 2 2007, 15:16) *
Цитат(ThePinkDuck @ Dec 2 2007, 15:13) *

извинявам се, тогава

Ами няма за какво, по онова време мисля, че ходеше с русата кокона, на която мисля имам снимки... Та ако не ме мързи после (да мисля оново, тежко е по 2 пъти на ден) ще ги пусна. Аз се радвам, за него и Данийл, защото супер много я харесвам. А относно TIH... ми филма е коментиран преди и сега пак и освен да чакаме друго не ни остава. Помня, че бях пуснала едно интервю на Дженсен относно ролята му и най-вече видът му във филма което беше много яко. Ще ми се да го видя да играе някакъв такъв по-различен персонаж, макар пак да напомня досегашните му. То е ясно, че пак ще си е цапнат в устата. Видът му супер много ми харесва... най-вече цветните коси... отиват му на очите! mrgreen[1].gif
Gossip Girl
Цитат(ThePinkDuck @ Dec 2 2007, 15:23) *
Та ако не ме мързи после (да мисля оново, тежко е по 2 пъти на ден) ще ги пусна.

Хах, аз понеже съм добро дете ще ти спестя малко труд.
Ето я Крупката(демек Джоана Крупа-зайче на Плейбой-противен женски индивид):

Само Джоана:

Общо взето всичките й снимки са такива(голи).

ПП. Забележете на първата снимка на Джоана и Дженсън, че той сякаш има уши на зайче. biggrin.gif

Това е Таня Шаулинър(играеше в Supernatural 01x11 Scarecrow). Също бивше гадже на Дженсън(след Джоана Крупа):
brooke_scott
УОУ 1. мерси и на двете за всичкото инфо и на Gossip Girl за снимките
2. мн ми хареса тая фраза
Цитат(Gossip Girl @ Dec 2 2007, 15:39) *
Ето я Крупката(демек Джоана Крупа-зайче на Плейбой-противен женски индивид):
подкрепям с 2 ръце и крака dry.gif
3. Тази другата Таня Шаулинър и тя не ме кефи, а Данийл до ся не ми беше мн антипатична, ама оттук нататък май ще стане... dry.gif

ПП: аз пък кво си мисля мн ясно че ще има мн жени Дженсън, то и аз ако можех да се добера до него...(по-добре да не продължавам изр. wink.gif )
angel_girl
Таааа, тоз филм кога викате излиза? Или е излязъл?

Както и да е. За Дженсън само едно може да се каже-HOT!
brooke_scott
днеска мн се накефих на това Jensenation, Jensenicious, JenSensation biggrin.gif мн яко
brooke_scott
Дженсън е #3 в класацията зна TvGuide за актьори в най-добра форма tongue.gif за повече инфо cLicK
преди него са само Alex O'Loughlin (Moonlight) и Erica Durance (Лойс от Smallville)
sladuranka
Малко е нечестно мъже и жени в една категория dry.gif .
pinko_z
Какво повеч може да се каже освен - б*ти пича ! biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
brooke_scott
абе кво стана с тоя Ten Inch Heroconfused.gif Не излезе ли вече?

ПП: Разбрах, благодарение на Ицко 10.gif мс, Ицо
brooke_scott
Айде ЧРД на Дженсънчо 10.gif Да ни е жив и здрав и да продължава да ни радва wub.gif Love you, Jens! blush.gif
divata_airis
Да си ни жив и здрав красавецо, пък вземи се сбъркай та се отбий до БГ...ама, пич, да знаеш няма да си тръгнеш...
The_Man_Of_Steel
ЧРД Дженсъъънчоо
ViruZzZ
4РД и от мене, жив здрав и много успехи в кариерата biggrin.gif
PS. Да внимава с Daneel 18.gif
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ Mar 1 2008, 11:59) *
PS. Да внимава с Daneel 18.gif

и аз тва викам, че ще яде бой 9.gif
tru
Дженсън ми е любимият актьор , а Дийн е голям пич ! ;Рр
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.