Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Дийн или Сам?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural
Страници: 1, 2, 3
Nasi
Кой от двамата братя ви допада повече като характер и всичко останало?

Дийн:
IPB Image

Сам:
IPB Image
Menna
Определено Дийн! biggrin2.gif
Nasi
Определено и аз гласувам за Дийн!!! 4.gif
ludoto_mimi
Сам пък! IPB Image
Devil^Rose^^
Дийн wink.gif
Ralna
Е пък Дийн естествено 4.gif
Ali8
Дийн естествено много по забавен е от Сам макар че и той става biggrin2.gif : icon_peace.gif
ThePinkDuck
Хахахха, знаех си аз, че като гласувам за Сам ще съм единствена! Наистина е голямо дърво героя, иначе актьора мнооого ме радва rolleyes.gif! Дийн е много по-щур и забавен и опредлено героя повече ме радва! Има по свежи идеи и успява да се справи със всички ситуации. Ако избирам външен вид - за мене е Сам, ама като герой Дийн обира всички точки! mrgreen[1].gif
Nasi
Двамата са страшно забавни, а Дийн с неговите постоянни коментари и шеги много ме радва. Да не чуе Дарето, щото ще ям бой.
Ralna
QUOTE(Nasi @ May 1 2006, 09:06 PM) *

Двамата са страшно забавни, а Дийн с неговите постоянни коментари и шеги много ме радва. Да не чуе Дарето, щото ще ям бой.

Ох тва момче направо ме убива, когато щеше да умира, направо се разплаках, и като Девите ги бяха нападнали, като му бяха одрали лицето, чак мен ме болеше, направо се влюбих тъйче и аз може да те бия, и тъйкато за бала ти дадох Джеймс, аз ще ходя с Дийн 10.gif
Nasi
QUOTE(Ralna @ May 1 2006, 10:14 PM) *

Ох тва момче направо ме убива, когато щеше да умира, направо се разплаках, и като Девите ги бяха нападнали, като му бяха одрали лицето, чак мен ме болеше, направо се влюбих тъйче и аз може да те бия, и тъйкато за бала ти дадох Джеймс, аз ще ходя с Дийн 10.gif

ау ау
здрав бой ще ядем. 18.gif
аз вчера гледах 7 епизод. И накрая Дийн като каза, че го е яд, че не може да присъства на погребението си ми стана смешно.
angelL
И двамката ме радват много. Дийн е уникален с коментарите и бъзиците. Аз умрях от смях като поръси бельото на Сам с някакъв прах, който предизвиква сърбеж. 10.gif Но и Сам си има своята уникалност........нищо че е леко дървен. 9.gif
Ralna
QUOTE(Nasi @ May 1 2006, 09:19 PM) *

QUOTE(Ralna @ May 1 2006, 10:14 PM) *

ау ау
здрав бой ще ядем. 18.gif
аз вчера гледах 7 епизод. И накрая Дийн като каза, че го е яд, че не може да присъства на погребението си ми стана смешно.

Аха има една серия в която си правят номера много я ека, и двамата са супер изобретателни 18.gif 18.gif 18.gif
Devil_Wish
Определено Дийн е по-симпатичният, макар да е прекалено сладникъв за мен, но както се казва в една мъдра поговорка "Когато фактите говорят, дори и боговете мълчат".
Ralna
QUOTE(Devil_Wish @ May 2 2006, 05:17 PM) *

Определено Дийн е по-симпатичният, макар да е прекалено сладникъв за мен, но както се казва в една мъдра поговорка "Когато фактите говорят, дори и боговете мълчат".

Как Дийн ще е сладникъв 16.gif То по скоро Сам е сладникъвият, поне според мен, Дийн е лошото момче mrgreen[1].gif
fresh_girl
аз пък гласувах за Самsmile.gif
sunset_love
Определено Дийн ме кефи повече! Много по-забавен и е по-очарователен. Стархотен е tongue.gif
fernando_T
Определено Сам , особено в последните серии ме изкефи wink.gif
Loshka
Хип-хип-ура за Дийн! biggrin2.gif Сам ми е много скован... unsure.gif
Ледено_момиче
И според мен Дийн е The Bad Boy 2039[1].gif ,а Сам а малко по-сладникав.
Но и двамата са сладки icon_peace.gif .
И все пак и аз гласувах за Дийн tongue.gif .

Странна работа,след 14-15 епизод Сам ме кефи повече blink.gif rolleyes.gif blush.gif ..а след онази сцена в 17-и епизод,когато си правиха номерата....бтв някой има ли снимка на Сам,когато излезе от банята и беше само по кърпа ? 15.gif .
Torrie
ето снимка:

IPB Image

иначе аз по-си падам по Сам mrgreen[1].gif
Ледено_момиче
оффтопик:Поли,мн мн ти благодаря,снимката е супер яка!!!
fenka_lucas_i_brooke
Е това е гадно !!!
Не мога да избера!
Но все пак избирам Сам!
Дийн също е многоооооооооооооооооооо сладък!
Обаче Сам някак си повече ме кефи!
ThePinkDuck
Тук въпросът опира до това кой ГЕРОЙ ви харесва повече, а не кой е по сладък или по грозен! dry.gif
Loshka
И двамата са готини, ама Дийн ми допада повече като герой. (и като външен вид biggrin.gif) Просто предпочитам такива саркастични всезнайковци. 18.gif
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(ThePinkDuck @ Aug 8 2006, 14:30) *

Тук въпросът опира до това кой ГЕРОЙ ви харесва повече, а не кой е по сладък или по грозен! dry.gif

Същото пак Сам е 1!
Някак си повече ми допада като характер!
Въпреки че Дий също не е за пропускане с тоя веселяшки характер!
Абе и двамата са супер!
HooRiyA
~Всеки си е уникален по своему biggrin2.gif Като куче и котка са двамата,много ме радват biggrin2.gif Но колкото и да се карат,винаги се пазят един друг rolleyes.gif Понеже трябваше да избера един от двамата,избрах Дийн,защото той е идеала ми по принцип...това не значи обаче,че не харесвам Сам 3.gif
lemmy
Избирам Сам щот Джаред ми е един от любимите актиори и заради него гледам серяла happy.gif
talito
Ооо избирам Дийн. Винаги съм харесвала многопластовите герои, а Дийн определено е един от най-многопластовите. Особено когато се ядоса много ме радва. Но иначе и Сам си има своите очарователни страни.
Sucre
Дийн of course
Letavia
100% Дийн. 4.gif Може ли да е толкова привлекателен тоя мъж, а? wub.gif Как става така не знам. blush.gif
Ralna
(ThePinkDuck @ Aug 8 2006, 13:30) *

Мен Дийн ми харесва и по външност и по характер, героя му е уникат, а външния му вид трепач, прсто е без забележка 4.gif
Nathan_Lee
Така, да се включа и аз в запитването! Да си призная честно аз харесах много Дийнката на снимките и плакатчетата от сериала! Даже викам на една приятелка: Кажи ми кой може да хареса грозното, космато момче със смешната прическаconfused.gif Имайки предвид Сам!!! И до края на първи епизод твърдо стоях зад позицията си, че Дийн е готиният, а Сам е актьорът с лошата коса 18.gif Обаче... ей, Сами си ме кефи в момента, адски! Мани как изглежда... трябва да се постриже... ей, толкова е сладко и очарователно туй момче blush.gif Ше го хапна като кифла рано сутрин, ако ми падне happy.gif happy.gif happy.gif Е... все пак аз си падам по по-забити момчета... А това е чаровно, забито и секси... Как да не се изкефиш на тая комбинация, кажете ми сега blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif
lemmy
(Nathan_Lee @ Dec 10 2006, 00:29) *

Така, да се включа и аз в запитването! Да си призная честно аз харесах много Дийнката на снимките и плакатчетата от сериала! Даже викам на една приятелка: Кажи ми кой може да хареса грозното, космато момче със смешната прическаconfused.gif Имайки предвид Сам!!! И до края на първи епизод твърдо стоях зад позицията си, че Дийн е готиният, а Сам е актьорът с лошата коса 18.gif Обаче... ей, Сами си ме кефи в момента, адски! Мани как изглежда... трябва да се постриже... ей, толкова е сладко и очарователно туй момче blush.gif Ше го хапна като кифла рано сутрин, ако ми падне happy.gif happy.gif happy.gif Е... все пак аз си падам по по-забити момчета... А това е чаровно, забито и секси... Как да не се изкефиш на тая комбинация, кажете ми сега blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif

ооо какво й е лошото на косата на Самчо тя е част от този чар за който говориш и за който съм на 10000% съгласна е всъщност то си е въпрос на вкус, аз щот съм луда по рошавки косички може би за тва толкоз му се радвам ма наистина е такъв сладурчо, просто всяка серийка която гледам и ей така си обсъждам сама кат лудите и просто няма серийка в коят да не изтърся кво ми е миличко и сладичко и колко ме радва тва момченце happy.gif happy.gif happy.gif
Nathan_Lee
И аз така мисля! 100 % съм зад теб! 4.gif 4.gif 4.gif А това за косата е майтап... супер як си е Сами! Душичка! blush.gif Нали ти казах - лапвам го като кифла рано сутрин happy.gif happy.gif happy.gif
lemmy
(Nathan_Lee @ Dec 13 2006, 20:08) *

И аз така мисля! 100 % съм зад теб! 4.gif 4.gif 4.gif А това за косата е майтап... супер як си е Сами! Душичка! blush.gif Нали ти казах - лапвам го като кифла рано сутрин happy.gif happy.gif happy.gif

а аз лапвам монитора секи път кат гледам серяла или филм с него 18.gif просто сладурче да си го сложиш в борканче и да си го гледкаш колко е миличък happy.gif
Tutor_Girl
Дийн много ясно!Голям образ е,много забавен и супер як blush.gif Освен това много ми харесва че е лоялен и готов на всичко за семейството си,как винаги се грижи за брат си и т.н. Но и Сами също си е сладък.
sulu
Естествено че Дийн.Не само е по-хубав,но и с по-пеперлив език,по-забавен и по-нтересен персонаж,нищо че Сам има "способности",пак не ми е толкова интересен,като Дийн.Но иначе като цяло съм фенка на самият екип братя tongue.gif
DesiTo
Гласувах за Дийн. Много кефи с коментарите си, забавен е. Сам също е готин, но е малко по-сериозен.
Иначе и двамата ми харесват, особено като почнат да си правят номера. Те са толкова различни и точно това им е чарът.
seduction_55
В Сам ми харесва това че е целеустремен,сериозен,мил,чаровен и много добричък.
Ho гласувах за Дийн....защото е много позитивен човек biggrin.gif
RoseRed
С две ръце гласвувам за Дийн. Този младеж го следя още от Dark Angel
Desire
Дийн biggrin.gif
DeSeRt^RoSe
Дийн определено какъв сладур е само biggrin.gif,но и Сам е готин де.
Gossip Girl
Дийн е много готин..Направо го обожавам..Толкова сладък, секси и забавен. Мистър перфектен:) Сам съм го гледала във Къщата на восъка , май .. Обаче не ме кефи толкова..Наистина е голям сладур..И има невероятно тяло, ама някакъв е все замислен..
ani4ka_89
С две ръце гласувам за Дийн. Само като го погледнеш колко е сладък и същевременно секси...
Mimi
Дийн wub.gif Супер сладък и готин. Copy of wub.gif
Always&Forever
Аз обожавам и двамата!И не мога да избера.По-скоро съм на моменти.И двамата са страхотни!Актьорите са невероятни! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
ganiy79
Аз съм за Сам h rolleyes.gif
aiwii
[size="4"][/size] [color="#2E8B57"][/color] И двамата са сладури, но определено Дийн ме кефи повече, по перверзен е 3.gif
aiwii
Диийййнннн 3.gif 3.gif 3.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.