Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Дийн или Сам?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural
Страници: 1, 2, 3
Mrs.Ackles
Защо ли въпросът ми се струва излишен.. 2thin[1].gif rolleyes.gif С две ръце, два крака, две глави и какво ли още не.. wub.gif Dean wub.gif Не мога да го опиша дори... просто е НЕВЕРОЯТЕН! Страшно харизматичен човек.. blush.gif Веднага се разтапям щом го видя.. rolleyes.gif angel1.gif Не че Сам е грозен или нещо такова, но... нещо не ми грабва окото.. dunno[2].gif
Сериалът е супер интересен, но не знам дали щях да бъда толкова вманиачена, ако Дийн не беше в главната роля.. rolleyes.gif
Има толкова сладка усмивкаа... wub.gif blush.gif emoticon1 (32).gif Както и да е.. няма да продължавам, че ще взема да си пусна следващата серия, пък имам хипер много да уча... wacko.gif 2.gif
*PeyT*
Ммм... Дийн! Copy of wub.gif Както каза сестрата - прекалено е харизматичен, човек не може да му устои.. emoticon1 (32).gif Страшно секси е... 15.gif Винаги съм си падала по лошите момчета! biggrin2.gif Обожавам персонажа му.. прави се на студен, сдържан и корав и мн рядко показва истинските си чувства и това, което го мъчи ... Някак събира всичко в себе си и моментите, в които се разкрива са невероятно трогателни... На всичкото отгоре е супер забавен и в най-напечените ситуации винаги изръсва по някоя простотия.. просто, ако не го направи, няма да е той 18.gif Съсипва ме от смях... 18.gif Определено Дийн е моят фаворит... няма нещо в него, което да не харесвам! blush.gif
Сам не е зле, но наистина е по-сладникав такъв.. по-сериозен, по-сантиментален, по-мил.. по- депресантско го раздава 18.gif Не че е лошо т`ва де(без последното biggrin2.gif ).. симпатичен ми е, просто понякога ме дразни... а и щом трябва да сравнявам.. rolleyes.gif Плюс т`ва прическата му не ми се нрави особено.. emoticon1 (46).gif Но за сметка на това има страхотно тяло и яка усмивка 3.gif Абе Джаред си е готин, но просто не е мой тип.. wink.gif
Adorkable
Дийн.Но ако Сам липсваше сериала щеше да е чиста БоЗъ biggrin2.gif .
Бтв тва са най-сексапилните братя на света 3.gif .
sladuranka
ДИЙН...с две ръце, два крака и всичко по две 4.gif worthy.gif . Просто е неповторим и не само откъм тяло, а и откъм характер biggrin2.gif . А инъче Сам малко прилича на малко сладко кученце в лице happy.gif , особено с този нос 10.gif ; но пък и той не е за изпускане... rolleyes.gif
Saphira
ООООООООООООООО ДИЙН СДВЕ РЪЦЕ И ДВА КРАКА СТРАХОТЕН Е СУПЕР ГОТИН И СЕКСИ
cassie
Дийн, във всяко отношение wink.gif
[dEs]
Определено Дийн.
Haley____
И двамата ми харесват много но.... съм луда по Дийн wub.gif blush.gif dsnc0030[1].gif
kingsize-4eto
Определено Дийд biggrin.gif По всяко време независимо какво се случва пуска по някой лаф,пък и е суперррррррр сладък *inlove*
dudenceto
И двамата са много сладки ама повече Дийн tongue.gif
♥Didito♥
Дийн,Дийн,Дийн,Дийн
::Brooke::Davis::
Определено Дийн wub.gif
VeRonICa^^
100 % Дийн !!! 4.gif 4.gif 4.gif

_BrooKe_
Дийн мн ясно , обаче и Сам ми е мн симпатичен така че са ми по равно засега!!! rolleyes.gif rolleyes.gif
Buffy_Naley
100% САМ. 2thum[1].gif 0106[1].gif Дийн е много сладък и така нататака но ... Сам е направо СУПЕР wub.gif , въпреки че и аз обичам повече лошите момчета. Сам ми е фаворита , макар че ще ям бои.
ThePinkDuck
Цитат(Buffy_Naley @ Aug 31 2007, 22:35) *
100% САМ. 2thum[1].gif 0106[1].gif Дийн е много сладък и така нататака но ... Сам е направо СУПЕР wub.gif , въпреки че и аз обичам повече лошите момчета. Сам ми е фаворита , макар че ще ям бои.

Ооо ще ядеш и още как. Сам е само моооооой. Подробности.
Иначе след събитията из финала на сезон 2 за пореден път се убеждавам, че Сам е моя човек. Ся, Дженсен ми харесва повече на външен вид и Дийн е типичното лошо момче, обаче Сам особенно след Born Under a Bad Sign просто.... абе оставам си твърдо зад него... или отпред... или там някъде... mrgreen[1].gif
Saiman
Е, срамота. 80 на 20 за Дийн, бива ли такива работи biggrin.gif.
Mr. Winchester
Аз също гласувах за Дийн, макар че вече не гледам сериала.
kremitoo91
Дийн като образ, Джаред Падалеки като актъор =) И все пак гласувам за Джаред/Сам biggrin.gif
angel_girl
Оооо, Сам. Мнооого ми е сладък. Абе не знам, ама Дийн не ми харесва толкова. А пък Сами...
Stefy
Гласувах за Дийн, но честно казано не си обяснявам огромната разлика в гласовете, защото аз ги харесвам и двамата. По някакъв начин и единия, и другия ме грабва с нещо. Притежават убийствен чар! Сам е мн сладък, а пък Дийн е по-буйния, той е лошото момче... wub.gif И мн ме привлича. rolleyes.gif Но и двамата са големи сладури! happy.gif
jemma
Аз гласувам за Дийн ! Много е готин! blush.gif rolleyes.gif blush.gif
ALeX4e7y^
Не мога да преценя,но май Дийн rolleyes.gif
Jordan
Пинк, сестро, плътно зад теб съм. Всичко за Сам- и мое мнение.
Сам Форевър енд Евър!!! worthy.gif
brooke_scott
ами аз не съм гледала сериала, но външно определено мн мн мн повече ме кефи Дженсън wub.gif
Phobia
Дийн естествено blush.gif Много е забавен и някакъв брутален такъв. Супер е сладур biggrin2.gif
nadezhda_had
Дийн ,страхотен е втори като него няма
Walker_
Ми Дийн blush.gif, макар че Сам по нищо не отстъпва... Ама Дийн, Дийн! biggrin2.gif
didssy
и аз дадох своя глас на Дийн, макар че и двамата героя си имат своя чар и тн ... ние си знаеме за кфо говорим blush.gif happy.gif И двамата са адски сладури, просто историята на дийн ми допада повече - преживял травма като малък, сега е станал голям, здрав иииииии хмммм айде да не казвам 18.gif ... абе много ме кефи като герой.
Tedds
Ами Дийн blush.gif и Сам много ме кефи,но Дийнчо ми е по-симпатичен.Абе и двамата са сладури smile.gif wink.gif
Ама съм си твърдо за Дийн! biggrin2.gif
Nasi
Преди много време съм гласувала за Дийн. НО ако имах възможност сега щях да гласувам за Сам, не че Дийн е спрял да ме радва, дори ме радва много повече, но просто у Сам има нещо интригуващо, особенно след като това лято изгледах първи и втори сезон отново Сам ми е фаворит.
Mr. Winchester
Естествено че Дийн
Enchanted
Да кажем Сам(вънжен вид),но като характер определено Дийн,поне за сега,защото съм доста в началото...
nel4eto__
4.gif 3.gif 10.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif САМ RUUULZZZZZZ САМО Сааамм Сам е жесток smile.gif сладичък миличък оохххх какъв ее като го гледам и ще го ИЗЯМ biggrin2.gif biggrin.gif biggrin.gif 10.gif 10.gif 18.gif 18.gif 3.gif 3.gif 4.gif 4.gif
brooke_scott
ей Мегс, за кого гласува?
а ина4е
Дийн [ 136 ] [76.40%]
Сам [ 42 ] [23.60%]
10.gif 13.gif 4.gif
ladysunshine
Аз гласувах за Сам, защото Джаред ми харесва повече
+ това ако слушам още малко за Дийн(Дженсън) сигурно вече няма да мога да го търпя
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 14 2007, 14:45) *
+ това ако слушам още малко за Дийн(Дженсън) сигурно вече няма да мога да го търпя

4е кой ти говори за Дийн и Дженсън rolleyes.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Dec 14 2007, 15:05) *
Цитат(ladysunshine @ Dec 14 2007, 14:45) *

4е кой ти говори за Дийн и Дженсън rolleyes.gif

Абе кой ли наистина 16.gif
Enchanted
Цитат(brooke_scott @ Dec 13 2007, 22:56) *

За Сам,Вери....една приятелка се влюби в твоя Дженсън!
brooke_scott
Цитат(Enchanted @ Dec 14 2007, 16:23) *
Цитат(brooke_scott @ Dec 13 2007, 22:56) *

За Сам,Вери....една приятелка се влюби в твоя Дженсън!

коя бе, я пиши в skype!
siska
Ми аз се чудих, чудих и накрая гласувах за Сам, обаче никой от двамата не отстъпва по нищо на другия.
Enchanted
Цитат(siska @ Dec 16 2007, 16:06) *
Ми аз се чудих, чудих и накрая гласувах за Сам, обаче никой от двамата не отстъпва по нищо на другия.

Да,обаче са доста различни харакери...
Зависи кой с какви очи гледа на цялата анкета,защото за мен трябва да е пояснено,дали избора е според характера на героя или според външния му вид... smile.gif
brooke_scott
Цитат(Enchanted @ Dec 16 2007, 16:08) *
Цитат(siska @ Dec 16 2007, 16:06) *

Да,обаче са доста различни харакери...
Зависи кой с какви очи гледа на цялата анкета,защото за мен трябва да е пояснено,дали избора е според характера на героя или според външния му вид... smile.gif

ем то е комплексно, ако беше само външния вид, щеше да е "Кой е по-хубав" или нещо от тоя род 10.gif няма зна4ение за мен, щото както и да го погледнем Дийн си е The BEST 10.gif happy.gif
heili_^
Дийн
Mr. Winchester
Аз също гласувах за Дийн и харесвам пове4е Дийн ама харесвам много и Сам

ДИЙН - 52%
САМ - 48%
Lois Lane
Сам, но не поради някакви тежко травмиращи повечето ми приятелки сексуални влечения към високи мъже...( уоу...това, което написах се моля да не ми се налага да го казвам...някъде ще си заплета езика...)

По-умен е( интелектуално умен, а не житейски - пълната противоположност на Дийн)...Доста по-разсъдлив на моменти. мисли прекалено много понякога, което е колкото дразнещо, толкова и очарователно. Да сте срещали мъж напоследък, който да се замисля толкова много...( отговори като МЕН или ГАДЖЕТО МИ са неприемливи tongue.gif)...

Най-важната причина поради, която не гласувам за Дино е, че ако някога попадна в стая с него ( това хипотетично) или особа като него( приемат се разновидности и на двата пола)...е на петата минута ще бъде или аз или особата...И тъй като на мен не ми се мре, но съм способна да извърша словестно убийство..ще да е Дино...Готин, готин, но като си отвори устата с неговите житейски хитринки и ми иде да си извадя двуцевката...
brooke_scott
Цитат(Lois Lane @ Jan 3 2008, 19:28) *
Най-важната причина поради, която не гласувам за Дино е, че ако някога попадна в стая с него ( това хипотетично) или особа като него( приемат се разновидности и на двата пола)...е на петата минута ще бъде или аз или особата...И тъй като на мен не ми се мре, но съм способна да извърша словестно убийство..ще да е Дино...Готин, готин, но като си отвори устата с неговите житейски хитринки и ми иде да си извадя двуцевката...

18.gif тва беше яко, но при мен има друг ефект... ако остана в една стая с Дийно то тогава на петата минута ще съм му се метнала на врата, а тъй като той няма да може да устои на моя 4ар, знаете какво следва mrgreen[1].gif 4ек 4е се разме4тах, айде стига съм говорила глупости rolleyes.gif
Dilka
И двамата много ме радват (меко казано). Но...някак Дийн надделява. Много ми е забавен, а за външен вид да не говорим.... 3.gif
ashley_love
Не мога да избирам..., но първо харесах Дийн(заради него си го изтеглих ;dd) и за тфа вотя за него smile.gif
sn_fenka
труден избор,но може би харесвам повече Дийн rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.