Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Честит Рожден Ден GgBiT.InFo
GGbit.info > GGbit.info > Съобщения и новини
vIkToRsHeFa
Както всяко хубаво нещо и нашия форум остаря със една годинка. Една годинка през която помагайки си взаимно стигнахме до първата крачка от бъдещето. Надявам се да сме си били полезни и да ни е било приятно времето прекарано тук. Много време и много хора се трудиха неуморно за да се стигне до днешният ден за което съм благодарен. Нямам в предвид екипа и изобщо определени групи хора, всеки е допринесъл с нещо свое независимо дали е редовен потребител или редовен спамер... bigarmhug.gif надявам се през новата година да станем още повече и още по безпроблемна admin_vs_spam.gif със по-бърз нет . mrgreen[1].gif (ех надежди... happy.gif )

Честит рожден ден на форума!

4bira[1].gif 4part[1].gif 8_5_7.gif 4part[1].gif 4bira[1].gif

ПП. Свърши ми позволения брой емоциики
ПП2. Като се сетя от къде тръгнахме... happy.gif
The Shaman
Да ни е честит...
Госпожица Вещицата
Хайде да ни е честит,все така да се множим,че като гледам колко потребители има...мама миа!Другата година чакаме не 39,а 390 потребителя,да видим тогава шефа каква торта ще изкара да ни черпи! wink.gif
The Shaman
Забравих да кажа,че съм щастлив,че съм част от този екип. smile.gif
dulsinea
IPB Image IPB Image IPB Image
С пожелания за
IPB Imageосезаемо присъствие в мрежата IPB Image
IPB Image още мноооого години!!!
IPB Image
**ASTERIX**
Аз не съм по честитките но
Забравих да кажа,че съм щастлив,че съм част от този екип. smile.gif
Тук с шамана сме на едно менние
FrAgMaKeR
Честито на всички smile.gif Аз също се радвам, че съм един от първите потребители на форума, пред очите ми GgBiT.InFo се превърна от една идея, в нещо което ме кара да се гордея с това, че съм част от екипа му. Пожелавам на всички приятен и полезен брауз из GgBiT.InFo wink.gif
m_jay77
biggrin2.gif Честито и от мен на форума и на екипажа 10.gif най вече благодарение на вашия форум съм по просветен в копмютърното дело няма кво да пожелавам виждам че нещата си варвят в форума и тва ме радва толкова колкото и вас самите ви радва само ще ви желая не една годинка а 100 по една и умножено по 365 дни потребители което прави вие си ги сметнете wink.gif май са отплеснах biggrin2.gif с три думи Честит Рожден Ден 4.gif
Menna
Честит рожден ден и от мен! biggrin2.gif
Въпреки,че посещавам една малка част от форума,все пак тя е част от него,радвам се че ви има и ви пожелавам много успехи за напред! 4.gif
Благодарности на екипа,който се грижи за всичко и Наздраве! biggrin2.gif
Modjo
Честито и от мен и дано има още хиляди посетители и милиони постове 3.gif !!!
The Black Dragon
Айде честито братоци! ЧРД на форума още 100x100 11.gif
Браво на всички, благодарение на които форума е това което е 1clap[1].gif 4part[1].gif 4bira[1].gif
ЧРД още веднъж 2083[1].gif
Angel-oF-DeatH
аде честито и от мен biggrin2.gif 13.gif 13.gif
ventzo
biggrin2.gif ЧЕСТИТО!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
never_mind
Най-добрия форум с най-готините хора... супер сте ей 10.gif
the_mouse
Айде и аз да се разпиша....
Честит ни празник, нека админите и всички от екипа да поддържат темпото и качеството на работата, а другото само ще дойде! 11.gif go_team.gif 11.gif
Sothebys
QUOTE(never_mind @ Apr 26 2006, 01:10 PM) *

Най-добрия форум с най-готините хора... супер сте ей 10.gif

Подкрепям 4.gif
ЧРД ФОРУМЕ smile.gif (с малко закъснение)
petkox_ray
Честито wink.gif
unvisioble
Честит рожден ден на форума и от мен(на патерици)! 4bira[1].gif
dX
Ай честита годишнина и от мен smile.gif
По някаква случайност се сбърках да вляза точно днес.. а то годишнина минала smile.gif
Passionatelly desire
Честито и от мен на голяма патерица blush.gif Най - искрено мога да кажа , че се възхищавам на ентосиазма и всеотдайността с която работите.Сигурна съм ,че ще продължавате така и то е ясно,че този форум ще стане още по - добър,още по - посещаван и разбирасе още по - обичан и от сега огромната обич. Е няма какво да направя друго освен worthy.gif виждам,че всички сте интелигентни и както каза шефа всички допринасяте за този форум затова го заслужавате wink.gif
Stamov
Честито и от мен :-) Пожелавам ви още много успехи през идващата година. worthy.gif
WhiteDragon
Съжалявам за късното честетене,но днес научавам!!!Честит ви рожден ден на патерици.Да работите все така усърдно и благодаря за помоща получена ви от вас всеки път които съм поискал>Дано мога да комуникирам с вас още много дулго време!! 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.