Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Spy tools
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Veronica Mars
James towel keeper
Не забелязвате ли, че Вероника винаги използва една програма за да намира разни хора по име или нещо такова?
Или въобще цялото й оборудване!
Дали някакви такива програми биха могли да се намерят в бг? Айде пишете, тук ще си говорим за средствата с които Вероника разкрива случаите си! smile.gif
Devil^Rose^^
Мен лично фотоапарата й много ми харесва rolleyes.gif ... и ако имах такъв на разположение 15.gif колко папарашки снимки щяха да се направят...
А иначе за въпросната програма тя й улеснява много живота, има достъп до тази информация благодарение на агенциата мисля smile.gif
James towel keeper
Да Фотоапарата е страхотен 3.gif
И изглежда като нали сещате, тези старите апарати, ама цифров е, щом изкарва снимки на компютъра и happy.gif И също как като се размаже снимката някак си оправя качеството....
Алеле леле... Ако имах такова оборудване......... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
jonas
пфф тука ако сниката е шибана с часове се мъчим на фотошопа и нишо пак не праим а тя за некфи секунди клика ч пат с мишката и ооо магия
OTH_fenka
Много добра тема. 4.gif Фотоапарата е супер. Мен ми е било интерсно как винаги успява да свърже моболния, лаптопа и фотоапарата и да използва интернет. Просто нямам думи. За програмата изглежда всички искаме да я имаме. Аз знам за една дето като напишеш ЕГН-то и то ти показва за човека какъв е, но е само характер. Много ми харесва и телефона на Уолъс. Мисля че някъде съм го виждла но не се сещам къде. Ако някои знае. smile.gif
часове се мъчим на фотошопа и нишо пак не праим а тя за некфи секунди клика

Да. Най-често Ронито ползва фотошопа и програмата за терсене остава и ние да си я набавим и ставаме новите шпиони. ph34r.gif 1.gif
girl_from_hell
и аз съм мисля, че фото апарата е чудесен...искам такъв
~Bruk~
ОО тия нейни джаджи са върха 3.gif 3.gif Просто много и се радвам като видя как хрумне и нещо и вече е извадила лаптопа 18.gif Фотото е чудесно,то няма какво да го коментирам 10.gif На мен много ми харесва това че като записва нещо на диск и става супер бързо някакво такова biggrin2.gif Абе върха са нещата. А на мен ми беше много интересно търсачката, която тя ползва за музика..дали наистина има такава?

IPB Image
James towel keeper
Незнам Нелси, но това май беше просто обикновена търсачка wink.gif Сигурно е нещо като нашата дата biggrin2.gif

Иииииии ето малко снимков материал: 3.gif

IPB Image
IPB Image
OTH_fenka
Ето тук се вижда лаптопа IPB Image
IPB Image тва го намерих с някви spy tools изглежда готино smile.gif
Loshka
Яка темичка! smile.gif Аз убивам за апарат като нейния. biggrin.gif Ама и лаптопчето е много сладко. Как го пъха в тази чанта... Голяма загадка ми е. biggrin2.gif
girl_from_hell
хах и аз си имам лаптопче ама нейното е нямам думи чудесна техника има ( и аз искам )smile.gif))
Loshka
Аз й искам чантата ( не е много spy tool, ама пък е мноооогоо яка ). biggrin2.gif
~Bruk~
Ето едно screencapче на фотошопчето на вероника

IPB Image

На мен ми беше най-странно как успя нали като го увеличи да запази качеството на снимката, защото аз като се опитам така не се различава какво се вижда 18.gif
James towel keeper
Я мерси за снимката!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Определено с нашите Фотошопи нестава така... Аз толкова мн пъти съм опитвала да уголемявам снимки и нищо не се е получавало... Ама де да знам какво са измислили американците... blink.gif
mirka
Хаха,супер темичка 4.gif .Ако питате мен ,най-голямото и оръжие е Уолъс,когато се промъква за досиетата 10.gif
Eli_Baby
наистина много яки нещица използва biggrin2.gif да ама в реалния живот е доста по-трудно да се добираш до информация като нея dry.gif и ми е чудно не и ли тежи тоя голям фотоапарат happy.gif
Drizzt
Някой знае ли каква марка и модел е фотоапарата й?
vIkToRsHeFa
QUOTE(jonas @ Apr 24 2006, 23:46) *

пфф тука ако сниката е шибана с часове се мъчим на фотошопа и нишо пак не праим а тя за некфи секунди клика ч пат с мишката и ооо магия

Мак ОС винаги си е било Мак ОС в америка огромен процент ползват такива компютри а и възможностите им са къде къде по-добри. Освен това за снимки и подобни за подобряването на качеството... Според зависи апарата защото ако няма нищо записано няма как да си го измисли. Освен ако не почне да си смуче от пръстите пиксели. 18.gif
lukp
[b]ХОРА МОЛЯ КАЖЕТЕ КАКЪВ МОДЕЛ Е ТЕЛЕФОНА-СМАРТФОНА НА ВЕРОНИКА. С НЕГО Е ПРЕЭ 3 СЕЭОНА Е МН МИ ХАРЕСВА ИСКАМ И АЭ ДА СИ КУПЯ НО НЕЭНАМ КАКЪВ Е. HELP!!!!!!!!!!!!!!
masterspi
Това е T-Mobile Sidekick® I или II

info
а това е фотоапарата

info
лаптопа е някои на apple MacBook Pro 15 или 17 инчов

info
СлаДКаТа
И аз си мечтая за такъв фотоапатрат,но.....
alex.iv
Аз птк мн искам няква програмка да пиша име или ЕГН и да излезе дори най-елементарното нещо за човека.мн ще се кефя на такава програма.А фотоапарата е мн готин 4.gif
Bad`Girl
Цитат(OTH_fenka @ Apr 25 2006, 00:00) *
Много добра тема. 4.gif Фотоапарата е супер. Мен ми е било интерсно как винаги успява да свърже моболния, лаптопа и фотоапарата и да използва интернет. Просто нямам думи.

Аз съм успявала, ама е мноооого бавно щото е през GPRS-a докато зареди...

Цитат(masterspi @ Dec 21 2006, 17:18) *
Това е T-Mobile Sidekick® I или II

info
а това е фотоапарата

info
лаптопа е някои на apple MacBook Pro 15 или 17 инчов

info

Всъщност в трети сезон е Sidekick III

Ако някой знае откъде мога ди си го купя в БГ да ми пише ЛС.

А лаптопа е Apple IBook G4 13" (инчов)

И за него се отнася същото като за Sidekick-a
masterspi
Цитат(Bad`Girl @ Jun 12 2008, 20:27) *
....
Всъщност в трети сезон е Sidekick III
....
Ако някой знае откъде мога ди си го купя в БГ да ми пише ЛС.

А лаптопа е Apple IBook G4 13" (инчов)

....
И за него се отнася същото като за Sidekick-a

За трети сезон незнам дали не е с Sidekick III но за 1 и 2 е с Sidekick II тук съм дал снимки даже от края на 2-ри сезон.

Самоче за лаптопа не съм съгласен 9.gif в пълна грешка си то и аз донякъде. Значи сега се повгледах в няколко снимки и със сигорност не е IBook G4 защото първо лаптопа на Вероника е сив от което следва ,че е алуминиев от което следва ,че е от про серията на Apple и e поне 15"(инчов) явно не е от новите както съм посочил по-горе защото няма камера такаче остава да е PowerBooks G4 15" Aluminum това вече е сигорно ,че е лаптопа на Вероника biggrin.gif
За да видиш ,че е сив и че няма камера 4 снимки: 1 , 2 , 3 , 4 ;
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.